Förtryck i mångkulturens namn!

En doktorsavhandling med titeln ” Islamisk arvsrätt i det mångkulturella Sverige” försvarades nyligen i god akademisk ordning på Uppsala Universitet.

När dom demokratiska institutionerna används för att lyfta fram antidemokratiska synsätt då myser djävulen!  Hitler lyftes fram av en kultuverad men naiv tysk allmänhet. På samma sätt lyfter en naiv svensk allmänhet fram islam, den mest ojämlika, förtryckande och intoleranta religion mänskligheten har sett!

Många kanske hoppar till, men besinnar sig och konstaterar att islam är ju knappast något hot mot oss. Muslimerna är bara 5 % av vår befolkning. Sant! Men vad händer när dom är 20 % eller i majoritet? Då handlar det inte om sharia inom familjerätten utan om sharia även i straffrätten!

Islam är inget problem idag, för dom flesta av oss! Men den som inte ser att islam växer så det knakar och hotar hela vår demokrati i framtiden är inte lite dum!

Det är inte vårt problem, men det är våra barnbarns problem!

Jan Hjärpe en bluff!

Handledare var f ö Jan Hjärpe, en mycket islamvänlig akademiker. Jag har studerat hans böcker och kan konstatera att han är direkt vilseledande i sin beskrivning av islam.

I sin bok ”Sharia” nämner han t ex inte med en stavelse ursprunget till steningsstraffet inom islam. Det är allmänt känt att steningsstraffet kommer från Muhammeds exempel (haditherna) som alla muslimer enligt koranen, är skyldiga att följa. Hjärpe nämner mycket vilseledande inte detta. Istället lämnas läsaren i illsusionen att stening saknar stöd i koranen, vilket alltså är ren lögn!

Mycket ärligare religionshistoriker är islamologen Dr. Jan Samuelsson samt  Christer Hedin. Jag rekommenderar starkt boken ”Islam i Sverige” av Jan Samuelsson!

Rättsförakt i mångkulturens namn

Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Liba
  Feb 04, 2010 @ 15:25:20

  Idag har SvD en artikell om doktorsavhandling i Uppsala som heter Också majoritetskulturen kan gå vilse av Joel Halldorf-teolog och doktorand i kyrkhistoria vid Upppsala universitet.

  Han vänder sig mot Dilsa Demirbag-Sten och skriver bla: – Det borde vara självklart att liberala demokratiska samhällen ger utrymme inte bara för majoritetens kultur utan även välkomnar minoriteter och ger dem kulturellt utrymme något som tom medeltida civilisationer förmådde göra.

  Halló, ”kulturellt uttrymme”???? Fanatism, odemokratiska metoder och förbud för yttranderättigheter ska det heta.

  Det fanns inga möjligheter att yttra sig efter som läsare, kommentarfält fanns inte. Jag ringde till SvD och på WEBB redaktionen fick tala med Maria Jansson. Enl. henne är det redaktionens medlemmar som själva bestämmer vilka kommentarer som är ”olämpliga och rasistiska” – dessa tas bort el. fältet stängs av. Mina protester att det inte fanns några sådana kommentarer igår för att fältet skulle behövas att stänga, togs inte mot. Och idag tyckte redaktionen att det inte var intressant med några kommentarer efter inlägg av Joel Halldorf. På min frågan om redaktionen är politiskt styrd nu under valåret och rädd för folkets tyckande – svarade Maria Jansson att så är inte fallet. Men jag tycker att just det är. Av rädsla för att det väcker folkets insikt om islamism i vårt land, censureras SvD.

  Jag uppmanar er flera att protestera, ringa, skriva och uttrycka sin åsikt både till tidningar och politiker. För om vi förblir tysta – demokratin i detta land slaktas fortare.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 04, 2010 @ 21:17:47

   Bra jobbat! Jag har svårt att fatta att folk är så jävla dumma! Sk intellektuella, som saknar perspektiv, sitter med sina stolliga ideer utan att sätta in dom i ett större sammanhang och analysera konsekvenserna! IQ fiskmås!

   Svara

 2. Liba
  Feb 03, 2010 @ 23:22:27

  Nu har vi första avhandling om sharialag i Sverige. Det är bara början. Det kommer att sprida sig till andra områden, till andra städer. Med hjälp av naiva och fega politiker och med hjälp av naiva och blåögda vänstersympatiserer och medhjälpare som Jan Hjärpe kommer flera islamister följa efter. Kan ni tänka er hur det ska gå till vid en rätteång om ca 10-15 år där en muslimsk man ska dömmas för en våldtäkt mot en kvinna?, där arbetsgivare i Arbetsdomstol ska fällas för att en muslimsk kvinna inte fick bära sin burka, niqab inom sjukvården, äldrevården el. förskolan? Detta blir realitet i framtiden om svensk grundlag ska rubbas. I andra västländer skrattas det åt svenskar, jag svenskar har varit,är och tydligen förblir NAIVA. Föresten Birgitta Ohlson som ska representera Sverige EU är bla för fri invandring, sharialagar och om ni läser vad hon skrivit i Expressen år 2006, kommer ni att gråta. Där står det att hon vill AVSKAFFA SVERIGE, nation Sverige. Och henne ska man skicka till EU.

  Kommentarfällt efter dagens artikell i SvD är stängt av tidningen. Undra på. Folk som har hunnit att skriva är FÖRBANNADE och uttryckte sina åsikter. Tydligen inte tillåtet i detta land längre.Var tog yttranderättigheter vägen?

  Svara

 3. Allah
  Feb 03, 2010 @ 19:53:56

  Bästa böckerna att läsa är att ge sig direkt på källorna, koranen och haditerna. Samt det som Sayyid Qutb skrev. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Sayyid_Qutb)

  Använd deras egna texter emot dom. Enda sättet att slå ner dom. För det funkar inte att använda vår demokrati eller vårt förnuft. Vi skiljer oss för mkt. Ta tex en sådan sak som ordet fred. Det beyder en helt annan sak på arabiska och för muslimer, än för oss här. När en muslim pratar om fred, så menar han att du ska underkasta dig honom och Allah.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 03, 2010 @ 23:18:44

   Jo det är bäst! Men samtidigt är det viktigt för noviser att snabbt få perspektiv på islam, att veta vilka bitar som är viktiga etc. Där kan jag starkt rekommendera religionshistorikern och islamologen Jan Samuelsson som på ett elegant sätt sammanfattar det hela och ger ett brett perspektiv.

   Jag gillar hans klara och objektiva, no bullshit, stil. Dessutom är han objektiv, det är en ren ”lärobok”. Inledningsvis tror jag det viktigaste är att man litar på vad som skrivs. Senare kan man själv bedöma.

   Svara

 4. Trackback: Då kommer förslagen om medeltiden « Allahu Akbar
 5. Cavatus
  Feb 03, 2010 @ 12:59:29

  Hej!
  Vet inte om jag i dina bloggkommentarsrutor redan rekommenderat dig att läsa boken Ayatollan, som beskriver ett samhälle där muslimerna utgör 40 % (av Finlands befolkning). Jag recenserar boken på

  http://www.aktualia.wordpress.com/2010/01/31/recension-ayatollan/

  Om inte annat bör boken läsas! Den är ett intressant inlägg i debatten.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: