En varböld har spruckit!

På den här bloggen återges nedanstående  välformulerade sanningar av signatur ”svensk tant”. Mycket träffsäkert! LÄS!

Dödsmisshandeln av en 78-årig kvinna på en parkeringsplats i Landskrona upprör svenska folket. En exempellös vrede sjuder hos oss som annars är så snälla och fogliga.

Vi har helt enkelt fått nog. Det räcker nu.
(…) Det är relativt lätt att ta dem i anspråk för en speciell ideologi. Det räcker med att omvända ett utvalt fåtal i hierarkins topp, så följer de övriga lydigt efter.”

Det är snart 40 år sedan Roland Huntford skrev det här.

Mordet i Landskrona var som att sätta en stoppnål till en varböld. Den har funnits mycket länge. Nu är den punkterad.

När gamla människor inte kan gå i fred eller göra anspråk på en handikapplats utan att bli misshandlade till döds, då har det gått för långt.

När svenska kvinnor dagligen tvingas inskränka sin rörelsefrihet för att 6 000 våldtas varje år, då har det gått för långt.

Och vad gör ni? Jo, ni följer er traditionsenliga dramaturgi att ”inte publicera någonting som kan öka främlingsfientligheten”. Hyckleriet och förljugenheten har inga gränser. Har ni ingen skam i kroppen?

Svenskar i allmänhet är inte främlingsfientliga, och det vet ni. Däremot är vi dödströtta på en massinvandring som saknar motstycke i världen.

Med okvädingsord som rasist, främlingsfientlig och islamofob har ni i full symbios och intimt samarbete med landets politiker lyckats med konststycket att tysta en hel nation.

Det är slut med det nu. Tillmälena biter inte längre. De faller som torra höstlöv till marken.  Det är alltför uppenbart vad det är ni försvarar.

Vad är ert journalistiska uppdrag?

Just det: att skildra verkligheten som den är. Det var det ni fick lära er under utbildningen.  Remember?

Det ingår INTE i ert journalistiska uppdrag att ta ansvar för politiska eller andra konsekvenser av att skildra verkligheten.Det är INTE er uppgift att ta ansvar för massinvandringspolitikens följder och försöka dölja dem.Det är INTE ert ansvar att skydda grova brottslingar genom att pixla bilder och förtiga deras etniska ursprung. Det går ju alldeles utmärkt att hänga ut svenska brottslingar med namn och bild långt innan de är dömda, så hur förklarar ni skillnaden i policy?

Och det är INTE ert uppdrag att bestämma vilka partier som ska sitta i Sveriges riksdag! Det avgör svenska folket.

Ni vet mycket väl hur det står till i Sverige. Ni vet att den mångkulturella politik som ni med allt stelare läppar bekänner er till leder käpprätt åt h-e. Det är ju därför ni själva har sett till att bosätta er på behörigt avstånd från mångkulturen, eller hur? Måste tänka på barnen, ja just det.

Er förbannade skyldighet är att återge sanningen och ingenting annat än sanningen. Det är därför ni sitter där ni sitter och uppbär lön.

Känns det svårt? Mår ni dåligt av att medverka i den offentliga lögnen?

Jobbigt med självföraktet?

Svårt att stå på sig inför chefen? Ja ja.

Måste tänka på familjen och de dyra lånen på bostadsrätten i innerstan?

Jag förstår att det kan kännas svettigt. Sömnlösa nätter är den samvetslöses lön.

Ni ska veta att ni i all er förljugenhet och ynkliga politiska korrekthet faller tillbaka på en gammal journalistisk tradition i Sverige: den offentliga lögnens vedervärdiga tradition. Den brittiske journalisten Roland Huntford, som i många år var svensk korrespondent för The Observer, beskrev redan 1971 i boken The New Totalitarians hur svenska media genomsyras av lögn och anpasslighet:

”Hela den svenska maffian av massinformatorer, kommentatorer, vägledare och uppfostrare uppträder som en kollektiv enhet och följer ögonblickets tendenser. De är konformister till övermått och önskar bara att befordra det allmänna samförståndet – en tradition som förstärkts av skolutbildningen. Skolsystemets produkter dominerar nu medierna.

Ängsligt måna som de är om att framlägga endast vad deras kolleger tror behöver de svenska massinformatorerna inget tvång för att följa partilinjerna. I deras värld är en avvikelse från den accepterade normen ett slags förräderi.

Och den svenska journalistkåren har inte utvecklats ett smack på dessa fyra decennier.

Snarare har ni blivit ännu mer förljugna, ännu mer skrupelfria. Ni offrar vad som helst för att klänga er fast vid den mediala makten. Vissa av er skulle sälja sin egen mor om det gav er egna fördelar.

Låt mig erinra om att även lögnen har ett pris. Och det kan bli högre än ni tror.

Det finns nämligen inga lögner som håller i längden.

Snart spricker hela skiten, och då sitter ni där och ser ut om fågelholkar i ansiktet och undrar vad det var som hände.

Förbered er och följ ett gott råd: börja berätta sanningen redan nu!

Återupprätta er förlorade heder innan det är för sent.

Hela Sverige väntar.

Svensk tant

Varför ljuger journalisterna?

Förklaringen tror jag är i majoriteten av fallen att dom är tvingade från redaktionsledningarna att ljuga. I övriga fall är dom dumma helt enkelt, begriper inte bättre.

Jag har ”debatterat” med några journalister i dessa frågor, och deras intellektuella nivå har varit rent infantil! Dom vrider sig som maskar på en metkrok. Helt chanslösa! Men fortsätter, med en dåres envishet, att ljuga. Jag kallar det inte ens för debatt, därför att dom var så oerhört svaga i sina argument. Ett fyllo från gatan skulle kunna resonera intelligentare i dessa  frågor.

Grundvalen för en fungerande demokrati är att journalisterna ger oss en korrekt verklighetsbeskrivning. Det är ju underlaget för vårt beslut på valdagen, för hur landet skall styras.

Ifall det går åt helvete för landet, pga journalisternas lögner, så måste dom stå till svars för detta! Att lura en hel nation får inte ske ostraffat!

Ulf Nilsson artikel om medialögnerna

 23-åringen begärd häktad

 • Nya förhör med 23-åringen i dag
 • Landskrona reser sig mot våldet
 • Mördaren i Landskrona ännu fri
 • 78-åring avled efter misshandel på p-plats
 • Ännu en anhållen i Landskronafallet
 • Mordmisstänkt förnekar brott
 • Advertisements

  14 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Lövet
   Apr 13, 2010 @ 11:36:14

   ”Vad är ert journalistiska uppdrag?

   Just det: att skildra verkligheten som den är. Det var det ni fick lära er under utbildningen. Remember?

   Det ingår INTE i ert journalistiska uppdrag att ta ansvar för politiska eller andra konsekvenser av att skildra verkligheten.Det är INTE er uppgift att ta ansvar för massinvandringspolitikens följder och försöka dölja dem.Det är INTE ert ansvar att skydda grova brottslingar genom att pixla bilder och förtiga deras etniska ursprung. Det går ju alldeles utmärkt att hänga ut svenska brottslingar med namn och bild långt innan de är dömda, så hur förklarar ni skillnaden i policy?”
   http://www.journalisten.se/ledare/18408/bloggare-aer-inte-majoriteten

   Helena Giertta, Chefredaktör på journalisten:

   ”Ett av alla de påståenden som valsat runt och som i bloggosfären ofta betraktats som sanning är att journalister ”mörkar sanningen om invandrarna”- att journalister alltså skulle förtiga ”negativa aspekter av invandringen”. Den enkät vi gjort med Quick Response är en tydlig indikation på att det är just en myt. Hur många fler myter seglar omkring som sanningar på nätet?”

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 13, 2010 @ 12:06:56

    Skulle det vara någon form av bevis på att media inte mörkar i invandrarfrågan? Skrattretande! Det är bara en partsinlaga! Media censurerar hårt bland bloggar och kommentarer och sparkar frispråkiga chefsredaktörer!

    Varför raderar tidningarna så hårt PK-kritiska blogglänkar och kommentarer? Varför tillåter dom inte en fri och öppen debatt om islam, om invandringen?
    Läs kommentarerna i DN om Landskronafallet så märker du hur utbredd misstron är mot svensk media! T om Ulf Nilsson, expressens krönikör erkänner mörkläggningen. Tror du han ljuger? Läs hans krönika i min länk!

    Svara

  2. Trackback: Hets mot folkgrupp-my ass! « KLARTEXTEN!
  3. Liba
   Apr 06, 2010 @ 21:21:16

   Lite upplysning om Lilla Saltjöbadsavtalet (om varför media är tysta om invandrarbrottslighet) hittar ni på:
   https://www.flashback.org/t621664p2

   Bra att friska upp minne. Man mår illa av att få veta hur mediafolket (vänsterfoket) lyckades manipulera landets befolkning. Men NU är det slut. Märker ni inte hur det låter både hemma i stugorna och i media? Idag mailade jag till Ulf Nilson angående hans krönika i dagens Extressen. Han har flera gånger skrivit bra text. I hans svar skrev han att kommunismen i östEuropa har fallit så: ISLAM KLARAR VI NU OCKSÅ. Ja, forhoppningsvis. Alla bör vi jobba åt det hållet.

   Svara

  4. Lövet
   Apr 06, 2010 @ 20:31:00

   Sverigedemokraterna kräver att Sarnecki redovisar sina källor angående invandrares överrepresentation i brottsstatistiken.
   http://sverigedemokraterna.se/

   Stieg Larsson och Mikael Ekman presenterade i sin gemensamma bok ”Sverigedemokraterna – den nationella rörelsen” (Ordfront ISBN 91-7324-877-0) statistik som visade att 23,2 procent av sverigedemokraternas kandidater i allmänna val det året hade dömts för brott.

   I rimlighetens namn borde således Sverigedemokrater landsförvisas innan inandrare utvisas, eller hur?

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 06, 2010 @ 21:10:58

    Vilket år syftar 23 % på? Även om det skulle ha varit för länge sen låter siffran inte sann. Jag tvivlar i högsta grad på att så är fallet idag. Har du koll på hur många från övriga partier som dömts? Det enda raka är att jämföra med övriga partier, annars är det ganska intetsägande.

    Sen var ju Stieg Larsson känd för sin livliga fantasi :)!

    Svara

  5. Micke
   Apr 06, 2010 @ 08:59:30

   Väldigt insiktsfullt skriven av tanten, håller med henne till fullo.

   Mvh

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Apr 06, 2010 @ 15:27:45

    Jo, verkligen helt briljant! Vad känner man som PK-journalist när man sågas längs fotknölarna på detta sätt? Inget ordbajseri utan en rak höger á la Tyson?

    Frågan är om journalisterna saknar sjukdomsinsikt, eller om dom bara är dumma? Hur orkar dom ljuga? Jag tror att ett förvånansvärt stort antal är ganska obegåvade. Att övriga vet bättre, men styr dumhuvena.

    Svara

  6. Cavatus
   Apr 05, 2010 @ 23:49:57

   Jag har skrivit om varför våra makthavare är så farliga för Sverige:

   http://aktualia.wordpress.com/2010/04/05/farliga-makthavare/

   Sprid budskapet:

   http://www.korta.nu/flygblad

   Svara

  7. Emma
   Apr 05, 2010 @ 23:23:07

   massmedia och politiker tror väl att det räcker med att tända ett ljus

   Svara

  8. Trackback: Det är synd om muslimska mördare! « KLARTEXTEN!
  9. Robin Shadowes
   Apr 05, 2010 @ 19:09:02

   Bra att denna text sprids på massor av bloggar just nu.

   Svara

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+ photo

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: