Så stoppar vi terroristerna!

Allt och alla som gör något som misshagar muslimerna riskerar att utsättat för den muslimska vreden! Denna terror utförs nästan uteslutande av invandrare (i första eller andra generationen).

Muhammedtecknarna Lars Vilks och Kurt Westergaard lever under konstant dödshot. I Nederländerna mördades Pim Fortuyn och The van Gogh osv. Länder har tvingats ändra sin politik!

Av rädsla distanserar man sig från Vilks och Westergaard. Få vågar ställa sig bredvid dom och försvara yttrandefriheten! Det är en feghet vi känner igen från 30-talets Tyskland!

Allt detta pga invandrarnas vrede!

Hur kommer vi tillrätta med problemet då? Vi kan tillfråga muslimerna före varje uttalande och åtgärd som kan tänkas misshaga dom. Eller bara undvika åtgärder som kan tänkas reta upp dom, dvs bedriva självcensur.

Sverige använder sig av båda dessa metoder. Vi minns ju Rheinfeldts fega samtal med dom muslimska organisationerna efter Muhammedkontroversen. Där satt Rheinfeldt med en dynamitgubbe i röven och hade ”dialog” med muslimerna! Någon som tror han vågade slå näven i bordet? Är det så vi borde ”bekämpat” nazisterna?

Chamberlain var undfallande mot Nazisterna och hur slutade det? Med andra världskriget! Lärdomen borde vara att ”Stoppa Olle i grind!”.

När vi inte längre vågar göra vad vi känner är rätt, då fungerar demokratin inte längre som den skall. Demokratin eroderas!

Är det rimligt att muslimerna får ett oproportionerligt inflytande grundat på terror?

En annan möjlighet är att begränsa antalet potentiella terrorister i landet, dvs antalet muslimer. Terroristerna behöver en stor rekryteringsbas för att få lämpliga och villiga kandidater. Ju större bas desto säkrare tillgång till lämpliga terrorister, när det behövs. Dessutom är inte all terrorism styrd av Al Qaida. En mindre bas minskar även risken för spontana terroraktiviteter.

Att minimera rekryteringsbasen är tveklöst det bästa sättet, för då skulle vi kunna behålla vår yttrandefrihet och bedriva den politik vi vill! Det är ingen tillfällighet att nästan alla terrorattentat utförs i muslimska länder!

Utan invandrare vore det i praktiken omöjligt att bedriva terror i väst!

Men detta tilltalar inte det politiska etablissemanget, för lösningen är politiskt inkorrekt! Deras världsbild är ju att hela världens befolkning förenas i ett stort kramkalas, i Sverige förstås!

Problemet är att alla andra inte vill kramas med oss otrogna bara för att vi vill det. Eller kanske dom har ett bombbälte! Vi är som dumma naiva barnungar!

Fråga dig själva: skulle terrorhotet öka eller minska med fler muslimer?

Vi måste ärligt diskutera en effektiv lösning på ett allvarligt problem! Tro mig, det är bara en tidsfråga innan det smäller här också!

Allvarligaste terrorhotet i USA sedan 11 septemberattackerna
Erkände terrorplaner i New York
”Allvarligaste hotet mot USA sedan 2001.”
Troligt ja till slöjförbud.
Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lövet
  Apr 25, 2010 @ 13:21:08

  ”I Nederländerna mördades Pim Fortyn”
  Vet du vem som mördade Fortuyn? Volkert van der Graaf, en militant vegan och djurrättsaktivist. En nederländare, förr i Middleburg. Pim Fortuyn gick till val bl.a. med avsikt att stödja pälsindustrin och vägrade inskränka minkfarmarna. Han slogan var ”om ni väljer mig så får ni bära päls”.

  Svara

  • Lövet
   Apr 25, 2010 @ 13:22:38

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 25, 2010 @ 21:26:57

   Om du läser på wikipedia så står följande:

   ”Han mördades under valkampanjen 2002 av djurrättsaktivisten Volkert van der Graaf, som under rättegången erkände att han begick mordet på Fortuyn för att stoppa honom från att framställa muslimer som ”syndabockar”.[1]”
   Nå?

   Svara

   • Lövet
    Apr 26, 2010 @ 08:30:01

    Jovisst. Att van der Graaf är en militant djurrättsaktivist och Fortuyn ville stärka minkfarmarna och djurexperiment har säkert inget med saken att göra. Vet du att hela Fortuyns familj kom till rättsalen i päls? Att van der Graaf är en ekologist och Fortuyn kort innan mordet sa att ”vi måste sluta att dalta med naturen” har inget med saken att göra?

    Attacken från den ”biologiska baknings brigaden”, kommer du ihåg den?

    Under alla förhör (och van der Graaf samarbetade med åklagaren) som hölls med honom innan rättegången kom det motiv du påstår vara anledningen till att han begick mordet aldrig fram.

    Varför inte gå hela vägen och annamma den hållning Jim Janssen van Raaij, då från Lijst Pim Fortuyn, hade: att van der Graaf var en hyrd mördare på uppdrag av Al Qaida?

    Mordet på Van der Werken togs aldrig upp.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 26, 2010 @ 14:50:55

     Jag har sökt info om mordet, och enda förklaringen som dykt upp är att mördaren ville hindra Pim från att göra muslimerna till ”syndabockar”. Du vet mycket väl att många vänsteraktivister är engagerade i flera frågor som veganism, djurrättsaktivister till ”anti-rasism” och mycket annat ”anti”. Eller visste du inte det?

     Svara

 2. Erik
  Apr 24, 2010 @ 18:22:54

  Det måste bli ett maskerings förbud.För att terroristr kan utnyttja maskeringen för terrordåd.
  Sedan måste säkerhetspolisen få ökade koll-möjligheter
  mot militanta grupper.
  Det måste bli ett slut på att kunna sitta här i svrige och leva på socialbidrag.Och sedan stödja terror-grupper utomlands.Fot i baken ut härifrån direkt vid sådan upptäckt.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: