Sluta ljuga om flykting”barnen”

Etablerad media präglas tyvärr av en verklighetsförfalskning. Man envisas att kalla ungdomar för barn! Pojkar i ålder 15-25 kallas i dagligt tal för ungdomar, inte barn! Barn har inte skägg!

I Finland ägnar man sig inte åt sådan verklighetsförfalskning!

När skall media sluta ljuga?

Få vellingebor vill ta emot flyktingbarn

Vellinge söker stöd hos grannar

Brand utanför flyktingboende

Vellinge kan komma att ta emot flyktingar

”Redovisar bara en halvsanning”

Advertisements

62 kommentarer (+lägga till din?)

 1. W hedman
  Mar 17, 2017 @ 10:59:15

  Hardy Hedman avled p.g.a. sjukdom i januari 2012. Han finns därför inte med i Facebook längre. 17/3 2017′ Berra

  Svara

 2. H
  Jan 10, 2010 @ 12:50:49

  Svenska kyrkan agerar ju som nyttig idiot åt de islamska krafterna. Är det konstigt att kyrkan sakta men säkert avvecklar sig själv.

  Svara

 3. lars48
  Jan 09, 2010 @ 21:49:15

  Religionsfrihet som någon nämde här är det det samma som att man inte får sjunga den blomstertid, gå i kyrkan, ha kristendomsundervisning i skolorna längre, helst bör man inte sjunga Nationalsången heller detta bara för att Muslimerna inte skall känna sej kränkta

  Svara

  • Anna
   Jan 09, 2010 @ 22:24:23

   Det är så sjukt att man knappt tror på det. Det är ju helt otroligt att nationalsånger spelas för guldmedaljören under OS, men vem vet, denna gång kanske det är bortplockat det med.

   Svara

  • Hardy Hedman
   Jan 10, 2010 @ 00:40:02

   Jag och min fru går varje söndag (när vi inte är sjuka) i kyrkan (en pingstkyrka). Vi sjunger gärna Den blomstertid nu kommer och andra psalmer och sånger. Näst idrottsrörelsen är kyrkobesökarna i olika kristna samfund i Sverige den största folkrörelsen. Vi bjuder gärna med bekanta till kyrkan.
   Så visst får vem som helst gå i kyrkan!

   Men religionsfrihet innebär att man kan tillhöra vilken religion man vill. I grundskolan heter ämnet ända sedan 1969 religionskunskap.

   I Stockholms stadshus har vi varje år inbjudit invandrare som blivit svenska medborgare att komma och ta emot ett särskilt diplom. Vid detta tillfälle har också nationalsången sjungits. Jag har flera gånger träffat invandrare på gatan som berättar om hur uppskattat det var att delta i denna sammankomst och att få känna att man som invandrare också accepteras som svensk.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jan 10, 2010 @ 05:51:35

    Lars syftade förstås på skolor där man förbjudit kyrkobesök och att kristna sånger sjungs! Fattar du inte att kyrkan är döende och islam växande? En miljon beräknas lämna svenska kyrkan de närmaste 10 åren! Kristendomen sjunger sin svanesång i detta land, medan islam tar över! Är du blind?

    Många muslimer vill inte vara svenska, utan betraktar oss som kafir, du är en lättlurad och godtrogen person verkar det som. Men du har utan tvekan hjärtat på rätta stället! Men det räcker inte med att vara snäll! Man måste se de långsiktiga konsekvenserna av sina handlingar och göra handlingar som leder dit man vill! Till ett bra samhälle. Med muslimsk majoritet här, så är det slut på det goda samhället!

    Svara

    • Hardy Hedman
     Jan 10, 2010 @ 10:21:42

     För närvarande är ca 7 miljoner svenskar medlemmar av Svenska kyrkan. En miljon väntas försvinna om några år. Det är ett frivilligt val för dem som lämnar kyrkan. Det kan knappast bero på muslimerna. När 6 miljoner svenskar är medlemmar i kyrkan är det nära två tredjedelar av svenska befolkningen.

     Alla som vill se konsekvenserna av sina handlingar ska alltså vara kvar i Svenska kyrkan. Jag och min fru är kvar trots att vi är medlemmar i en pingstförsamling, det kostar några tusen per år för oss. Vill du öka kristendomens inflytande så gå med i Svenska kyrkan om du inte är medlem!

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jan 10, 2010 @ 12:21:04

      Jag är medlem och vill så förbli! Jag vill tro på svenska kyrkan, men egentligen ser jag ingen anledning till det! Läs mitt inlägg ”Muslimska kyrkan”. Där länkar jag till en artikel i Svenskan. Där och i kommentarerna till mitt inlägg framgår med all önskvärd tydlighet att samarbetet med muslimerna (=sveket) är det främsta skälet till avhoppen!

   • KLARTEXTEN!
    Jan 10, 2010 @ 05:54:03

    Lars syftade förstås på skolor där man förbjudit kyrkobesök och att kristna sånger sjungs! Fattar du inte att kyrkan är döende och islam växande? En miljon beräknas lämna svenska kyrkan de närmaste 10 åren! Kristendomen sjunger sin svanesång i detta land, medan islam tar över! Är du blind?

    Kristendomskunskap är ett förbjudet ämne i dagens Sverige! Bara dumma Sverige förbjuder sin egen religion att ha företräde! Inget muslimskt land skulle ens drömma om att undervisa lika mycket om kristendomen som islam! Svenskarna älskar att lägga ett rep om sin egen hals, gärna med ett dumt leende!

    Många muslimer vill inte vara svenska, utan betraktar oss som kafir. Du är en lättlurad och godtrogen person verkar det som. Men du har utan tvekan hjärtat på rätta stället! Men det räcker inte med att vara snäll! Man måste se de långsiktiga konsekvenserna av sina handlingar och göra handlingar som leder dit man vill! Till ett bra samhälle. Med muslimsk majoritet här, så är det slut på det goda samhället! Den kärlek du visar islam, visar islam inte oss! Vem förlorar på det?

    Kan du se dina barnbarn i ögonen och lova dom att det blir jämlikhet för alla flickor och att demokratin, yttrandefriheten finns kvar även i ett muslimskt samhälle? Det är VÅRT ansvar att ge våra barnbarn ett tryggt och fint samhälle!

    Svara

   • Anna
    Jan 10, 2010 @ 14:43:05

    Du måste vara blind, det verkar inte bättre än att du inte VILL se vad som står.

    Jag säger som Klartext, kan du se dina barnbarn i ögonen och lova att det ska vara jämlikhet mellan könen. Förmodligen kan du inte det, eftersom du inte riktigt fattar vad som diskuteras här.

    Om invandrare säger sig vara positivt inställda till våra seder och bruk är det för att det vill ha ut något av oss. Bakom våra ryggar skrattar de åt oss (dig) för att vi (du) är så lättlurade.

    Eftersom du förespråkar muslimsk invandring, kan du väl säga vad din uppfattning om mordet på Fadime var??? Eller är det i dina ögon helt ok att mörda sitt eget barn?
    Eftersom det verkar vara helt ok i muslimska länder, ska vi här i Sverige acceptera det som religionsfrihet då???

    Jag undrar vilken inställning till muslimer du skulle haft om du eller din familj ”råkat” komma på kant med dem, tex ett barnbarn som blivit våldtagen av tio eller fler??? Betänk det där, för snart kommer det inte vara gärningsmannen i en våldtäkt som straffas, det kommer vara den våldtagna.

    Svara

 4. Hardy Hedman
  Jan 08, 2010 @ 00:30:24

  Man ska ta seden dit man kommer säger R-n. Ok, jag är nykterist, måste jag ta en sup för att accepteras som svensk? Jag är troende kristen, får man vara det i dagens helt sekulariserade Sverige? Är de som skriver på de här sidorna rädda både för kristna och muslimer?

  Sederna har ju ändrats genom århundradena – genom invandring från olika håll och genom kulturell påverkan. Sverige är en skön blandning av olika inflytanden. Och vi har demokrati. I Sverige gäller svensk lag. Den kan bara ändras av folkvalda. Tro mig — efter kontakter med många ungdomar som vuxit upp i muslimska hem i Sverige. De kommer aldrig att acceptera sharia-lagar i Sverige! De gillar faktiskt demokrati.

  Det är värre med dem som är ”invandrarhatare”. De vill tydligen inte att Sverige överhuvudtaget ska förändras. Vi behöver många händer och fötter i framtiden — och tänkande huvuden. All kunskap om utveckling visar att ju fler olika perspektiv en grupp har, desto smartare lösningar kommer man på.

  En somalier jag känner, som varit bankdirektör i Somalia, började på sin första dag att städa på Stockholms Central. Tro inte att alla invandrare som kommer hit vill lata sig på vår bekostnad. De vill ordna ett jobb, skaffa familj och bli som vi andra.

  Svara

  • Anna
   Jan 08, 2010 @ 01:19:10

   Det fanns en gång också en man från Somalia här i Sverige som hette Fuad någonting, som tyckte om att titta på fotboll bla. Idag befinner han sig i Somalia och är en av ledarna för al-shabab och beslutar om huruvida barn ska få sina lemmar avhuggna.

   Du verkar inte ha förstått att mångas kritik inte riktar sig just till folkgruppen muslimer, utan den riktar sig mot religionen, islam.
   Jag tycker du ska läsa på om Brigitte Gabriel, om du inte redan har gjort det. Hon har upplevt hur det är när muslimerna tar över, och varnar alla länder för samma katastrof som hände när muslimerna tog över Libanon.
   Om du vill byta bort Sverige mot ett islamskt land är du på god väg att lyckas. Bara för att de invandrare som du haft kontakt med är bra behöver inte innebära att alla i hela landet är.

   Hur länge sen är det du jobbade??? Jag upplevde inte muslimer eller invandrare som ett hot för tio år sen, man kan inte jämföra då och nu. De har blivit så många fler på kort tid och ju mer muslimer vi får in, desto mer skada kommer de att göra om de får inflytande. Se bara på två riksdagskandidater som hyser islamistiska tankegångar, att det är rätt att en man kan gifta sig med fyra fruar mm. Vill du ha ett sånt samhälle???

   Det är inte alla muslimer kanske som vill införa sharia, men ha i åtanke, att det är heller inte vanliga stillsamma muslimer som tagit över kontrollen i andra länder, plundrat regimen och förstört hela land. T ex Iran och Libanon.

   Sverige är Sverige och vi ska ha invandrare, vi ska hjälpa folk som behöver, MEN, det borde finnas ett krav från vår sida att alla flyktingar som kommer ska anpassa sig till våra lagar och vårat samhälle. Det är inte ok med barngiften, det är inte ok med kvinnlig könsstympning, det är inte ok med fyra fruar för en man mm. Men de struntar högaktningsfullt i våra seder och bruk.
   Du som jobbat inom skola, varför får elever inte längre sjunga den blomstertid nu kommer och varför får inte skolavslutningar vara i kyrkor längre. Varför ska vårat samhälla ge upp traditioner bara för att en invandrargrupp känner sig kränkta???
   I Sverige går vi heller inte i niqab och burka, vi visar upp våra ansikten, speciellt när vi jobbar, oavsett vart vi jobbar.
   Detta är kruxet, muslimerna vägrar mer eller mindre att anpassa sig till vårt sätt att leva.
   Om jag åkte ner till Saudiarabien skulle jag förmodligen bli häktat om jag visade mer av min kropp än vad som är brukligt. Då gör man inte det, man anpassar sig, man tar seden dit man kommer.

   Svara

   • Hardy Hedman
    Jan 08, 2010 @ 10:50:32

    Den sammanhållning som finns i ett samhälle kan givetvis skapas av medborgarna själva. Om vi som bott i det här landet sedan generationer tar emot nykomlingar med öppet sinne, kommer det att färgas av sig på de nyanlända. Eftersom jag kunnat följa så många invandrare och invandrarbarn i över 25 år, så vet jag vad jag talar om.

    Den här delen av internet verkar vara befolkad av människor som sitter i sin ensamhet framför datorn och förfasar sig över att andra inte vill anpassa sig till dem.
    Dessutom verkar de rädda för islam. Det gäller att skilja på islamister och islam. Precis som det finns kristna rörelser som inte är kristna.

    Självklart ska vi ha religionsfrihet i Sverige. Ni som finns på det här diskussionsforumet får fortsätta att förfasa er över islam. Vi andra ser betydligt större problem i Sverige – en utbredd egoism, en tro att Staten ska ordna allt, en ovilja att hjälpa medmänniskor i sin närhet, okritisk beundran för dem som har mest pengar, är starkast och vackrast…

    Tack för mig, jag har betydligt mer konstruktiva saker att ägna mig åt än att förfasa mig över islam!

    Svara

    • Anna
     Jan 08, 2010 @ 14:20:25

     Läs vad islam gjorde med Libanon, kom sen med dina tankar. Ett tips, VAKNA, snart är det försent.

     Vi skiljer på islam och islamister, det är islamisterna som är farliga. Men kollar du runt om i arabländerna är det just islamisterna som härskar.
     Du kan inte jämföra islam med kristendomen. Vad jag vet håller inte kristna på med terrordåd eller avrättar folk. Men du kanske vet mer än jag???

     Hur kan du förespråka en religion som påbjuder barngifte, pedofili, hedersmord, kvinnlig könsstympning, kvinnoförtryck, månggifte mm utan att se att detta breder ut sig i Sverige??? Vad är du för medmänniska när du uppenbarligen struntar blankt i att miljoner kvinnor misshandlas dagligen??? Jag förstår mig inte på dig. Varför kan du inte förstå att vi som upprörs över detta är på kvinnornas sida, att det är en stor anledning till varför vi är så emot islam som vi är.
     Islam handlar om inget annat än barbari, och den svensk som inte motarbetar att detta barbari får mer fotfäste i vårt samhälle är verkligen under isen.

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 08, 2010 @ 15:59:10

     Du försvarar en religion som du inte begriper! Inser du inte hur korkat det är, när islams problem är så uppenbara?

     Det är säkert så att många muslimer i Sverige inte heller vill leva i ett muslimskt samhälle! Även dom föredrar vårt sekulära samhälle. Men när muslimerna har majoritet här så vet vi inte hur det blir längre! Ökar religiositeten så ökar islamiseringen med sharia som följd.

     Vilka förlorar på att vi inte tar in fler muslimska flyktingar? Bara flyktingarna själva! Inte ens våra muslimer vill ha hit dom tror jag! Även dom upplever det muslimska samhället som en fara! Dom vet vad det innebär! Dom flydde det!

     Kort sagt, alla i Sverige, inklusive muslimerna vill stoppa muslimska invandringen! Det är min tro!

     Religionsfrihet innebär bara rätten att utöva sin religion. Det har aldrig ifrågasatts, så prata inte strunt! Religionsfrihet innebär inte en skyldighet att importera en massa muslimer!

     Kan du se dina barnbarn i ögonen och lova dom att det blir finfint i ett muslismskt Sverige? Dom kanske har kvar demokratin, kanske inte. Yttrandefriheten och jämlikheten kan vi nästan säkert glömma!

     Har du alls tagit åt dig vad jag skrev, om hur våra största muslimska organisationer vill att Sverige styrs?

     Svara

   • Hardy Hedman
    Jan 08, 2010 @ 22:28:14

    Som avslutning på mina inlägg kommer här en bit statistik av invandringen till Sverige 2008 (sista året som statistiken är färdig:

    Invandring efter de vanligaste medborgarskapsländerna 2008
    Medborgarskapsland
    Kvinnor Män Totalt
    Sverige 17 853
    Irak 12 103
    Polen 6 970
    Danmark 4 129
    Somalia 4 064
    Tyskland 3 405
    Thailand 3 060
    Kina 2 677
    Rumänien 2 544
    Finland 2 405
    Anm: Sverige betyder svenska medborgare som flyttar tillbaka till Sverige från olika länder.

    Som syns är antalet muslimer inte särskilt stort. Det kommer exempelvis fler från Polen än från Somalia.
    Andelen invandrade somalier jämfört med hela svenska befolkningen är ungefär 0,00045.

    Mot bakgrund av tillgänglig statistik är det befängt att tro att muslimer skulle vara i majoritet i Sverige om 80 år.

    Andelen invandrare från Irak har minskat starkt eftersom det är fredligare nu än för några år sedan.

    Några andra avslutande kommentarer:

    Självfallet ska man kunna ha skolavslutningar i kyrkor. Det är endast ett fåtal kommuner som avviker.

    Någon trodde att inte kristna begått övergrepp. Det är bara att titta i vår egen historia. Vi hade som bekant häxbränning, stödd av prästerskapet, i vårt land för några hundra år sedan.

    Kort sagt: Det ateistiska Sovjet, det nazistiska Tyskland, det kommunistiska Rumänien med flera länder har förföljt, fängslat och dödat både kristna och muslimer.

    Någon har sagt att den vanligaste politiska uppfattningen i Sverige är ”nånannanismen”. Den verkar gälla också i detta debattforum. Påverka din omgivning, prata med grannar — både muslimer och andra. Ingrip på det sätt du vågar när övergrepp och olagligheter sker. I Sverige gäller svensk lag. Det är den vi alla måste rätta oss efter, vare sig vi är ateister, kristna, muslimer eller agnostiker.
    Tack för mig.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 09, 2010 @ 06:16:23

     Jag strök könsfördelningen och tog bara med totalsiffrorna i din uppställning, det var onödigt rörigt annars. Antalet invandrade Svenskar kan du kvitta mot antalet utvandrade.

     Nästan alla flyktingar kommer från muslimska länder och fastnar i våra bidragssystem! Somalierna har den största arbetslösheten av någon etnisk grupp! Dom tycks mest ägna sig åt att hota konstnärer och diskoteksgäster! Övriga är arbetskraftsinvandring, folk som vill jobba.

     Anledningen till att vi överhuvudtaget har flyktingar är att dom muslimska länderna inte fungerar! Det pga islam! Varför skall vi betala för deras dumma system? Dom måste lösa sina egna problem, särskilt när det är självförvållat! För problemet kommer aldrig att upphöra förrän dom skippar islam!

     Sen avslöjar du bara din enfald om du jämför hur kristna var för många hundra år sedan med hur muslimer är idag! Du borde begripa bättre!

     Tror du på fullt allvar att dina muslimska vänner vill leva i ett muslimskt Sverige? Tror du inte även dom föredrar ett sekulärt Sverige? När Sverige är musllimskt kan det sluta hur som helst! Är det vad du vill? Vad dom vill?

     Svara

  • Robin_Shadowes
   Jan 08, 2010 @ 02:10:21

   Vad du inte begriper är att vilken sekulär muslim som helst, när som helst kan bli intresserad av sina ”rötter” och börja läsa koranen och därmed på väldigt kort tid gå från västerländskt inriktad till radikal fundamentalistisk jihad-muslim. Detta har vi sett otaliga gånger genom åren. Dessutom tenderar även s k sekulära muslimer att försvara islam när helst islam kritiseras eller kränks eller det skämtas om det. Därför betecknar jag varenda en muslim oavsett hur sekulära dom kallar sig som vandrande tickande bomber färdiga att explodera när som helst. Av denna anledning skall islam ut ur Sverige och Europa och var och en som tillhör denna pedofil-dyrkande onda ideologi skall repatrieras. Men för all del, fortsätt du att krama islam, lyckligt ovetande att det en dag kommer bli din död mest sannolikt, förmodligen blodig och våldsam dessutom. Men du kan ju trösta dig med att dina barn och barnbarn kommer drabbas av samma öde så du slipper bli ensam.

   Svara

  • JC
   Jan 08, 2010 @ 02:15:29

   Du kanske inte ska generalisera och påstå något om ”all kunskap…” så lättvindligt. Är du insatt i frågan borde du då också känna till den mängd studier som dragit andra slutsatser. Ett exempel som fokuserade på nationell utveckling är Robert Putnams studie av Italien fr.o.m. senare delan av 1800-talet och under ett sekel framåt (d.v.s. fr.o.m. att dagens moderna enade Italien uppstod). Där framgår tydligt att de rikaste delarna av landet (norra) är de med bäst social sammanhållning. Den sammanhållningen existerar förenklat p.g.a. gemensamma värderingar, intressen och målsättningar. De har bl.a. sin grund i gemensam historia, relativ etnisk homogenitet m.m. och kanaliseras i intresseorganisationer, köpmannagillen, klubbar, sport, kyrka, skolor o.s.v. När Putnam fick ta emot pris för sitt otroliga arbete bad några modiga personer honom analysera Sverige utifrån modellen såg framtiden orolig ut.

   Visst är det bra med nya idéer och roligt med framgångsrika invandrare men betänk att många kommer från delar av världen (Afrika söder om Sahara och arabvärlden, exklusive Persien) som under ett par tusen år aldrig lyckats skapa de civilisationer som funnits i och lett till vad som idag är Europa, Kina, Japan, Indien och några länder till.

   Svara

 5. Robin_Shadowes
  Jan 07, 2010 @ 23:28:58

  Varför snacka om 2080? Är det året då muslimerna blir 51%? saken är att det är 70 år dit och redan nu utgör muslimerna enbart 5% av vår population. Icke desto mindre har dom oproportionellt stor makt över hur vårt land skall styras i jämförelse med deras ringa mängd. Om inget görs nu så kommer Sverige ha omvandlats till Långtbortistan långt innan 2080. Då har Sverige varit ett kalifat i flera decennier redan och minst tre generationer etniska svenskar har hunnit växa upp som muslimer eller dhimmis. Situationen i dagens Sverige är så pass illa att jag fruktar att valet om nio månader mycket väl kan bli det sista på mycket mycket lång tid. Kalifatet kommer inte om några decennier. Det väntar redan om hörnet.

  Svara

  • Anna
   Jan 08, 2010 @ 00:08:20

   Jag fattar inte heller att man snackar om år 2080. Om 1000 personer blir en halv miljon på 40 år, kan man ju lätt räkna med att den siffran det kommer stiga snabbt som fan.
   Om sen Turkiet kommer in i EU kommer det hur många muslimer därifrån som helst. Och alla vill bo i Sverige. De verkar tom vilja begå brott här, för våra fängelser är så himla bra.
   Var det inte så att självaste Saddam Hussein ville sitta av sin tid här?

   Svara

   • Robin_Shadowes
    Jan 09, 2010 @ 01:47:40

    Jo, självaste Saddam ville sitta i finkan här. Men nu blev det istället ett kort fall och ett plötsligt stopp…

    Svara

 6. Lunnabo
  Jan 07, 2010 @ 19:40:01

  Det måste vara fel att flyktingar med pengar kan köpa sig förbi köer. Skicka alla flyktingar som kommer hit långthärifrån tillbaka till ett FN-flyktingläger nära deras hemland och ta hit fler kvotflyktingar som kompensation.
  Så länge vi tar emot de som köper sin Sverigeresa dyrt kommer aldrig verkliga flyktingar att få chansen till ett drägligt liv.

  Svara

 7. Micke
  Jan 07, 2010 @ 19:11:48

  Men nu är det så att det kostar drygt 100.000 att bli smugglad till Sverige. I Somalia och Irak är det drygt 10 normala årslöner, i Afghanistan drygt 3. Man kan ju gissa vilka som står för notan.

  Märkligt nog har flyktingströmmen från just dessa tre länder av ”ensamkommande flyktingbarn” ökat lavinartat de senaste åren, de kommer hit som gruppresor, och just dessa tre länder är kända som plantskolor för islamisk fundamentalism och terrorutbildningar.

  Tydligen kan inte SÄPO, Billström, Eliasson eller Schlingmann göra någon koppling här…märkligt.

  Svara

  • p a
   Jan 07, 2010 @ 23:44:39

   I de flesta afrikanska länderna tjänar man runt 1 dollar per månad. I Irak och Afghanistan är 100 dollar i månden en mycket hög inkomst. De som kan betala 100 000 kr är varken välbärgade affärsmän eller flyktingar.

   Svara

 8. Anna
  Jan 07, 2010 @ 17:48:21

  Jag tycker det är ganska skrämmande också att moskén i Malmö numera ägs av en Libysk terroristorganisation ledd av Khadaffi.

  Jag tycker även det känns mycket obehagligt att flera moskéer är ekonomiskt sponsrade av Saudiarabien mot inflytande i dess styrelse.
  Fortsätter denna utveckling så lär det inte dröja länge innan Johan Ander och Anna Månsdotter petas bort som de sista i Sverige att förlora huvudet.

  Svara

  • Lövet
   Jan 07, 2010 @ 21:53:10

   Bestämde inte Blair och Bush att Khadaffi slutade vara terrorist när han skrev på avtalen med Shell och BAE?

   Svara

   • Anna
    Jan 07, 2010 @ 22:27:37

    Du verkar ju ha svar på det mesta, då kanske du också kan svara på hur det kommer sig att Iran avrättar minderåriga barn, trots att de skrivit på FNs barnkonvention som förbjuder att barn under 18 år döms till döden…

    Svara

 9. KL
  Jan 07, 2010 @ 16:49:58

  Ja sluta ljuga om alla problem vi har med muslimer , för det är till största delen muslimer som ställer till all oreda i denna värld.
  Titta på nyheterna 12 minuter…..det räcker. övriga 3 minuter handlar om kylan just nu…. som någon sportkommentator sa en gång….japaner, japaner, japaner överallt…..inget fel på japaner, jag har aldrig sett en japansk självmordsbombare, har ni ?… ( men dom kanske inte är identifierbara då ?? eller ) ….nu är det muslimer , muslimer , muslimer…..Snyggt jobbat av muslimerna. Muhammeds / allah eller vad den atombombförsedda turbansnubben nu heter….och dom som gillar hans pedofili, knullar också all blonda svensa svennar , så fort dom får chansen , bara för att deras tygförsedda spöken inte får visa sig, inte ens somförskollärare, vilket inte är underligt , i ett civilicerat land. Men…..deras vilja blir snart sann , moskeer och muslimer, muslimer , muslimer…överallt….är jag rädd för.

  Svara

 10. Micke
  Jan 07, 2010 @ 13:21:03

  Förresten, jag bloggade lite i detta ämne på denna länk för Jul; http://ulmerkotten.blogspot.com/2009/12/nu-far-det-vara-nog.html

  Svara

 11. Micke
  Jan 07, 2010 @ 13:17:27

  Enligt filmen får de 500.000 per ”barn”/år. Detta är fel – det riktiga beloppet är minst 1.2miljoner. Det står på Migrationsverkets hemsida.

  Hela historien är så rutten att politikerna lagt locket på, och instruerat media om att göra detsamma.

  Svara

 12. Anders
  Jan 07, 2010 @ 12:15:59

  Jag har fått uppfattningen att media har hjälpt till att skapa en situation där hela flyktingprocessen är så korrumperad och förljugen att allmänheten (i alla fal jag) har tappat förtroende för både journalistiken och hur flyktingpolitiken. Konsekvent ljuger media vitala fakta. Det kan var ålder på de asylsökande eller att media aldrig kontrollerar eller ifrågasätter de asylsökandes historier hur uppenbart hopdiktade dessa än är. Som jag förstått var det uppenbart långt före medias intresse att alltfler individer som hävdar att de är under 18 år börjat söka asyl i Sverige. Varför uppmärksammar media inte vad som händer innan det blir totalt kaos. Tidningar som Svd har enligt min mening totalt försakat sitt demokratiska uppdrag att upplysa allmänheten vad som händer inom detta område!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2010 @ 13:43:45

   Jo det är ett stort svek! Att ljuga för allmänheten är inget man skall göra i en demokrati!

   Svara

 13. Hardy Hedman
  Jan 07, 2010 @ 11:50:30

  Jag känner massor av personer som kommit hit som flyktingar (eller ”papperslösa”). Alla har så småningom fått jobb och betalar sin skatt som andra i Sverige. De är helt enkelt med och betalar sociala förmåner, pension mm åt en massa infödda svenskar.
  Och är det muslimer? Bjud hem dem på en kopp kaffe, föreslå att de går med i samma förening som du – kanske en idrottsförening?
  De nyanlända måste snabbt få kontakter och jobb. Det ordnar sig om vi i närheten bryr oss! Om några år är vi många fler pensionärer i Sverige. Det behövs betydligt fler i arbetskraften än de barn som föds i Sverige.
  Oroa dig inte över muslimer och invandrare. Om några år är de svenskar precis som tidigare invandrare!!!

  Svara

  • JC
   Jan 07, 2010 @ 12:33:13

   Naturligtvis finns det exempel på ambitiösa och framgångsrika invandrare i Sverige, men du väljer att förbise många många faktorer:

   * Mängder av invandrargrupper kostar avsevärt mer än vad de bidrar med till samhället i kronor räknat, en konsekvens som aldrig får diskuteras i dagens Sverige.

   * Sverige har i förhållande till befolkningens storlek tagit emot långt fler, fr.a. utomeuropeiska, invandrare (de med verkliga flyktingskäl utgör knappt 7 % av de anländande) än majoriteten av de övriga länderna i europa – och när har svenskarna blivit tillfrågade om vi vill ha det så?

   * På vilket sätt är det svenskarnas ansvar att se till att invandrare får ”… kontakter och jobb” vilket du antyder? Åk till deras hemländer och du kan dö på gatan utan att någon lyfter ett ögonbryn, t.ex. Dessutom har miljoner och åter miljoner av offentliga medel sedan 1980-talet investerats i sådana program utan större framgång, här och i andra europeiska länder. Många grupper vägrar helt enkelt att integreras.

   – Och av de ”… tidigare invandrare” du talar om kom en absolut majoritet (1500-1960) från länder med samma eller likartad etnisk sammansättning, religion, delad historia och kultur som i Norden (t.ex. från Benelux, Ryssland, Tyskland m.fl). De hjälpte till att bygga vår välfärd.

   Svara

   • Hardy Hedman
    Jan 07, 2010 @ 13:25:49

    Massor av infödda svenskar kostar också mer än vad de bidrar med. En del av dem försörjs faktist av invandrade personer. Självklart ska vi alla, infödda svenskar som invandrare, bistå varandra när det krävs. Det är just det som kallas samhälle. Men du kanske tror att farbror Staten ska ta hand om oss alla. Om vi umgås naturligt också med dem som kommer hit från andra länder, är de snart svenskar de också.
    Eller har vi det väldigt taskigt i Sverige tycker Du? I själva verket klarar sig Sverige och svenskarna bra jämfört med andra länder.
    Att det finns områden i Sverige med dålig integration beror på dålig stadsplanering av miljonprogramsområden.
    Hade inga invandrare bott där nu, skulle det enbart ha bott fattiga svenskar där. De andra hade flyttat ut.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 07, 2010 @ 13:49:48

     Du missar kärnfrågan! Vårt största problem är ju att dom blir i majoritet uppskattningsvis år 2080. Det får våra barnbarn leva med! Känner du inget ansvar för dom? Hur tror du det är att leva här med muslimsk majoritet? Kan du överhuvudtaget något om islam? Det verkar inte så, för du låter otroligt naiv!

     Och varför skall vi ta hand om muslimska ländernas problem så att vi får samma problem sen som dom har nu?

     Svara

    • Sailor Dennis
     Jan 07, 2010 @ 17:40:54

     Shit vilket pucko du framstår som!

     Svara

    • JC
     Jan 08, 2010 @ 01:58:22

     Naturligtvis kommer pengar som går in i välfärdssystemet också från invandrare. Det har väl ingen förnekat.

     Du uttrycker dig vidare som att det är vi svenskar som skall umgås med invandrarna, hur vore det om de också tog initiativ till att umgås med oss på värdlandets villkor? Snälla skilj på ideologi och analys.

     F.ö. när jag arbetade i Mellanöstern (vilket var mycket trevligt) fick jag anstänga mig och hade ingen möjlighet att gå runt till media och kunde inte ens drömma om någon DO att springa till när jag kände mig ”kränkt”. Och även om jag hade förblivit i utlandet resten av livet, lärt mig språket bättre, fått större insikt i regional historia och religion m.m. hade det aldrig gjort mig till palestinier eller iranier, lika lite som någon arab eller persier plötsligt blir ”svensk” utan möjligen svensk medborgare.

     Slutligen ditt argument att orsaken till dålig integration är dålig stadsplanering är återigen ideologisk övertygelse och inte analys. Man bör nog se till ytterligare… ganska många faktorer som förklaring, inte sant? T.ex. numerär, tidsperspektiv, bidragssystem, etablerandet av organisationer med starka band till hemländerna, politiken bakom utplacering av s.k. flyktingar, bristen på förankring i folkopinionen etc…

     Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2010 @ 13:42:08

   Du är lite väl naiv! Jag känner muslimer, och har inget personligt emot dom! Men som grupp och framförallt som en majoritet i ett land är dom farliga, därför att dom kan införa sharia i ditt land!

   Svara

   • Hardy Hedman
    Jan 07, 2010 @ 14:26:09

    Att muslimerna skulle bli i majoritet år 2080 förutsätter att alla barn tillmuslimer bara skulle gifta sig med muslimer. Jag känner mängder av invandrarbarn till muslimer som gift sig med kristna eller ateister. År 2080 kommer svenskarna fortfarande att vara i majoritet. För svenskarna är de som är medborgare i Sverige och tillsammanas bygger upp Sverige. Eller hör du till dem som anser att varje nationalstat ska ha bara en sorts invånare med samma kultur och ursprung? Den uppfattningen har skapat två världskrig i Europa. Hitler hävdade just att alla tyskar skulle höra till Tyskland. Sö började eländet. Starta det inte igen!

    Svara

    • Kardemumma
     Jan 07, 2010 @ 16:05:57

     Re: Hardy Hedman
     Du får faktiskt ursäkta mig att jag ifrågasätter sanningshalten i ditt påstående att du ”känner mängder av invandrarbarn till muslimer ….”.
     Detta stämmer inte med vad som är förenligt med muslimers synsätt och ställningstagande i allmänhet. Förvisso kan det finnas enstaka undantag, men att en enskild person känner till mängder….? Nej, det köper iallafall inte jag!

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 07, 2010 @ 16:49:01

     När jag förenklat pratar om svenskar så pratar jag inte om någon ras! Jag åsyftar bara icke muslimer! Oavsett ras! När en muslimsk man gifter sig med en icke muslimsk kvinna så konverterar hon regelmässigt till islam, med få undantag! Att mängder med muslimer gift sig med icke muslimer tror jag helt enkelt inte på! Det är förbjudet enligt islam, såvida dom inte konverterar!

     Du avslöjar en skriande okunskap om islam! Hur kan du försvara en religion du inte begriper alls?

     Jag skiljer bara på muslimer och icke muslimer. Oavsett ras! Arabiska kristna är mina bröder! Jag respekterar alla religioner utom islam!

     Svara

    • Anna
     Jan 07, 2010 @ 17:32:03

     Hardy Hedman borde öppna ögonen och inse att hela Europa håller på att invaderas av muslimer. Inte bara Sverige.

     Förklara för mig vännen hur du har tänkt; på 40 år har den muslimska populationen i Sverige växt från 1000 personer till en halv miljon. Använd nu skallen lite, hur mycket snabbare tror du inte att en halv miljon människor växer på några få år.

     Om du inte visste om detta innan, så vet du det nu, och det är att muslimer har en tendens att skaffa sig väldigt många barn, så många som upp till 10 stycken per familj. Det är inte jättevanligt bland svenska familjer.

     När du säger att du känner mängder av invandrarbarn, då blir man ju lite konfunderad, hur många är det pratar om egentligen??? Jag menar, i förhållande till alla de en halv miljon muslimer i Sverige.

     Du försöker så bra, men det blir så fel, du är som jag var för några månaders sen. Totalt blind för hur vårt samhälle påverkas mer och mer av islam.

     Jag har alltid försvarat alla invandrare och varit tacksam för att Sverige ger så många en chans, men sen när jag träffade en muslimsk kille, som visade sig vara värsta aset, fick jag äntligen upp mina ögon.
     Jag hoppas verkligen att du också får det en dag. Tyvärr kanske man inte kan få upp dem genom att andra sitter och hackar och säger att man är blind mm. I mitt fall var jag tvungen att lära mig läxan på mitt eget sätt.
     Jag lovar, den dag du vaknar upp kommer du vara orolig för din och din familjs framtid. Det är jag.

     Det som gör att så många svenskar upprörs över muslimerna är hur de beter sig. De kräver saker, de gör saker de inte får, de anpassar sig inte efter hur vi lever, de vill bara ha mer och mer.
     Jag har aldrig hört någon annan invandrargrupp som har mage att komma med krav som dessa. Vi har massor med invandrare som kom när vi behövde arbetskraft, de har integrerats i samhället och har inte sagt ett smack.

     Det jag har så svårt att fatta är alla muslimer som kommer hit kommer hit för att det är oroligt i hemlandet, och precis som en tidigare talare sagt här, pga ISLAM.
     Kan du då Hardy Hedman förklara för mig hur det kommer sig att de vill ha samma samhälle och lagsystem här som i hemlandet??? Om inte jag är helt felunderättad så var det religionen som var orsaken till att de kom hit. Det rimmar inte i mina öron och säkert inte i andras heller.

     Hardy, du verkar inte heller vara insatt i sharialagarna speciellt. Jag kan ta ett exempel, så du har någon koll.
     En våldtäkt är ALDRIG mannen fel. Nähä, men oftast är det ju mannen som är förövaren. Men inom islam är det inte som här. Det är ALLTID kvinnas fel, och kan hon inte ha fyra vittnen, kvinnliga, eller två manliga så klassas våldtäkten som äktenskapsbrott.
     Nu är då min fråga hur du ser på detta. Vi går lite längre. I muslimska länder innebär äktenskapsbrott det samma som döden. Oki, nu vet vi var vi står. Jag ska ta ett exempel, en liten flicka från Somalia, 13 år gammal, blev våldtagen av TRE män.
     För det första, HUR ÄNDA IN I HELVETE ska en 13 årig flicka kunna freda sig mot tre män??? Du som verkar känna så många muslimer, kan väl ta reda på detta. Jag tror knappast att svaret du söker kommer få dig att jubla och deklarera rätten för muslimer att införa sharialagar i Sverige. Jag kan säga två fakta till dig vad som hände den 13 åriga flickan, STENAR OCH BLOD. Sök på nätet, Aisha Ibrahim Duhulow HETTE hon.
     Då går ju ens första tankar, även mina förr, att herregud, vi måste ta hit alla som kommer, vi måste rädda dem undan detta öde, men vad händer. När de väl fått sina uppehållstillstånd, ja då vill de ha samma jävla skit här som där.

     Jag vill verkligen få detta förklarat för mig, för jag misstänker att Hardy Hedman sitter inne med detta svar, som så många andra. Så speak out please…

     …en grej till. Det mässas hela tiden om religionsfrihet i detta landet, vilket jag tycker är bra, man ska kunna välja själv vad man vill tro på eller inte tro på. Men inom islam finns det ingen sådan, där blir man avrättad om man byter religion.
     Jag kan bara anta att du är för dödsstraff Hardy Hedman och är helt med på noterna att Sverige ska bli lite mer moraliserat, eller???

     Svara

 14. NikeSueciae
  Jan 07, 2010 @ 11:38:52

  Men snälla nån!
  Det är inga flykting-”barn”. Det är skäggiga babian-män i bråttbenägen ålder.
  Sverige/Norden/EU skall omedelbart stoppa all invandring, repatriera de kostsamma personer som importerats hit och satsa på ett starkt försvar så att vi kan krossa islam. Det är det som gäller de närmaste 300 åren. Sen kan vi snacka ”Humanism”.
  Humanism är väl också att skydda sig själv mot idioti,
  fulhet, kriminalitet och en sjuk antihumanistisk ”religion”.
  Notera att ”repatriering” får ske med särskilda ”frivilliga” program, och gäller dem som uppenbart inte kan eller kommer kunna anpassa sig och kommer från utomeuropeiska/islamiska områden.

  Svara

 15. Achmed
  Jan 07, 2010 @ 10:28:12

  Det är få som öppet vågar säga vad de tycker i det här landet.
  Så här fungerar hetspropagandan:

  Svara

 16. Hardy Hedman
  Jan 07, 2010 @ 10:07:56

  Spelar det någon roll om vi kallar dem för ungdomar eller barn? Skulle behovet vara mindre att hjälpa en 17-åring än yngre barn?
  Gå ut med förfrågan sirekt till familjer i hela Sverige om vilka som kan tänka sig ta emot flyende ungdomar eller barn. Kommunernas uppgift bör bara vara att bedöma om familjerna är lämpliga eller inte. Det är helt stolligt att kommuner säger att de inte kan ta emot flyktingbarn. Barn ska inte bo i kollektiv, de ska bo i vanliga hem!!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2010 @ 10:20:12

   Självklart spelar det roll om man använder sig av en felaktig verklighetsbeskrivning! Vi skall kalla saker vid dess rätta namn för att få till stånd en vettig och verklighetsförankrad diskussion!

   Ungdomar som kastat sina pass vill bo här. 175 miljoner muslimer vill flytta till väst! Skall vi ta emot dem alla? Skall vi ge alla mat och husrum? Det är allmänt känt att enda skälet att dom söker sig hit är att få njuta av vårt generösa välfärdssystem!

   Muslimska länder måste ta hand om sin egen befolkning! Nu exporteras problemen till väst! Hur långt har du egentligen tänkt?

   Skälet till att så många flyr muslimska länder är att dessa är kapitalt misslyckade, pga islam! Vad tror du händer med väst när muslimerna är i majoritet här också? Samma skit som i muslimska länder, kan jag lova dig!

   Antalet muslimer ökar från 5 till 20 % de närmaste 40 åren. fördubbling vart 20e år! Det skriver The Telegraph. Vi binder en snara om vår egen hals! Helt idiotisk tanke att vi skulle ge en fristad åt världens alla muslimer! Deras länder suger pga islam och sen tar dom hit religionen!

   Svara

  • Kardemumma
   Jan 07, 2010 @ 16:19:45

   Jo, det spelar mycket stor roll om de påstår sig vara ”barn” istället för vuxna. Asylhanteringen är mycket snabbare och generösare när det gäller personer under 18 år. Det finns alltså stor anledning att bli klassad som barn = upplagt för bedrägeri från de asylsökandes sida.Hur många ”barn” har du själv tagit emot? Jag vill inte ha svar på den frågan, därför att jag tror att du antingen försöker provocera med dina inlägg, eller också är du en person som har ideologier som du inte lever upp till själv. Dessutom är mycket av det du skriver väldigt dåligt underbyggt. Gå in på ”Politiskt Inkorrekt” och skaffa dig lite fakta.

   Svara

  • Anna
   Jan 07, 2010 @ 16:59:24

   Har du öppnat ditt egna hem Hardy Hedman?

   Svara

   • Hardy Hedman
    Jan 07, 2010 @ 17:49:13

    Några ord till dem som frågat om mina erfarenheter.
    Jag har två barnbarn som är palestinier från Israel.
    Jag har varit rektor för invandrarundervisningen i grundskolan i Stockholm och även tidigare arbetat med invandrarfrågor på Skolöverstyrelsen.
    De senaste åren har jag som pensionär arbetat i en gymnasieskola med många invandrarelever från bl.a. muslimska hem. Under den tiden har jag aldrig upplevt några konflikter med föräldrar till muslimska barn i gymnasieskolan.
    Många som skriver på det här forumet verkar inte ha en enda bekant som är muslim. Själv är jag kristen och möter med glädje människor med andra livsåskådningar.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 07, 2010 @ 19:45:30

     Jag känner ett flertal muslimer som jag dessutom respekterar mycket högt! Jag har diskuterat med deras bekanta etc. Inget fel alls på dom på det personliga planet. Jag gillar dom, men det handlar inte om DOM! Det handlar om hur det blir med muslimsk majoritet! Det är som att kasta tärning med ödet, idiotiskt! Sharia eller inte! Fan vet!

     Jag kommer jättebra överens med alla utlänningar, araber etc, trivs med dom! Och jag vågar påstå att dom gillar mig, och det kommer från hjärtat. Kort sagt så har jag inga dåliga personliga erfarenheter, men jag måste ju kräva av mig själv att jag tänker längre än näsan räcker!

     Du måste skilja på enskilda personer och när samhällets majoritet är muslimer!

     Det är inget fel på muslimerna som människor, egentligen, med det är fel på islam! Dessvärre finns islam i muslimerna.

     Framförallt måste du bedöma RELIGIONEN islam! Förstår du inte den så kan du heller inte försvara islam med minsta trovärdighet! Kritisera islam kan man ändå göra, för problemen är uppenbara, men för att försvara islam måste man verkligen veta vad man pratar om. Du måste kunna förklara att det skit som händer inte har med islam att göra. För IFALL de beror på islam, ja då måste det ju vara skräp! Jag hävdar bestämt att problemen verkligen beror på islam=koranen!

     Svara

    • Jan E
     Jan 07, 2010 @ 21:12:41

     Hardy, du verkar för utbildad och erfaren för att diskutera med de som drivs av okunskap och hat, i sådana här forum.

     Inte däremot sagt att alla Klartextens argument eller upplevelser är felaktiga men t.ex. Anna ger uttryck för känsloyttringar som inte alla kan bemötas.

     Jag är själv muslim och delar tyvärr lite av rädslan som Klartexten beskriver inför framtiden. Möjligen obefogat men ändock.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jan 08, 2010 @ 16:12:26

      Jag tror faktiskt många fler muslimer delar din rädsla för ett muslimskt Sverige! Ingen vet hur det skulle bli, kan bli riktigt illa! Varför chansa? Bättre då att se till att muslimerna inte blir i majoritet, det tjänar vi alla på, alla som älskar frihet, demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet!

    • Anna
     Jan 07, 2010 @ 22:19:28

     Jan E – idag är jag trög, vad menar du?

     Svara

    • R-n
     Jan 07, 2010 @ 23:30:10

     Re. Hardy Hedman
     Som sagt tidigare här. Det handlar inte om några få personliga kontakter, utan om islam och ännu värre : islamister. Det är ju inte så att en muslim slår ner dig när du bjuder hem honom eller möter honom i trappuppgången eller i ditt fall på ett föräldramöte i skolan. Det handlar om att vårt samhälle invaderas av muslimer som kräver att få leva utifrån sin religion och som vill ändra på svenska traditioner. Man ska ta seden dit man kommer, annat är icke acceptabelt.Dessutom har vi inte ekonomiska förutsättningar att ta emot alla som vill slå sig ner i vårt land.

     Svara

 17. Tommy
  Jan 07, 2010 @ 09:12:55

  PK-media använder det språk som ger tyngd åt innehållet, inte verkligheten.

  Svara

 18. Peter
  Jan 07, 2010 @ 09:12:39

  Det är ju precis samma sak med ordet flykting.
  Jag tycker Sverige ska ta emot flyktingar men MAX 5% av alla som kommer hit har flyktingstatus enligt Genevekonventionen.
  Resten är, oftast muslimska män, från Afrika och Mellanöstern som vill bättra på sin ekonomiska situation och som antingen kommit hit via den sk annhöriginvandringen eller lurat sig hit och kastat alla sina handlingar.
  Och då kallas det helt plötsligt ‘papperslösa’.
  Borde kallas grovt bedrägeri för det enda dom vill åt är våra generösa bidragssystem och omedelbart rendera i utvisning eller eventuellt leva på brott eftersom vi i Sverige inte har några straff att tala om.
  Gemensamt för dom allra flesta är att dom är lågutbildade och kommer kosta enorma belopp och ställa till med oerhört mycket besvär.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: