Slåss för yttrandefriheten!

 

Vems fel är det att islam förknippas med bomber?

Jättebra gjort av norrmännen! Alla tidningar borde publicera Muhammedbilderna! Ju fler tidningar och bloggare som gör detta, desto bättre! Då visar vi att vi inte låter oss skrämmas! Och vi stöder dom modiga konstnärerna Kurt Westergaard och Lars Vilks!

Muhammedbilderna publicerade i Norge!

Advertisements

15 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Allah
  Jan 09, 2010 @ 09:21:27

  Våra tidningar kan gemensamt dra igång kampanjer och hänga ut brottslingar eller kämpa för journalisters frihet i andra länder. Men när det kommer till islam är ämnet infekterat och på gränsen till analt hemligt.

  Medias feghet emot islam är märkligt. Att det idag är bloggare som slåss för yttrandefriheten är bra, det visar att de demokratiska värderingarna finns fast förankrat hos oss ”vanliga” människor. Hur länge till får vi använda demokratin?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 09, 2010 @ 14:56:52

   Stämmer precis! Jovisst är det patetiskt när svenska journalister slåss för utländska journalisters rätt att skriva sanningen, och sen vågar dom inte själv skriva sanningen om Sverige!

   Svara

 2. SG
  Jan 08, 2010 @ 23:32:03

  Ni och Islamister kan suga!

  Svara

 3. Anna
  Jan 08, 2010 @ 18:41:59

  Jag kan bara inte fatta varför muslimerna upprörs över dessa bilder. Om någon hade ritat en rolig på bild på Maria eller Jesus, vem fan hade brytt sig??? Muslimer har verkligen ingen humor.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 08, 2010 @ 19:29:34

   Inte jag heller! Till saken hör att muslimerna själva är noga med att poängtera att Muhammed var en vanlig människa, inte gudomlig på något sätt!

   Svara

   • Sture
    Jan 09, 2010 @ 00:35:18

    Inte gudomlig, men däremot den perfekte människan och absolut inte vanlig. Muslimer ser Mohammed som ett föredöme precis som kristna ser Jesus. Detta förklarar mycket av den muslimska brottsligheten och terrorn mot icke-muslimer. De imiterar sin ”profet”.

    Svara

    • Anna
     Jan 09, 2010 @ 21:24:49

     Det verkar inte bättre… fattar dock inte varför ingen upplyser dem om deras beteende.
     Istället är det vi som gör fel!!!

     Svara

 4. Maria
  Jan 08, 2010 @ 17:27:52

  Bra att stå på sig för yttrandefriheten. Det är trots allt bilder och inte en verklighet som publiceras.

  Svara

 5. Kardemumma
  Jan 08, 2010 @ 16:35:03

  Funderar på hur Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin ska hantera detta på bästa sätt för att ställa sig in hos ledande personer inom islam. Jag ser rött när jag ser F.Reinfeldt sitta och smila upp sig tillsammans med islamisten som han har på topp-placering på sin lista över riksdagskandidater i valet 2010. M.Sahlin gör ju allt hon kan för att visa hur positivt inställd hon är till muslimerna, så hon får väl grunna på något dräpande uttalande mot Norge nu. Jag ser båda dessa som förrädare av Sveriges folk, jag tänker då främst på M.Sahlins uttalande, på ett möte med invandrare, om svenska folkets löjliga traditioner som t.ex ”midsommarfirande och så´na larviga saker”. F.Reinfeldt på visit i invandrarförort upplyste de närvarande om att svenskarna härstammar från barbarer. Är det konstigt att invandrarna ser ner på de människor som de blir mottagna och försörjda av, när landets ledare talar nedsättande om sitt folk. Jag blir arg och illa berörd.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 08, 2010 @ 19:21:40

   Jo Reinfeldt är en mes! Man skäms för honom! Knäpptyst medan konstnärerna står upp för yttrandefriheten!Skall han representera våra svenska värden? Ett jävla skämt! Han bara hukar sig och ber om ursäkt när muslimerna skäller!

   Svara

  • Robin_Shadowes
   Jan 09, 2010 @ 01:38:49

   Barbar och det skall komma från en som själv härstammar från en amerikansk cirkus-neger!

   Svara

 6. Lars Lindberg
  Jan 08, 2010 @ 16:27:26

  Tja, detta är väl en storm i ett vattenglas. Danskarna har redan tagit skiten och om nu norrmännen ”slåss för yttrandefriheten” i efterhand, är det väl mer en fråga om tidigare feghet, och nu preskriberad inaktualitet. Förstår inte varför några (ganska usla) teckningar skulle vara så fantastiskt upprörande, mer än hos några fanatiska islamister. Eller att publikationen av dem skulle öka tryckfriheten, mer än att illussion av tryckfrihet upprätthölls; det är där och då det gäller, inte i efterskott. Vilket är en uppmaning till all media; var inte fega när vågorna går höga, utan stå på er. Men mod i efterskott? Löjligt, direkt löjligt, jösses

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 08, 2010 @ 16:48:00

   Syftet med publiceringen är INTE att uppröra! Syftet är att visa att ”hela väst” publicerar bilderna, det är meningslöst att ge er på Westergaard och Vilks, för alla andra publicerar ändå!

   Dom tror dom har skrämt oss att inte våga publicera, då måste vi publicera!
   Senaste veckan utsattes Westergaard för ett mordförsök och Lars Vilks för ett mordhot. Så det är högaktuellt!
   Vet du något bättre sätt att stödja dom än att publicera bilderna?
   Är det bättre att vi är tysta?

   Svara

 7. Anonym
  Jan 08, 2010 @ 16:26:37

  väldigt bra gjort av normanen,det borde sverige oxå göra det,ge inte vika till fanatiker och våldsam religion

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: