Koranen är grundlag!

Jag har inga invändningar mot att universiteten visar islams rätta ansikte, dess ambition att ta över och styra vårt samhälle, ett steg i taget.

I minoritet anhåller muslimerna försynt om särlagar, men i takt med att den muslimska populationen ökar anhåller man inte längre, utan kräver och till sist blir koranen grundlag. Det är den naturliga utvecklingen.

I ett muslimskt samhälle är koranen den enda rätta grundlagen!

Att i akademisk form äntligen avslöja islams ambitioner är en seger för sanningen!  Svensk media är annars ökänt för att tiga om islams rätta natur.

Varje sanning är ett steg framåt!

Däremot är det ett stort feltänk att inbilla sig att en ökning av islams makt skulle befrämja mångkulturen. Hur många tror att mångkulturen bejakas i ett muslismskt samhälle? Hur många tror att yttrandefriheten och jämlikheten bejakas? Fuggetaboutit!

Folkmassa fritar två hängda män!

Sayeds avhandling om sharia är ett pionjärarbete

Rättsförakt i mångkulturens namn

Också majoritetskulturen kan gå vilse

16-åring levande begravd

Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. lars48
  Feb 07, 2010 @ 11:48:26

  Islam är djävulens påfund.

  Svara

 2. Mujaheedah
  Feb 05, 2010 @ 20:45:54

  Okej, vad är det du försöker exakt säga med detta? Att en muslim ska följa koranen är uppenbart, och att Islam är sanningen för muslimer är också uppenbart annars skulle dem inte vara muslimer. :S

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 05, 2010 @ 23:10:04

   Svensken i allmänhet fattar inte att koranen styr den sanne muslimen från vaggan till graven! Rättsväsende, samhällets styrelse, våra (obefintliga) friheter etc.

   Min poäng var att belysa koranens genomgripande betydelse för det muslimska samhället! Att ambitionen är att styra ALLT!

   Svara

 3. SL
  Feb 05, 2010 @ 10:51:14

  Vi har nu ett typexempel på hur denna religion handskas med sina medmänniskor – Iran.
  Avrättning för att man demostrerar!

  Svara

 4. Varmt konservativ (kr)
  Feb 05, 2010 @ 10:41:18

  ”Att i akademisk form äntligen avslöja islams ambitioner är en seger för sanningen! Svensk media är annars ökänt för att tiga om islams rätta natur”

  OK, men det var nog inte det som var syftet med denna ”doktorsavhandling”, inte heller från ”doktorandens” handledares sida.

  Herr Professor Torbjörn Anderssons svar till Dilsa Demirbag Sten visar i all sin absurditet att den långa marschen genom institutionerna har nått sitt mål, väl förskansade positioner varifrån demokratin effektivt kan bekämpas från insidan.

  Islam är extremvänsterns slutliga lösning på demokratifrågan.

  När judarna till slut insåg att fortsatt stillatigande undergivenhet ändå skulle leda till en säker död gjorde de uppror i ghettot.

  Svara

 5. Harry
  Feb 05, 2010 @ 10:21:53

  Läs om turkosmaners Skoningslösa mördande våltagande samt tvångskonverterande av kristna minoriteter deras barmhärtigslösa agerande mot kristna i turkiet 1915 i allt om historia ute i pressbyrån idag
  Islams Rätta ansikte kommer fram när de är i majoritet och ofta agerar de onda i fanatiskt kollektiv och grupp i religionens namn för att uppehålla tryck och förtryck och för att skrämma till underkastelse det fanns med all säkerhet åskådare när Muslimkurderna begravde flicktösen detta är toppen på ett vidrigt berg av ondska som ingen vågar kritisera eller ifrågasätta för att ALLA muslimer blir förnärmade för minsta kritik mot ”Profetens2 Okränkbara ord Han som enligt deras heliga rättsnöre koranen gifte sig med Aischa nio år

  Svara

 6. G-E-O
  Feb 05, 2010 @ 09:59:25

  Det är fruktansvärt att människor kan göra på detta vis. Att begrava sitt barn levande – bara psykopater kan göra en sådan sak. Må de brinna i helvetet. Det trista är att vi säkert fått in hundratals med sådana svin till Sverige. Bara tanken får mig att skaka av ilska.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: