Slå näven i bordet!

AD:s dom är präglat att multikulturell naivititet och dumhet.Personligen anser jag att kulturer som värdesätter demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet, fred och tolerans är de främsta kulturerna. Kulturer vi bör värna om! Islam platsar inte här. Ett enkelt faktum! Den som inte väljer att blunda för verkligheten inser detta! Allt pekar på att det står för motsatsen till vad vi i västvärlden värdesätter främst.

”Multikulturalisterna” lever i en diffus föreställning att våra demokratiska värden måste vika för religiösa hänsyn. En grumlig uppfattning att man måste tolerera intoleransen. Jag delar inte den uppfattningen.

Hur tolerant är den kultur som DO värnar om? Alla kulturer tenderar att vara toleranta i minoritet, men toleransen blir lätt ett minne blott i majoritet. Hur mycket skall vi värna om intoleransen?

Medan det är fullständigt självklart för muslimska länder att värna om sin kultur, så gör vi raka motsatsen. Dom kan ju bara skratta åt vår dumhet. Kan du se dom långsitkiga konsekvenserna för våra västerländska värden? Om vi inte värnar om vår kultur, vem skall då göra det?

Man gör misstaget att ta vårt samhällssystem för givet! Det är ett misstag! Om intoleranta och odemokratiska kulturer tillåts växa till sig, så är vårt samhällsystem ett minne blott. Vad tror ni rimligen händer ifall islam får majoritet! DO är väl det första som avskaffas!

Man tar seden dit man kommer! Vill man inte det, så får man ta konsekvenserna!Jag är absolut för att vi tar till oss allt POSITIVT från främmande kulturer. Men allt negativt måste stoppas, direkt!

Allt i främmande kulturer som strider mot demokrati, jämlikhet, yttrandefrihet måste motas i grind! Vi vill inte ha skiten, för att tala klartext! Vi måste slå näven i bordet!

Ville inte skaka hand – får rätt i domstol  

 Vem diskriminerade egentligen vem?

Jämlikhetsbluffen

Advertisements

22 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik Jonsson
  Feb 23, 2010 @ 01:10:16

  Domen mot AF gör gällande att det är diskriminerande mot muslimer om de inte får diskriminera.

  Svara

 2. Robin_Shadowes
  Feb 22, 2010 @ 20:18:29

  Ut med alla mussarna NU!!!

  Svara

 3. Jimmy
  Feb 22, 2010 @ 13:00:05

  Saken är den att demokrati bara fungerar om man är överens om de grundläggande spelreglerna. Visst kan man ”testa” att ta in människor som inte alls accepterar våra regler (läs: lagar) och det har alla regeringar sedan 1975 gjort åt oss. Och vi har redan sett hur det har gått – inte alls bra, alltså.

  Nu är det sluttestat. Vi behöver inte klara något test. Vi kunde leva i fred med varandra. Vi har ingen som helst skyldighet att acceptera tillfälliga gäster som vill kasta ut oss ur vårt eget hus.

  Svara

 4. Trackback: Vem diskriminerade egentligen vem? « Allahu Akbar
 5. Danne
  Feb 22, 2010 @ 12:19:41

  Jag tycker att alla religioner bör förbjudas att utövas offentligt. Gör vad du vill hemma.

  Svara

 6. Mrtn
  Feb 22, 2010 @ 12:13:18

  Hur ska vi då göra med svenskar som beter sig ”osvenskt”? Jag själv skulle inte skaka hand med de flesta auktoriteter. Löjligt att debattera detta, mannen lär antagligen vart excentrisk.

  Svara

 7. Lövet
  Feb 22, 2010 @ 10:53:04

  ”Personligen anser jag att kulturer som värdesätter demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet, fred och tolerans är de främsta kulturerna. Kulturer vi bör värna om! Islam platsar inte här.”
  Följaktligen anser du att det är fritt fram att dra in ersättningen till en muslim under vilken förevändning som helst bara för att personen i fråga är muslim? Det är nämligen konsekvensen av ditt resonemang.

  AF agerade på rykten och hörsägen. De drog in hans ersättning under en förevändning som inte sammanföll med den potentielle arbetsgivarens anledning.

  Detta enkla faktum är tillräckligt för att belasta AF.

  Svara

 8. stefan
  Feb 22, 2010 @ 10:51:48

  Helt rätt !

  Nu är det fan i mig dags att börja tala klarspråk.
  Vi har inte bett dessa intoleranta (läs muslimska) bidragssökare att ta sig till detta land.

  De har själva ofta bluffat sig hit genom falska pass och dyl. Sen har de dessutom mage att spotta sina välgörare rakt i ansiktet.

  Nej, nu får det vara nog.

  En röst på SD är som jag ser det det enda hoppet om räddning för detta land.

  Svara

  • Henke
   Feb 22, 2010 @ 13:48:30

   Är du säker på at du vill att ett parti som SD skall ha tillgång till FRA, datalagringsdirektivet och den specialpolis man nu utbildar för att gripa folk som det vanliga rättsystemet inte kommer nånvart med.. ?

   Iom att regeringen får ge egna uppdrag till FRA så tycket jag att ge SD acess till detta system vore det mest oansvariga ett folk nånsin kan ta sig för.. Snacka om att Be om problem! 😉

   Gays, Jews, anarchists, free spirits: BEWARE!!!
   You might have to go get your rifle a bit sooner than you planned if you wanna stay free.. 😉

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Feb 22, 2010 @ 18:12:04

    SD:s hantering bekymrar mig inte alls! Det är väl det enda partiet som verkligen vill värna vår demokrati! Du borde vara mycket mer rädd för landsförrädarna kommunisterna (vänsterpartiet). SD är vårt mest judevänliga parti!
    Jag förstår inte varifrån du fått din rädsla för SD!

    Jag är i hög grad för homosexuellas rättigheter (är straight själv dock), så varför skulle jag hålla på SD? Jag tror att dom står för verklig demokrati, våra traditionella svenska värden, vilka är bra. Ingen kan rå för sin läggning, däremot religion!

    Sen gillar jag inte FRA, men är det nödvändigt för terroristbekämpning, så motvilligt OK.

    Svara

 9. Henke
  Feb 22, 2010 @ 10:42:27

  ”Hur mycket skall vi värna om intoleransen?”

  I doin’t know. Tycker du det är ok att trupper (polis) från sveriges regering idag har rätt att sparka in dörren hos medborgare och tvinga dem att ändra livsstil trots att staten inte kan visa att jusst denna individ är en fara för samhället?

  Det händer i sverige idag med folkets goda minne, så än så länge vill jag nog hävda att intoleransen är värnad till 100% i vårt land. If you drink you’re cool, if you smoke weed you are the devil… Där kan man snacka om intolerans som dessutom resulterar i statligt finansierat våld.. 😉

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 22, 2010 @ 12:18:29

   Vad gäller ”dörrsparkandet” får du precisera dig, så jag vet (slipper gissa) vad du åsyftar!

   Svara

   • Henke
    Feb 22, 2010 @ 13:42:21

    Min granne dricker ett helrör och spenderar kvällen över toaletten. Han får vara ifred. Jag röker en joint och spenderar kvällen framför TV’n. Jag får dörren insparkad av staten.

    Det är vad jag talar om där.
    Ett livsstilsbrott där lagen har fokus på rådande moral snarare än ickeproblemet kring individen man ingriper mot.

    I sverige tycker man detta är ok. I Iran tycker man det är ok om staten sparkar in dörren hos folk som har analsex. Vad jag försöker framföra är att även om situationerna är olika, så är beteendet precis det samma hos de båda staterna. Båda ger sig på folk man tekniskt och praktiskt sett inte har några problem med, till förmån för den avskräckande effekt detta har för de individer som HAR problem med tex analsex.

    Tillslaget blir således inte riktat mot dig, din individ eller ditt liv. Du blir bara en kanal för ett budskap man vill ha fram för att skrämma andra.

    That’s bad…

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 22, 2010 @ 18:09:27

     Håller med om att det låter ynkligt av staten. Man borde ägna sig åt viktigare saker.

     Svara

    • Lövet
     Feb 23, 2010 @ 07:42:11

     ”Ett livsstilsbrott där lagen har fokus på rådande moral snarare än ickeproblemet kring individen man ingriper mot”.

     Exactemente, som tysken säger.

     Summan av alla laster är konstant..

     Det finns i varje land specialiteer som sanktioneras beroende på politik, tradition eller den allmänna opinionen. I Amsterdam kan du helt legalt röka lustiga svampar på därför avsedda utskänkningsställen. På samma utskänkningsställen är rökning av vanlig tobak förbjuden. På Tyska autobahn saknas det i huvudsak hastighetsbegränsning, i USA får du knalla omkring med ett vapen, i sverige får du sälja snus som är narkotikaklassat i de flesta EU-länder, däremot får inte vem som helst sälja sprit i sverige, i Kina äter de hundar, I Alabama är det förbjudet att sälja sexleksaker, etc.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Feb 23, 2010 @ 10:23:14

      Det är en väsentlig skillnad mot de detaljer du nämner. Vad som håller på att hända är att vi ger islams samhällssyn legitimitet i vårt land, dvs deras syn som i allt väsentligt inte accepterar demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet, för att inte tala om sekularism! Det är ett stort mörkt moln som tornar upp sig i horisonten och det kommer inte att bli bättre, tro mig, det blir bara värre och värre ju fler muslimer landet har.

      Om du kan något om islam så ligger det i dess natur att bestämma om allt från mat till samhällets styrelseskick och straffrätt. Allt annat är synd enligt koranen!

      Idag känner vi bara en lätt bris, men det kommer att bli full storm så småningom. Naivt att tro annat! Nu har vi chans att stoppa det, sen blir det bara svårare och svårare, tro mig!

      Dom politiska partierna kommer i allt större utrsträckning att tvingas ta hänsyn till muslimska krav, som kommer att göra i proportion till deras befolkning. Du saknar krismedvetenhet tror jag. Kan du inte se vad som händer när antalet muslimer ökar. Tror du för ett ögonblick att deras krav inte kommer att öka? Kraven kommer säkert som amen i kyrkan att gå igenom också, mer och mer!

 10. Jo'El
  Feb 22, 2010 @ 10:31:56

  ”Allt pekar på att det står för motsatsen till vad vi i västvärlden värdesätter främst.”

  Det är ocksåp det yttersta provet för dig som västerlänning där din tolerans och ditt demokratiska tänkande sätts på prov. Det fina med demokratin och det värdesystem vi använder är nämligen att vi accepterar ALLA sorters avfällningar i tankeverksamhet, inte bara de som tänker som vi.

  Det yttersta testet är att ta hit folk som tycker raka motsatsen till du och som verkar för raka motsatsen till det samhälle du vill ha. Klarar du testet kan ni leva sida vid sida ändå och klarar du det inte så uppstår konflikt mellan er, och du som människa blir inte ”ascenderad” i denna omgång utan kommer få leva kvar på jorden ytterligare ett par hundra inkarnationer… 🙂

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 22, 2010 @ 12:15:57

   Nu tänker du allt bra snurrigt, tyvärr! Det finns inget som helst skäl för oss att tolerera odemokrati, ojämlikhet och inskränkningar i yttrandefriheten! Du resonerar som att allt vi uppnått i form av demokrati osv, saknar värde, kan undvaras för att visa oss toleranta (mot intoleransen). Get ur priorities straight!

   Nu tänker du allt bra dumt. tyvärr! Det finns inget som helst skäl för oss att tolerara odemokrati, ojämlikhet och inskränkningar i yttrandefriheten! Du resonerar som att allt vi uppnått i form av demokrati osv, saknar värde, kan undvaras för att visa oss toleranta (mot intoleransen). Get ur priorities straight!

   Svara

   • Henke
    Feb 22, 2010 @ 13:36:49

    ”Det finns inget som helst skäl för oss att tolerera odemokrati, ojämlikhet och inskränkningar i yttrandefriheten!”

    Det var inte vad jag sade. Jag sade att du skall tolerera de som VILL sådant. De som försöker inskränka min yttrandefrihet eller min rörelsefrihet rent praktiskt kommer mötas av ett gevär.

    Enda anledning till att jag inte känner mig hotad av muslimer är för att JAG aldrig skulle vika mig för deras värderingar. Jag skjuter fogden i ansiktet om han försöker ta mitt hus pga en skatteskuld också u know…

    Det är skillnad på att inskränka folks friheter och att tycka att folks friheter skall inskränkas. Den senare kommer aldrig få fäste i sverige såvida inte folket av rädsla för något stort och hemskt VÄLJER att acceptera övervakning, avlyssning och myndighetsingrepp hos privatpersoner till förmån för någon temporär trygghet.. Men det är också det som är vår demorkatis ENDA hot.

    The only one who can kill democracy and freedom are the people who decide not use it….

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 22, 2010 @ 18:07:51

     Saken är att muslimerna i Sverige och hela Europa växer så det knakar. Främst pga invandring och deras höga födelsetal! The Telegraph räknar med att muslimerna ökar från 5 till 20 % till år 2050. En fördubbling vart 20e år! Det skulle, om det fortsatte, ge muslimsk majoritet år 2080! Så glöm att det är orealistiskt! Det är det största hot som Sverige står inför.

     Känner muslimerna för det så inför dom sharia, begränsningar av yttrandefriheten kommer som ett brev på posten! Vi har jätteproblem då! Bästa boten är att nu begränsa invandringen drastiskt! Fullt realistiskt!

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: