David Cameron vill minska invandringen!

Rheinfeldt tjötar om likheterna Moderaterna har med brittiska Tories. Men det finns stora olikheter också! Medan Moderaterna vill ha fortsatt hög invandring, så vill Tories minska invandringen! Detta pratas det ganska tyst om i svensk media. Moderaternas politik hade förlorat i England!

Tories invandringspolitik förefaller vara närmare SD än Moderaterna!

En skillnad är uppenbarligen också att invandrarfrågan inte är tabubelagd som i Sverige!

Det är givetvis nödvändigt för att inte terrorismen, kriminaliteten och alla islam-relaterade problem i övrigt skall bli ohanterliga. Denna klarsyn har ännu inte drabbat det svenska etablissemanget. Dom anser inte att svenskarna skall föda sin egen befolkning utan att vi skall importera den i form av muslimer.

Om befolkningen ökar i form av muslimer, så är det väl muslimerna som ökar, inte svenskarna! Muslimerna har fått ett nytt land!

TV: Filmen som avslöjar fusket
 Här hindras brittiska väljare från att rösta
Cameron sträcker ut hand
 Cameron vill bilda regering med liberaldemokraterna 
 Därför avgör förloraren vem som vinner
Detta är David Cameron 
”Vad blir största skillnaden med konservativa?”
Cameron vill regera med liberalerna
Toryledaren talade.
Stora utmaningar.
Brittisk valforskare:
Brittiska tidningar öppna för sidbyte.
”Regeringen måste lösa den ekonomiska röran.”
Britterna får ”egen Reinfeldt”
”Ny sorts höger” väntar efter valet.
Fredrik Reinfeldt:
Fakta.
Besvikelsens natt för Nick Clegg
Liberaldemokraterna höll inte hela vägen.
DN:s korrespondent Dan Lucas:
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1980159/david-cameron-erbjuder-liberaldemokraterna-ett-samarbete
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1980113/gordon-brown-vi-star-infor-nagot-okant
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1979669/inget-parti-far-egen-majoritet
http://blogg.expressen.se/lars/entry.jsp?messid=596500
http://blogg.expressen.se/opinionsbloggen/entry.jsp?messid=596493
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1979470/reinfeldt-hyllar-konservativa
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1979478/mona-sahlin-jag-ser-tre-forlorare
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1978893/folj-vad-britterna-twittrar-om-valet
Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Mika
  Maj 09, 2010 @ 11:05:26

  Men herregud, varenda land i Europa vill minska invandringen, utom Sverige. För Sverige styrs av extremister.

  Svara

 2. Lövet
  Maj 08, 2010 @ 13:13:04

  ”Om befolkningen ökar i form av muslimer, så är det väl muslimerna som ökar, inte svenskarna! Muslimerna har fått ett nytt land!”

  En hellyllesvensk som konverterar till Islam: är han svensk eller muslim? En muslim född i sverige: är han svensk eller muslim? En muslim som kommer till sverige, skaffar sig jobb, volvo och radhus, blir svensk medborgare och betalar skatt: är han svensk eller muslim?

  Det finns ett skämt av ett tyskt komikerpar som går ungefär såhär: ”Ben Johnson, är han neger eller kanadensare?”

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 08, 2010 @ 18:43:29

   Svaret på dina frågor (Först motivering och teori, längst ner konkret svar):
   Svenskarna är först och främst vår gen-pool, våra gener! Närbesläktade genpooler är mer svenska än andra, t ex är våra grannländer nästan och ibland mer svenskar genetiskt. Finland har ju varit en del av Sverige under många hundra år, och Skåne har tillhört Danmark. Så en nyckelfråga är om vår genpool skall försvinna eller bli en minoritet i vårt eget land. Vi är ju vår genpool och inget annat! Det ligger ingen värdering i det, bara att det är vi! Skall vi eller dom vara det framtida sverige?

   Det är djupt mänskligt att vilja att ens gener lever vidare. Något Sverige gett upp? Många tycks resonera som så att det kvittar vem som bor i Sverige, vi eller någon annan (t ex araber). Om vi byts ut mot ett annat folk så är vi lika nöjda för det! Är inte det puckat?

   En annan aspekt av svenskheten är våra åsikter (som orsakar beteenden): religion, språk, värderingar, samhällssyn, integration. Här nedan fokuserar jag på de svenska åsikterna!

   ”Teori” och motivering:
   Man kan vara mer eller mindre svensk, så det är en glidande skala, beroende på hur många villkor man uppfyller och i hur hög grad man uppfyller dessa.
   Nationalitet definieras av t ex gemensamt språk och religion? Jag anser att integration, grundläggande värderingar och samhällssyn är väldigt viktiga också! En svensk känner till sveriges kultur . Sen tycker jag också tiden man bott i Sverige är en faktor. Ens ursprungskultur är också en faktor. Kommer man från en helt främmande kultur finns ju alltid risken att man faller tillbaks till den kulturen så småningom. Folk från grannländerna kommer från närbesläktade kulturer så där blir det nästan full pott.
   Låt oss för enkelhetens skull säga att vi värderar utifrån följande kriterier:
   kulturkännedom, språk, religion, integration, värderingar, samhällssyn, tid i Sverige, ursprungskultur. Värderingar och samhällssyn och integration anser jag vara särskilt tunga bitar i ”nationalkaraktären”. För att integration skall vara möjlig krävs att man kan språket och en viss acceptans av landets värderingar och samhällssyn.

   Den som alltid talar svenska bör få mer poäng än den som talar ett främmande språk hemma. Kristendom ger högst poäng bland religionerna. Men judendomena har gamla anor i Sverige så det får betraktas som mer svenskt än många andra religioner och det är nära besläktat med kristendom. Islam är så avvikande från judendom och kristendom att det bör få sämre poäng ur det perspektivet. Sen har vi samhällsynen där kristendom och judendom har liten påverkan, medan islam har jättestor påverkan! Den som är uppväxt här och tittat på svensk TV, läst svenska tidningar och lyssnat på svenska radiokanaler har vår kultur i sig mycket mer än den som bara tagit del av arabisk media! Dom har låg kulturell kunskap (vår kultur förstås). Värderingar påverkas mer av kristendom och judendom, men det är ju ett i grunden kristet samhälle så det är naturligt att kristendomen inte står i någon större konflikt här. Judendomen gör det inte heller. Däremot är våra värderingar väsentligen i motsats till koranen! Samhällssyn är synen på demokrati, jämlikhet, yttrandefrihet. Åter ingen konflikt med kristendom och judendom, däremot stick i stäv med islam!
   En ursprungskultur nära besläktad med vår egen får högre poäng medan någon från somaliska landsbygden får mycket lågt poäng. Dvs säg att en somalier blivit ”helyllesvensk”. Risken är dock mycket större att han senare i livet radikaliseras och blir militant islamist. T om om han ”tappat tron”. Medan en med rötterna i den svenska kulturen riskerar en sådan utveckling i mycket mindre grad. Det väsentliga är hur starka band man har till ursprungskulturen och hur avvikande den kulturen är från vår. Den som fötts i Sverige är mer svensk än den som bara bott här några år. Ras däremot kan jag inte se att det har betydelse per se. Däremot har folk från främmande kulturer ofta annan ras.

   Svenskheten sitter i skallen, i själen! Iden med dessa tankegångar är att visa att det är en massa glidande skalor och att det inte är svart-vitt. Viktigast är religion, värderingar och samhällssyn. Judendomen skulle jag ge 9p för religion. Inte för att det är en dålig religion utan för att den inte är lika svensk som kristendomen.

   Tag en Somalisk muslimsk troende kvinna som inte kan svenska och knappt kan något om landet. Hon får nästan noll poäng! Medan den konverterade ”helyllesvensken” får betydligt mer. Han stupar dock på religion, värderingar och samhällssyn. Ytterst tunga bitar. Från helyllesvensken är det en glidande skala till den radikaliserade somaliern som inte ens kan prata svenska och vars fru går omkring i burka.

   Som sagt sitter svenskheten inte i utseendet eller rasen per se. Så ditt negerskämt har ingen relevans! Det är omöjligt för en troende muslim att var svensk såväl genetiskt som åsiktsmässigt!
   Konkret svar på dina frågor, grovt förenklat förstås (och med vissa antaganden), men du förstår nog idén:

   helyllesvensk:
   språk 10, religion 10, integration 10,värderingar 10, samhällssyn 10, tid i Sverige 10, ursprungskultur 10, kulturkännedom: 10: 80p

   En hellyllesvensk som konverterar till Islam:
   Språk 10, integration 7, Religion 0, värderingar 0, samhällssyn 0, tid i Sverige 10, ursprungskultur 10, kulturkännedom 10: 47p

   En muslim född i sverige: är han svensk eller muslim?
   Språk 7, religion 0, integration 5, värderingar 0, samhällssyn 0, tid i Sverige 10, urspungskultur 0, kulturkännedom 5: 27p

   En muslim som kommer till sverige, skaffar sig jobb, volvo och radhus, blir svensk medborgare och betalar skatt:
   Språk 5, Religion 0, integration 9, värderingar 4, samhällssyn 4, tid i Sverige 5, ursprungskultur 0, kulturkännedom 5: 32p han får alltså högre poäng än den svenskfödde pga bättre integration (med bättre värdering, samh.syn).

   Somalisk terrorist som bott här 10 år och talar någorlunda svenska.
   Språk 5, Religion 0, integration 2, värderingar 0, samhällssyn 0, tid i Sverige 3, ursprungskultur 0, kulturkännedom 3: 13p

   Sen kan man värdera islam olika beroende på hur fundamentalistiska och troende dom är. Men redan islam ger låga poäng eftersom religiositeten är betydligt högre än hos vanliga kristna. Poängen måste förstås anpassas efter hur integrerade dom är, samhällssyn etc. Här har jag bara höftat till för att åskådliggöra idén.

   Svara

  • Robin Shadowes
   Maj 08, 2010 @ 19:50:21

   En mohammedan kan aldrig bli svensk per definition. En mohammedan född i Sverige där minst ena föräldern är född mohammedan är fortfarande mohammedan, både enligt mitt såväl som mohammedanskt resonemang. En konvertit räknar jag också alltid som mohammedan då vederbörande precis som Leffe Karlsson har förrått sitt ursprung. Mohammedanerna ska ut härifrån oavsett om dom är födda här eller inte eller om dom har medborgarska så skall detta tas ifrån dem. Konvertiterna får väl välja att följa med sina nya familjer ut eller stanna kvar här och bli inlåsta på hispan på livstid.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 08, 2010 @ 20:18:17

   Jag har svarat på dina frågor nedan, så vill jag att du svarar på inläggets huvudfråga! Bör vi föda Sveriges befolkning eller skall andra föda den åt oss? Dvs skall vår genpool eller andras genpool utgöra det framtida Sverige?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: