Kristna mördas dagligen i muslimska länder!

Fem koptiska kristna sköts ihjäl utanför kyrkan av en passerande bil, i södra Egypten. Slås upp stort på nyhetskanalen Al Jazeera ikväll!

I Somalia halshöggs nyligen tre somalier som konverterat till kristendomen! Två pojkar halshögs för att deras pappa vägrade återgå till islam! I Indonesien halshöggs tre kristna småflickor på väg till kyrkan (se bilden ovan). I Kashmir halshöggs Mansur för att ha konverterat till kristendomen.

Idagarna brändes ett antal kyrkor ner i Malaysia, pga av missnöje med att kristna får kalla sin gud Allah! Ändå erkänner muslimerna att dom har samma gud som kristna och judar! Snacka om idioti!

Arabiska kristna har berättat för mig att varje dag i mellanöstern mördas en kristen!

Vi får inte blunda för verkligheten, även om den är obehaglig! Att förneka deras död är att håna dom!

Förföljelsen av kristna i muslimska länder är på en helt annan skala än någon kan föreställa sig! Dom hade varit glada om dom bara hade diskriminerats!

Fem dödade utanför kyrka i Egypten

Advertisements

16 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trackback: Frågan är hur snabbt islamlismen kan breda ut sig i Sverige? « Peter Harold – Skrivarens blogg
 2. Daniel Ishak
  Dec 11, 2010 @ 23:47:31

  Jag är kristen från Turkiet och har många syrianska vänner som kommer från Irak alla berättar om förföljelserna och morden på någon släkting, och här i Sverige trakasseras man också av vissa extrema muslimska grupper . I Turkiet var situationen likadan för kristna , dock har det stabiliserats p.g.a att Turkiet vill komma med i Eu . googla ”Seyfo 1915” det syrianska, armeniska folkmordet som fortfarande pågår i muslimska länder – detta är Jihad i dess fulla form . Nämligen att ”rensa” de kristna från dessa områden.

  Svara

 3. muslim
  Jan 07, 2010 @ 17:49:53

  en fråga bara . Tror du att alla är trogna muslimer i dessa länder ? Vad har det med muslimska länder att göra ? Det är som om jag säger att muslimer mördas i europa och är därför förföljda. Dem som gjorde detta på bilden är verkligen inte muslimer.

  Det är psykon och idioter. Står ingenstans i koranen att man ska göra så så sluta upp med dina smutskastningar.

  Svara

  • Anna
   Jan 07, 2010 @ 18:06:39

   Givetvis är inte alla trogna muslimer som dessa. MEN det händer i muslimska länder. Nästan alla skit som bryter mot de männskliga rättigheterna inträffar i muslimska länder. Eller tycker du att det är ok att halshugga folk på detta vis? Eller amputera händer och fötter för stöld mm???

   Svara

   • Bärta Andersson
    Okt 12, 2010 @ 02:43:18

    Idiot. Det har inget med religion att göra utan välfärd. De kanske råkar vara ”muslimska länder” men de är också FATTIGA länder.

    Fattigdom = dålig välfärd = Brist på kunskap, jobb och utbildning = rasism, mord och andra brott.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 12, 2010 @ 22:36:15

     Och tror du det är någon tillfällighet att inget muslimskt land har demokrati och välfärd? Skälet är att koranen förbjuder demokrati! Inget land som lever med ena foten i 700-talet kan bli ett välfärdsland! Dom enda muslimska länderna som är rika är oljestaterna och dom har inte åstadkommit något alls, bara hittat olja!

     Svara

    • Daniel Ishak
     Dec 12, 2010 @ 00:06:32

     Bärta Andersson . Ursäkta men det är du som framstår som idioten här. Det är uppenbart att du har lite kunskaper om detta ämne . Du säger att det är VÄLFÄRD , med det menar du att detta enbart sker i fattiga länder med lågt BNP .
     Jag ska ge exempel på ett land med dålig välfärd som också råkar vara ett starkt katolskt land nämligen Brasilien . Här ser man inte att kristna kidnappar muslimer och halshugger dem p.g.a sin tro . Tyskland under Andra Världskriget utvecklade en stark välfärd under Hitlers ledning , ändå skedde det som hände med judarna =mord,rasism och nazism p.g.a Judarnas tro . Likadant är det i många muslimska länder med kristna , skrämmande är att vi låter detta ske 2010.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Dec 12, 2010 @ 01:02:14

      Sverige vågar inte höja rösten mot muslimerna, dom kan ju bli arga, och då smäller det som sagt! Judar och kristna behöver man inte bry sig om, för dom smäller inga bomber!

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2010 @ 19:54:04

   Smutskastar jag? Jag beskriver verkligheten! I muslimska länder mördas kristna i mycket större utsträckning än muslimer i kristna länder. Dessutom kommer dom hit och hotar oss! För att vi ritar av Muhammed!

   Jag har arabiska bekanta som berättat om att dom kristna har det svårt där! Dom fick stryk för att dom var kristna, levder under tuffa omständigheter. I sverige blir dom också diskriminerade av muslimer! En stor och okänd diskriminering av kristna araber här!

   Svara

  • Robin_Shadowes
   Jan 08, 2010 @ 02:13:44

   Ja du, hur har du lyckats missa verserna där t o m träd och stenar talar: Oh muslim, det gömmer sig en jude bakom mig! Kom och döda honom!

   Svara

 4. Elvis
  Jan 07, 2010 @ 13:06:00

  googla efter srebrenica .. 15tusen muslimer mördades på två dagar. Slaktades eller sköts ihjäl. Civila oskyldiga människor.

  Svara

 5. Danne
  Jan 07, 2010 @ 11:07:04

  Vart är dom muslimska moderata protesterna mot detta?

  Svara

 6. Ole Petter
  Jan 07, 2010 @ 10:50:54

  Bra du fokuserer på denne viktige saken, som så ofte blir tiet ihjel. Jeg har selv skrevet en blogg som viser litt hvordan det står til med trosfriheten i muslimske land – et lite a propos til den minaretdebatten som har pågått i Europa. http://kristenmannsblogg.wordpress.com/2009/11/30/minaretforbud-i-sveits/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: