Vi har inte råd att laga våra tänder!

Bara Migrationsverkets budget uppgår till nästan 10 miljarder per år! Tillkommer massor med andra kostnader för invandringen, socialhjälp, SFI i 10 år etc! Varje ensamkommande skäggigt flykting-”barn” lär kosta 100.000 kr per år!!! Pengarna rullar!

Sen har vi U-hjälpen som lär uppgå till 33 miljarder årligen, världens högsta! Räknat per capita. Över 1 % av BNP! Varför skall vi vräka ut pengar till omvärlden? Varför tar vi inte först hand om våra pensionärer som ju, i sitt anletes svett, har byggt upp hela vår välfärd? Borde vi inte i första hand ge dom en trygg och fin ålderdom?

Pensionerna sänks med 3 % i år och lika mycket nästa år!

Jag läser om pensionärer som inte har råd att ha värmen påslagen. Vanliga svenskar har inte ens råd att gå till tandläkaren! Men att årligen vräka ut 100 miljarder på icke svenskar har vi råd med! Denna sjuka prioritetering trotsar allt förnuft!

Vi har våra pensionärer att tacka för allt,  vår uppväxt och försörjning, vår skola, vår sjukvård och vår demokrati!

Enligt uppgift spenderar vi 300 miljarder på icke svenskar! Folk som inte har lyft ett finger för vårt land! Har du bättre siffror, så är du välkommen att korrigera!

Om vi istället lade dessa  miljarder på våra 1,7 miljoner pensionärer så skulle varje pensionär få ytterligare 150.000 årligen! 12000 extra per månad! Det var bara ett räkneexempel.

Istället för att vräka ut pengar till människor från andra länder så borde vi skapa en fin ålderdom åt våra egna pensionärer! Och vi skulle få pengar över åt våra barnfamiljer så att barnafödande och återväxten tryggas!

Varför lägger vi inte pengar på detta? Varför spendera våra skattepengar på icke svenskar? Svenska folket har jobbat ihop pengarna i sitt anletes svett och borde också skörda frukterna av sitt arbete!

Många länder vars befolkning vi försörjer, föredrar att förtrycka sitt folk, föredrar att ägna sig åt krig och religös fanatism framför att jobba!

Det står dessa länder fritt att spola religionen och istället ägna sig åt att bygga ett välfärdssamhälle! Många vill inte! Istället betecknas vi som dekadenta, otrogna. Men våra pengar duger minsann! Dom är inte dekadenta!

Vi betalar världens största U-hjälp och har världens största flyktinginvandring! Vi slår varje år alla världsrekord i att skänka pengar åt utlänningar! Och vårt skattetryck är världens högsta! Sverige har halkat långt ner i välståndsligan! 

Tror du att ”flyktingarna” måste betala för tandvården? Om ditt svar är ja, då fattar du inget om svensk invandringspolitik!

Vi agerar socialbyrå åt omvärlden!

Hur kan vi hävda att vi har råd med detta, samtidigt som vi inte har råd att ta hand om våra pensionärer på ett värdigt sätt, samtidigt som vi inte har råd att laga våra tänder?

Om vi skar kraftigt i U-hjälpen och minskade kraftigt på flyktinginvandringen så skulle vi kunna ta hand om alla våra pensinärer, laga våra tänder och få pengar över! Är det rimligt? JA!

Dom etablerade resonerar :

 ”Om pensionärerna är så jävla dumma att dom ändå röstar på oss, så då kan vi lika fokusera på invandrarrösterna!

Anette har 9,5 grader hemma – har inte råd att höja temperaturen

Under nästa mandatperiod.

Sahlin peppade S i Stockholm.

Inrikesministern misshandlad.

Minst 40 offer i Pakistan.

”Regeringens politik hotar 20.000 jobb i kommunerna”

Hitta politikerna som driver dina frågor.

På Redaktionsbloggen:

Sänka spärren eller slopa hela systemet? De satsar på egna kampanjer.

S-retorik ska lyfta Moderaterna

2.500 M-ledamöter samlade i Göteborg.

Anders Borg:

Här går Ulf Adelsohn till attack mot TV4-reporter 

Fredrik Reinfeldt: Ord står mot ord Statssekreterare H G Wessberg anklagas för att ha godkänt röstfusk – nekar till anklagelserna.

Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. En som hellre ger beröm än skadar..
  Apr 13, 2013 @ 20:15:28

  Alla skall få samma rättigheter då det gäller tandvård. Det kan bara inte få vara så att papperslösa skall i stort sett betala ingenting medan en som betalt skatt och arbetat för vårt land i anletes svett och betalat skall kanske måste lägga ut 50.000 kr. då är det en skymf. Dessutom skall tänder tillhöra kroppenoch ingå unde samma högkostnadsskydd som övrig sjukvård. Gå gärna med i vår öppna grupp på FB VI SOM ANSER TÄNDER TILLHÖR KROPPEN.

  Svara

 2. kalle008
  Apr 30, 2010 @ 08:58:43

  Jag ska ge dig fakta om kostnader:

  Enligt finansdepartementet går invandringen totalt med 51 miljarder om pret i förlust.

  http://www.eso.expertgrupp.se/Uploads/Documents/ESO%20rapport%203.pdf

  Vitsen med min siffra är att det är statens egen siffra, medelvärdet av det spann på 1,5 till 2,0 % av BNP som de räknar med. (BNP 2900 miljarder år 2008).

  Enligt riksdagens budget är biståndskostnaden 34 miljarder per år.

  51 + 34 = 85. Dividera med antal hushåll i Sverige, som är 4,5 miljoner.

  Varje hushåll betalar 19 000:- per år för att täöcka invandringens förluster och för att skicka pengar utomlands till länder man inte kan namnet på.

  Pengarna brukar gå till mutor, till diktatorer, till deras egen lyx.

  Du betalar.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 30, 2010 @ 10:17:00

   I ett inlägg har jag skrivit om att invandringen kostade nästan 300 miljarder per år. En som kritiserade beräkningen kom fram till 150 miljarder! Så 50 miljarder anser jag vara en alldeles för låg siffra! Jag tror sanningen kan vara runt 200 miljarder. Det är nog realististkt.

   Så invandring 200+U-hjälp 34=c:a 230 miljarder per år! Som vi skänker bort till icke svenskar!

   Svara

 3. Trackback: Det nya Sverige.79-åring lämnad att dö i sin avföring « Allahu Akbar
 4. Carl
  Apr 19, 2010 @ 19:01:13

  Det skulle sitta fint med 4500kr mer i månaden, då hade jag råd att gå o fixa till mina tänder…

  Svara

  • En som hellre ger beröm än skadar..
   Apr 13, 2013 @ 20:17:40

   Ja, Carl. för nu är det nästan 1 miljon svenskar som inte har råd med tandvård. En papperslös betalar för akuttandvård och mycket annat 50 kr……………..Det är inte rättvisa.

   Svara

 5. Anton
  Apr 19, 2010 @ 14:32:31

  Ett ensammkommande ”flyktingbarn” kostar minst 800 000 per år.

  http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/bjorklund/2010/03/14/torsten_och_de_ensamkommande_barnen

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: