Bra Kronprinsessan!

Glädjande att Kronprinsessan åkt till Afghanistan för att stötta våra trupper där i frihetskampen! Det bästa hon någonsin gjort, såvitt jag vet!

 Victorias besök en stark signal om stödet hemifrån

Kronprinsessan i Afghanistan

Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sally
  Jan 06, 2010 @ 09:32:51

  Det var en tydlig och viktig signal från Kungahuset om var deras sympatier finns, som egentligen är ganska självklar. Sent ska syndaren vakna säger jag om den offentliga eliten. Att ta ställning för demokrati och mänskliga rättigheter kan aldrig göras tillräckligt många gånger.

  Svara

 2. Lövet
  Jan 06, 2010 @ 06:44:59

  ”Monarkin är viktig för Sverige, det är det svenskaste som finns.”
  Bortsett från det faktum att Jean-Baptiste Jules Bernadotte var invandrare och fransk revolutionsgeneral, fd fransk krigsminister, fd marschalk av Frankrike, Prins av Ponte Corvo och Kung i både Norge och Sverige…

  Vive la Suède 😉

  Svara

  • Anna
   Jan 06, 2010 @ 14:42:17

   Jag menade inte det blod som flyter i dess ådror, men det är ingen ide att säga något till en person som medvetet inte fattar.

   Svara

   • Lövet
    Jan 06, 2010 @ 17:02:53

    Menade du den absoluta monarkin kanske, som vi hade tidigare? Det finns en del länder med absolut monarki fortfarande (Brunei, Bhutan, Kuwait, Saudiarabien och Swaziland), inget av dom är Sverige. Antagligen inte.

    Konstitutionell monarki då, en monarki där konungen inte besitter någon egentlig makt, det är det svenskaste som finns!

    🙂

    Svara

    • Anna
     Jan 07, 2010 @ 18:00:17

     Du har rätt, givetvis har du rätt. En sån som du har aldrig fel. Jag erkänner, jag tänkte inte efter när jag skrev att monarkin är det svenskaste som finns. Förlåt mig så himla mycket. Hoppas du blir nöjd nu, men det verkar som om du är en sån som anmärker ord så fort det finns något att anmärka på.

     Svara

 3. Anna
  Jan 05, 2010 @ 20:37:40

  Monarkin är viktig för Sverige, det är det svenskaste som finns. Vi är dessutom ensamma i världen med vår successionsordning. Kronprinsessan kommer utföra massor av bra grejer, detta är bara början.

  Varför har inga muslimer kommit på iden att ställa till med ett attentat mot kungafamiljen??? Det är ju nästan så man är lite orolig över det stundade bröllopet, där brudparet med all säkerhet kommer åka i öppen vagn runt omkring i Stockholm. Mycket bra läge för ett terrordåd.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: