Håll truten muslimer!

(videon: en äldre intervju)

Nu börjar man tröttna på alla muslimska klagomål, mordhot och mord på vår yttrandefrihet!

Nu är det UD i det icke fungerande landet Sudan som hävdar att Susanne Biers kommande film ”Hämnden” är ”rasistisk” (läs: islamkritisk) då den ger en ”felaktig” syn på Darfur-konflikten.

Ett U-land som knappt fungerar och med ett färskt folkmord i bagaget, ger oss pekpinnar. Skall man skratta eller gråta?

Med deras skruvade logik, är det värre att skildra ett folkmord än att utföra det!

Kan ingen ansvarig politiker be dom hålla truten och tala om att vi inte tänker be om ursäkt för vår yttrandefrihet? Tvivlar på att Rheinfeldt säger ett pip dock! Han har inte visat någon resning i dessa frågor!Inrikespolitiskt käbbel är tryggare än att försvara grunden för vår demokrati.

Om vi inte sätter ner foten och visar att vi menar allvar med vår yttrandefrihet så kommer dom att fortsätta pressa och hota oss!

Vi måste slå näven i bordet och säga: nu räcker det!!!

Jag är nu mycket nyfiken på filmen ”Hämnden” med Mikael Persbrandt! Bättre reklam kunde den väl inte få! Återigen är det danskarna som är i yttrandefrihetens frontlinje!

Här är Lars Vilks blogg!

Biers film jämförs med Muhammedhån

Advertisements

83 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Elvis
  Jan 07, 2010 @ 13:06:50

  KLARTEXT.. Är du här??.. Jag måste få ställa min fråga till dig..

  Svara

 2. Trackback: ”Håll truten muslimer « Triangulering
 3. Lövet
  Jan 07, 2010 @ 12:22:35

  ”Oavsett hur du vänder och vrider på saken så kvarstår faktum: islam är inkompatibel med vår demokrati! Därför dras muslimska länder med sina olösliga problem!”

  Ändå bor muslimer i vår demokrati där folk får tro vad de vill och där religionen är skild från staten. Hur förklarar du det?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2010 @ 13:45:07

   För att dom inte har makten kan dom heller inte införa sharia. Så länge vi är i majoritet lär det inte hända, men sen kan det mycket väl hända!

   Svara

   • Fredrik
    Jan 07, 2010 @ 15:20:28

    Tja, du har ju turkiet, som ar en demokrati med religionen avskild fran politiken, och sa har du ju indonesien (varldens storsta muslimska land sett till befolkningen) och malaysia, bada demokratier

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 07, 2010 @ 16:41:23

     Om du följt nyheterna om Turkiet så vet du att yttrandefriheten och jämlikheten inte fungerar där! Fast jag måste ge heder åt Ataturk och efterföljare för att de verkligen lagt manken till för att skapa ett sekulärt samhälle, jag lyfter på hatten! Men dom lever under hotet att islamisterna ändå kan ta över.

     Indonesien och Malaysia är i vart fall inga industriländer och Islam präglar landet mycket, även lagstiftningen. Och i Ace-provinsen råder sharia!

     Svara

 4. Elvis
  Jan 07, 2010 @ 11:25:16

  KLARTEXT: får jag snälla ställa en fråga till dig utan att du tar åt dig eller liknande.. Bara en fråga till dig och bara ett svar till mig, inget annat ok?

  Svara

 5. Fred
  Jan 07, 2010 @ 08:09:15

  Vadå ”oss” och ”vi”? Är du inblandad i filmproduktionen? Isf har ju deras kritik lite substans.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2010 @ 10:05:37

   Sant, det är helt OK att kritisera! Man får kritisera oss, men inte hota oss! Många uppfattar nog väst som rädda för muslimsk terror att man tar tillfället i akt att försöka tysta vår kritik på alla plan! Sen är det jävla patetiskt att ett skitland som Sudan med sitt smutsiga folkmord skall kritisera våra filmer! Har idioterna inget viktigare att kritisera? Dom ser grandet i vårt öga men inte bjälken i sitt eget!
   Det finns ingen som helst anledning att respektera idioterna!

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2010 @ 10:08:08

   Sant, det är helt OK att kritisera! Man får kritisera oss, men inte hota oss! Många uppfattar nog väst som rädda för muslimsk terror att man tar tillfället i akt att försöka tysta vår kritik på alla plan!

   Sen är det jävla patetiskt att ett skitland som Sudan med sitt smutsiga folkmord skall kritisera våra filmer! Har idioterna inget viktigare att kritisera? Dom ser grandet i vårt öga men inte bjälken i sitt eget!
   Det finns ingen som helst anledning att respektera dom!

   Svara

 6. Teddy Möller
  Jan 06, 2010 @ 19:38:06

  Nu när vi äntligen nästan lyckats utrota kristendomen, kommunismen och nazismen här i Sverige, ska vi då importera en -ism som täcker båda områdena, religion och faschism? Islam är både en religion och en totalitär livsåskådning som bör utrotas från jordens yta snarast. Skiter högaktningsfullt i vart folk kommer ifrån och vilken hudfärg de har, men deras tro kan stanna i deras hemland när de kommer hit till Sverige. Ett sekulärt samhälle kanske inte funkar perfekt, men det är iallafall baserat på VERKLIGHET och inte fantasier blandat med sägner och halvsanningar som inte har något att tillföra mänskligheten. Kom ihåg att det är 2010 nu…sluta upp att tro på tomtar och troll. mvh, Teddy

  Svara

  • Elvis
   Jan 06, 2010 @ 23:59:54

   Vi? Vad har du gjort för att bidra till den utrotningen?. Lilla teddybjörn. Är det så de kallar dig? 🙂

   Svara

 7. Robin_Shadowes
  Jan 06, 2010 @ 18:31:19

  Varför befinner sig sådana kräk som Yosuf Ahmed och Elvis på svensk mark över huvud taget? Ut med packet!!

  Svara

 8. Liba
  Jan 06, 2010 @ 18:02:31

  Till Elvis: ganska skrattretande att läsa dina naiva kommentarer. Du fattar eller vill inte fatta att Klartexten inte adresserade -håll truten muslimer- till muslimer som INTE kränker demokrati och yttrandefrihet. Fattar du inte detta är du indoktrinerad till 100 % av dina imaner eller din inteligens inte är spec. hög.

  Länder som Algeriet, Sudan, Afganistan, Somalia, Bangladesh, Indonesien, Iran, Yemen, Tjetjenien är islamiska eller hur ? och i flera av dem praktiseras sharialagar och dessa länder utvecklas utan Israels inblandning. Har du några exempel hur Israel påverkade tex Indonesien och Yemen?

  Vad säger du om ett barn Ashia 13-år gammal som våldtagits i massvåldtäkt av islamister i Somalia och efter sharialagar dömts till döden med stening. Detta är inte kulturell grej, detta bottnar i islam. Likadant tvångsgifte, hedersmord, burka, kusingifte etc är ej kulturell grej. Det har hänt mycket onda händelser inom kristedomen, men till skillnad från islam får det protesteras och kritiseras, ja även avbildas Jesus på olika sätt. En del kristna tycker inte om detta, men ingen av kristna eller muslimska (om det skulle hända) som gillar dessa bilder skulle hotas till döden el. dödas. Yttrandefrihet är helig i demokratiska länder. Vill du och dina lika sinnade muslimska vänner ska respekteras, då får ni ”STÄDA” och sopa ut islamister och leva ut i praktiken dessa demokratiska värden som vi andra lever efter.

  Förresten: varför kom du hit till Sverige när du kallar människor här för -innavel-. Bättre levnadsvilkor? Kunde inte stå ut med islamregim i hemlandet? Om vårt yttrandefrihet inte passar, varför är du kvar?

  Svara

  • Elvis
   Jan 06, 2010 @ 20:08:00

   No comments! .. No Comments! No comments! w0ww0w0w0w jag har lust och hoppa ut genom fönstret och ta mitt liv efter jag läst ditt inlägg. haha. Jag kom till Sverige för att tvinga dig att bli muslim.. haha..

   Svara

  • Elvis
   Jan 06, 2010 @ 20:09:01

   Så länge jag lever så kommer jag inte glömma bort dina förnuftiga meningar. haha.. urk..

   Svara

 9. Kalle Kula
  Jan 06, 2010 @ 16:57:13

  Jag blir lite putt när muslimerna våldtar höglandskorna på Järvafältet på nätterna. Dra in kabel- tv istället jävla nötter

  Svara

 10. Danne
  Jan 06, 2010 @ 15:29:16

  ”Adolf Hitler, Stalin, Bush, Slobodan Milosevic.”
  Alla dessa har utför handlingar i politiskt syfte sedan råkar dom vara kristna. Utom Stalin som var ateist. Men dom gjorde det inte i kristendomens namn.
  Det är som att säga att Hitler mördade människor för att han var vegetarian och alla vegetarianer är nazister. Det går inte att göra den kopplingen. Då har man bara ruskigt dålig analysförmåga.

  Muslimer dödar oftast i syftet att rädda, främja eller skydda Islam specifikt! Det är en direkt koppling!

  Och vem är du Elvis att berätta för oss vad riktig Islam är?
  Är du överstepräst? Har du mer mandat än alla imamer i MÖ?
  Berätta gärna…

  Svara

  • Elvis
   Jan 06, 2010 @ 17:16:56

   Ja du och dina vänner förljer exakt denna princip. Hitler var vegetarian och nazist alla vegaterianer är nazister. BRAVO!!! Exakt det ville jag säga. Så smarta är ni…Man behöver ej vara någon överpräst för och ha en smula förnuft.

   Svara

 11. Erik XIV
  Jan 06, 2010 @ 14:20:28

  Ni glömde att Turkiska muslimer slaktade 1 miljon Kristna armenier!

  Svara

  • Elvis
   Jan 06, 2010 @ 17:19:12

   Vad hände för 10 år sedan mitt i europa? Största masakern sedan Hitler. Srebrenice 15 tusen män och pojkar massmördades pg a de var just muslimer. Men jag hatar inte serber för det. Det finns mycket fina människor i Serbien.

   Svara

 12. Elvis
  Jan 06, 2010 @ 13:03:52

  Adolf Hitler, Stalin, Bush, Slobodan Milosevic. Dessa män har mycket blod på sina händer. De har dödat massor med människor.

  Hitler: ~40Miljoner
  Stalin: 40-180Milijoner ingen verkar veta något mer exakt.
  Bush: Någon miljon (Med hela världens stöd).
  Milosevic: ~300 tusen

  Dess personer var Kristna allihopa, om jag ska göra som ni gör. Så kan jag säga ”de var kristna juh” alla kristna är sådana. Exakt så gör ni typ.
  Förstår ni ej hur skrämmande ni är? Skärp er för fan!

  Givetvis så kommer folk skriva nu ”ja men det var ej med hjälp av religon bla bla..”. Bush gjorde det i modern tid ”With Jesus we will prevail” mycket ofta. http://www.youtube.com/watch?v=t8xufsr2log .. Vartannat uttalande var ”med hjälp av jesus kommer vi detta och detta”.

  Men beskyller inte de kristna på något sätt för varken Bush, Milosevic eller något annat. Det finns idioter överallt. Stå emot sådant idioti! Det ni gör och skriver är inte demokrati!.

  Svara

  • ninja
   Jan 07, 2010 @ 16:20:58

   Stalin var ju för h-e knappast kristen, han var kommunist och ateist!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jan 07, 2010 @ 16:43:11

    Upplysningsvis kan jag nämna att Stalin gick prästutbildningen. Han tänkte bli präst faktiskt. Men när han väl var övertygad kommunist fanns det nog inte mycket kvar av religiositeten.

    Svara

 13. Elvis
  Jan 06, 2010 @ 02:24:21

  Hur många européer, amerikaner har ”muslimer” dödat de senaste 50 åren? Vad FAN är ni rädda för? Skriver media ät bajs det är bra för er, givetvis så gör ni det. he he

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 06, 2010 @ 06:05:37

   Största problemet är att vi måste hindra muslimer att bli majoritet i våra länder! Ni ynglar ju av er som fan och är jävligt religiösa jämfört med oss övriga. När Sverige är muslimskt, då får vi samma skit som idag finns i dom muslimska länderna!

   Och vem fan har lust att sprängas i luften av ett flygplan? Hade du och dina muslimska vänner något förnuft, så skulle ni demonsterar mot Al Qaida och alla islamister! Istället gör ni ert bästa att försvara dom och kritisera oss!

   Svara

   • Elvis
    Jan 06, 2010 @ 12:03:50

    Al-Qaida extiserar inte.. Det är en illusion, skapad av de fåtal personer som styr världen. Du är hjärntvättat min vän, såsom andra var, det finns massor med material ute på nätet som du borde se. Folk som var hjärntvättade men som förstod till slut att något inte stod rätt till och började forska i det och fann stora brister i allt. T ex http://www.zeitgeistmovie.com/ ..

    Islam har funnits i nästan tvåtusen år, varför vara rädd just nu? hehe.. Jag vill att och alla dina nazi vänner läser detta väldigt väldigt noga: http://www.croatianhistory.net/etf/ahd.html

    Det handlar om HUR muslimer var gentemot den lokola befolkningen i det land de intog i detta fallet handlar det om Bosnien som var helt och hållet kristet. INGEN fick störa deras religion, de fick gå till sina kyrkor ostört etc etc.. Den skriften är över 500 år gammal och finns bevarat i ett museum. Sidan förövrigt ägs av Katoliker från Kroatien och är inte som du hade kallat det islamistisk sida.

    Ni är hjärntvättade allihopa! ..

    Svara

  • Nisse
   Jan 06, 2010 @ 09:41:54

   Kalla terrorismen vid dess rätta ord – mördare. De finns inget humant i detta urskiljningslösa mördande genom att spränga oskyldiga människor i luften. Sedan tror idioterna att gud står med öppna armar och tar emot dom som begått illdåden. Den enda rätta platsen för dessa mördare är i en svinstia.
   Men den muslimska religionen är på väg att gå mot sin egen upplösning och lämna medeltiden bakom sig tillsammans med alla maktstinna galna präster.

   Svara

   • Elvis
    Jan 06, 2010 @ 12:09:39

    Det står ingenstans i koranen att man ska spränga sig själv i luften hehe.. Jag hade inte kallat det för terrorister utan mer motståndsmän. Vad hade du gjort om någon kommit och erövat ditt land. Bombat i sönder det och mördat en massa, hade du sagt fan detta är helt okej eller hade du kämpat tillbaka? ..

    Det värsta är att de har förstört flera länder och kallat det för ” sprida demokrati”. Så massmörda folk, försöra länder etc etc kallas för ”skapa fred”, ”sprida demokrati” etc.

    Och sedan så nöjer vi inte oss.. Utan vi vill förgöra dessa människor ännu mer. Ser ni inte att dessa aktioner är värre än Hitlers. TRO EJ PÅ ALLT NI LÄSER!!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 06, 2010 @ 18:24:32

     Vi vet alla vad som händer när muslimska länder får sköta sig själva. Våld, förföljelse, krig och folkmord! Titta på t o m fredliga muslimska länder! Ingen vill dit, alla vill därifrån!

     Fattigdom, analfabetism, sjukdomar, våld, krig, förföljelse och fan vet vad! Det är så misslyckat det kan bli! Sluta skylla på väst, patetiskt!

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 06, 2010 @ 18:32:33

     Du känner förstås inte till historien om Hussein, Alis son! Läs på om islam! Den historien är det som rättfärdigar självmord i islams namn! Finns säkert fler förebilder.

     Svara

 14. Elvis
  Jan 06, 2010 @ 02:21:47

  Svara

 15. Elvis
  Jan 06, 2010 @ 02:21:12

  Sedan staten Israel bildades har det pågått oavbrutna övergrepp mot araber och muslimer runt om i världen. Konflikten mellan Israel och arabländerna och palestinierna framställs av någon anledning ofta som huvudkonflikten. Men hur står sig egentligen den konflikten i jämförelse med allt annat våld som plågat och fortfarande plågar världens muslimer under den tid då Israel existerat:
  *Bosnien ca 250 tusen. 1992-1995

  * Algeriet: 1954-1962: Frankrike dödade minst 500.000 muslimer. 100.000 dog senare i inbördeskriget.
  * Sudan: 1955- : Landet plågades av ett fruktansvärt inbördeskrig, deportering, islamifiering, utrotning och totalt 2-3 MILJONER döda.
  * Afganistan: Kriget mot Sovjetunionen skördade 1-1,5 miljoner offer. Ytterligare 1 miljon människor dog i det efterföljande inbördeskriget.
  * Somalia: 1977- , Inbördeskrig med 400-550.000 döda.
  * Bangladesh 1971: 1-2 miljoner människor slaktades av Pakistansk militär.
  * Indonesien 1965-66: Militären dödade 400.000.
  * Indonesien dödade 100-200.000 på Östtimor 1975-1999.
  * Irak: Krig, etnisk rensning, uppror med 1,5-2 miljoner döda som resultat.
  * Iran 500.000-1.000.000 döda i kriget mot Iran
  * Yemen: Inbördeskrig mellan 1962-70 med Saudiarabien och Egypten inblandade. Minst 100.000 döda.
  * Tjetjenien: Mellan 150.000 och 300.000 döda i de två krigen mot Ryssland 1994-2001.

  Dessa exempel summerar till totalt ca. 10 miljoner dödade muslimer, varav ca 8,5 miljoner dödats av muslimska regimer, arabiska inbördeskrig eller arabiska etniska rensningar.

  Svara

 16. Elvis
  Jan 06, 2010 @ 02:17:44

  Och han idioten som yttrar sig som han gör är lika korkad som ni är. Varför skall han blanda in religionen i något han tycker ger fel bild av något jävla krig i hans sketna land. Säkert media som förändrat typ 90% av vad han sagt heh.. Inte konstigt med tanke på vem som styr media.

  Sorgligt med all denna häxjakt. När jag var yngre så praktiserade jag på ett företag och efter någon dag så skulle vi byta om till en speciell uniform, han som var min handledare hade ett stor hakkors över hela ryggen. Jag blev ganska chockad och ställde frågan till honom, hur kan du vara så vänlig mot mig jag är en ju en svartskalle. Då fick jag ett svar från honom: ”Detta tillhör mitt förflutna, tack och lov så har jag lärt mig att alltid utgå ifrån individens natur”.

  Tänk om det fanns fler som denna förnuftiga man, aldrig generalisera någonting. Det finns skit i alla kulturer, länder, religion. Förstår ni inte att det finns massor med muslimer som är extremt välutbildade, extremt trevliga, extremt snälla, extremt väluppfostrade etc etc. Men så långt tänker ni inte. Media tillåter ej något sådant. :> …

  God fortsättning på er…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 06, 2010 @ 06:00:55

   Iran har massor med välutbildade muslimer och se vilket skitsamhälle dom har! Problemet är att islam är anpassat till 600-talet och inte har något att göra i ett modernt samhälle. Ett muslimskt samhälle är skit! Visa mig ett välfungerande muslimskt samhälle! Historiens största fiasko!

   Svara

   • Peter
    Jan 06, 2010 @ 06:08:58

    Islam hade inte ens något i ett 600-talssamhälle att göra. Jämför bara med de antika medelhavskulturerna, eller de kristna, judiska och zoroastriska samhällena i mellanöstern under samma tid. Islam är inget mer än ett förtryckarhjälpmedel för aggressiva diktaturer.

    Svara

    • Elvis
     Jan 06, 2010 @ 12:17:38

     Hur de styr sitt land har inget med Islam att göra. De har misstolkat och förändrat typ så 80% av allt hehe. Iran är ett mycket sjukt land enligt mig. Det har inget med islam att göra det är helt och hållet deras kultur, samma gäller faktiskt mkt av den övriga mellanöster. Mycket märkliga grejer har anpassats tyvärr. Och mycket av det är jag HELT emot.

     Men jag hatar ingen av de för de. Jag skiter fullständigt i vad de gör och hur de gör. Det är helt och hållet deras ensak hur de vill göra. Ännu en gång, det har INGET med religion att göra.

     Sen gällande Iran så är det så att USA och Israel inte vill ha kvar den sittande regeringen. Och de gör detta som pågår nu för att störta den. Jag stöder inte denna regering och bryr mig inte om den heller. Men om Irans folk röstat fram den (60% för) så låt de vara herregud.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jan 06, 2010 @ 18:20:50

      Om du läser vad Sveriges största muslimska organisationer skriver om hur ett land bör styras, så stämmer beskrivningen väldigt bra in på Iran! Iran är en demokrati! En muslimsk demokrati! En sån demokrati som våra svenska organisationer drömmer om, vår framtid! LÄS PÅ!

      Jag föreslår att du slår på nyheterna, så du fattar att det Iranska folket är trött på sin skitregim! Och skulle USA och Israel ha ett finger med i spelet, mer heder åt dom!

     • Elvis
      Jan 06, 2010 @ 21:52:42

      Ja akta så vi inte tvingar dig att bli muslim.. haha.. 3.5 milijoner muslimer bor i Bosnien det är 50% av befolkningen, de har aldrig velat ha någon islamistisk stat eller liknande. Kommer aldrig att vilja ha det i heller..

      98% muslimer i Turkiet.. Inget med islam att göra heller där gällande politiken. Visste du om att det är strikt förbjudet att ha slöja på offentliga platser i Turkiet?. Indonesien har ca 90% muslimer och är världens största muslimska befolkade land (ca 200 milijoner). Inte heller där finner vi några samband med Islam gällande politiken.

      Ditt argument och exempel är helt ruttet.. Jag har en liten fråga till dig men jag vet inte om jag bör ställa den till dig, ska fundera på det.

     • KLARTEXTEN!
      Jan 07, 2010 @ 06:03:23

      Det finns naturligtvis exempel på muslimska länder som styrs mer eller mindre sekulärt. Även där har islam färgat lagstiftningen dock. Du har massor med muslimska länder vars lagstiftning är mycket mer präglat av sharia än Turkiet och Indonesien. Islam är som en skugga över alla muslimska länder, påverkar mycket och gör att länderna inte kan utvecklas till lugna, fria, välmående, moderna stater. Islam håller kvar dom i fattigdom, förföljelse, krig och vidskepelse!

      Du har starka islamistiska krafter både i Turkiet och Indonesien. Du vet aldrig när dessa länder inför sharia, beror på vad majoriteten känner för helt enkelt. Det är ett lotteri! Du har många fler länder som infört sharia än som är sekulära och naturligtvis många med starka islamstiska organisationer som vill tvinga igenom sharia. Har dessutom inte mycket med utbildning att göra. Iran är förmodligen islams bäst välutbildade land, och dom har sharia.

      När muslimerna har majoritet här så vet ingen ifall sharia införs eller ej. Svenska muslimerna som har makten idag vill införa sharia! Så det ser mörkt ut! Jag ville inte kasta tärning om vår framtid!

     • Lövet
      Jan 07, 2010 @ 11:49:02

      ”Iran är en demokrati!”
      Det styre som finns idag i Iran är en konsekvens av hur statskuppen mot Irans demokrati 1953, Mohammad Mosaddegh och hans fängelsevistelse och därefter husarrest tills han dog, morden på och arresteringarna av grundarna till Jebhe Melli, uppfattats av Iranerna. De tror västdemokrati går till på det viset som Shahen installerades på. M.a.o. en militärdiktatur.

      Mosaddegh måste ju avlägsnas eftersom han nationaliserade oljeindustrin (Hmmmm. På något sätt låter det bekant. Gjorde inte någon Saddam samma sak i Irak ett antal år sedan? The plot thickens).

      Vi i väst borde kollektivt skämmas för att ha störtat en fullt fungerande sekulär demokrati för at installera en diktatur och bereda vägen för högerradikala theokrater.

     • KLARTEXTEN!
      Jan 07, 2010 @ 13:39:50

      Håller med!

 17. jango
  Jan 06, 2010 @ 02:13:14

  Snart kan vi tvingas bli islamister allihopa. Stora händelser har inträffat förr för inte så länge sedan.. …nazism, kommunism.
  Och om man nu är observant så är tveklöst islamismen det största hotet mot västs demokrati. Och skulle USA tänkas dra sig tillbaka i någon typ av isolationspolitik, vilket har hänt tidigare i kritiska historiska ögonblick, då kan det gå riktigt illa. Faller Pakistan t.ex. så har man tillgång till kärnvapen och dom kommer i så fall att givetvis användas i kriget mot de otrogna. Och då sitter vi verkligen illa till. Att motsättningarna skärps inom Sveriges gränser märks även det. Jag har t.ex. svårt att begripa att man i Sverige har bränt upp emot hundra bilar i förorterna, och vad räddningspersonal utstår i dessa förorter vill man knappt tro. Sverige har förvandlats från ett stort sett harmoniskt samhälle till ett splittrat konfliktfyllt land där vårt största problem är invandringen från arabiska och muslimska länder. Tveklöst är det så.
  Man kan inte vara annat än pessimistisk över utvecklingen då praktiskt taget alla politiker i landet som har inflytande inte vill se problemen.
  Att överhuvudtaget använda ordet ”främlingsfientlig” om allt och alla som tar upp frågan gör att tankarna också kan gå till Orwells roman 1984. Och dä är vi ju tillbaka till 30-40 talet igen…

  Svara

 18. Elvis
  Jan 06, 2010 @ 02:01:00

  När du säger ”håll truten muslimer” då säger du det till en massa människor som inte alls har med ”Sudan” att göra. Islam och Sudan är inte samma sak, islam står ej för kulturer och länder. Du kunde lika bra sagt ”hållkäften världen” llr liknande, hade varit lika förnuftigt. Med andra ord så vill jag säga att du är extremt korkad. Och dina argument skall jag inte ens yttra mig om.

  Både du och dina inavel vänner måste lära sig skilja på något som heter kulturer och själva religionen. I princip allt ni gnäller på tillhör olika kulturer och skall ej blandas med religion och det andra som ni råkat pricka just gällande islam så är det okunskap och missförstånd.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 06, 2010 @ 05:30:58

   Jag syftar såklart på de muslimer som öppnar truten (i denna fråga)! Dvs klagar på vår yttrandefrihet, alla dom skall hålla truten! Det framgår väl av min text? Självklart riktar jag mig inte till muslimer som inte kommenterar vår yttrandefrihet. Det trodde jag alla förstod.

   Svara

   • Elvis
    Jan 06, 2010 @ 12:27:15

    Det gör du visst! .. Du riktar dig mot alla muslimer oavsett vad. Det finns 1,6 milijarder muslimer i världen minst 75% är emot detta dvs 1200 milijoner. Om du ej förstår hur mycket det är så kan vi göra en jämförelse! Moder Svea är ca 9milijoner stor, för dig är detta mycket folk.. Jämför då 1200 miljoner med Moder Svea det är ~133,33 gånger Sverige. Alltså du spottar på en massa människor för att den idiot yttrar sig som han gör. Han kan ej tala för alla dessa 1200 miljoner eller hur? Varför ej skriva ”håll truten du som yttrar dig”. Genast där hade du varit mycket smartare. Men nu är du bara extremt korkad som skriver så. Men du gick väl knappast ut gymnasiet så jag förstår dig.

    Svara

  • Peter
   Jan 06, 2010 @ 06:29:05

   Både du och dina inavlade bruschor måste lära er att det finns ett starkt samband mellan religion och kultur. I synnerhet gäller detta den islamiska världen, då islam inte bara är en religion utan ett samhällstäckande system med ambitioner gällande så vitt skilda världsliga ting såsom lagstiftning, politik, matvanor och relationer mellan könen. När du projicerar din egen okunskap på andra så visar du hur extremt korkad du är.

   Svara

   • Elvis
    Jan 06, 2010 @ 12:34:56

    Tvångsgifte, hedersmord, burka, kusingifte, lathet, etc etc är tyvärr något helt främmande för mig. Och jag är starkt emot detta, detta är en kulturell grej helt och hållet. Och arabisk mat är helt främmande för mig, mycket gott! Synd att koranen inte har deras recepter hehe..

    Svara

 19. Liba
  Jan 06, 2010 @ 00:50:52

  Yussof Ahmed, nej du, Sverige behöver verkligen INTE islam. Vi behöver stärka vår demokrati, yttrandefrihet och inte minst stärka kvinnornas FRIHET, för det är allt detta som islam med din hjälp kränker.
  Du verkar naiv och indoktrinerad av dina imaner och glömmer att det är år 2010 som skrivs här i Europa och i andra länder i världen. En liten fråga: när det är så fint med islam i länder där det praktiseras, varför har du, och jag gissar flera av dina släktingar, kommit till detta fruktansvärda land Sverige som lever ett syndigt liv? Visst gjorde du dig liten och varit synd om dig när du begärde asyl? och hämska saker hände där du kom ifrån? Var det kanske för lättförtjänat liv som alla bidrag hjälper till? Håll truten nu och var tacksam för att du fick stanna, annars åk tillbaka därifrån du kom, där du kan predika din lära och lämna oss i fred.

  Svara

 20. Ingemar
  Jan 06, 2010 @ 00:19:57

  Sudan kommer att sönderfalla av egen kraft. Landet är i kaos och behöver inga onda filmmakare utifrån, annat än möjligen som fiender som de irrpannorna kan kraftsamla mot. Men det fördröjer bara sönderfallet.

  Svara

  • Elvis
   Jan 06, 2010 @ 02:27:55

   Bra sagt .. Håller helt å hållet med dig

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 06, 2010 @ 06:06:58

   Förklara varför hon är en ”ond filmmakare”! Om du kan!

   Svara

   • Elvis
    Jan 06, 2010 @ 12:37:51

    Men det tycker jag absolut inte.. Jag är inte alls emot henne. Det är extremt bra att hon gör denna film och visar vafan de sysslar med nere i Sudan. För något står ej rätt till.

    Sedan om hon förändrar verkligheten så får Sudanarna bli sura på henne. Inte jag!.

    Svara

   • Elvis
    Jan 06, 2010 @ 13:11:03

    Det som är ondt är ditt sätt och generalisera. Det sättet du skrivit artikeln på. De inläggen du har i din blogg. Sen att han Sudan snubben är idiot gör ej saken bättre. Nu ska jag iväg har ej mer tid.

    Hoppas du utvecklas till det bättre.

    Svara

 21. Anders
  Jan 05, 2010 @ 21:07:08

  Jag tycker undfallenheten mot muslimska diktaturer är tragisk. Som du säger, säg det klart och tydligt att vi inte tiger om folkmord på grund av att folkmördarna vill det

  Svara

  • Me
   Jan 06, 2010 @ 16:52:17

   De som skriker högst och syns mest få mest publicitet. Så funkar våra medier så, tyvärr. Om det är en stat som säger något så kan det väl vara berättigat att vidarebefordra det, men ofta är det obskyra grupper som man inte borde bry sig om vars åsikter blir förstasidesstoff i Sverige.

   Att säga att filmen är rasistisk och skev tycker jag inte är något större problem. Så länge ingen kräver begränsning av yttrandefriheten så får de säga vad de vill.

   Jag förstår för övrigt muslimer som blir upprörda över att väst klankar ner på deras religion samtidigt som vi hotar eller bombar sönder deras länder. I våra medier skildras alltid våra attacker som något vi gör i kampen för det goda (nu oftast demokrati), medan deras motattacker alltid är tecken på galenskap eller ren ondska. Och så länge folk går på det så kommer vi att matas med såna dumheter.

   Under de senaste 200 åren så har väst ockuperat arabvärldens länder (och Iran) i omgångar. Om man inte har ockuperat så har man sett till att de har en ledare som gör som de blir tillsagda. När de har fått riktiga demokratiska ledare (såna som gör det folket vill och inte vad väst vill) så har väst snabbt sett till att befria landet från dem. Tyvärr gäller det här Afrika, Asien och Sydamerika också.

   Slutligen tycker jag att det verkar lite korkat/obildat att prata om muslimer när några enstaka har sagt något. Jag vet att du redan har svarat på det här, men det gäller hur folk uttrycker sig i allmänhet. En människa säger något och rubriken blir ”Muslimerna tycker…”. Den övriga miljarden är försumbar, eller!? Vi skulle aldrig generalisera så om ”våra egna”. Om en grupp i Paris säger en sak så tror vi inte att det gäller alla parisare/fransoser. När det gäller muslimer så verrkar vi inte veta bättre.

   Svara

   • Elvis
    Jan 06, 2010 @ 17:21:53

    Tack.. Mycket fint skrivet.. Tack och lov att det finns sådana som dig.

    Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jan 06, 2010 @ 18:01:16

    Övriga muslimer försvarar inte vår yttrandefrihet, så vi vet var dom står! Därför ställer jag även dom till svars!

    Dom är så satans omoraliska. Först flyr dom sina muslimska skitländer och vi ger dom en fristad. Sen får vi ingen jävla hjälp från dom, inget stöd! Varför skulle dom inte få skit? Otacksamma jävlar om du frågar mig!

    När muslimer slaktar miljoner i Darfur så är det inga problem, men när man ritar en muhammedbild så är det fruktansvärt. Aphjärnor är det!

    Och några blodtörstigare jävlar får man väl leta efter! Ifall väst stängde alla gränser och lät muslimerna sköta sitt, så skulle det sluta med världens blodbad, där dom tog kål på varandra! Hundratals miljoner flyktingar skulle knacka på vår dörr. Islam är så jävla misslyckat som samhällsexperiment!

    Fattar man inte att det finns alla anledning att klanka ner på islam så fattar man inget alls! Det borde väl vara uppenbart hur mycket skit islam skapat! Inte ett enda muslimskt land med demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet och 90 % av alla flyktingar flyr muslimska länder! Förtjänar inte det en skitstämpel?

    Ifall väst inte hade lagt sig i hade dom slaktat varandra ännu mer! Gud gråter när han ser muslimerna!

    Om islam är bra, varför flyttade din familj till Sverige?

    Svara

    • Elvis
     Jan 06, 2010 @ 21:45:16

     Ska vi säga att det wannabe picasso gör är underbart? Ge honom våra rövar också, så han kan rövknulla oss? Blir ni då nöjda? hehe ..Vi skiter i honom och alla protester, jag och många andra har annat att bry sig om. Det är första gången på 6 månader som jag har tid att läsa något annat än kursmaterial. Men du verkar ha en jävla massa tid, gör du inget annat än skriver massa skit här? 🙂 .. Är detta ditt jobb?

     Svara

    • Me
     Jan 07, 2010 @ 08:58:10

     ”Övriga muslimer försvarar inte vår yttrandefrihet”
     Många muslimer försvarar vår yttrandefrihet, men av någon anledning slår man inte upp det lika stort i medierna som när någon angriper den. Jag försvara yttrandefriheten, men är skeptisk till att ge sig på Muhammed samtidigt som man bombar muslimers hem.

     I krig samlas man runt det som förenar (kultur och religion). När angriparna samtidigt ger sig på dessa så tror jag att folk blir ännu mer fanatiska försvarare av sin kultur och religion. Folk som tidigare levde sekulariserade liv dras också in i religionen.

     Vad du verkar ha missat är att många flyr från sina hemländer för att väst har varit där och skapat kaos. Ofta är det länder som en gång har invaderats för att man vill åt deras råvaror, men krigen kunde genomföras med propagandaord som att man slogs för den enda och rätta läran. Fram till 1900-talet var det kristendomen nu är det demokratin. Sen blandar man in en massa lögner om massförstörelsevapen och konspirationer och det funkar som skrämselpropaganda för de inte bryr sig om fakta.

     När det gäller blodtörsten så är jag övertygad om att väst leder stort. Nu har jag dålig koll på vad som har hänt i Afrika, men Asien (Afghanistan, Irak, Iran, Vietnam, Kambodja), Sydamerika har jag bättre koll på och där har västs arméer och de gerillor man har byggt upp slaktat åtskilliga miljoner de sista 100 åren. Nu har vi ju förstås slaktat folk i hela världen sedan korstågen, men nånstans måste man ju dra en gräns.

     Västländerna är justa att länder att bo i, men det kostar att bygga upp vårt överflöd. Kostnaden får de andra länderna ta. Överflöd är nödvändigt för att folket ska hålla sig lugnt, vilket ger stabila länder. I länder där folket plundras på sina råvaror skapas missnöje och oroligheter.

     Gud gråter nog inte längre över västs galenskap. Han har nog gett upp hoppet och tittar åt ett annat håll.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jan 07, 2010 @ 09:56:14

      Du skriver: ”Jag försvarar yttrandefriheten men är skeptisk till att ge sig på Muhammed….” Antingen är du för yttrandefriheten eller inte! Du får gärna vara skeptisk till att man ger sig på Muhammed så länge du försvarar yttrandefriheten, till varje pris! Man kan inte försvara yttrandefriheten bara så länge man inte känner sig kränkt!

      Man förvarar yttrandefriheten trots att man känner sig kränkt! För att vara trovärdiga skall muslimer
      1)försvara yttrandefriheten, oavsett!
      2)fördöma mordhoten!

      Då först erkänner ni vårt samhällssystem! Annars är ni våra fiender!

     • Me
      Jan 07, 2010 @ 22:09:08

      Jag tycker att det är helkorkat att spela med i ett smutskastningsspel när vi samtidigt bombar deras länder sönder och samman men jag försvarar din och andras rätt att göra.

      Jag tar helt avstånd från mordhoten. Om någon säger något korkat så kan man givetvis inte mordhota dem, man klappar dem lite lätt på huvudet och går vidare.

      Är jag tillräckligt mycket för yttrandefriheten då? Platsar jag bland ”Vi” eller är jag en fiende?

     • Me
      Jan 07, 2010 @ 22:17:37

      Förresten, hur går ”Håll truten muslimer” ihop med yttrandefrihet och dina krav på demokrater?

     • KLARTEXTEN!
      Jan 08, 2010 @ 06:14:51

      Du har rätt! Det ÄR helt OK att kritisera oss och våra filmer. Se rubriken mer som uttryck för att jag var less på alla försök att styra vår yttrandefrihet, med tanke på senaste dagarnas mordhot och mordförsök på Muhammedtecknarna Lars Vilks och Kurt Westergaard!

   • Lövet
    Jan 07, 2010 @ 08:54:58

    ”Om en grupp i Paris säger en sak så tror vi inte att det gäller alla parisare/fransoser.”
    Just detta oerhört grovt generaliserande stötte jag på för ett par år sen på en blogg där det kriget mot Irak diskuterades. En snubbe ifrån Idaho skrev on hur Frankrike förstörde Engelska krigsgravar (France desecrates graves of Brit war dead)
    http://forum.mymp3board.com/viewtopic.php?t=8363&sid=888350e53f4c9b871615442de6109212

    Frankrike och Tyskland var ett tacksamt mål för neokonservativa bloggare och postare på bulletinboards att skjuta på under en viss period, eftersom representanter för dessa länder inte skrikit ”cry God for W” efter USAs politiska kampanj att skaffa stöd för en invasion och den skrala, missledande och uppenbart förfalskade bevisföringen angående massförstörelsevapen.

    Jag har slutat bry mig om dessa generaliseringar, de finns överallt och man kan inte tvinga personer till bildning.

    Svara

    • Me
     Jan 07, 2010 @ 09:03:31

     Det blir bara så tröttsamt när vissa konstant använder sig av samma korkade generaliseringar.

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 07, 2010 @ 10:38:32

     Oavsett hur du vänder och vrider på saken så kvarstår faktum: islam är inkompatibel med vår demokrati! Därför dras muslimska länder med sina olösliga problem!

     Svara

 22. Yussof Ahmed
  Jan 05, 2010 @ 20:58:13

  ni er rasister, sverje behover invandrin sverje behover Islam

  Svara

  • Anna
   Jan 05, 2010 @ 21:10:56

   Vad är det med islam som Sverige behöver???

   Svara

  • nittonsextifem
   Jan 07, 2010 @ 10:57:55

   Att kritisera islam är lika lite rasism som att kritisera liberalism eller nazism.

   Det finns förövrigt inget i islam som Sverige behöver. Islam är en ideologi som är ren totalitär och intolerant skit från början till slut.

   Svara

   • Me
    Jan 07, 2010 @ 21:42:33

    Jag är för okunnig om bibeln och koranen för att kunna jämföra dem utifrån deras kompatibilitet med demokrati. Kan inte någon av er som anser att koranen är mindre kompatibel ge några exempel.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 08, 2010 @ 06:17:32

     Det problemet delar du med dom flesta (icke muslimer) som försvarar islam! Hur kan du försvara något du inte begriper? En fundamental brist! Själv ser jag det som en plikt att informera mig om islam för att med gott samvete kunna kritisera det. Annars skulle jag känna osäkerhet och obehag. Fast jag anser bestämt att kritisera islam kan man göra utan att kunna islam, för att problemens är uppenbara och jättestora!

     Svara

     • Me
      Jan 08, 2010 @ 22:29:50

      Jag ser det inte i första hand som att jag försvarar Islam. Jag tycker att jag försvarar människor i allmänhet oavsett vilken religion de tillhör.

      Det finns ingen anledning att se andra människor som fiender om man inte vill skapa konflikter. Människor har liknande behov oavsett vilken religiös guru man följer.

      Jag skrev att jag ville se exempel för att många pratar om hotet från Islam utan att visa hur hotet ser ut. Jag har inte förstått varför jag ska vara rädd. Hotet från väst mot muslimer verkar tydligare. Min personliga erfarenhet av personer i muslimska länder är den totala motsatsen till den bild Vita huset, Pentagon och deras gäng målar upp.

      Jag har ingenting emot att man låter sin personliga moral går före lagstiftarnas om man på så vis kan undvika att skada andra människor. Ingen ska ha rätt att säga att man bara gjorde sitt jobb. Vi har alla ett stort ansvar för våra handlingar. Om man nu bygger sin moral på sina religiösa ställningstaganden så är det alltså helt oförenligt med demokrati. Jag tror inte att det är en bra definition av demokrati i så fall.

     • KLARTEXTEN!
      Jan 09, 2010 @ 06:04:22

      Ni fattar tydligen inte poängen! Jag har vid upprepade tillfällen slagit fast att jag inte ogillar muslimer i Sverige, per se! Jag har inga dåliga erfarenheter av dom själv! Men saken handlar inte om det!

      Saken gäller vad det blir av Sverige vid en muslimsk majoritet här! Ingen vet! Det är inte våra muslimska bekanta som styr då, utan deras barnbarn! Vad dom tänker och hur religiösa och toleranta dom är vet ingen! Vi VET att yngre generationer av muslimer är mer radikala än sina föräldrar och vi vet att islamisterna har makten bland svenska muslimerna! Lägg ihop två och två! Vill du ta risken?

      Jag tror att dom flesta svenska muslimer håller med mig! Jag är tacksam från synpunkter från alla muslimer!
      Dom vill heller inte bo i ett muslimskt samhälle! Dom vet vilket skit det är! Dom kan förlora sina friheter.Flera muslimska kommentatorer har påpekat det på min blogg! Senast sign. ”Jan E” nedan. Det var inte därför dom flyttade hit! Men vad känner deras barnbarn? Det enda som skyddar oss mot sharia är att muslimerna aldrig blir i majoritet här, vilket gynnar ALLA i Sverige, muslimer och icke muslimer! Eller skall vi chansa med Sveriges framtid?

      Så egentligen gynnas ALLA svenskar, inklusive muslimer, av att invandringen begränsas! Så vad är problemet?

      The Telegraph gör bedömningen att muslimerna ökar från 5 till 20 % i Europa till år 2050. Det låter väldigt rimligt. Dom har ökat mycket snabbt här i Sverige, föder många fler barn än oss svenskar. Jag har räknat på den muslimska invandringen och bedömer att grovt så är hälften av invandrarna muslimer. Som sagt, många andra kommer för att studera eller jobba, medan muslimerna kommer som flyktingar!

      Invandringen har en oerhörd betydelse för hur snabbt muslimerna växer här. Ifall muslimska invandrarna ökar från 10.000 till 30.000 per år så innebär det ungefär att dom fördubblas mer än dubbelt så snabbt som annars.

   • Me
    Jan 07, 2010 @ 21:54:53

    För övrigt håller jag fullständigt med om att det inte behöver vara rasism att kritisera Islam. Ett riktigt irriterande sätt att döda en diskussion är att anklaga någon för rasism, antisemitism, homofobi eller liknande bara för att någon är kritisk. Även om anklagelsen inte stämmer så kan man inte försvara sig.

    Eftersom Judendomen, Kristendomen och Islam i grunden bygger på samma gamla testamente så kan mycket kritik riktas mot alla tre religionerna. Min bild av GTs gud är att han ofta är ond och hämndlysten.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 08, 2010 @ 06:12:59

     Det ÄR viktigt att förstå skillnaderna mellan islam och t ex kristendomen för att kunna försvara islam! Var och en inser att det är HELT nödvändigt!

     Några välkända bibelcitat: ”Ge kejsaren vad han tillhör och gud vad han tillhör”. Jesus sade ”Mitt rike är icke av denna världen” (Joh 18:36)! ”Vi har vårt medborgarskap i himlen, och därifrån väntar vi Herren Jesus Kristus som Frälsare” (Fil. 3:20). Man överlåter åt den världsliga makten att styra och inriktar sig istället på livet efter detta. Detta leder till att kristna ej ser det som en plikt att styra landet. Därför funkar kristendomen utmärkt i en demokrati!

     Islam däremot klargör att muslimer endast skall lyda rättrogna muslimer. Så sekulära styren skall bekämpas av alla muslimer. Därför funkar det inte ihop med demokrati! Kolla upp själv!

     Dessutom har sveriges stora muslimska organisationer gett ut informationsböcker om islam. Där står svart på vitt att man vill ha ett samhälle med sharia, där koranen är grundlag! Informera dig! Själv har jag en bok som heter ”Islam vår tro” utgiven at islamiska informationsföreningen 1989! Läs kapitlet om det islamiska samhället sid 73. Samhället dom vill ha är nästan identiskt med Iran!
     Läs den boken så inser du att jag har rätt!

     Boken, utgiven av Islamiska Informationsföreningen 1989 på uppdrag av Förenade Islamiska Församlingar i Sverige (FIFS) och Sveriges Muslimska Förbund (SMF), skriver följande (s 78 ff) under kapitlet ”Det politiska livet”

     ”Islam tolererar inga för- eller utomäktenskapliga förbindelser.”

     ”Redan från början är det viktigt att barnen vistas i en islamisk omgivning ….”

     ”Enligt islam får inte pojkar och flickor göra gymnastik tillsammans, inte ha sexualundervisning tillsammans”

     ”Suveräniteten i den islamiska staten tillhör inte styresmännen eller ens folket. Den tillhör gud. Folket som helhet utövar ett förvaltningsuppdrag åt Gud och skall genomdriva Hans lag och utföra Hans vilja.”

     En muslim underkastar sig Gud allena och lovar trohet till dem som administrerar Guds lag och iakttar dess bestämmelser.”

     De styresmän, som valts av folket för att förvalta Guds ord, har rätt till stöd och samarbete från allmänheten så länge de iakttar Guds lag.”

     ”Mohammed har enligt traditionen sagt, att det får inte finnas någon lydnad eller lojalitet mot någon människa som inte själv följer Gud och Hans lag.”

     Det framstår som solklart att lojaliteten mot Koranen går före lojaliteten mot varje icke muslimsk regim! För den som händelsevis missat det: Islam ÄR Koranen! Men det är även haditherna (Muhammeds liv och uttalanden).

     Svara

 23. Anna
  Jan 05, 2010 @ 20:32:15

  Herregud, vad säger man???

  Svara

 24. Sara
  Jan 05, 2010 @ 20:06:56

  Bra skrivet!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: