Aftenposten: ge dom fingret, igen!

Nu har även Pakistan klagat efter den publicerade Muhammedteckningen. Dom uppmanar norska myndigheter att ”reagera på lämpligt vis” inför denna ”blasfemiska handling”.

Här är en lämplig reaktion:

Varför skall det vara så jävla svårt att säga ifrån på skarpen? Vi tjänar inget på att vända andra kinden till, då känner dom bara blodvittring och hotar än mer!

Jag tror nu inte Aftenposten publicerade Muhammedbilden för att sen be om ursäkt. Men det vore på sin plats att tala om att muslimerna skall ge fan i att lägga sig i vår tryckfrihet.

Deras diktaturer har vi inget att lära av!

Pakistansk kritik mot Aftenposten

Advertisements

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Sally
    Jan 10, 2010 @ 16:26:50

    Hörde Uddén idag på Radiokorrespondenterna i P1. För en gångs skull tog den skarpröstade reporten fram en dagsaktuell konflikt i regionen där muslimer kastar sten och skjuter ihjäl kristna kopter. Annars brukar all skuld enligt korrekt nyhetsrapportering a la P1 ligga hos judar och kristna. Hon utelämnade dock det mest magstarka – hur de stackars grisarna nödslaktats i svininfluensans namn, nämligen genom att begravas levande i syra ute i den Egyptiska öknen. Hoppas nu att Faraonerna vänder sig i sina gravar i helig vrede.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: