SD:s hjärtefrågor-ren besparing!

Skälen till att folk kommer att rösta på SD är åtgärder som innebär enorma besparingar: minskad flykting- invandring innebär mångmiljardbesparingar. Bara migrationsverkets budget uppgår till i storleksordningen 10 miljarder per år.

Sen tillkommer oerhörda kostnader när flyktingarna väl fått uppehållstillstånd och Migrationsverket släppt ut dom i samhället. Detta i form av socialbidrag, SFI-utbildning (kan pågå 10 år!) etc. Den ökade kriminaliteten medför förstås också enorma kostnader. Sen har vi kostnaderna för dom skäggiga och ibland gifta flykting-”barnen”, som uppgår till hisnande belopp dagligen!

Vidare vill SD skära i U-lands biståndet, så även där sparar vi ett antal miljarder.

Vi röstar på SD för besparingarna, inte för utgifterna! De för mig viktigaste frågorna innebär enbart besparingar! Det primära syftet är att få stopp på flykting-invandringen, men resultatet blir ett välkommet plus i budgeten!

Hur som helst så kommer SD främst att fokusera på nämnda besparingsåtgärder. SD förväntar sig inte att regera ensamt! Istället siktar man på att bli vågmästare och driva sina hjärtefrågor, medan den ekomiska politiken väsentligen drivs av övriga regeringspartier!  Så huvudsaken är att deras budget balanserar! Och SD:s besparingar lär hjälpa!

SD är det enda parti vars hjärtefrågor innebär enorma besparingar!

Så finansieringen är inget problem!

Alla andras hjärtefrågor innebär enorma utgifter!

Så huruvida SD:s egen budget balanserar idag är oväsentligt! Deras hjärtefrågor kostar inget alls!

SD:s ekonomiska politik underkänns i ny genomgång

Förtroendet för partiledarna minskar

Forna fiender frågar ut SD:s ledare

Nya rekordsiffror för SD

Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ragnar
  Apr 09, 2010 @ 09:20:53

  Intressant läsning. Googla på Lars Jansson -mångkultur eller välfärd.
  Universitetslektor Lars Jansson har publicerat en utförlig och genomarbetad beräkning av samhällets årliga kostnader för invandringen (Mångkultur eller välfärd?). Han kom fram till att den årliga bruttokostnaden stigit från 100 miljarder 1990 till 240 miljarder 1999, vilket är 24% av offentliga sektorns utgifter. (försvarsmaktens bruttokostnad redovisas alltid -inte de anställdas löner o skatter, egen anm.) Utan vidare motivering avvisades denna beräkning som rasism av det ansvariga statsrådet. Ett självklart krav är att någon företrädare för den offentliga sektorn hade trätt fram och talat om vad som var fel med Lars Janssons beräkningar, om det nu finns några. Det hade varit välgörande för debatten och en viktig information för medborgarna. (Obs! detta är 10 år gammal utredning)

  Svara

 2. Ann-Marie
  Apr 08, 2010 @ 22:13:54

  Med SDs besparingar så kanske det äntligen blir pengar över till Sveriges gamla som har blivit totalt åsidosatta tack vare “berikarna”

  Svara

 3. Ragnar
  Apr 08, 2010 @ 07:26:11

  Hej!
  Jag har gjort en beräkning efter ”Vellinge affären”.
  Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6104788.ab
  Enligt Migrationsverket i artikeln får varje kommun 60.000kr/mån/ barn + en årlig ersättning på 500.000kr+ Plus riktade bidrag till skola, landsting, socialtjänst samt för barnets gode man. 2009 tog vi emot 2250 barn. Omräknat blir det knappt 8 barn /kommun. 60.000/mån ger 720.000+ drygt 62.500/år o barn =782.500 , vilket ger 1,75 miljarder + de riktade bidragen så närmar vi oss 2 miljarder/år för dessa ”barn”. Därtill har vi 100.000 nya invandrare varje år att ta hand om, där männen får jobb efter 7 år och kvinnor 10 år. Räkna även in kostnader för vård, skola, och kriminalvård, så är vi uppe i 200-300 miljarder/år. Det räcker lååååångt……

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 08, 2010 @ 20:31:40

   Jag visste att det var mycket, men siffrorna chockerar! Bra jobbat! Uppenbart att kraftig flyktingbegränsning skulle spara landet jättemycket, framförallt rädda landet!

   Svara

 4. Micke
  Apr 07, 2010 @ 15:27:38

  Synd att inte Alliansen har anammat SD´s invandringspolitik, jag vill inte slösa en röst på ett parti som har röda värdegrunder till stor del när Alliansen behöver alla röster de kan få för att vinna nästa val. Det viktigaste är att stoppa Ohly och Mona från att rasera Sverige.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 07, 2010 @ 22:33:57

   Håller inte med! Vinner alliansen utan att SD kommer in i riksdagen så är Sverige i ett allvarligt läge de följande fyra åren!

   Skutan måste vändas nu! Hur många fler muslimer dräller det inte in på 4 år? SD måste in och påverka flyktingpolitiken snarast! Läget är akut!

   Dessutom har SD en utomordentlig chans att komma in! Det vore enormt viktigt för flyktingpolitiken!

   Svara

 5. Il Padre
  Apr 07, 2010 @ 08:20:56

  Jag är en partipolitisk frifräsare som tänker på mina barn och barnbarn och Sveriges möjligheter att förbli en demokratisk nation och därför kommer att rösta på Sverigedemokraterna! Dock vill jag slå fast att man ärligare behöver peka ut att det är den fullständigt galna FLYKTINGPOLITIKEN som gör att utomnordiska muslimer väller in över gränserna måste ändras.

  Svara

 6. Robin Shadowes
  Apr 07, 2010 @ 07:44:23

  Dom kanske inte får majoritet den här gången men det kan mycket väl förändras till 2014. Tänk bara på hur bra det gått för Wilders i Holland och hans PVV som var ett litet parti för bara några år sedan. Nu kan han mycket väl bli premiärminister redan till sommaren!

  Svara

 7. Emma
  Apr 06, 2010 @ 22:54:46

  helt korrekt. SD lär knappast få någon egen majoritet och därför räcker det med att uppge de besparingar man vill göra och vart man vill lägga dessa pengar istället – och detta har de gjort! Troligen blir besparingen mycket större än beräknat

  Svara

 8. Demokratbloggen
  Apr 06, 2010 @ 21:14:19

  Tack, det var klargörande!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: