Media har fegat ur!

Den danske Muhammed-tecknaren Kurt Westergaard hävdar att den sk Muhammed-teckningen inte föreställer Muhammed utan en terrorist!

Han skall ha hävdat detta en längre tid. Han vet väl bäst vad hans teckningar föreställer.

Det är bara tragiskt att han skall känna sig tvingad att hävda detta, för att överleva! Han borde kunnat säga att teckningen föreställer Muhammed, eller tiga, utan att riskera att mördas av en företrädare för denna ”fredens” religion.

 Av rädsla publicerar inga svenska tidningar publicerar inga Muhammedbilder. Jag tycker man känner oron. Istället för att erkänna att man är rädd, så surrar man om ”religiösa hänsyn”, respekt för religioner. En respekt som vaknat till liv under dödshot!

 Intressant vad tanken klarnar när kan känner kniven mot strupen, nya ”insikter” poppar upp, Heureka! Pennan är starkare än svärdet? Tveksamt! Mycket tveksamt!

Vågar man inte stå upp och försvara grunden för hela vårt samhällssystem, yttrandefriheten, då tvingas man konstatera att vi befinner oss i en kris!

Pim Fortyn mördades, The van Gogh sköts och knivhöggs till döds. Man har försökt mörda både Kurt Westergaard och Lars Vilks. Otaliga kritiker har dödshot hängande över sig: Salman Rushdie, Ayaan Hirsi Ali …..

Att vi tvingas blidka muslimerna, att tiga,  för att ens överleva är tragiskt. ”Vanliga” muslimer tycks skita i yttrandefriheten. När dom demonsterar är det mot yttrandefriheten, aldrig för den.

Inte Muhammed utan en terrorist

Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bloggo
  Feb 09, 2010 @ 14:24:36

  Jag tycker inte att det är en så stor sak. Säger han att bilden inte föreställer Muhammed utan att det är en terrorist så får man lita på det. Jag tror han är fullt medveten om att det i sig inte kommer att förändra hotbilden mot honom.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 09, 2010 @ 18:28:51

   Att det föreställer eller inte föreställer Muhammed är trots allt centralt för muslimerna! Så nog lugnar det några. Varför ta livet av honom om han inte ritat av Muhammed? Varför nämna det nu, efter mordförsöket om det inte var för att lugna dårarna?

   Svara

 2. Lyckliga svensken
  Feb 09, 2010 @ 14:02:15

  Kul att fler vågar ifrågasätta Islam-dårarna. De behöver verkligen tryckas tillbaka och lagföras. Islam och moskeer hör inte hemma i mitt Sverige.

  ”Islam, denna absurda gudalära från omoraliska beduiner, är ett ruttnande kadaver som förgiftar våra liv.” – Kemal Atatürk

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 09, 2010 @ 18:26:44

   Kemal Ataturk har jag stor respekt för! Han gjorde allt för att sekularisera Turkiet. Jag tror även han avskaffade kalifatet.

   Svara

 3. Nisse
  Feb 09, 2010 @ 12:23:48

  Den som inte vill få sin tro förlöjligad,
  bör inte tro på så löjliga saker som Gud/Allah!

  Svara

 4. Marcus S
  Feb 09, 2010 @ 09:53:22

  Så sant, Islam är ett samhällsgift och muslimer bara visar igen och igen vad de går för, de som mordhotar och resten av det praktiserande packet som håller tyst eller bara demonstrerar mot yttrandefriheten.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: