Politiskt korrekt terrorjakt!

Ifall man vet att en terrorist med 100 % säkerhet är muslim, så säger sunt förnuft att 100 % av säkerhetsarbetet måste inriktas på just muslimer. Vi vet med 100 % säkerhet att Al Qaida är muslimer! Säkert 90 % av våra nya säkerhetesrutiner beror på islamsk terror. Då borde det också vara självklart att 90 % av säkerhetsarbetet skall inriktas på just muslimer!

Allt annat strider mot sunt förnuft! Men se, när det gäller muslimer så gäller inte sunt förnuft längre, som bekant! Det är ju inte politiskt korrekt att på något sätt peka ut dessa!

 Det är helt vanvettigt att se en noggrann kroppsvisitering av en 80 årig vit kvinna med make, samtidigt som ett antal unga muslimer passerar utan några särskilda kontroller!

Så länge denna dumhet härskar, så slåss USA och resten av världen, mot terrorismen med ena armen bakbunden. Det säkerhetsarbete som läggs ner på icke muslimer är i princip helt värdelös och bortkastad, i den mån den är inriktad på islamister!  Kanske så mycket som 95 % av säkerhetesarbetet är bortkastat, därför att vi vägrar erkänna att Al Qaida är muslimer!

Låt oss föreställa oss att militanta dvärgar, som kämpade för dvärgarna skulle ta över världen sprängde plan. Om dvärgarna stod för 95 % av alla sprängningar av plan, så lägger man 95 % av säkerhetsarbetet på just dvärgar! Vore inte det självklart? Men det är inte självklart när det gäller muslimsk terror!

Men som jag har skrivit förr, när fler plan sprängts tvingas USA och vi andra att bita i det sura äpplet och erkänna verkligheten! Då först kan vi förvänta en förbättring! Fram tills dess är säkerhetsarbetet till 90 % inriktat på fel personer! Det borde även vi  tänka på, helst innan det smäller!

Nu har det skett en bättring såtillvida att USA nu specialgranskar personer från 14, väsentligen muslimska länder. Det är ett försök att göra vad jag förespråkar utan att säga att dom söker muslimer. Skall vi bekämpa terrorismen så gör vi det ordentligt, eller så kan vi ge fan i det!

Självklart ser inte alla muslimer ut som ”muslimer”, men dom flesta gör det! Erfarenheten visar att nästan alla är av arabiskt eller afrikanskt ursprung. Då inriktar man sig framförallt på dom, särskilt om dom har ett muslimskt namn eller pass, tills vi har anledninga att göra annat! Vissa är ju så korkade att dom byter namn när dom konverterar till islam.

Tre gripna på plan i London

Muhammedbilderna publicerade i Norge

Flygbombaren förklarade sig oskyldig

23-åringen ställs till svars för planerat sprängdåd

Rasbråken i Italien fortsätter

USA: Bristande rutiner överraskar

Jemen ny front i kriget mot terrorn

Kalsongbombaren åtalad

al-Qaidaledare gripen i Jemen

Obama: Fler säkerhetsvakter på USA:s flygplan.

Jemen på offensiven mot al-Qaida

Attacker stoppar FN-hjälp i Somalia

Bombman på CIA-bas var dubbelagent

Jordansk agents död röjer samarbete med USA

Varför gick du inte bara på toa, Umar?

Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trackback: Rogerbhermanson's Blog
 2. Ali AL-Zamli
  Jan 10, 2010 @ 16:12:26

  Vad vi glömmer är att det finns runt 1.5 miljarder muslimer på jorden. Ska vi inrikta all säkerhetsjobb på muslimer pga några tusen få.
  Sen är inte terrorister dumma. De kan lika gärna hämta en blond ”muslim”(finns många sånna i mellanöstern av någon skum anledning) och byta namn på denna.
  Finns många västlänningar som byter religon till islam också som de kan hjärntvätta.
  Skobombaren var en britt. Hur ska vi stoppa terrorismen när den egentligen inte har ett ansikte.
  Från 2001 har 290 terrorist attacker i europa så har det varit 5 ”islamiska”.
  Vad vi ser i media är vad vi tror är verkligheten.

  http://rawstory.com/2010/01/gop-congressman-deport-iranian/

  Först de svarta, sen judarna och idag muslimer. Låt oss inte göra samma misstag

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 10, 2010 @ 16:26:18

   Man kan gå på nationalitet och namn enligt pass. Muslimskt namn eller muslimskt land, eller muslimskt utseende! Alla tjänar vi på ökad effektivitet. Inte ens muslimer vill väl dö i ett flygplan? Det skyddar oss alla!

   Det är ju fullständigt åt helvete när dom börja undersöka blöjorna på ett barn hos en etnisk svensk familj ´eller en gamla farmor Greta! Det är inget annat än ren jävla dumhet! Ett idiotiskt spel för gallerierna som bara terroristerna tjänar på!

   Så länge terroristerna använder sig av unga muslimska män med ”mellanöstern” utseende så inriktar man sig främst på dem. När terroristerna ändrar sig så måste vi också ändra oss! Om dom börja använda bara blonda kvinnor så fokuserar vi på blonda kvinnor! Börjar dom använda dvärgar så screenar vi dom! Inte i syfte att kränka, utan att vara effektiv!

   Det är min poäng att vi anpassar oss till verkligheten, oavsett hur den är!

   Det är tveklöst det effektivaste sättet!

   Visst kommer terroristerna att anpassa sig, men vi gör det svårare för dom! Idag behöver dom inte ens anpassa sig, för vi är så jävla dumma! När dom måste anlita blonda kvinnor då har dom det tufft! Dom får bra mycket svårare med rekryteringen, och måste tacka nej till 99 % av sina självmordsaspiranter! Dom kommer att få besvär att rekrytera lämpligt folk!

   Svara

 3. Sture
  Jan 10, 2010 @ 01:26:43

  Detta säkerhetsarbete kan underlättas genom att göra som de redan gör i arabvärlden; ange religion i id-handlingarna. Där görs det dock för att underlätta diskrimineringen av icke-muslimer.

  Svara

 4. Pether
  Jan 09, 2010 @ 17:54:27

  Sen och skär rasism.

  Svara

 5. kronprins
  Jan 09, 2010 @ 16:15:48

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: