En ödesfråga!

Faktum är att SD inte är ett enfrågeparti. Även om det skulle varit ett enfrågeparti så skulle jag ändå rösta på dom! Invandrarfrågan är en ödesfråga för vårt land! Dom övriga partierna får gärna ta hand om dom övriga frågorna!

Ifall invandringen begränsas innebär inte detta att alla andra samhällsfunktioner omedelbart skulle upphöra! Landet kommer även om SD gör en jordskredsseger väsentligen styras av våra stora riksdagspartier efter deras partiprogram.

Så även om SD skulle vara ett enfrågeparti så saknade detta varje som helst betydelse.  Så ser jag på saken!

Vad det handlar om är att Sverige och Europa håller på att islamiseras! Idag är 5 % av EU muslimer, år 2050 beräknas 20 % vara muslimer. En fördubbling vart 20e år. Hur många är dom 2070 och 2080 tror du?

Önskar du den utvecklingen?

Kräv SD på svar om hela politiken
”Anti-parti” kan stoppa SD

Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anna
  Jan 03, 2010 @ 18:57:42

  Sverige kommer vara RIKTIGT illa ute om inte SD kommer in i riksdagen. Jag pratade med en polis för två veckor sen som sa om läget, att om alla svenskar vet det jag vet, så skulle SD LÄTT få 15% i nästa val.

  Min fråga är, vem fan är det som skyddar packet som håller på att förstöra vårt fina land??? Vad är det som gör att gemene svensk inte ser problematiken???

  Hur ska man kunna sprida upplysning bland folket innan det är försent???

  Svara

 2. Berit
  Jan 03, 2010 @ 12:18:06

  Röstar inte svenskarna på SD valet 2010 då är vi svenskar väldigt illa ute!
  De sju etablerade partierna är för islam och islamisering av Sverige och Europa!
  Varför är det ingen i media som ställer politikerna till svars för massinvandringen och islamiseringen?
  Varför vill politikerna och media byta ut svenskarna mot mestasdels muslimska analfabeter?

  Svara

 3. Il Padre
  Jan 01, 2010 @ 21:16:04

  Rösta på Sverigedemokraterna i år, annars går utvecklingen ”beyond the point of NO return”! Förarbetena till en islamisk stat är redan igång! Både bland islamister i Sverige och utomlands och i den svenska riksdagen. INGET AV DE ETABLERADE RIKSDAGSPARTIERNA företräder vad som är bäst för oss som redan finns i Sverige i frågor som rör flyktingpolitiken! Det vill säga etniska svenskar och alla andra. Det ruskiga är att ingen riksdagspolitiker ser verkligheten som den är och vad som hotar… Vad beror denna otroligt farliga stupiditet på? Kan det vara så att de verkligen är så korkade att de inte begriper, eller har något/någon/några tagits som en slags gisslan av islamister? Hursomhelst, en KRAFTIG VALFRAMGÅNG för SD med väldigt många mandat i riksdagen är en första förutsättning för att Sverige ska kunna räddas undan islamiseringen!!!

  Svara

 4. Erik
  Dec 31, 2009 @ 12:40:28

  Jag sympatiserar inte med piratpartiet, men när de fick frågor om politik utanför deras hjärtefrågor så hade de en bra strategi:

  De är villiga att sälja sin röst i dessa frågor för att förhandla fram resultat i de frågor de brinner för. Och de skämdes inte för det. Bättre än att låsa sig i frågor av mindre vikt och därmed få mindre förhandlingsutrymme och riskera stöta bort väljare som har avvikande uppfattning.

  Sd ställer inte upp som ett regeringalternativ (än!) och behöver därför inte presentera en heltäckande politik.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: