Vänsterbloggarna älskar diktaturer!

Vi vet att vänsterbloggare som Jinge, Svensson och Röda Malmö är kvicka med att kritisera väst, USA och Israel framförallt. Dom hatar vårt fria samhällssystem! Kommunister som dom är, älskar dom diktaturer. Människor skall förtyckas!  Länge leve Talibanerna! Afghanistan tillhör Talibanerna! Muslimers slakt av oskyldiga antingen försvaras eller förtigs.

Vänsterbloggarna sitter bekvämt här i väst och tycker att islam är bra för andra människor, att förtryck är bra för andra människor.

Tack vare islam är de muslimska länderna underutvecklade, industriella krymplingar! Så länge man har oljan har man respit, men därefter inträder kaos och total misär i oljestaterna. Dom saknar förmåga att ta hand om sig själva.

Åter måste väst träda in och städa upp i dom muslimska länderna! Och ta emot alla deras flyktingar, alla muslimer som inte längre står ut i sina hemländer. Dock fattar dom inte orsakssambandet mellan islam och misär. Så dom är fortsatt trogna muslimer.

Nu skall Saudiarabierna halshugga en spågubbe, dessutom för något han gjort i ett annat land, för att ha deltagit i ett Libanesiskt TV-program. Spågubbar utmanar Allahs totala auktioritet! Är det någon som ser någon av vänstebloggarna nämna fallet? Inte jag i varje fall. Dom ignerar allt som inte bekräftar deras falska världsbild, systematiskt!

Vänsterbloggarna skulle omedelbart tvingas lägga ner bloggarna i ett muslimskt land, sannolikt även fängslas, i vissa länder avrättas. Just nu är dom dock nyttiga idioter. Men deras tid kommer…

I likhet med de flesta som försvarar islam, saknar vänstebloggarna kunskap om islam. Det strider förstås mot sunt förnuft, men förnuft och logik har aldrig stått högt i kurs hos dessa!

Dessutom är dom svaga debattörer. Och definitivt inga tänkare. Jag skulle krossa vem som helst av dom i en debatt, släpa dom i smutsen. Därför vågar dom inte längre ta en debatt med mig. Dom skulle bli offentligt förnedrade. Dom vet det. Dom är svaga och patetiska! Att debattera med dom är som att stjäla godis från ett barn! ”A walk in the park”.

Deras åsikter är svagt underbyggda, ogenomtänkta, inkonsekventa. Hela deras ”filosofi” och världsbild haltar, faller som ett korthus när man blåser på det. Inte konstigt, med tanke på deras låga intellektuella kapacitet! Ibland tycker jag t om synd om dom för dom är så jävla dumma!

Jag har förnedrat dom på deras egna bloggar, pinkat på dom. Dom sluter sig i sitt skal, kryper ihop, censurerar mig. Efter Stalinistiskt mönster. Den svages främsta, ja nödvändigaste vapen är censur (skall dock erkännas att Röda Malmö är bättre i det avseendet än de övriga). Själv censurerar jag ingen! Klarar jag inte debatten så har jag fel och måste ändra uppfattning! Så borde det funka överallt! 

Det fanns en tid när vänstern slogs för vad som är rätt och riktigt, för demokrati, frihet  och jämlikhet (kommunistländerna undantagna dock). Den tiden är förbi. Eftersom man stödjer islam måste idealen om demokrati, frihet och jämlikhet överges. Och hur går islam ihop med jämlikhet mellan kvinnor och män, en av deras gamla käpphästar??? Vad finns kvar, av värde?

Dom är döda kvarlevor från 60-talet, tomma avdankade skal.

 • Tidning: 17-åring bombade i Moskva
 • Israeliska attacker mot Gaza
 • Halshuggs för spådomar i tv
 • Terrorprofilering på alla USA-flyg
 • Moskvabombarna ur självmordstrupp

 • Malaysisk modell slapp spöstraff

 • Det ska bli lättare att fälla misstänkta.

 • Advertisements

  5 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Micke
   Apr 06, 2010 @ 08:06:13

   Det roliga är att de tror att de står på rättvisans sida när de på sitt odemokratiska vis censurerar allt som inte är PK.

   Vänstermänniskor består av 2 typer av människor;
   1. Arga ungdomar
   2. Sinnesjuka vuxna.

   Dessa är det enda 2 alternativen då en normal vuxen människa aldrig skulle bekänna sig till dessa vansinnesideologier.

   Svara

  2. suka
   Apr 02, 2010 @ 21:13:28

   Föga förvånande kom det _inte med_ ska det ju stå i mitt inlägg ovan.

   Svara

  3. suka
   Apr 02, 2010 @ 21:12:22

   Jag brukar följa vänsterbloggar och har också noterat att de väljer att inte se det som inte passar in i deras ideologi. Ett exempel på det är kommentarerna på deras bloggar. Jinge skrev idag någonting om att sverigedemokrater hotar honom för hans åsikter.

   Nu har jag förvisso lärt mig att bara kommentarer som håller med honom eller uppenbart förvirrade inlägg från anting mindre begåvade invandringkritiker eller kommunistiska troll som han kan svara på låter han komma fram.

   Jag skrev följande, och som jag inte tycker är att förfölja honom eller på något sätt rasistiskt, men föga förvånande kom det med.
   Här är länken jag kommenterade: http://jinge.se/mediekritik/olika-nyanser-av-brunt.htm#comments

   Jag frågade lite försynt nedanstående och det var tydligen obehagligt för det tog han inte med:

   ”Du har bevis på att dina förföljare är medlemmar i SD? Outa dem direkt i så fall.
   Det du nämner om att ”alla minoriteter avskaffas, sjukpensionärer, muslimer, arbetslösa, judar, socialister och fackföreningsfolk”
   Är det din känsla eller vad baserar du det på?
   På vilket sätt är det en garanti att bara för att någonting har hänt för så sker det igen?

   Du har naturligtvis rätt att tycka som du vill, och det är tragiskt att några få av mina meningsfränder inte har större intelligens (i nivå med Anti fascistisk aktion ungefär) men jag tycker mig märka en viss obalans här.
   Du och andra inom vänstern anser att alla vi som är kritiska till dagens invandringspolitik baserar vårt ställningstagande på fördomar och fantasier, har jag förstått det rätt?

   Men du ser inte likheterna i din egen argumentation? Är det inte bara en massa fördomar om Sverigedemkrater du kommer med eftersom du känner rädsla över att Nazityskland är ”on the rise again” som du tolkat din samtid?

   Ni på vänsterbloggar har ju ofta att inga anonyma kommentarer publiceras. Jag vet inte riktigt vad ni menar med det (jag har skrivit här förut, men inte lyckats komma med trots verifierbar emailadress)
   Ni kan väl inte på allvar mena att i ett sånt här känsligt ämne man lämnar uppgifter som kan spåra en?
   Dagens debattklimat påminner mycket om det i sammanhanget så populära 30-talet i tyskland, folk har fått lämna sina jobb och föreningar då det kommit fram att de haft en annan åsikt. Om jag hade hållt med er i invandringspolitiken så hade jag inte varit så rädd för att tala om vem jag är i klartext. Om jag kvalificerar mig som ”smyg-någonting” som inte vågar stå för mina åsikter så får det vara så. Man är inte det frivilligt utan man tvingas till det.
   Jag har ett jobb som har en ”värdegrund” och den ”värdegrunden” innebär att man inte får vara kritisk till dagens invanding öppet om det kan komma fram att jag jobbar på det företaget. För som sagt är stämningen lite hysterisk och företaget tror i sann svensk anda att bara för att någon har en annan åsikt så tror resten av sverige att det är företagets åsikt. Så sjukt är debattklimatet i sverige. Det är tragiskt och det är det som gör att allting polariseras.”

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 03, 2010 @ 16:16:04

    Jo dom är oerhört svaga. Inte minst Jinge, som är senil! Han accepterar bara rövslickare, eller den som uttrycker oerhört inlindad svag kritik. Du skulle bara veta vad jag pinkat på honom! Jag tror han hatar mig! Men han är för svag för att slåss!

    Svara

  4. Allah
   Apr 02, 2010 @ 14:48:33

   Du slår och smiskar vänstertokarna hårt. Med all rätt. Jinge med vänner kanske skulle prova på att leva under islamisk lag ett tag. Vore ett satans spännande dokusåpeprojekt…

   Svara

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: