Vi har för LITE mediadrev!

Jag ogillar kritiken mot ”mediadrevet”! När journalister för en gångs skull söker sanningen så skall detta problematiseras!! Som om det var något ondskefullt!

Vem är ute och cyklar? Den som agerat felaktigt eller den som rapporterar om det?

Varför ser vi inga mediadrev mot Sverigedemokraternas invandringspolitik? Dom påstås ju ha så jävla fel! Svaret är förstås att det istället skulle framkomma att dom har rätt!

När media hävdar att SD har fel, men mediadrevet uteblir, då har vi kvitto på att dom ljuger!

Den svenska journalistkåren är oerhört förljugen vad gäller invandringspolitiken och islam! Man har ingen självrespekt, av goda skäl! Men i övriga frågor kan man vara hur ärlig som helst!

Jag har totalt tappat respekten för politiskt korrekta journalister bl a efter att ha debatterat med några av dom. Deras argument är så infantila att man tar sig för pannan! Det är så jävla uppenbart att många vet att dom har fel, men likväl måste framhärda med sina idiotiska ”politiskt korrekta” argument! Dom blir som babblande idioter! Oärliga personer tenderar att framstå som idioter när dom pressas!

Problemet är framförallt att det s k ”mediadrevet” bara vill hitta sina sanningar! Andra sanningar vill dom inte exponera! Tidningarna har väsentligen politiskt korrekta journalister. Det innebär att dom är positiva till invandring och till islam.

Det finns naturligtvis undantag även bland journalisterna. Vissa är bra och ärliga! T ex Ulf Nilsson på Expressen och Per Gudmundson på SVD. Men vi får räkna med att även dessa är hårt styrda av redaktionerna! Dom flesta är dock dumma och/eller ynkryggar!

Dom accepterar t ex att muslimska kvinnor och barn far illa. Här ser vi inget mediadrev, för det skulle ju gynna ”främlingsfientliga krafter”. Hellre offras dessa barn och kvinnor!

 ”Dom skulle få sin världsbild bekräftad!” Well, den är bekräftad! Dock önskar vi av hela vårt hjärta att vi hade fel, att vi har missuppfattat allting, att det bara är en ond dröm!

Men se, idioterna som ”vet bäst” är så grumliga i huvudet att dom inte förmår visa att vi har fel.

Tidningarna har valt att acceptera orättvisor av partipolitiska skäl. För att hindra SD att komma in i Riksdagen får en misslyckad invandringspolitik och ett aggressivt, förtryckande islam grönt kort!

Sanningen om invandringen och islam förtigs systematiskt!

 Det är ju skitenkelt för den som jagas! Bäst är förstås att från början göra saker man kan stå för! Då är det drevet som får skämmas! Har man agerat fel så är det väl bara att lägga korten på bordet. Vill man inte det så får man naturligtvis skylla sig själva!

Livet är inte rosenrött! Alla har vi gråskalor! Inget att skämmas för att våra liv inte är perfekta. Dom som verkligen får skämmas under mediadrevet är dom ryggradslösa! Har man ryggrad slipper man skämmas i någon större utsträckning! Oerhört många i det offentliga Sverige saknar ryggrad, så utrymmet för mediadrev är enormt!

What´s the problem? Har jag missat något?

Mediedrevets regler
 Läs recensionen
Pihlblad om drevet:
Hör Browns dundertabbe
Här säger han vad han tycker – egentligen.
Tungan slant.
MP backar om SD-samverkan
Språkröret i Karlskrona, Sofia Bothorp:
Kungen tvingas fira utan Madde
Efter kärlekskrisen – kungens fleråriga födelsedagstradition med alla barnen bryts
Kungen pratar om Madeleines brutna förlovning
South Parks Muhammed- avsnitt stoppas i Sverige
Muhammed-skämtet blev för mycket: ”Vi måste tänka på vår säkerhet” ”Man måste få skoja om allt och alla”
http://www.expressen.se/1.1961618
South Park-avsnitt visas inte i Sverige
Simpsons ger sitt stöd.
Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: