Diskutera islam!

Vad Sverige skulle må bra av är en djupdiskussion om ISLAM!  Den diskussionen saknas, men är helt nödvändig!

En diskussion där man öppet och fritt tar upp islams för- och nackdelar för Sverige! Gräv fram statistik och fakta, sanningen! En förutsättningslös diskussion där man rensar luften!

Dom som motsätter sig detta är rädda för sanningen, har något att dölja! Vem vill inte att sanningen kommer fram? och varför inte?

Det finns en hel del ömma tår, men dom får finna sig i att bli trampade på om sanningen skall fram! Sen vore det välgörande att göra samma sak med invandringsfrågan!

SD har inget större berättigande utan islam (för mig)! Med ett växande islam är SD nödvändigt! Det är för mig omöjligt att försvara SD utan att samtidigt kritisera islam!  Ett för Sverige skadligt islam berättigar SD!

Att diskutera SD utan att debattera islam är som att diskutera polisen utan att nämna brottsligheten, eller att diskutera försvaret utan att nämna hotet från omvärlden. Det blir en bisarr och stympad debatt! (OBS! Dessa jämförelser gjordes inte för att antyda att islam är brottsligt eller ett hot mot landet, utan för att få fram en tydlig poäng).

Som det nu är så stryper tidningarna all verklig debatt om islam. Men raderar (censurerar) islam-kritiska kommentarer och blogglänkar! Så en verklig debatt förekommer inte i tidningarna idag, endast på bloggarna. Däremot försöker tidningarna hålla skenet uppe, men det är allmän bekant att tidningarna är oärliga.

Är det konstigt att man pratar om tidningsdöden när tidningarna inte ens har ambitionen att vara ärliga? Varför köpa tidningen och läsa en massa lögner? Verkar poänglöst.

Att kritisera islam är som att svära i kyrkan!

Spänd stämning vid demonstration i Landskrona
Fel man uthängd efter dödsdrama
23-åringen häktad
Ännu en anhållen i Landskronafallet
Nya förhör med 23-åringen i dag
Landskrona reser sig mot våldet
Mordmisstänkt förnekar brott
Mördaren i Landskrona ännu fri
78-åring avled efter misshandel på p-plats
”Jag ville avslöja alla svarta tankar”
Intervju med mannen bakom Facebookfejken.
Hatsida om p-dådet var fejkad.
Har du mött ”trollen” på nätet?
I Landskrona- dådets spår.
Internet uppsving för ultrahögern.
Kommentera.
Historiskt genombrott skapar oro.
Polisen tvingades använda pepparsprej.
En gripen vid demonstration i Landskrona.
Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trackback: Att kritisera islam är som att svära i kyrkan! « Allahu Akbar
 2. Trackback: Slog ner två pensionärer-olyckshändelse!!! « KLARTEXTEN!
 3. Il Padre
  Apr 13, 2010 @ 12:41:53

  Förutom att Ayaan Hirsi Ali har ett attraktivt yttre så är hon verkligen HELSKÄRPT! Hennes berättade självupplevelser har naturligtvis bidragit till att muslimer och andra tagit ställning MOT islam och hon lever under mordhot sedan länge. Läs hennes böcker! Upplys dig! Särskild anledning finns för s k ”integrerade” muslimer! Sverige behöver FLER EX-MUSLIMER OCH FLER SOM TAR STÄLLNING MOT ISLAM!

  Svara

 4. Il Padre
  Apr 13, 2010 @ 12:33:37

  MISSA INTE helkvällen på AXESS TV, IKVÄLL DEN 2010-04-13 från kl. 21:00 // hos Com Hem kanalplats 42 //
  Kväll med Ayaan Hirsi Ali med bland andra Lars Vilks

  Anders Hellner samtalar med Ayaan Hirsi, Lars Vilks och Dick Erixon om yttrandefrihet, provokationer och islamism.

  En av vår tids stora frågor gäller islams förhållande till demokratiska samhällsregler. Ayaan Hirsi, med somaliskt/muslimskt ursprung, har tagit en tydlig ställning för det demokratiska och sekulära samhället. Hon har fört en envis kamp mot det muslimska patriarkatet vilket även fört henne i konfrontation med vissa delar av det europeiska och inte minst det svenska mediaetablissemanget. Under denna temakväll möter vi Ayaan Hirsi Ali i dag och i går.

  Kvällens hållpunkter:
  ”””””””””””””””””’
  21.00 – 21.20 Anders Hellner samtalar med Ayaan Hirsi, Lars Vilks och Dick Erixon om yttrandefrihet, provokationer och islamism.
  21.20 – En kvinnas kamp mot patriarkatet. Ayaan Hirsi Ali, författare till bästsäljaren Kräv er rätt!, har både hyllats och hotats till livet för sin hårda kritik av islam och dess kvinnosyn. Ayaan berättar själv.
  22.05 Ayaan Hirsi möter Garton Ash. I denna debatt, inspelad i London, möter den av muslimska fundamentalister dödsdömda feministen Ayaan Hirsi Ali sin intellektuelle vedersakare Timothy Garton Ash, som kallat Ayaan Hirsi Alis inställning för ”upplysningsfundamentalism”.
  22.50 Ayaan Hirsi möter imamen och samhällsdebattören Tariq Ramadan om islam i Europa.

  —-
  Samlingsportalen Nätverk mot politisk korrekthet kompletterar media!
  —-
  Ayaan Hirsis självbiografi ”Infidel” finns på svenska med titeln ”En Fri Röst”. Utgiven av Bonnier Fakta (slutsåld). Köpt som begagnad eller låna på bibiliotek —> ISBN 10: 9185015989

  Svara

 5. Emma
  Apr 13, 2010 @ 09:52:22

  Men vilka ska ni diskutera islam med då? Forskare som har läst och studerat ämnet i årtionden, praktiserande muslimer eller främlingsfientliga som redan har dömt islam? Om en produktiv, nyanserad, faktabaserad och någon sånär vetenskaplig diskussion hålls kommer ni snart bli varse att islam och nack- och fördelarna med islam för Sverige inte kan avgöras helt upp och ner. Jag förstår inte hur man kan isolera en förklaring till ett problem från andra faktorer. Värden är komplex, lika så människor och samhällen, därför krävs det komplexa förklaringar. Inte så svartvit som det målas upp här. Vårt samhälle blir ju inte bättre av att människor blir placerade i en grupp och sedan diskuterar man den gruppen på det sätt många bloggar som denna gör. Vad ska det leda till? Hatbrott mot muslimer? Ja, men det blir ju ett trevligt Sverige. Inte mitt Sverige i alla fall.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 13, 2010 @ 12:02:21

   Jag har aldrig hävdat att sanningen är enkel! Den är komplex, just därför är en diskussion välgörande! Nyttig!

   Diskussionen skall självfallet involvera muslimer (jätteviktigt!)! Dessutom alla med åsikter i frågan. En ocensurerad diskussion kommer att domineras av dom intelligentaste och sannaste åsikterna. Tro inte annat!

   Min erfarenhet är dock att muslimerna inte är intresserade av diskussion. Dom klarar den inte! Jag har låtit dom kommentera fritt här, men dom ger alltid upp rätt snabbt! Dom är vana att prata med dumma svenskar med otillräckliga kunskaper om islam. Dessa kör muslimerna lätt över.

   Jag kan emellertid mycket mer om islam, och när dom märker det så vet dom att deras taktik inte funkar och dom ger upp.

   En stor och fri debatt lär leda oss närmare sanningen! På gott och ont!

   Du är som de flesta svenskar okunnig om islam! Vad vet du egentligen om islam? Om koranen? Nästan inget förmodar jag!

   Svara

   • Kallebatong
    Apr 21, 2010 @ 17:25:15

    För oss har det räckt att bo granne med folk från Irak, maken till ohederlighet får man sök efter, stöld, bedrägeri, avställda bilar som körs mm. Det måste finnas ärliga invandrare, varför tar ni inte itu med era landsbröder och visar vad skåpet skall stå.

    Svara

 6. Robin Shadowes
  Apr 13, 2010 @ 04:27:09

  Det är inte bara tidningarna, SVT har ständigt islamkramar-program på Kunskapskanalen. Men även via nyheterna och Debatt och Agenda kramas islam från och till. Även SR P1 verkar ha som sin uppgift att hjärntvätta lyssnarna till underdånighet mot islam. Fast 95-96% av befolkningen vill tydligen ha mer islam eftersom dom röstar på dessa partier som är för islam.

  Svara

  • Il Padre
   Apr 13, 2010 @ 12:45:46

   Ja ”Shadowes” och just av den anledningen kommer jag aldrig tillåta någon sångkör hitta fram till mig! Sveriges Radio och Sveriges TV är fullproppade med islamkramare varav en del helt uppenbart inte begriper vad de håller på med, medan andra (som skickat fram dem att tala) vrider händerna av förtjusning om det nu handlar om utlovade pengar eller oskulder som blir över…

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: