Erkänn problemet!

Man upphör aldrig att förvånas över hur politiskt korrekta Svenskar vill blunda för verkligheten! Är dom dumma eller spelar dom dumma? Varenda idiot vet att ett bostadsområde med många invandrare har betydligt fler problem än normalt! Varför skulle man blunda för detta faktum? Självklart helt rätt av HSB att erkänna problemet!

På fältet tvingas man hantera verkligheten, inte någon friserad lögnaktig beskrivning!

Tror ni mig inte så kolla med HSB i Rosengård, Botkyrka, Rinkeby, Hammarkullen….!

Ju sämre invandrarna är integrerade desto större är problemen! Någon som inte fattar det?

Man tar sig för pannan!

Ett problem man inte erkänner, kan aldrig lösas!

SVD

Invandrare risk på HSB-lista

HSB:s riksordförande: ”Jag blir förvånad”

DN

Invandrare och asbest risklistas

SDS

Asbest, buller och invandrare på samma lista

Al Jazira om upplopp i Malmö

Advertisements

13 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pappan
  Dec 22, 2009 @ 22:19:41

  Som sagt, det som i dessa inlägg kallas ”integreras” skall förmodligen uttalas ”assimileras”. På vanlig svenska: anpassa sig till sin värdkultur för att på sikt uppgå i den. Utan att värdkulturen präglas av den kultur som anpassat sig. Integration betyder att både värdkulturen och invandrarkulturerna anpassar sig och tillsammans bildar något nytt. Mångkultur betyder egentligen att ingen anpassar sig till varandra, utan att man lever sida vid sida med olika förgivettaganden och värdegrunder. Detta brukar sluta med kaos och krig. Det är inte sällan just sådant folk flyr ifrån till Sverige.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 22, 2009 @ 23:16:49

   Utmärkt utredning av begreppen! Håller med dig och demokratbloggen om att assimilering är det rätta ordet!

   Svara

 2. svennebanan
  Dec 22, 2009 @ 21:34:06

  Nu tar jag mitt företag och flyttar till något annat land. Tror tyvärr inte på sverige längre. Jag vill inte vara med och finansiera detta enorma resursslöseri och bidragstagande, svartarbetande invandrare med feta mercor eller svart BMW. sorry

  Svara

 3. Lasse
  Dec 22, 2009 @ 16:17:31

  Självklart att en BRF måste kolla upp ett nytt medlemskap. Vilken förening gör inte detta..
  I typ BRF- bestånd så handlar det om en sund ekonomi från medlemens sida…Skulle en medlem komma på obestånd, så vältras hans kostnader över på de andra
  medlemmarna i föreningen..

  En styrelse i en BRF kollar alltid upp den nya medlemmens årsinkomst och civila status.
  Kanske även hans tidigare boende. Inte alls så ovanligt som det låter…..

  Svara

 4. Paul
  Dec 22, 2009 @ 14:42:24

  Invandrare=skällsord. Finns flera parter här, som stat har Sverige visat stor medmänsklighet, tolerans och vilja mot människor från andra länder som vill börja om på nytt här. Samtidigt finns strukturella hinder som sinkar möjligheterna för jobb och bostäder för utomlandsfödda exempelvis. Så man visar vilja med ena handen och örfilar med den andra. Samtidigt tycker jag synd om människor som har bott här i hela sitt liv och integrerats ( i den betydelse att man anammat ett inhemskt levnadssätt) Fortfarande buntas ihop till gruppen nyanlända. Så visst ligger ansvaret på stat, andra människors uppfattningarna och individen själv.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 22, 2009 @ 14:59:23

   Äldre generationer av invandrare ville integreras, det var bra folk! Det var arbetskraftsinvandring, inte flyktinginvandring. Jag syftar på dom som inte vill integreras.
   Många vill inte integreras! T ex utgör det en naturlig del av islam. Icke muslimer är ju otrogna, ogudaktiga och man bör ej beblanda sig med dem! Dom uppmanas att inte integreras, av religiösa skäl, för att undvika dåliga influenser! Det är ett faktum. Bara att läsa de muslimska organisationernas egna informationsböcker (som jag har).

   Nederländske fd parlamentsledamoten Ali Hirsi påpekar just detta, att det är ett aktivt val från muslimernas sida. Tjejer som inte får simma, ha gymnastik och sexualundervisning med pojkar etc. Slöjor och mycket annat bygger barriärer mellan dom och oss! Vi bygger inte dessa. Vi ger dom skolor, bostäder, SFI.

   Söker dom jobb med niqab eller slöja så innebär det att dom inte vill anpassa sig! Varje normal person anställer hellre en utan slöja än en med, ifall personen skall ha kundkontakt. Inget märkvärdigt med det. Jag söker inte jobb i Saudiarabien med ett kors om halsen! Så jävla dum skulle jag aldrig vara! Vore idiotiskt att hänvisa till religionsfrihet! Men här råder idioti! Dom måste själv aktivt ta tillvara vad som erbjuds! Att dom inte vill integreras är välkänt även från t ex England och Nederländerna.

   Vi kan inte bara ge dom dessa möjligheter, vi måste även kräva att dom aktivt utnyttjar dom! Vi måste kräva att dom integreras! Vi svenskar är inte fördomsfulla! Men många av oss mår illa av att så tydligt se att viljan till integration saknas!

   Som jämförelse kan man titta på dom svenska judarna. Fullständigt integrerade! Det har många gånger varit ett aktivt och medvetet val från deras sida!

   Jag pratar även utifrån personlig erfarenhet om detta. Man måste lära sig språket, anpassa sig efter det nya landet. Vill man leva som i hemlandet så bör man stanna där.

   Egentligen ganska självklart.

   Svara

   • demokratbloggen
    Dec 22, 2009 @ 17:49:15

    Assimilering menar du nog.

    Integrering har blivit ett modeord för de politiker som vill ha ett mångkulturellt samhälle. Jag tvivlar på att de själva förstår sina egna ords betydelse.

    Svara

   • Pelle
    Dec 22, 2009 @ 20:22:09

    ”Många vill inte integreras! T ex utgör det en naturlig del av islam”.
    Menar du allvar? Jag har många vänner som är troende muslimer. De är som vilken ”svenne” som helst. (förutom att supa och äta gris, men det finns det gott om svennar som hoppar över också)

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 22, 2009 @ 21:00:56

     Jag vet förstås inte hur det är med just dom du ”känner”. Jag skrev att många inte vill integreras. Det finns muslimer förstås som vill integreras. Kanske dom du känner tillhör den kategorin. Jag är övertygad om att du inte känner till deras religion! För hade du gjort det hade du insett att det ligger i sakens natur att inte integreras! Vi är kaffir, otrogna! Sen kan du inbilla dig vad du vill. Jag tror knappast dom säger åt dig detta ifall de nu skulle tycka det.

     Vad vet du om deras kvinnosyn, egentligen? Vad vet du egentligen om vad dom tycker om oss otrogna? Har dom barn, som dom låter delta i gymnastik, simning och sexualundervisning med pojkar? I koranen står att kristna och judar skall brinna i helvetet (svart på vitt). Där står även att dom inte skall bli verkliga vänner med kristna och judar. Måste dom umgås så uppmanas dom göra det, men inte gå längre än nödvändigt.

     Pratar du fotboll och annat alldagligt så är dom förmodligen som alla andra.

     Kanhända dom är som alla andra, men vet du det, egentligen? Men jag förstår att dom har integrerats och det är bra.

     Svara

    • Jan.A
     Dec 23, 2009 @ 13:38:15

     Det finns ju alltid stollar.

     Svara

 5. Bo Karlberg
  Dec 22, 2009 @ 14:18:48

  Varför förvånad. Fackföreningar (S) har alltid hatat utlänningar. Se bara på Vaxholmsfallet.

  Svara

 6. Magda
  Dec 22, 2009 @ 13:38:47

  Invandrare som VILL integreras GÖR det…de andra TRIVS med att göra skit för andra!!! Mankan ALDRIG tvinga någon att integreras…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: