Ge Turkiet psykiatrisk behandling!

Tyskland tog det fulla ansvaret för holocaust och drog lärdom av sina erfarenheter.

Turkiet vägrar ta på sig ansvaret för sitt folkmord på miljoner kristna. Ett land som vill komma med i EU!

Som hämnd för Riksdagens erkännande av folkmordet hotar man med att utvisa 100.000-tals kristna Armenier!

Kan ingen ge landet den psykiatriska behandling det uppenbarligen behöver? Inte bara förnekar man ett folkmord, utan nu vill man göra etter värre med att hämdlystet utvisa armenierna.

Vi talar alltså om islams flaggskepp! Dess mest sekulariserade och utvecklade land! Fortfarande kvar i dyngan!

Själklart har Turkiet inget i EU att göra!

Kritiserar Turkiets premiärminister Erdogan. ”Hoppas verkligen inte det var allvarligt menat”.

Turkies premiärminister hotar deportera armenier efter svenskt riksdagsbeslut. ”Behöver inte behålla dem i mitt land.”

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Derek
  Mar 29, 2010 @ 03:30:10

  Hela det här är så dubbelmoral så det skriker om det,vart är alla inlägg om de miljoner dödade Irakierna/afghaner som FAKTISKT inträffat i 2000-talet,just ja – de försökte ju bara döda ”terrorister” de hade ju trots allt goda avsikter.

  Eller de miljoner filippinerna som blev slaktade i början av 1900?,eller atombombningarna emot Japan?,fransosernas slaktande i de sista åren utav de Ottomanska imperiet?,eller varför inte det största folkmordet genom tiderna emot Indianer? – nej just ja,de dog utav sjukdomar och blev forcerade till öknen.

  Och får jag fråga varför du koncentrerar dig såpass mycket på Turkiet?,Turkiet fanns trots allt inte när detta inträffade utan ett Imperium med MÅNGA länder – varför skulle just Turkiet ta ansvar för detta?

  Sen att man ser hur påläst du är på ämnet är skrattretande – DET FINNS INTE ENS I NÄRHETEN 100,000 ARMENIER I TURKIET,islamisten Erdogan tog detta ur luften,fastän jag inte ser honom nå vidare skyldig då dessa är ILLEGALA invandrare som kom dit efter 1980.

  Allt detta är ett politiskt spel som uppkom när Turkiet talade om att de ville gå med i EU,och ni faller för det väldigt lätt.

  Sen vet jag inte vad EU vill med Turkiet,då de starkt demonstrerade när Turkiet var påväg att förbjuda det Islamistiska partiet 2003,och att de gång på gång varnat militären att inte involvera sig i politiken.Att de uppmanar Islamister vid makten är väldigt bisarrt..

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 29, 2010 @ 08:57:45

   Jag har klagat på atombombningen av Japan, att man istället borde bombat Tyskland! Att bombningen var rasistisk! Vad gäller alla andra övergrepp du nämner så håller jag med dig! Men det är inte aktuella saker!

   Jag skriver främst om sådant som tas upp av media. Att jag fokuserar så mycket på Turkiet är att jag inte vill ha en invasion av muslimer när Turkiet gått med i EU!

   Svara

 2. Göte Borg
  Mar 21, 2010 @ 11:03:39

  Det är för det första ofattbart att våra svenska politiker vill ha in Turkiet i EU, oavsett Armenien-frågan. Så fort vi tar in ett land i EU får vi agera scoialbyrå åt det landet långt förbi dom har passerat oss i standard och BNP. Vilken ryggsäck skulle inte Turkiet bli i decennier framöver i det perspektivet.

  Vad gäller Armenien-frågan är det väldigt fyndigt att prata om behov av psykiatrisk behandling. Det är säkert så att alla Turkar har indoktrinerats att tro att det inte var ett folkmord i Armenien. Sanningen har undertryckts så länge att alla, medborgare, politiker, journalister och militärer, är övertygade om att inget folkmord har begåtts.

  Dessutom: Hur skönt och varmt känns det inte inombords när Sverige åter får en röst i världen. Den som tystnade när vi gick med i EU. Riksdagens beslut som förutom att sätta ner foten mot Turkiet, dessutom skjuter dessutom en granat rakt in i den förbaskade mångkulturella religionen här hemma i Sverige. Den religion som säger att alla främmande kulturer som kommer till oss är fina och faktiskt mycket bättre än oss själva. Ljuvt!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: