Byt ut chimpansen!

Sarah Palin är en verifierad idiot. En kvinna som tror att Afrika är ett land, kan bara vara en kvarnsten om halsen för de konservativa. Med en sån i ledet behöver man inga fiender.

Man är nyfiken på henne av samma skäl som man är nyfiken på aporna på Skansen.

Lyndon B. Jonson´s konstaterande att det är bättre att idioten står här inne och pinkar ut än ute och pinkar in, räcker nog inte här. Särskilt inte i motvind.

Palin hånas för ”fusklapp”

Advertisements

13 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anna Carlbro
  Feb 13, 2010 @ 14:23:17

  Det är Damons uttalande som är korkat. Vad visste han om Obama? Palin hade mer politisk erfarenhet än Obama. Han är en handplockad snygg nolla utan innehåll.

  Vem har inte hållit ett tal utan stödord? Jag har aldrig gjort det. Det är få gudabenådade talare som klarar det.

  Obama säger ju överhuvudtaget inget spontant – om han slipper. Grodorna hoppar ur munnen på honom när han talar ad lib.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 13, 2010 @ 15:21:50

   Hur kan du ens jämföra Obama med Palin. Hon är ju en halvidiot! Då hjälper ingen erfarenhet! Hon är en jävla nolla bara! Helt värdelös som president fattar du väl! Obama är mycket intelligentare och kunnigare än henne!

   Jag nämnde väl inte ens stödorden! Människan är ju bara en tunn fernissa. Dom driver ju alldeles kollossalt med henne i amerikansk media. Jag tycker nog att Palin är snyggare än Obama iofs.

   Svara

   • Anna Carlbro
    Feb 14, 2010 @ 14:07:24

    Jag ser Obama som en snygg fasad bara. Han kan bära upp en kostym och han har en välljudande röst.
    Hur Palin hade fungerat vet varken du eller jag. Vi vet bara att hon lyckades få ordning på Alaskas ekonomi.
    Troligtvis hade hon visat sig vara för oerfaren och okunnig – precis som Obama visat sig vara.

    Jag är otroligt besviken på Obama. När han först kom fram som eventuell kandidat tänkte jag ”Yes!”. Nu i efterhand måste jag erkänna att det var en rasistisk reaktion. Jag ville att de svarta i USA skulle få en president de kunde identifiera sig med och få känna lite stolthet.
    Det var en idiotisk inställning – välvillig rasism.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 14, 2010 @ 19:11:08

     Efter att ha läst i din blogg måste jag vara líte ödmjuk i min inställning. Jag är också besviken på Obama, vilket jag påpekat i blogginlägg. Men jag är besviken för att han är för lite hök. Det bästa med Bush var just hans tydlighet gentemot muslimsk terror. USA måste ha en ledare som talar klarspråk om terrorn och islam.

     Kanske du är besviken av samma eller andra skäl? Jag applåderade också för att han var svart och vann. Jag tror (vet) att det var viktigt för USAs svarta. Palin är förstås smartare än vad media förespeglar, men jag har svårt att se henne som en mogen ledare för en sådan supermakt, med alla stora uppgifter: islam, terrorn, ekonomin, sjukvården, klimatfrågorna och naturligtvis utrikespolitiken. Fast om hon är mer hök än Obama och hjärnan är OK så kanske…. USA måste stoppa sin muslimska invandring! Dom låtsas att det regnar!

     Svara

    • Lövet
     Feb 15, 2010 @ 13:21:15

     ”Vi vet bara att hon lyckades få ordning på Alaskas ekonomi”.
     Nja, vi vet att Alaska som en oljeproducerande delstat räddades av att oljepriset skjöt i höjden. Bara om Sarah Palin kan göras ansvarig för invasionen i Irak, Israels bombningar av Libanon och att OPEC beslutade att inte agera för att få ner oljepriset via ökad produktion kan man säga att hon fått ordning på Alaskas ekonomi.
     Alaska har alltid levt på olja och statsbidrag.

     ”Vem har inte hållit ett tal utan stödord?”
     Problemet var inte att Palin hade stödord skrivna i handen, utan att hon hade stödord skrivna i handen samtidigt som hon hånade Obama för att använda sig av just skrivet stöd.

     För min del är hudfärgen hos Obama en parentes och har inte påverkat mig i någon riktning. Vad som upprör mig med Obamas adnomistration är att:
     1) de agerar som typiska demokrater. Det ska tassas runt varenda fråga och oppositionen ska beredas all möjlighet att säga sitt.

     2) den huvudlösa finanspolitiken förefaller tillåtas forstsätta utan att konsekvenser tagits och tumskruvar dragits åt.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Feb 16, 2010 @ 16:39:58

      Jaså, jag visste inte hon hånat Obama för hans stödord! Då får man nog beteckna henne som ganska omdömeslös! Måste erkänna att jag var rasistisk nog att hålla på honom mycket för hans hudfärg. Fast inte bara det, han verkade väldigt vettig! Men han måste också ha vassa tänder!

      Har f ö en oerhörd respekt för USA:s svarta, har så bra erfarenheter av dom, roliga, varma, mänskliga, medkännande och smarta mot vita eller svarta! Inte precis filmstereotypen.

     • Lövet
      Feb 17, 2010 @ 08:14:33

      ”This is about the people and is bigger than any King or Queen of a tea party and it’s a lot bigger than a charismatic guy with a teleprompter”
      -Sara Palin, Tea Party speech


      -Sara Palin, Tea Party speech


      -Sara Palin, Tea Party Q&A

     • KLARTEXTEN!
      Feb 17, 2010 @ 16:29:47

      Det var verkligen rätt uppenbart! Pinsamt för henne!

  • Lövet
   Feb 18, 2010 @ 13:53:07

   ”Det är Damons uttalande som är korkat. Vad visste han om Obama?”
   Obama proklamerade sin kanditatur till förvalen i februari 2007. De demokratiska förvalen pågick första halvåret 2008 och journalister grävde i kandidaternas förflutna. Det hölls intervjuer och presskonferrenser in absurdum. Var inte du trött på det demokratiska förvalet? Jerome Corsi hann skriva en ny bok, den här gågnen (liksom förra gången) om hur den aktuella demokratiska kandidaten skulle vara en dålig president (antagligen hade Jerome även skrivit en bok om Hillary bara för att gardera sig).

   Sarah Palin, å andra sidan, presenterades på nationell nivå först vid GOPs partidagar i slutet av Augusti (två månader innan valet) och höll inga intervjuer (eller presskonferrenser för den delen) förrän Gibson- och Curic- intervjuerna, varefter ingen journalist värd namnet fick komma i Palins närhet.

   Med detta i åtanke förefaller Damons uttalande inte korkat. Alls. Det kräver emellertid någon form av minne.

   Svara

 2. Lövet
  Feb 12, 2010 @ 11:30:46

  Här ett betydligt viktigare politiskt meddelande än något Sarah Palin skulle kunna säga.

  Svara

 3. Lövet
  Feb 10, 2010 @ 15:55:34

  The Colbert ReportMon – Thurs 11:30pm / 10:30c<td style='padding:2px 1px 0px 5px;' colspan='2'Sarah Palin Uses a Hand-O-Prompterhttp://www.colbertnation.comColbert Report Full EpisodesPolitical HumorEconomy
  Begin satire:
  ”We should all come to her defence and say, Sarah Palin is a fucking retard”.
  -Stephen Colbert

  End Satire.

  Sarah Palin avgick ju som Governor i Alaska för ett tag sedan. Det framträdande hon gjorde i Nashville för Teapartyisterna gjorde hon i egenskap av egen företagare (till ett arvode av 100.000 USD) och alltså inte som Partipolitiker.

  Visst är hon oerhört obildad och en katastrof för GOP, men det finns de som är värre än Palin.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 10, 2010 @ 19:22:41

   Den var kul! Hon tycks sakna sjukdomsinsikt. Hon är så mycket yta bara. Tanken att hon skulle leda världens mäktigaste supermakt ger mig kalla kårar.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: