Flyktingpolitiken-åtgärdsförslag!

Först och främst skall alla ”flyktingar” utan pass avvisas direkt, redan vid gränsen! Dom släpps inte in helt enkelt! Har dom redan kommit in avvisas dom varifrån dom kom.

Resultatet blir att vi kan verifiera  identitet och ålder på samtliga! Om man ändå släpper in ensamkommande flykting-”barn” så skall dessa  ålderstestas. 

 När ”barnen” har testats i Danmark och Norge har en stor majoritet visat sig vara över 18 år! Ålderstester kommer att införas i Finland. Endast Svenskarna är enfaldiga nog att vägra ålderstesta! Men vår invandringspolitik har ju också slagit alla världsrekord i dumhet!

Vidare skall flyktingen själv ha bevisbördan för att han verkligen har skyddsbehov enligt flyktingkonventionen! Vi skall inte ägna oss åt någon gissningslek! Bevis kan t ex vara tidningsurklipp, domar, efterlysning, foton på tortyrskador etc.

Vid bevis om brottslighet eller misstanke om terrorism så släpps denne inte in! Kamp för demokrati kan godkännas dock.

Den som visar att han inte delar våra värderingar om demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet släpps inte in ens från början! Dom kommmer inte att vara någon tillgång till vårt samhällssystem, tvärtom!

Ingen arbetslös flykting skall ha en bättre levnadsstandard än en arbetslös svensk! Självklart!

Dom måste lära sig svenska inom en viss tid, annars ut! Sedan måste dom ut i arbetslivet och ta dom jobb som finns, ingen tjafs!

Självklart är att man inte utövar antidemokratisk aktivitet riktad mot Sverige eller utlandet. Annars ut!

Ingen skall heller missbruka systemet genom att först skaffa sig svenskt medborgarskap, för att därefter ägna sig åt omstörtande  antidemokratisk aktivitet i utlandet.  Då får han skylla sig själv och vi lyfter bort vår hand från honom! Antidemokrater i knipa, dvs våra fiender, får skylla sig själva! Demokratisk aktivitet på vår samhällsgrund kan accepteras. Bättre att dom ruttnar i ett utländskt fängelse än att dom belastar vår fångvård!

Och ingen anhöriginvandring alls! Om vi överhuvudtaget skall ha någon sådan (gud förbjude), så måste flyktingen kunna visa upp att han kan försörja den anhörige. Eller så måste den anhörige bevisa att han har arbete här, dvs uppvisa anställningsbevis!

Minsta brottslighet: utvisning över hela linjen!

Flykting är man pga att man riskerar förföljelse etc i hemlandet. När förhållandena har normaliserats där skall dom följaktligen skickas hem. Självklart, eller hur?

Detta var lite lösa idéer, utgångspunkter bara. Grundtanken måste som sagt vara att asyl ges tillfälligt, tills skyddsbehovet upphör! Och endast till dom verkligt behövande! Inte deras anhöriga!

Och vi måste göra klart för oss att Sverige inte skall vara ett mångkulturellt samhälle. Liksom alla övriga länder så har vi vår kultur och våra värderingar och dessa bör vi värna! Dom som otrivs med den kulturen bör bege sig till en kultur som bättre motsvarar deras önskemål!

15 april 2010 Eritrea: Vi lovar att  Dawit får rättegång

 april 2010 Bildt vill inte berätta  om man ska skicka någon till Eritrea

http://www.dn.se/ledare/signerat/mer-an-bara-barn-1.1078399

Misshandlades och hölls vakna i flera dygn.

Nio personer dödade.

Blir det ett nytt krig?

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Allah
  Apr 17, 2010 @ 22:07:01

  Håller med dig fullständigt i det du tar upp.

  Det måste bli ett stopp på de ekonomiska ”flyktingarna” som kommer hit.

  Jag anser att vi helt ska stänga gränser, enda vi ska acceptera är arbetskraft, som ger tillfälliga uppehållstillstånd.

  Ska vi hjälpa omvärlden, så ska detta göras på plats, genom att tex stärka länders infrastruktur och stärka utbildning. Långa projekt som stärker hemländerna. Finns det en vilja i länderna så går detta.

  Svara

 2. Ann-Marie
  Apr 17, 2010 @ 17:16:29

  Ord och inga visor. Håller med, det är ju så enkelt, vill man inte anpassa sig till landet man “flyr” till så finns det andra länder.

  Svara

 3. MrPerfect72
  Apr 17, 2010 @ 04:35:47

  Tycker att de flesta av dina krav aer mycket rimliga. Jag aer djupt skeptisk till invandring som verkar vara helt utan diskriminering vid graensen.

  Anser dock att krav paa att de laer sig engelska aer mer vettigt i dagens EU.

  Vad gaeller jobb vore det bra om vi infoerde 3-4 dagars arbetsvecka och daermed delade paa jobben saa att det aatminsone finns jobb. Tror dock att man maaste ut ur EU om det ska fungera politiskt.

  Vad gaeller kultur aer jag inte helt enig foer vi har mycket av daalig kultur i Sverige, anser jag, ex. supa-kulturen och den kristna nyuppfunna anti-jesus-kulturen av att bygga vraekiga kyrkor och ringa i kyrkklockor. Saa det viktiga som jag ser det aer att de vill taenka sjaelvstaendigt och aer oeppna foer att foeraendra sina vaerderingar. De faar absolut inte vara djupt religioesa och bostavstroende paa naagon religion, anser jag.

  Sen finns det givetvis ett positivare saett att se paa det du skriver, naemligen att vi ska hjaelpa dem i deras hemlaender att goera sig av med occupation och krig och hjaelpa dem med utbildning och att infoera demokrati i deras hemlaender.

  Just nu verkar problemet med de staendiga krig vi ser i vaerlden, som skapar invandringen, bero av att vetoraetten i FN omoejliggoer fredliga loesningar. USA aer den skyldiga aggressiva nationen, som jag ser det, och resten av vaerlden aer skyldig som laater det fortgaa.

  MVH
  MrPerfect72
  Medlem av http://www.aktivdemokrati.se

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 18, 2010 @ 22:11:02

   Fast dom ”flyktingar” som vi tar emot måste kunna svenska, annars får dom inga jobb! Många kan ju redan engelska. Om vi inte har jobb så skall vi heller inte ta emot någon invandrare!´Fel sätt att lösa problemet att skära ner arbetstiden. Vi måste föda vår egen befolkning, inte importera invandrare! Med stöd åt barnafödande löser vi det problemet! Och slipper en jävla massa problem förknippade med invandringen, som integrartion, kriminalitet, terrorism mm.

   Vår kultur är inte perfekt, men den år åtminstone inte medeltida och bakåtsträvande som de muslimska!Och det är vår kultur, dvs den funkar i vårt samhälle! Islam funkar inte här!

   Jag tror inte mycket på att hjälpa dom. Först måste dom försöka hjälpa sig själv! När vi ser att viljan finns, ja då kan vi möjligen hjälpa till, inte annars! Många länder är muslimska och vill leva enligt koranen. Låt dom skylla sig själv! Vi skall inte göra deras problem till våra problem!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: