Åsiktsfascismen i Sverige!

Den misslyckade invandringspolitiken är i Sverige en helig kossa! Den får överhuvudtaget inte ifrågasättas, oavsett  hur goda argument man har! Invandringsmotståndarna utmålas konsekvent som rasister!

En av författarna till Sune- och Bert-böckerna, Anders Jacobsson (bilden ovan) raljerade på sin blogg om dom ensamkommande flykting-”barnen”, rättare sagt om svenskarnas naivitet i frågan. Det är ju uppenbarligen inte fråga om några barn! Flera av dom ser äldre ut än vår Migrationsminister Tobias Billström! Vissa är gamla nog att kunna vara Tobias pappa!

(”14-årig flyktingman. Kan du se vem som är äldst?)

Detta blev för mycket för sajten som raderade bloggen! Sajten ägs bl a av Expressen.

Expressenjournalisten Gunilla Brodrej (gift med en Turk f ö) skrev därefter en artikel där hon försökte svärta ner,  misskreditera Anders och utmåla honom som rasist. Hon vägrade låta Anders skriva ett genmäle i tidningen, så han gjorde det istället på Newsmill.

Men en medelmåtta som Gunilla är förstås ingen match för en som Anders, som självklart blev upprörd över att hans blogg censurerades på detta flagranta sätt! Här är Anders strålande genmäle: Läs den här!

Medförfattaren till barnböckerna,  Sören Olsson (bilden nedan) kastade även han in sig i debatten och här kan ni läsa hans åsikter i frågan.

Åsiktsfascism!

Anders skriver bla:  ”Det här är ett angrepp på åsikts och yttrandefriheten i vårt land Sverige.”

 ”Så till alla kära DDR-kramare, åsiktsfascister och politiskt korrekta individer som nu tvår sina händer av att en maktapparat stängt min blogg och att en journalist på Expressen försöker mörda mig moraliskt och som för en privat förtalskampanj mot mig, …..

Jag kan bara säga, att jag älskade Sune- och Bert (från filmerna) redan innan jag insåg att Anders har ryggrad som heter duga! Så nu är det så jävla skönt att känna att författarna till dessa redan klassiska barnböcker inte bara skriver strålande barnböcker utan även har en ryggrad och vägrar ta skit från åsiktsfascisterna. I Vilhelm Mobergs anda.

Vi respekterar Vilhelm Moberg ännu mer pga hans antifascistiska penna, och samma sak gäller Anders Jacobsson och Sören Olsson!

 Författarna har kommit underfund med vad många av oss har plågats av länge! Åsiktsfascismen i sverige! Är man invandringskritisk så blir man konstant censurerad i tidningarna och övriga media! Ett uttryck Anders använder sig av (och kanske myntat), mycket träffande! Våra blogglänkar och kommentarer raderas systematiskt! Uppenbarligen tas även bloggarna bort ifall de ägs av etablissemanget!

Är man däremot invandingsförespråkare så riskerar man aldrig censur! Det är fritt fram! Blogglänkarna tas inte bort och alla dörrar är öppna! Som under Nazismen. Motståndarna tystas! Detta av obegåvade personer som inte klarar av att försvara sina åsikter i en fri debatt!

Sen att invandringsförespråkarna resonerar som idioter är tydligen helt oväsentligt! Påminner lite om Göbbels stollerier! Dom är dumma grisar målade med läppstift! Jag har hittills inte stött på någon invandringsförespråkare som jag inte kunnat krossa i en debatt! Och uppriktigt sagt, det tråkar ut mig! Inget tuggmotstånd!

Anders är uppenbarligen inte rasist för fem öre! Han är för flyktinginvandring, för dom som verkligen har asylskäl! Helt naturligt! Det är ju så flyktingpolitik borde bedrivas! Nu saknas uppemot 90 % asylskäl! Och har regelmässigt kastat sina pass och ID-handlingar!

Misstaget som ideligen begås är att invandringsfientliga utmålas som rasister, vilket dom normalt inte är! Folk är så jävla dumma att dom inte begriper att man kan vara invandringsfientlig utan att vara invandrarfientlig! Dom kopplar inte skillnaden! Jag påstår inte att Anders är invandringsfientlig dock! Han är uppenbarligen kritisk till åsiktsfascismen och censuren i landet och som sagt förespråkar asyl för de verkligt behövande!

Själv kommer jag jättebra överens med alla invandrare jag stöter på! Det betyder inte att jag vill att vårt land slösar bort 300 miljarder årligen på att få in fler!

”Har skickats ut som förste dyngspridare”
S rasar mot Mats Odells Toblerone-attack på Mona Sahlin – anar kampanjstrategi
Reinfeldt: ”Jag tar inte instruktioner från Östros”
Gick till hård attack mot de rödgrönas förslag om kilometerskatt
Lögndetektorn delade läsarna
Blocköverskridande samtal.
S vill samarbeta med M om vården.
Massarbetslöshet även 2011 om regeringen inte gör mer”
Belgiens regering har avgått
Språkfärgad konflikt.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1967099/jimmie-akesson-riktar-hard-kritik-mot-m-och-s
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1966712/reinfeldts-forklaring-de-har-ingen-politik
Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Johan
  Apr 30, 2010 @ 16:52:50

  ”Barnen” är nästan uteslutande ungdomar 16-19 år, muslimska ungdomar som fungerar likt ankare för resten av sin släkt. Väl hemmastadda i en svensk kommun dyker familjen upp som av ett trollslag. Allmänna Arvsfonden har tidigare studerat fenomenet med ensamkommande barn, bland slutsatserna återfinns följande citat:”Utsattheten bottnar framför allt i att de allt som oftast inte söker sig bort från hemlandet av egen vilja utan beslutet fattas av kvarvarande vuxna, närmare av den egna familjen.””Ofta har dessa ungdomar stora krav på sig från familjen i hemlandet, eftersom de förväntas att lyckas snabbt i det nya landet och sedan hjälpa de kvarvarande.”Om lagen skulle följas skulle ensamkommande inte få något uppehållstillstånd i Sverige, utan de skulle återbördas till sina föräldrar i hemlandet. Nu har inte lagen ändrats, utan det har istället uppstått någon form av praxis som är direkt lagvidrig. Sverige har skrivit under barnkonventionen och i den kan vi läsa att varje barn har rätt att växa upp i sitt hemland med sina föräldrar. Att säga ja till ”ensamkommande barn” innebär i praktiken att man beviljar tillstånd till det fyrdubbla antalet människor, minst! För kommunen blir det extra kostsamt eftersom det inte betalas ut någon ersättning för anhöriginvandrare. De ”ensamkommande barnen” kommer främst ifrån Irak, Somalia och Afghanistan, vilket innebär att de anhöriga saknar kvalifikationer och språkkunskaper för att kunna jobba i Sverige på lång tid eller i vissa fall aldrig någonsin. Varför får vi inte debattera invandringen? Varken kostnader runt invandring eller de problem som finns runt invandringen. Däremot debatteras kostnader för sjukskrivna och arbetslösa och dess antal redovisas i nyheterna regelbundet. Men alla kostnader runt invandring är tabu trots att de tar en mycket större del av våra skattemedel och utgör en enorm kostnad för samhället.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 30, 2010 @ 19:52:25

   Bra och viktig info! Jag tog mig friheten att feta vad jag tyckte var särskilt viktigt! Hoppas det är OK!

   Svara

 2. Allah
  Apr 28, 2010 @ 15:59:44

  Jag börjar verkligen känna mig nojjig över vad som pågår i landet. Man talar om censur och bokbål, man skrämmer och hotar folk som har andra åsikter.

  Och detta görs av vänstermänniskor. De som säger sig vara de goda.

  Är vi tillbaks i 30 talets Tyskland?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 28, 2010 @ 16:31:36

   Kommunisterna älskar diktatur och åsiktsförtryck. Det har dom alltid gjort. Dom diggade Pol Pot, Sovjetunionen, Kina och nu även islam. T ex är dom jävligt angelägna om att Afghanistan återlämnas till talibanerna. Dom gör mig spyfärdig!

   Svara

 3. Robin Shadowes
  Apr 28, 2010 @ 08:44:19

  Jag har ingen relation till deras böcker då jag hann bli vuxen innan dom blev kända men det hedrar dom att dom tar sätter ner foten i frågan om yttrandefrihet och åsikts-censur då ju i allmänhet 99,9% av kändis-frälset normalt är pk så det stänker om det.

  Svara

 4. Läsglasögon
  Apr 28, 2010 @ 06:23:30

  ”…för dom som verkligen har asylskäl!”
  Du har ju verkligen inte läst vad han skrivit. Du har väl inte ens läst hans inlägg på newsmill!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 28, 2010 @ 12:13:16

   Självklart har jag läst hans inlägg på Newsmill! Vore befängt att annars skriva som jag gjort, ”defies comon sense!”. Han skrev bla (nästan i slutet):
   ”Jag tycker att alla som söker sig hit och som har giltiga skäl ska få stanna …”. Giltiga skäl för asylsökande är just giltiga asylskäl!

   Vidare skriver han på nästa stycke:
   Och jag tycker väl som de flesta att fuskar man sig in i landet diskvalificerar man sig för vidare vistelse här.” Det inkluderar förstås att ljuga om sin ålder.

   Vad är ditt problem? Har du ens läst hans inlägg på Newsmill?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: