Naiva svenska tjejer!

Vi läser alla med jämna mellanrum om kvinnor som separerat från sina män från mellanöstern, varefter mannen för bort barnet till sitt hemland.

Man upphör aldrig att förvånas över den enorma naivititet som svenska kvinnor tycks besitta.

Nu är tydligen inte denna kvinnan svensk. Men en viktig lärdom till svenska tjejer är att tänka sig för vem man skaffar barn med! Separationen kan annars leda till oerhörda tragedier! Vill man inte tänka till innan så får man väl skylla sig själv!

Självklart hoppas jag att Maryam återbördas till Sverige! Det självklara är ju att barnet bör bo i sitt födelseland, eller där föräldrarna bodde vid separationen.

SVD

Fyraåring försvunnen i Malmö

 Fyraåringen fortfarande försvunnen

DN

Polisen: Uppgifter tyder på att hon kan vara i Irak

Polisen vädjar till allmänheten om tips

Fyraåringen fortfarande försvunnen

AB

”Vi ropade Maryam, Maryam”

4-åring försvunnen efter nyårsfirandet

EXP

Polisen: Maryam kan ha förts utomlands

Advertisements

55 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lövet
  Jan 04, 2010 @ 13:37:13

  ”Lövet Says:
  ”Först och främst så är väl medborgarskapet sekundärt!”
  Inte om vi pratar om ”män från mellanöstern, varefter mannen för bort barnet till sitt hemland”.

  Posted on 04 januari 2010 at 8:46
  Svara
  7KLARTEXTEN! Says:
  Vad är poängen?”

  Poängen borde du väl veta eftersom jag citerat dig. Om nationaliteten hos ”män från mellanöstern” som efter separation ”för bort barnet till sitt hemland” är sekundärt kan man fråga sig vad det primära i ditt blogginlägg består i.

  ”Have you seen it in the papers?”

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 04, 2010 @ 13:54:57

   Nationaliteten är inte sekundär, men medborgarskapet är det!

   Svara

   • Lövet
    Jan 04, 2010 @ 16:12:59

    ”KLARTEXTEN! Says:
    Nationaliteten är inte sekundär, men medborgarskapet är det!”

    I rättsliga sammanhang är medborgarskap synonymt med nationalitet.

    Svara

 2. Wunder
  Jan 04, 2010 @ 11:09:55

  Det verkar som om statistiken visar att skillnaderna mellan bortföranden av olika grupper inte är så väldigt stor. Iofs så skulle man vilja ha lite mer kött på benen. Men … UD’s statistik antyder inte att det finns några speciella skurkar av någon högre dignitet. Utom möjligen svenskar … men det beror ju på fördelningen av inblandade i dylika tvister.

  I så fall faller allt tillbaka till värderingen vad man tycker om Islam och arabvärlden. Är det så att en bortrövande Norrman eller Svensk är ett bättre alternativ än en bortrövande Irakier.

  Och så kan det ju vara. Tänker inte lägga någon värdering på en dylik åsikt.

  Men … man skall själv vara medveten om vad man bygger sina åsikter på. Annars blir debatten lite konstig. En debatt byggd på felaktiga fakta är aldrig sund.

  Svara

 3. Lövet
  Jan 03, 2010 @ 20:05:47

  Här är lite statistik från UD, håll tillgodo:

  Den bortförande/kvarhållande förälderns medborgarskap
  Dubbelt medborgarskap, varav det ena är svenskt
  6,3%
  Bara svenskt
  33,3%
  Övriga nordiska länder
  12,5%
  Västeuropa
  16,7%
  Östeuropa
  2,1%
  Mellanöstern
  6,3%
  Nordamerika
  6,3%
  Sydamerika
  8,3%

  Svara

  • Wunder
   Jan 03, 2010 @ 23:30:29

   Bra svar Lövet. Om detta är sant borde tomtarna här ta sig en funderare. Verkar farligare att gifta sig med en Norrman eller Tysk eller allra värst Svensk. Iofs inte helt tydlig statistik då man samtidigt bör ha statistik på antalet skillsmässor. Men … llite talande är det ju.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 04, 2010 @ 05:53:37

   Först och främst så är väl medborgarskapet sekundärt! Det primära är förstås vart barnet förs! Det är givetvis en jävulsk skillnad om barnet göms inom landet eller om det förs till mellanöstern! Inom landet är förstås traumat mindre för barnet (mindre miljöbyte) och den lidande föräldern samt bättre chans att barnet återbördas!

   Men om vi ändå tittar på dina siffror:
   Jag antar att du t ex menar att 6.3 % av barn som förs bort förs bort av medborgare i mellanöstern? Rimligt att anta att dom flesta barn förs dit.

   Långt över 50 % av föräldrarna har förstås svenskt medborgarskap, ändå är det bara 33 % av dom borförande som är svenska medborgare. Oproportionerligt få svenska medborgare för bort sina barn!Det är m a om säkrast att ha en svensk partner!

   Däremot är muslimerna 5 % i landet, men 6,3 % av föräldrar från mellanöstern för bort sina barn. Således oproportionerligt många!

   Dessutom är det avgörande om barnet förs till ett land anslutet till Haagkonventionen eller inte! Såvitt jag förstår är de flesta länder i mellanöstern inte anslutna till Haagkonventionen!

   Svara

  • Lövet
   Jan 04, 2010 @ 06:59:17

   Test?

   Svara

 4. Lövet
  Jan 03, 2010 @ 12:28:54

  ”KLARTEXTEN! Says:
  Spela inte dum! Mia fick lov att flytta med Thor till Sverige från USA där han fötts och levt.”

  Och vad hände innan Mia kunde utöva sin lagliga rätt som var fastställd i domstol? Ett litet egenmäktigt förfarande med bortförande av barn från vårdnadshavande förälder över landsgräns?

  Ditt bloggbidrag fungerar alldeles utmärkr för att varna svenska tjejer att skaffa barn med asiater! Det enda man behöver är en anekdot, i ditt fall utan bevis, för att varna svenska tjejer att skaffa barn med (sätt in önskad grupp att svartmåla).

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 03, 2010 @ 16:18:06

   Du vet mycket väl att hon ljög som en borstbindare i USA, för att få Thor till Sverige! Hon gjorde allt för att misskreditera honom, för att få föra ut barnet från sitt hemland. Så jag klandrar inte honom för att han gjorde vad hon tänkt göra!

   Svara

   • Lövet
    Jan 03, 2010 @ 19:12:02

    Läs det jag skriver.

    I din jakt på grejer som passar för din agenda är enögdheten frapperande. Att hitta ett exempel där du kan varna svenska tjejer för att skaffa barn med Iraker kan väl ändå inte vara så svårt att du nödgas använda en Irakisk tjej som skaffat ett Irakiskt barn med en Irakisk kille i ett ärende där polisen säger sig inte veta vem som tagit barnet eller var barnet befinner sig.

    Intellektuellt ärligare vore att ta upp alla relationer över kulturer och landsgränser, men då hade du varit tvungen att kalla Georg Pesor för naiv och ”vill man inte tänka till innan så får man väl skylla sig själv”!

    Det är förvisso enklare med hyckleri.

    Svara

    • Anna
     Jan 03, 2010 @ 20:22:01

     Jaha du, det klart att man kan skriva på det viset, men frågan är väl vad man har i huvudet om man skaffar barn med en från ett muslimskt land som förespråkar könsstympning och kvinnoförtryck. Det handlar inte bara om detta fallet, det handlar om ALLA fall där svenska kvinnor är så dumma att de går på dessa män som lovar och bedyrar med sina sammetsögon.

     Skulle du vilja ta risken??? Nu vet jag inte om du är kvinna eller man…

     Svara

    • Lövet
     Jan 03, 2010 @ 21:22:44

     ”Jaha du, det klart att man kan skriva på det viset, men frågan är väl vad man har i huvudet om man skaffar barn med en från ett muslimskt land som förespråkar könsstympning och kvinnoförtryck.

     Det handlar inte bara om detta fallet, det handlar om ALLA fall där svenska kvinnor är så dumma att de går på dessa män som lovar och bedyrar med sina sammetsögon.
     Fel.

     Detta blogginlägg handlar om:
     Naiva svenska tjejer!

     Vi läser alla med jämna mellanrum om kvinnor som separerat från sina män från mellanöstern, varefter mannen för bort barnet till sitt hemland”.

     Svara

 5. Realist
  Jan 02, 2010 @ 22:25:31

  Både mamman och hennes systrar och barnet borde åka till den del av världen där de hör hemma. Det är inte i Sverige.

  Däremot har du rätt i varningen. Det är inte ovanligt att ras- och kulturblandade familjer splittras och kidnappningar som dessa läser man om då och då.

  Den som väljer ett sådant förhållande väljer också stora konflikter.

  Svara

 6. Wunder
  Jan 02, 2010 @ 19:24:37

  Nä – nu kan ni få hålla på med ert. Jag delar inte era åsikter fuööt ut. Jag tror ni är ute och cyklar. Men … det får man vara. Så … tjolahopp … god fortsättning på er hela bunten.

  Svara

 7. Liba
  Jan 02, 2010 @ 18:57:17

  Till Klartexen: jag har skrivit det tidigare och skriver igen. Du är mycket bra på att förklara för blinda personer vad som kommer att hända när islamistister får majoritet i landet. Jag är inte heller mot andra kulturer om de håller sig inom ramen, men när Koranen ska styra i Sverige, då går vår demokrati, yttrandefrihet och kvinnornas frihet i graven.

  Det kommer att hända även i fortsättningen att i kärlekens stund svenska kvinnor (jag vet att i detta fall handlade det inte om en svensk kvinna, synd om henne och barnet också) glömmer att ev barn kan föras ut landet.

  Kan Brigitte Gabriels text spridas här på svenska? Det skulle öppna ögon hos många personer.

  Svara

  • Anna
   Jan 02, 2010 @ 19:04:07

   Jag skulle också vilja att Brigitte Gabriel spreds på nätet eller inom media. Men om det skulle visas så blir det liv i luckan och snack om diskriminering mm.

   Jag undrar om man på något vis kan få kontakt med henne och be henne ställa upp med en artikel, som översätts på svenska, så att folk kan läsa och kanske förstå mer.

   Tiden är liksom knapp, snart har vi ingen yttrandefrihet längre, och då är det kört.

   Svara

 8. Lövet
  Jan 02, 2010 @ 18:35:18

  ”Men en viktig lärdom till svenska tjejer är att tänka sig för vem man skaffar barn med!”
  Således är alla män som lämnar landet med gemensamma barn en viktig lärdom till tjejer för vem man skaffar barn med.

  Är du säker på att du vill ta den retoriska vägen, Klartexten?
  I synnerhet med tanke på tidigare inlägg i just denna blogg.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 03, 2010 @ 06:23:17

   Du syftar förstås på baby Thor, Mia och Andrew. Jag tror båda skulle hålla med mig om att det är en viktig faktor att ta med i beräkningen, att partnern är från ett annat land. Du vet att jag helt står på Andrews sida, därför att Thor hade bott hela livet i USA.

   Svara

   • Lövet
    Jan 03, 2010 @ 11:03:07

    ”Du vet att jag helt står på Andrews sida, därför att Thor hade bott hela livet i USA.”
    När blev Guatemala blev en del av USA? 😉

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 03, 2010 @ 11:52:54

     Spela inte dum! Mia fick lov att flytta med Thor till Sverige från USA där han fötts och levt.

     Svara

 9. Wunder
  Jan 02, 2010 @ 17:56:36

  Anna – jag ogillar religion – all religion – inklusive Islam. Det är tråkigt att människor har så stor tendens till att skapa religioner och att lyda dess konstiga lagar och bestämmelser och tro på dess sagor och nonsens.

  Men … det är nu så människor är. Vissa tror tom med på kristallmagi, astrologi och tarot.

  Men … vad du beskriver gäller alla religioner. Klu klux klan är knappast muslimer. Det finns överallt om man letar.

  Du är rädd för muslimer. Och det du nämner är vedervärdigt. Och sant.

  Men … du ser nog på saker för enögt. Massor med vedervärdiga saker görs av icke-muslimer. Det verkar som du filtrerar … och bara ser det du vill.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 02, 2010 @ 18:21:47

   Nämn någon annan organisation med 1,5 miljarder medlemmar som vill styra världen.

   Svara

  • Anna
   Jan 02, 2010 @ 18:26:27

   Wunder, jag tror du är lite ute på okänd mark här. Du kan rimligtvis inte jämföra Ku Klux Klan med islam. Hur många anhängare till KKK finns det? Och hur många muslimer finns det? När kom KKK till och när kom islam till?

   Jag försvarar inte KKK, de är precis lika hemska och vidriga som muslimer som håller på att terra folket. MEN, KKK är inte regeringen, det är inte de som styr flera länder, de har inte tagit över länder.

   Vad är den största anledningen till alla krig??? Religion… du kan inte jämföra vad kristna gjorde för flera hundra år sedan med det som händer i muslimska länder idag. Kristendomen har anpassat sig till modern tid. Det har inte islam gjort.

   Kvinnor har inga som helst rättigheter inom islam. Två kvinnor är värda lika mycket som en man. Läs denna länk, den är mycket tänkvärd; http://www2.amnesty.se/hem.nsf/allaperlandnet19/EA8879AAACD23705C12574F7004BF90E

   Det som är förbjudet enligt lag i de flesta europeiska länder är helt okej i islam. Pedofili tex.

   När det kommer till islam behöver man inte TRO, det räcker att man kan höra och läsa för att förstå att vi står på randen till undergång.

   Jag inte det minsta rädd för muslimer, de är sorgliga människor, de har ingen egen fri vilja, de följer koranen i allt de gör, de har ingen som helst vetskap om hur de ska leva om de inte haft varandra eller koranen. Jag är av den åsikten att en människa har rätt att själv välja sin väg. Man kan tro på Gud men den tron ska inte inkräkta på hur man vill leva sitt liv. Muslimer har inga liv, de är tvingade att hela tiden underkasta sig Allahs vilja. De är fångar i sin egen tro.

   Om jag nu skulle vara rädd för muslimer, skulle det vara för att de har våldet, terrorismen, död och förbannelse i blodet. Avrättningar och tortyr är deras vardag. Många muslimer skulle försvara islam med både kraft och vapen.

   Vi har det inte så här i Sverige, alla lever sitt liv och gör vad han/hon känner för. Men det kommer inte att få förbli på det viset om inget händer snart.
   Jag kan inte förstå varför så många blundar inför detta. Hur kan man vara så naiv att man inte ser hotbilden, speciellt när det har hänt på flera andra platser, tex Libanon och Iran. Vad är det som behövs för att du, och alla andra som förnekar det uppenbara, ska vakna upp och se vad som håller på att hända. Måste det egentligen hända något för att man ska inse???

   Svara

 10. Wunder
  Jan 02, 2010 @ 17:44:53

  Låt oss anta att ni har rätt. Med en muslimsk folkvandring hit och dit ökas den muslimska andelen och så småningom tar de över. Bara som ett tankeexperiment. Så – år 2050 eller när det nu blir så styrs Sveriga av muslimska lagar.

  Hur hade ni tänkt er att åtgärda detta? Stängda gränser? Ingen invandring? Stängda gränser för muslimer? Ingen invandring av muslimer? Indoktrinering/skolning av redan invandrade? Slopa religionsfrihet? Slopa frihet? mm mm

  Har ni tänkt på att det kanske inte är islam som blir det stora problemet om man gör så? Har ni tänkt på att människan i sig är problemet? Vår tendens att bygga upp nationer och att värna om våra egna grupper och värderingar kanske är den största faran? Eller?

  Bara som ett ytterligare tankeexperiment.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 02, 2010 @ 18:12:22

   Om du läser mitt inlägg om ”Sverige blir muslimskt” går jag in på detta: minska invandringen (av muslimer)! Lägg alla sparade miljarder på våra egna barnfamiljer så att vi stimulerar vårt barnafödande! Då är problemet ur världen! Svårare är det inte!

   Ett land skall öka sin befolkning genom eget barnafödande, inte genom invandrarna och deras barnafödande!

   Islam skiljer sig från alla stora religioner, inkl kristendomen och judendomen genom att den inte bara är en religion utan ett sätt att styra hela samhället, innehåller en grundlag för alla muslimska samhällen och styr människans hela liv från vaggan till graven.

   Kristendom och judendomen är helt nöjda med inte lägga sig i hur samhället styrs! För varje muslim är det en plikt att bara lyda rättroende muslimer, ingen annan! Så islam är en diktatur kamouflerad till religion!

   Inte ett enda muslimskt samhälle har demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet! Inte ett enda! Och 90 % av alla flyktingar flyr muslimska länder. Säger mig att muslimska länder bäddar för problem!

   Svara

 11. Wunder
  Jan 02, 2010 @ 16:25:19

  OK – vad säger ni tossingar om detta fall 🙂

  En kompis till mig. En mycket trevlig och respektabel man. En man med principer och troende muslim bodde för ett antal år sedan i Sverige med sin fru. De var båda från Egypten.

  De har en son.

  De ansåg att sonen hamnat i ”fel sällskap”. Han var trotsig och ville inte ställa upp på föräldrarnas tillsägelser. Föräldrarna ansåg att han riskerade att hamna i fördärvet och att det inte skulle bli vettigt folk av honom.

  Jag vet inte om de hade rätt. Kanske de hade. Det kan gå ganska snett för ungdomar – framför allt för vissa invandrarungdomar. Kanske hade de helt fel (enligt svenskt sett att se det) – och grabben bara var rimligt obstinat – så som viss ungdomar blir.

  Men kontentan var att de beslutade sig för att flytta hem till Egypten. Där hade de släktingar och en helt annan miljö. Där trodde de att de kunde styra sin son.

  De skaffade sig jobb och bostad och stack lämnade Sverige.

  OK – bra eller fel?

  INFO: grabben var hellack på beslutet. Men han var inte myndig och fick vackert följa med.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 02, 2010 @ 17:06:04

   För pojkens skull tror jag det var fel, därför att han då inte fick växa upp i en sekulär miljö. Men allt är inte bra här! Men om man är muslim är det naturligt att man värdesätter en muslimsk miljö. Dom var ansvarsfulla, vilket jag respekterar! Men problemet är att dom satte religionen före allt annat. Det är det stora problemet. Religion eller kultur, vilket ju går ihop.

   Sen beror det på hur bra förhållanden han skulle leva i där borta. Egypten är ju rätt sekulärt. Men kanske han skulle uppfostras mer religiöst?

   Dessutom är Egypten oroligt tror jag. Islamisterna vinner terräng.

   Dom bästa människorna är dom utan religösa skygglappar. Som litar till sitt eget (ofta goda) samvete. En religiös man har egentligen inget samvete, vara religionen. Så sekulära samhället är värt jättemycket, men inte till varje pris.

   Svara

 12. Wunder
  Jan 02, 2010 @ 16:00:33

  Jag var visst lite naiv och kollade inte vad detta var för site innan jag svarade på bloggen. OK – det är en ant-invandrings, anti-muslim och pro-SD site.

  OK – tjingeling och gott nytt år på er tokar 🙂

  Livet är inte så enkelt att man kan ta generella beslut om sin inställning. Det är alltid fullt av enskillda fall där man måste kolla vart och ett innan man ”vet” hur det är.

  Men … som sagt var .. låt inte det hindra er att ha era fördomar.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 02, 2010 @ 16:16:55

   Ett intellektuellt sammanbrott inför mina ögon! När skall jag träffa på en begåvad invandringsförespråkare?

   Nu är det inte så att jag är negativ till islam för att jag håller på SD, utan istället att jag håller på SD för att jag är negativ till islam. En viss skillnad. Begriper du själv varför du är positiv till islam?

   För övrigt har jag varit oerhört engagerad i just bortförda barn. Se mina inlägg om ”baby Thor”, så ämnet ligger mig varmt om hjärtat, detta långt innan jag engagerade mig för SD. Och där bryr jag mig inte om könet eller vilket land dom bor i. Bor dom i Syrien så skall barnet stanna där, bor dom i Sverige skall barnet stanna här! Jag kan inte hävda några fördomsfulla åsikter, vore vedervärdigt!

   Svara

   • Wunder
    Jan 02, 2010 @ 16:35:11

    hehe … jag är inte positiv till Islam. Jag tycker alla religioner suger. Skulle vara en bra sak om foilk to sitt förnuft till fånga och fattade att man inte skall gå på prästerskapens manipulationer och sagor.

    Däremot är jag positiv till folk och att man skall få tycka vad man vill … tex religionsfrihet. Och dessutom så skall man .. handen på hjärtat … försöka komma ihåg kristendomens inställning. Det är inte bara lille Jesus och gullegull där. En hel del folk har stenats vid statsmuren för att de haft för många tygsorter på sig mm.

    Möjligen kan man säga att de flesta muslimska länder ligger ett par hundra år efter västvärlden i utvecklingen just nu. Men … det var tvärt om för tusen år sedn eller så … så det kan nog ändra sig det med.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 02, 2010 @ 16:50:04

     Sunt förnuft säger att vi bör döma efter hur dom är i modern tid! Jag kan också tycka islam är multikulturellt ”berikande” så länge de är i minoritiet. När de är i majoritet så lovar jag dig: då är det slut på det roliga! Allt du kan göra då är att hålla tummarna att islamisterna förlorar makten (dom har idag). Då kan du aldrig mer säga att religioner suger! Då kan du sluta i ändan av ett rep.

     Algeriet valde islamisterna, liksom Gaza och Iranierna (inget val men folket ville ha det). Varför inte Sverige? Samma koran här som i Saudiarabien!
     The Telegraph räknar med att muslimerna i EU ökar från 5 till 20 % till år 2050, en fördubbling vart 20:e år. Fortstätter det är dom i majoritet här år 2080. Vi bygger världen åt våra barnbarn och vi bör inte skämmas för det samhälle vi överlämnar!

     Svara

   • Wunder
    Jan 02, 2010 @ 16:47:11

    Hmmm … begåvad invandringsförespråkare …

    Jag är för frihet. Jag är för möjligheter. Om jag finner något kul att göra i Brasilien så är jag för att detta skall vara möjligt. Eller Australien, eller Långtbortistan ..

    Jag är emot att detta skall försvåras. För mig … för andra …

    Jag är inte korkad … jag inser att det finns problem. Men man överdriver problemen.

    Enligt olyckskorparna skulle vi nu översvämmas av stackars fattiga människor från fd öststaterna som skulle komma hit och leva på vårt väldfärdsskyddande system. Människor som nu har fri rörlighet inom EU.

    Det har inte hänt.

    Det som har hänt är att vi fått en ökning av viss typ av brottslighet … t.ex. fickthuvar i Stockholm. Tråkigt …. men det har knappast något med välfärdsmissbrukare att göra.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 02, 2010 @ 17:16:04

     Jag tror dessvärre inte att vi överdriver problemen, även om jag önskade det! Jag önskar att vi vore paranoida! Min poäng är att Sverige och övriga Europa är på väg att islamiseras. En process som är färdig före sekelskiftet! Redan långt dessförinnan tror jag vi får problem som i Libanon. Libanon var f ö kristet så sent som på 60-talet. Sen tog man emot palestinska flyktingar, så muslimerna är nu i majoritet! Tror du vi skulle slippa den utvecklingen? Gör en nykter analys helt enkelt.

     Jag hävdar inte att vi har jättestora problem idag. Men jag är övertygad om att problemen blir enorma när muslimerna är i majoritet.

     Jag tror du har en bra inställning till liv och religion, men underskattar faran. Jag har ett kalkylprogram som klart visar att invandringen betyder jättemycket för hur snabbt utvecklingen går. Går Turkiet med i EU, då lär vi översvämmas av deras 70 miljoner muslimer. Då är det klart långt före 2080.

     Tänk på att dom välutbildade iranierna bar fram Khomeiny och den islamska republikens terror. Det får dom sota för även 30 år efteråt. Den islamska staten avskaffar aldrig sig själv frivilligt! Känner du inte deras religiösa sida så känner du dom inte!

     Få av oss känner muslimerna. Du kanske känner Ismail, men känner du muslimen Ismail?

     Svara

    • Anna
     Jan 02, 2010 @ 17:41:32

     Googla på Brigitte Gabriel eller sök på youtube. Det är skrämmande upplysning hon kommer med.

     Jag delar oron med ägaren till denna blogg till fullo. Jag önskar bara att fler gjorde det.

     Islam är ingen religion, det är en farsot som dödar allt i sin väg.
     Wunder kanske ska ta och kolla upp så han vet vad han pratar om.

     Ett tips är att surfa in på Amnestys hemsida och läs om alla halshuggningar, steningar, kroppsbestraffningar, amputeringar som genomförs mer eller mindre dagligen i muslimska länder, in the name of Allah.

     Wunder kanske också kan svara på hur en kvinna som våldtas av tio män ska kunna försvara sig, och framför allt, kanske han kan svara på varför det blir kvinnan som får ta straffet???

     All den skit som islam står för, vill muslimerna införa i Europa och Sverige. Och folk är så blåögda att de pratar om mångkulturen och religionsfrihet.
     Religionsfrihet finns inte i muslimska länder. Konverterar du från islam till en annan religion blir du avrättad.

     Svara

    • Anna
     Jan 02, 2010 @ 18:37:51

     Det finns ingen annan invandrargrupp som kräver och tar som muslimerna.
     Har man någonsin hört kineserna eller thailändarna komma med klagomål om rasism eller annat som muslimerna gör.

     Kommer man som invandrare till ett nytt land och får en ny chans till ett liv i frihet, tar man inte då till sig det landets seder och lagar??? Svaret på den frågan borde vara ja, men det gör inte muslimerna. De skiter fullständigt i vad som är förbjudet i detta land. De verkar ha egna regler och lagar. Och går något emot dem hojtar de med hot om diskriminering och annat.

     I dessa tider klassas man som rasist för att man säger vad man tycker. Säger man något negativt om muslimer är man rasist. Var tog våran yttrandefrihet vägen?

     Svara

 13. Anna
  Jan 02, 2010 @ 15:03:12

  Om man som svensk kvinna gifter sig och skaffar barn med en man från mellanöstern och han kidnappar barnet får man fan skylla sig själv. Man läser dagligen, mer eller mindre, om sånt här.
  Är man osäker på vad som gäller kanske det vore bra att läsa innantill i koranen, där det står klart och tydligt att barnen tillhör mannen. Om mannen skulle dö, så får ändå inte mamman barnen, utan mannens släktingar.

  Det mest patetiska som finns är kvinnor som råkar ut för detta och sen sitter och gråter i TV och media. Som man sår får man skörda.

  Jag kom i kontakt med ett citat för några år sedan som en fånge på death row i Georgia hade sagt, han förkastade alla fångar som hela tiden sa att de var oskyldiga. Han sa; ”Don’t do the crime if you can’t do the time”

  Ganska talande eller??? Samma med kvinnor som skaffar barn med dessa män, vad fan håller de på med egentligen??? Vi VET idag att dessa män från mellanöstern är på detta vis. Om det ändå finns kvinnor som tvivlar, läs Gömda av Liza Marklund eller se filmen ”Inte utan min dotter”.

  Svara

  • Wunder
   Jan 02, 2010 @ 15:16:52

   Njae … nu generaliserar du kanske lite väl mycket. Har en syster som var gift med en Iranier. Den trevligaste och snällaste karl man kan tänka sig. De har en unge tillsammans som de delar på vårdnaden av – precis som alla andra skillda svenskar gör nu. Har svårt att se hur syrrans skulle ”skylla sig själv”.

   Svara

   • Anna
    Jan 02, 2010 @ 16:03:11

    Ja alltså, det kan jag hålla med om att jag gör, men summan av det hela är väl ändå att visst kan det finnas bra män från mellanöstern, men vågar man som kvinna ta den risken att mannen försvinner med eventuella barn?
    Jag vet att om jag så träffade en prins eller en shejk eller vem fan som helst hade jag inte inlett ett förhållande. Det vet jag idag för jag gjorde det för några månader sen, men som tur var visade han med en gång vad han var för människa.

    För mig är det verkligen ofattbart att så många västerländska kvinnor är såpass naiva att de blundar för denna problematik. Förhoppningsvis blir kvinnor mer och mer upplysta av situationen i takt med att det trappas upp. Hoppas kan man väl, även om jag inte menar att jag hoppas att barn ska kidnappas.

    Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jan 02, 2010 @ 16:05:39

    Självklart är inte alla män från mellanöstern/arabländerna sådana. Ifall de vill bo kvar i Sverige så är det lugnare också. Värre blir det om de får för sig att de vill flytta tillbaks till hemlandet.

    Vad jag menar är att det är en klart ökad risk att barnet förs bort särskilt när hemlandet inte omfattas av konventionen. Man måste helt enkelt räkna med att ett förhållande kan ta slut med mycket hat, tyvärr! Man kanske t om är ute efter att göra livet surt för sin fd partner. Då används gärna barnet som tillhygge.

    Dessutom kan ju även exet få ensam vårdnad och rätt att föra ut barnet!

    Svara

    • Anna
     Jan 02, 2010 @ 16:28:03

     Med andra ord, vågar man ta den risken??? Svar; NEJ

     Kärlek kan ju som bekant överbrygga det mesta, men om vi läst böckerna om den vita massajen, som ju är full av kärlek och lycka, tills mannen antyder att barnet, flickan, måste könsstympas. Bara en sådan sak?
     Och pojkar som föds i Sverige, VARFÖR ska de omskäras???

     En kompis till mig fick barn med en arab, en liten pojke, pappan KRÄVDE att han skulle omskäras.

     Då är min fråga;

     Hur kan man som förälder vilja utsätta sitt nyfödda barn för denna absolut meningslösa smärta??? Vad är man egentligen för människa då???

     Nu hör ju inte detta till inlägget, men bara en sådan sak borde också få svenska kvinnor att fatta att det är en risk att skaffa barn med någon från mellanöstern.

     Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 02, 2010 @ 15:49:22

   Kommentaren är bättre än inlägget!

   Svara

  • Lövet
   Jan 04, 2010 @ 19:21:58

   ”Anna Says:

   Jag kom i kontakt med ett citat för några år sedan som en fånge på death row i Georgia hade sagt, han förkastade alla fångar som hela tiden sa att de var oskyldiga. Han sa; ”Don’t do the crime if you can’t do the time”

   Svara

 14. Wunder
  Jan 02, 2010 @ 13:33:17

  1. Det var som sagt var inte en svensk tjejj. Även mamman var irakisk. Så ditt inlägg är helt irrelevant i detta fallet.

  2. Dessutom den vanligaste situationen är att en svensk mamma rövar bort barnet från en utländsk pappa. Läste du tex om den Australienske pappan som vart av med sitt barn till en svensk mamma? Hur naiv var han?

  3. Det är absolut inte rimligast att man bor kvar där man är född. Hur skall vi då motivera att folk med små barn invandrar? Eller utvandrar för den delen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 02, 2010 @ 13:48:57

   1. Du borde veta att många svenska tjejer fått sina barn bortförda till mellanöstern efter en separation. Man kan visst dra lärdom även av detta fall!

   2. Jag bryr mig inte om könet på ”kidnapparen”! Man för inte bort barnet från sin invanda miljö! Förresten har jag haft långa diskussioner med den Australiske mannen ifråga. Mycket trevlig dessutom! Det löste sig för honom tack vare att båda länderna anslutit sig till internationella konventioner. Det verkligt farliga är förstås när partnerns land inte är anslutet!

   3. Läste du inte vad jag skrev?
   ”…. eller där föräldrarna bodde vid separationen.”

   Svara

   • Lövet
    Jan 02, 2010 @ 18:24:25

    ”Naiva svenska tjejer!”
    I ditt exempel är tjejen Irakisk medborgare…

    ”Självklart hoppas jag att Maryam återbördas till Sverige!”
    Du förespråkar plötsligt anhöriginvandring?

    Det förefaller som om varken du, jag eller polisen vet var barnet befinner sig.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 02, 2010 @ 18:32:34

     Jag har aldrig hävdat att vi skall köra ut muslimerna! Nu bor dom här och barnet bör bo här, med tanke på att hela familjen bott här.

     Dessutom så var min poäng att svenska tjejer skall tänka sig för innan dom skaffar barn. Poängen var inte just denna barnfamiljens relation.

     Var barnet finns idag är sekundärt. Ordningen bör återställas. Självklart skall ett barn också stanna i Irak ifall en svensk tjej åker dig och skaffar barn där. Samma princip oavsett land (förutsatt att det inte är farligt förstås).-

     Svara

 15. saynoo1
  Jan 02, 2010 @ 13:25:12

  Ha en super fin dag!!

  :):)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: