Det är synd om muslimska mördare!

När den 78-åriga kvinnan slogs ihjäl på P-platsen upprördes tidningarna över det bestialiska och hänsynslösa dådet!

Men när tidningarna fick reda på att gärningsmannen är muslim (Palestinier) så är det istället synd om mördaren!Hans familj förföljs”. ”Han är chockad”, det är en ”kraftig hotbild” och gud vet vad! 

En annan muslim har nu planerat en tyst manifestation i Landskrona. Syftet är uppenbarligen att vi svenskar skall gräva ner vår berättigade ilska och besvikelse! Men det har vi ingen anledning att göra!

Skall vi ständigt vända andra kinden till? Knappast! När muslimerna mördar skall vi lugna ner oss. När vi tecknar Muhammed skall vi mördas!

En manifestation bör rikta in sig mot orsaken till dådet, som är den arabiska våldsmentaliteten vi har importerat! Men istället är manifestationen förmodligen riktad mot oss svenskar, som har all anledning att bli förbannade! Är det inte patetiskt?

Killen blev åthutad av pensionären, säkerligen med all rätt. Det muslimska hedersbegreppet är välbekant, alltför välbekant. Han kunde inte tåla att bli åthutad framför sina anhöriga! För detta fick hon plikta med livet.

Likaså förföljer och misshandlar dom judar, kastar ut sina döttrar från balkongerna, försöker mörda konstnärer som avbildar Muhammed …….

Jag vill inte ha mer muslimsk våldsmentalitet i vårt land!

En varböld har spruckit!

23-åringen begärd häktad

 • Nya förhör med 23-åringen i dag
 • Landskrona reser sig mot våldet
 • Mördaren i Landskrona ännu fri
 • 78-åring avled efter misshandel på p-plats
 • Ännu en anhållen i Landskronafallet
 • Mordmisstänkt förnekar brott
 • Advertisements

  25 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Marie
   Aug 05, 2010 @ 01:52:36

   Satt och kollade lite på nätet nu och fick se detta skit.Ni som trycker ner på en religion,är det inte dags att Ni öppnar era korpgluggar och inser att det trots allt är Människorna som Felar INTE religionen i sig.Hur många ggr har jag inte läst att en Svensk mördat,våldtagit och vi ska väl inte yppa ordet barnpornografi och barnvåldtäkter,men då är det inte många som reagerar!Ni sitter och klankar ner på religionen,Men tycker ni det är korrekt att en svensk kan begå dessa handlingar då?Tillhör dessa svenskar Också Islam och den muslimska religionen då för att Dom kan begå dessa Vidriga handlingar?Har Inte ni lärt er att ALLA Människor står för sina egna handlingar,så lägg ner skitsnacket om att det är religionen som är problemet!!Kan säga att jag vet precis lika mycket skit om det svenska folket som om invandrarna och jag dömer efter vad människan Gör och Inte efter religion!Ta och Vakna upp och lev i den NYA Världen istället!!!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Aug 06, 2010 @ 00:37:42

    Hur vet du att det inte är religionen som är problemet? Kan du islam? Sannolikt är du en av många nollor som försvarar islam utan att begripa den!

    Det är islam som är problemet, inte människorna! Skaffa dig lite bildning! Snacka inte om sånt du inte fattar!

    Svara

   • dd
    Aug 06, 2010 @ 00:45:56

    Hur många människoliv, BARN Kvinnor Oskyldiga människor har inte dött p.g.a religion och fortsätter dö i s.k guds namn, om gud fiser ska vi ha krig sen kommer en vindpust och det är kört.
    Du dömer efter vad människan gör? det är ju p.g.a religionen dom gör det, terror attacker där flera tusen oskyldiga liv går till spillo,,, är de det som är din NYA fina värld som du pratar så varmt om.

    Svara

  2. Micke
   Apr 05, 2010 @ 15:55:28

   Man blir nästan häpen av att läsa hur rasistiska vissa människor är fast inte vågar vissa vad de tycker offentligt. Innerst inne vet alla att rasism inte är lösning på några problem,rasism skapar bara hat och missär för rasisten själv. Det är ju ren hets mot folkgrupp som förekommer på denna site, något som är starkt emot riktiga svenskars och sveriges värderingar.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 05, 2010 @ 17:25:56

    Vad menar du med rasism? När blev islam en ras? Och hur mycket gott har islam tillfört Sverige? Hur mycket skit har det inte tillfört i form av kvinnoförtryck, mordhot, krav på inskränkning av yttrandefriheten, terrorism, hedersmord och annat hedersrelaterat våld? Listan kan göras mycket, mycket lång!

    Jag skall tillägga att jag är bekant med flera kristna araber och har inget emot dem överhuvudtaget. Kommer mycket bra överens med dom! Önskar dom välkomna hit! Deras religion ger oss inga problem! Så det handlar inte om ras utan om religion! Personligen har jag inget emot kristna invandrare, eller från andra religioner, så länge det inte är muslimer! Islam innebär oerhörda problem för oss.

    Vad är det för skräp du försvarar? Gillar du islam? Om det ser ut som en anka, går som en anka och låter som en anka, så är det förmodligen en anka! Tillämpa det på islam!

    Du snackar om svenska värderingar. Islam är helt oförenlig med våra svenska värderingar om jämlikhet, yttrandefrihet, demokrati, fred, humanitet etc! Är du blind?
    Dessutom förbjuder islam integration! Det visste du förstås inte heller!

    Svara

    • Cece
     Maj 11, 2010 @ 17:28:15

     Jag tror det är dags för sig att faktiskt försöka lära känna en muslim också. Som du säger, Islam är en religion. Gör Kristendomen alla kristna till likadana? Nej. Finns det våldsamma kristna, ja, finns det snälla kristna, ja. Det är samma med Islam och muslimer. De muslimer jag känner är inte våldsamma.

     Jag upplever allt du säger som fördomar utan förankring i något. Jag tror det skulle hjälpa om du försökte lära känna en muslim och inte bara tro att det tidningarna skriver är allt alla muslimer gör. Vanliga människor skrivs det inte så mycket om i tidningar.

     Jag upplever dig som väldigt insnöad och jag hoppas snön töar snart, för det måste vara jobbigt att gå runt med sådant hat och inte bara för dig. Jag tycker det är jobbigt också.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Maj 11, 2010 @ 17:34:59

      Jag känner muslimer som jag tycker väldigt mycket om! Jag känner nog muslimerna bättre än dig! På djupet på ett sätt du nog aldrig kommer att göra! Allt du skrivit är en massa flum! Visa på sakfel i mitt inlägg istället!

      Är du både dum och blind? Det räcker fan att läsa nyheterna så finns varje dag många artiklar om allt elände muslimer hittat på, mord, terrorism dödshot och gud vet vad!

      Svara

     • Cece
      Maj 12, 2010 @ 14:38:16

      (Jag kunde inte välja att svara på ditt svar)

      Det förvånar mig att du känner och gillar muslimer, men ändå kan skriva så mycket elakt om deras religion. Som att Islam skulle vara en våldsam religion. Det är den inte. Dock finns det personer som är extremister, som använder religionen som sitt skydd. Det är inte rätt, men det har väldigt lite med Islam i sig att göra.

      Jag tror inte Islam är oförenlig med svenska värderingar. Det är ju en religion precis som Kristendomen.
      Jag förstår dessutom inte hur Islam skulle vara ojämlik, det är den enda ambrahamitiska religionen som jag läst om som förespråkat jämställdhet mellan män och kvinnor.
      När det gäller yttrandefrihet, demokrati, fred och humanitet. Jag har inte läst Koranen så jag kan inte hänvisa till delar där det står. Men fred och humanitet är väl egentligen det stora i alla religioner. Detta inkluderar Islam. Yttrandefrihet och demokrati vet jag inte om det nämns i Koranen, men jag vet att det inte nämns i Bibeln så om vi som ett ”kristet” land klarar av det borde väl muslimer det med. De jag känner som är muslimer tycker yttrandefriheten och demokratin är bra och värnar om den.

      Sedan när det kommer till ”kvinnoförtryck, mordhot, krav på inskränkning av yttrandefriheten, terrorism, hedersmord och annat hedersrelaterat våld” som du menar på att Islam tillfört, så är det inte heller sant. Det står inte i Koranen att man ska förtrycka kvinnor, eller mordhota människor. Det är företeelser som funnits innan Islams uppkomst. Samma med resten av det.

      Det var några av sakfelen i svaret jag mest reagerade på. Om du menade det med rubriken ”Det är synd om muslimska mördare!”. Så ja, det som hände var hemskt. Tror dock inte man tyckte synd om honom för att han var muslim (vet dock inte om han var det eller ej, det spelar i vilket fall ingen roll). Som du skrev själv, hans FAMILJ förföljdes. Det är inte okej. Vad har hans familj gjort? Bara för en person i en familj gör något dåligt ska väl inte hela familjen behöva lida för det? Det gör inte att jag tycker synd om honom, men det gör att jag tycker synd om hans familj.

      Sedan tar du upp vad du kallar arabisk våldsmentalitet. Du säger själv att du har ”araber” som vänner, har de denna våldsmentalitet? Svenska män slås också, de dödar också. Konstigt bara att det inte nämns en svensk våldsmentalitet? Kanske för att det ändå bara är en minoritet?
      För våldsamma muslimer är bara en minoritet. Precis som våldsamma kristna, ateister, judar osv. Alla är vi ju människor.

      Och hedersbegreppet har inget med Islam att göra. Det heter hederskultur för att det är en kultur som kom till långt innan Islam kom till. Det kan man inte säga gäller alla muslimer, utan bara en liten del av dem.

      Du verkar gilla personangrepp? Nej jag ser mig varken som dum eller blind. Jag vet att media inte visar allt. Varför skulle en tidning publicera historierna om muslimer som kommit hit och börjat jobba precis som alla andra. Det skulle inte sälja. Och det finns mycket hemskheter som håller på nu, men det visar ju bara en minoritet! Dessutom håller väl folk från andra religioner och de utan religioner också på med att ha ihjäl varandra och hota att döda varandra och så. Det är inget som enbart gäller för muslimer.

      Svara

      • KLARTEXTEN!
       Maj 12, 2010 @ 15:08:35

       Först och främst så är muslimerna jag syftar på verkligt fina människor! Människor jag värnar om på ett personligt plan! Dom är muslimer av födsel, inte av övertygelse! Den ena, en ung väldigt intelligent kille, delar min syn på demokrati och yttrandefrihet. Han är för ung för att ta aktiv ställning till sin religionstillhörighet. Kan tänka mig att han konverterar när han är mogen. En annan, en underbar människa, dessvärre fast i sin muslimska kvinnosyn, som gett honom stora problem. Har pratat massor med timmar med honom om hans relationsproblem pga kvinnosynen. Han är intelligent och i grunden förnuftig, men kan aldrig fungera bra utan att han ändrar sin kvinnosyn! Det har förstört hans äktenskap och relationen med barnen. Men jag gillar honom som människa ändå! Mina diskussioner och hans problem har visat mig vilket gift islams kvinnosyn är!

       det är omöjligt för mig att hata muslimer! Det är ett feltänk att vi som är emot islam hatar muslimer! Religionen ogillar vi, pga allt elände den medför, men de flesta människorna har vi inget emot!

       Nazismen skapade ett dåliga värderingar och beteende, likadant med islam.

       Sen känner jag flera kristna araber som jag gillade även innan jag visste att dom var kristna. Det finns även andra jag gillar, som jag inte vet vilken religion dom har, muslimer tror jag, men jag vet inte. I vilket fall som helst gillar jag dom. Men jag vet inte deras kvinnosyn, deras samhällssyn etc. Då kanske jag hade ändrat uppfattning. Jag måste skilja på deras syn på harmlösa saker och deras syn på kvinnor och politik! Har du diskuterat kontroversiella saker med dom du känner? Gör det, provocera! Annars vet du inget alls!

       Jag ser varje människa som en individ! Men i en allmän debatt kan jag inte bedöma varje individ utan måste bedöma gruppen muslimer! Jag tror dessvärre att muslimerna

       Sen verkar du oförmögen att dra intelligenta slutsatser av allt skit islam ställer till med! Läser du aldrig nyheterna? Det är uppenbart att islam är en problem-religion av enorma mått!

       Du är dum om du försvarar något du inte begriper! Du säger att du inte känner till koranens innehåll men ändå hävdar du att det inte står något om kvinnoförtryck i koranen! Du verkar helt vimsig! Du kan trösta dig med att otroligt många begår samma fundamentala misstag.

       Problemen med islam är uppenbara, de finns dagligen i nyheterna! Så man behöver inte ha läst koranen för att kritisera islam! Men islams ”goda” sida är inte uppenbar! Så för att försvara islam måst du känna islam, i vart fall dess grunder, vilket du inte alls gör!

       Det är inte OK att mördarens familj förföljs, men det har jag väl heller aldrig hävdat, eller hur? Har hedersbegreppet inget med islam att göra? Återigen är du ute och cyklar! Om otrogna kvinnor skall dödas, så har du väl fel eller hur? Om kvinnorna måste dölja sitt ansikte? Och mycket annat skit! LÄS PÅ! Visst finns det i kulturen, den muslimska kulturen, inte bara i koranen. Men slutsatsen är densamma. Muslimerna har en kultur och religion som är oförenlig med jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati!

       Kvinnans underordnade roll är klart inskriven i koranen, bl a sura 4:34 (som jag citerat i flera inlägg). Vidare ärver de hälften mot män och deras vittnesmål är värda hälften. Dom skall skyla sig (burka etc) enligt koranen. Kvinnan är klart mindervärdig enligt islam! Försök fatta det! Skaffa dig kunskap innan du yttrar dig! Det har jag gjort!

  3. CJT
   Apr 05, 2010 @ 10:30:54

   Vill bara förtydliga att hederskulturen inte är en muslimskt företeelse utan ett regionalt kulturellt fenomen. Det förekommer även inom kristna kretsar i Mellanöstern.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 05, 2010 @ 14:14:52

    När läste du senast om kristna hedersmord? Minst 95 % av allt hedersrelaterat våld är muslimskt, i vart fall här i väst!

    Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 05, 2010 @ 14:27:28

    Hur ofta hör vi talas om kristet hedersvåld? Förekommer i princip inte. I vart fall är det muslimska hedersvåldet både grövre och av mycket större omfattning, t om i kristna väst!!!

    Hur är det sen inte i deras hemländer? Fruktansvärt!!!

    Svara

   • Robin Shadowes
    Apr 05, 2010 @ 19:12:39

    Du har fel, det har stöd i koranen och haditherna. Att det sedan smittat av sig även på den kristna minoriteten beror sannolikt av att dom bott i samma område under väldigt lång tid och därför blivit påverkade av dom muslimska traditionerna. Dom kristna är dock inget hot mot oss eftersom det är en väldigt liten grupp.

    Svara

  4. Trackback: Det oprovocerade våldet? | Bahlool
  5. Vigor
   Apr 05, 2010 @ 02:37:19

   Den nu misstänkte mördaren i Landskrona misstänks även av polisen ha kört en bil av märket Mazda. En Japansk bil!!
   Det är för jävligt och som de flesta säkert vet skulle det aldrig ha hänt att en förare av en Volvo, Saab eller en Koenigsegg hade kunnat utföra detta vansinnesmord.
   Vi som är med i den här gruppen kräver att Sverige direkt bryter alla kontakter med landet Japan. Att alla japaner omedelbart skickas hem och att varenda Sushirestaurang som drivs av japaner, omedelbart stängs och görs om till svenska souvenirbutiker

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 05, 2010 @ 14:07:19

    Jag tycker du nog går lite väl hårt fram. Kanske han hade något amerikanskt klädesplagg på sig. Skall vi då bojkotta allt amerikanskt? Nej låt oss nöja med att sluta importera arabisk våldsmentalitet! Det var hans mentalitet, inte bilen eller kläderna som orsakade mordet!

    Svara

  6. Danne
   Apr 04, 2010 @ 23:36:14

   Han är från palestina enligt ”politiskt inkorrekt”.

   Han är en som vi räddat från judarnas ”ockupation”.

   Här är tacken…

   Svara

  7. Liba
   Apr 04, 2010 @ 23:05:07

   Ja har anat från början att förevaren är från muslimska världen. Speciellt när media ladde lock om etnicitet. Bara om det är född svensk står det på en gång. Lätt kränkt är en muslimsk man. Jag, kvinna har inom äldrevården kommit i kontakt med många muslimska män. De är lätt kränkta för det minsta, ser ner på en kvinna och har väldigt svårt att ta order från henne.

   Svara

  8. Emma
   Apr 04, 2010 @ 19:43:22

   i Sverige är det alltid synd om förövaren – och är denne ”multietniskt” så är det ännu mer synd om honom. Ingen som ägnar den stackars nyblivna änkeman någon sympati i massmedia. Hur kan man tycka synd om någon som begår ett sådant avskyvärt brott? Det är mig en gåta

   Svara

  9. Robin Shadowes
   Apr 04, 2010 @ 19:34:36

   Japp!! En uppgörelse likt OK Corral hade suttit fint. Men i modern form så hade nog dom fega kulturberikarna placerat ut krypskyttar. En kamp på jämna villkor är otänkbart för dom fega odjuren.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 04, 2010 @ 19:42:44

    Tänkte mer på ett träd. Fast strök det, för det kändes för grovt, hade tagit bort lite av mitt budskap.

    Svara

   • ?
    Apr 05, 2010 @ 02:56:32

    En sådan tanke är inte helt orealistisk, ligger nog närmare än många tror skulle jag förmoda.
    Hatet växer i samma takt som vissa grupperingar växer och blir större och större.
    Att stoppa invandringen hade nog inte varit en tokig ide men tror nästan det är för sent, tycker regeringen borde vakna upp och se hur verkligheten ser ut istället för att se allt i siffror.
    Tror snart det kommer att smälla riktigt jävla hårt, och när den dagen kommer vill jag nog inte bo kvar i sverige.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 05, 2010 @ 14:10:34

     Det är inga problem att vända trenden. Muslimerna är än så länge ”bara” 5 %. Med starkt begränsad invandring och eget barnafödande löser det sig! Flyktinginvandring är den största enskilda orsaken till muslimernas kraftiga tillväxt!

     Svara

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: