Obama en mjukis!

Jag är tveksam till Obama numera. Jag vill tro att han är intellektuellt högstående, men otydlig. I krig är det katastrof att inte ens våga identifiera motståndaren!

Jag tror att han är för soft och flummig! Vad gäller kampen mot terrorismen så måste man vara kristallklar!  Och tala klarspråk om vilka terroristerna är! Det är unga muslimska män! Inrikta sen terrorbekämpningen mot dessa!

Ifall 90 % av terroristerna är unga muslimska män så inriktas 90 % av åtgärderna mot just den gruppen! När terrorn ändrar ansikte så anpassar man sig! Rätt självklart va?

Det är inte en kamp mot islam utan mot islamsk terror! Och ja,  islam är roten till det onda, tyvärr. Muslimer som tiger medan terroristerna härjar; dom muslimerna skall vi inte förutsätta står på vår sida! Använd sunt förnuft!

Men Obama är för mesig, vågar inte tala sanning!

Hur korkat är det sen inte att stänga Guantanamo? Ett flertal ”oskyldiga” har nu bevisligen återtagit sin verksamhet i Al Qaida!

Vad gäller Iran finns bara en åtgärd: bomba innan bomben är klar!

Sen försökte han genomföra hälsoreformen, som tyvärr lär stupa. Det skyller jag inte på Obama. Jag tror han gjort vad man rimligen kan begära.

Och när företagen missköter sig, låt dom gå i konkurs! Om vi skall bedriva socialistisk politik i kärnfrågorna då fungerar inte kapitalismen som det är tänkt!

Men vad gäller terrorbekämpningen saknar jag Bush och Reagan!

Perspektiv på Obamas första år

Advertisements

Kommentering är stängt.

%d bloggare gillar detta: