Flykting ska mörda Lars Vilks!

Nu har Lars Vilks också mordhotats! Han med rondellhundarna. En somalisk flykting ringde upp honom på bruten svenska.

Mannen som försökte yxmörda Kurt Westergaard var naturligtvis en somalisk flykting. Det danska samhället öppnade sin famn för flyktingen, som återgäldar gästfriheten på detta sätt!

Om hotet mot Lars Vilks verkställs, så kan vi räkna med att det är en flykting som försöker mörda honom. En man som tidigare satt på Migrationsverket och sökte en fristad här, vill nu döda vårt samhälle. Så tackar man för vår gästfrihet!

Man vill mörda vår yttrandefrihet!

Sen vågar inte journalisterna heller kritisera islam. Politikerna hukar sig redan! Varför är politikerna knäpptysta?

Lars Vilks sak är vår!

Här är hans blogg!

Jag tycker statsministern skall ställa sig upp, försvara dessa modiga konstnärers yttrandefrihet och fördöma hoten! Yttrandefriheten är demokratins livsluft. Utan yttrandefrihet, ingen verklig demokrati!

Jag misstänker, att få muslimer står upp för vår yttrandefrihet!  Åtminstone har inte jag hört något. Vi tackar flyktingarna för ”stödet”!

Lars Vilks hotad från Somalia

Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Il PADRE
  Jan 05, 2010 @ 21:46:37

  Med ett STORT INLFLYTANDE FRÅN SVERIGEDEMOKRATERNA på en kommande regering tvingas man lyssna på saneringsförslag som att
  kunna återkalla PUT och medborgarskap som fåtts genom ansökan och skicka ut alla som begår allvarliga brott ur landet på livstid!

  Svara

 2. Sven Johansson
  Jan 05, 2010 @ 13:40:16

  Under 1400 år har c:a 270 miljoner icketroende blivit mördade av Muslimska jihadister.

  Islam har redan utplånat det kristna mellanöstern och det kristna Nordafrika. Man uppskattar att upp emot 60 miljoner kristna fått sätta livet till under denna erövring.

  Även 80 miljoner Hinduer har mördats, vilket är hälften av alla världens Hinduer. Islam är en utrotelsemaskin med ett enda mål.

  Att få hela världen konverterad, och deras sätt att göra det på är med våld.

  Av alla världens konflikter så står minst 90% av kamp mellan muslimer och andra eller mot varandra.

  Svara

 3. g.p.
  Jan 05, 2010 @ 12:20:03

  20.000 somalier som inte ville lämna sverige en gång i tiden fick stanna..

  Svara

 4. Olbap
  Jan 05, 2010 @ 09:43:42

  Västvärldens nya religion heter politisk korrekthet och att visa ”tolerans” ad nauseam. Då kan man ju givetvis inte ”peka ut” en uppenbart skyldig ideologi/religion bakom de senaste 1400 åren av aggression från mellanöstern, utan istället kallar man det för ”terrorism” – trots att ”terrorism” är en METOD, inte en orsak/ideologi som driver våldet. Jag vågar dock säga vad detta rör sig om: Islam är ideologin som driver en mycket stor del av världens muslimer att direkt eller indirekt sympatisera/stöda muslimsk terrorism. Det har aldrig handlat om fattigdom eller ”förtryck” – det har hela tiden handlat om islams anspråk på makt över jordens alla folk, precis som framgår i Koranen och Haditherna, och inte minst den muslimske profeten Muhammeds egna exempel: ta bara hans masslakt av den judiska befolkningen i staden Khaybar. Vad jag vet så är islam den ena religionen vars grundare var en massmördare, krigare, våldshetsare och pedofil, allt i ett. Inte undra på att muslimer beter sig som de gör.

  Svara

 5. Robin_Shadowes
  Jan 05, 2010 @ 05:44:50

  Lars Vilks är åtminstone vettigare än idioterna på Konstfuck med sina idiotiska installationer och vandaliserings-projekt.

  Svara

 6. Haram Kafir
  Jan 04, 2010 @ 21:21:01

  Afrikaner och Islam är en potent mix. I ett stort antal afrikanska länder (inklusive Somalia, verkar det) ligger medel-IQ under 70, d.v.s. en ofta använd gräns för efterblivenhet.

  Alltså är det lätt för Fredens Religion att hitta lydiga drönare.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: