Väljarförakt!

Gordon Browns mycket nedsättande kommentar om en av sina väljare, som oroade sig för invandringen, belyser det väljarförakt som genomsyrar etablissemanget, även i Sverige.

Och pensionärerna, som nyligen frågade en KDS-politiker om invandringens kostnader, avfärdades som rasister!

Alla som ifrågasätter vår misslyckade invandringspolitik stämplas som rasister! Deras argument är irrellevanta! Det ironiska är att alla erkänner att den är misslyckad!

Valstugedebatten inför förra valet, där politikerna var invandrarvänliga framför kamerorna och invandrarfientliga när dom trodde kameran var avstängd, visade på det omfattande hyckleriet! Politikerna är falska som vatten!

Väljarnas röster duger, men deras oro och åsikter nonchaleras!

Etablissemanget har ett enda mål, som överskuggar allt annat. SD skall hållas utanför riksdagen, kosta vad det kosta vill!

Brittiska tidningar tar ställning
Labour förlorar två ledande dagstidningars stöd.
Analys.
Bakgrund: David Cameron.
Bakgrund: Gordon Brown.
Bakgrund: Nick Clegg.
Webb-tv.
Gordon Brown pressad.
Hopp efter saudisk tidningsbild
Kung och kronprins figurerar med kvinnor – utan täckta ansikten.
”Slöjförbud skenfråga”
Kritik mot belgiskt beslut.
De rödgröna satsar på ensamstående
Grön avkoppling i dag
Brown tappar viktigt stöd
Cameron tar tydligare ledning
 Ledarbloggen – Cameron på väg tillbaka
Brown misslyckades
Pressad Brown jagad av blunder
  Mona Sahlin och Lars Ohly demonstrerar som vanligt
  De rödgröna vill satsa 1,3 miljarder på ensamstående föräldrar
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1971948/rodgrona-flortar-med-mammor
http://www.expressen.se/ledare/1.1972071/s-truntprat-om-solidaritet
http://www.expressen.se/ledare/1.1972071/s-truntprat-om-solidaritet
Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. ddayperspective
  Maj 01, 2010 @ 20:41:03

  En riktig karlakarl den där sossen… en man att lita på! 😦

  Svara

 2. Johannes Forsblom
  Maj 01, 2010 @ 19:20:29

  Frankrike och Belgien har nyligen beslutat för att förbjuda burkan i offentliga sammanhang, däribland på skolor, postkontor, sjukhus och liknande.

  Men Belgien har gått ett steg längre, genom att förbjuda burka på alla offentliga platser med hot om fängelsestraff.

  Vi måste komma i håg att Frankrike har det största antalet muslimska invandrare i hela Europa och att de är rädda för att det inhemska födelsetalet inte når upp till samma födelsenivåer som hos muslimerna.

  Det är ett försök att till varje pris förhindra att den franska eller belgiska identiteten blir islamiserad.

  I denna process vill man skicka ut ett mycket tydligt budskap till framtida muslimska invandrare: ”Om ni vill emigrera till oss, måste ni vara redo att överge era traditioner, för att anta de europeiska traditionerna”.

  Jag ser inget konstigt i att förbjuda burkan, eftersom det är en sekteristisk livsstil som inte vill integreras i det nya hemlandet. Det finns en tendens att dessa grupper vill sluta sig inåt.

  Det är så enkelt och förnuftigt att till och med barn som säger att kejsaren är naken, frågar varför vuxna människor tycker om att leka spöken på gatorna?

  Svara

 3. salko
  Maj 01, 2010 @ 17:37:12

  Shadi Ghadirian was born in 1974 in Tehran, Iran. She is a photographer who continues to live and work in Iran. Ghadirian studied photography at Azad University (in Tehran). After finishing her B. A., Ghadirian began her professional career as a photographer. She says that ”quite by accident”, the subjects of her first two series were ”women”.
  http://www.photography-now.com/artists/K11911.html

  Svara

 4. salko
  Maj 01, 2010 @ 17:29:10

  http://www.nytimes.com/2008/05/30/arts/design/30sati.html?_r=1
  ردشیر محصص,rdeshir Mohassess’s illustrations and cartoons have been regularly published in Iranian newspapers and periodicals such as Kayhan, Ettelaat, Ayandegan, as well as international newspapers such as the New York Times. This legendary artist has been the subject of books and numerous solo and group exhibitions in Iran and abroad.

  Svara

 5. salko
  Maj 01, 2010 @ 10:38:38

  rättvisemärkta kläder & ekologiskt mode:Har modetrenden gått för långt? Burka är bara en kortvarigt, återkommande modetrend.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 01, 2010 @ 10:46:23

   En ”modetrend” som varat i 1400 år? Du vet väl att dessa plagg är påbud enligt koranen? Det är en religiös plikt! Inget mode!

   Svara

 6. sansaer
  Maj 01, 2010 @ 10:27:11

  Jag och alla andra svenskar behandlas rasistiskt av alla dessa muslimer som inte vill anpassa sig till de seder och bruk som gäller i Sverige. De som inte accepterar vår öppenhet och vill påtvinga oss att stå ut med och acceptera seder och bruk som ligger oändligt långt ifrån vår demokrati, yttrandefrihet och öppenhet. Muslimsk klädsel signalerar inget annat än avståndstagrae från vårt samhälle samt en slutenhet som går helt stick emot vad som varit praxis i vårt samhälle det senaste seklet. De muslimer och tex vänstergalningar som proklamerar för acceptens av täckt klädsel i Sverige är de största rasisterna här i landet. Vi som tvingas utstå detta är utsatta för ett rasistiskt förtrtryck som aldrig någonsin funnits i det här landet förut. Och de som därmed utsätts för rasism är vi etniska svenskar samt övriga som vill leva i ett öppet samhälle

  Svara

 7. Erasmo Bernales ochoa
  Maj 01, 2010 @ 08:00:09

  Det är inte nån rasism nej alla dessa araber som hatar Europa stannar kvar varför som animaler dem är fattar dem inget heller jag ser varje dag dessa animaler när dessa animaler klagar på skolmat som betalas av alla svenska medborgare utan att klaga men dessa araber animaler gör det,i deras länder såna animaler fick inte ett shit men har dessa animaler klagar på allt låt dem gå hem till sina hemländer dem trivs yu inte har.araber animaler det är allt

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: