Hur kombinera islam och jämställdhet?

Moderaterna ”vässar” sin jämställdhetspolitik, bl a genom att placera islamisten Abdirisak Waberi högt på sin riksdagslista! Han deltog f ö i TV-dokumentären ”slaget om muslimerna”. Självklart är han inte dummare än att han följer Moderaternas stadgar, så länge muslimerna är i minoritet!

Hans och övriga islamisters uttalade långsiktiga mål är ett muslimskt Sverige (se videon ovan), ett mål som ser ut att kunna bli verklighet om fyra generationer, år 2080! Men självklart får vi räkna med en gradvis ökad islamisering fram tills dess. En dröm som Moderaterna hjälper till att förverkliga, genom att ge islamisterna makt som riksdagsmän och  göra dom rumsrena.

Det tillhör islams elementa att kvinnan är underordnad mannen och att mannen är fri att aga henne (koranen 4:34). Hon ärver hälften så mycket och är värd mindre som vittne!

Sen är det lika elementärt att icke muslimer inte är jämställda med muslimer! Dom skall t o m brinna i helvetet! Det finns många hundra koranverser som konstaterar detta!

Centern hade också en islamist på sin riksdagslista, Mahmoud Aldebe, ordföraden i Sveriges Muslimska Förbund. Det var han som föreslog att särlagstiftning för muslimer.  Hur många islamister har vi egentligen i dom etablerade partierna?

Det är uppenbart att partierna är beredda att gå mycket långt i jakten på muslimernas röster! Att våra grundläggande värden står på spel tycks inte bekymra. Det är ju ett problem för våra barnbarn.

Jag är mycket nyfiken på hur islam skall bidra till ökad jämställdhet!

Islam och jämställdhet är en omöjlig kombination!

Låtsas inte att ni inte vet detta!

KORAN-verser:

Upplever ni uppror från kvinnornas sida2, ska ni först tala till dem, sedan (får ni använda negativa uppmuntringar som att) överge dem i sängen, sedan får ni (som sista alternativ) slå dem.
(Surah 4:34; fördjupning)

Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)

Och tag två av era män till vittnen; finns inte två män till hands, tag då en man och två kvinnor bland dem ni godkänner som vittnen.
(Surah 2:282; fördjupning)

Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar – och till alla troende kvinnor – att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 33:59; fördjupning)

M hämtar stöd hos feminismen

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: