Hela Vilks-filmen!

If two men among you commit indecency punish them both.” (Koranen  sura 4:16)

På ”PI” hittade jag hela filmen från Uppsala Universitet (efter attacken och handgemänget).

De muslimska besökarna är inte så lite dumma heller! Förväntade dom sig Pippi Långstrump med Vilks som föredragshållare? Dom kunde förstås inte blunda eller lämna salen utan måste bruka våld och skrika ett bra tag! Dom visste att dom skulle bli provocerade så vad fan klagar dom för?

Självklart var muslimernas syfte från början att störa föredraget! Det var en planerad smutsig aktion! Ett rent sabotage!

För mig är det uppenbart att muslimerna inte kan uppföra sig och att deras aggressioner kommer att bli ett mycket stort problem i framtiden! Tänk dig när dom ökar från nuvarande 5 till 20 %. Samhällsproblemen skulle bli oöverstigliga! Idag upplever vi bara en krusning på ytan!

Notera hur servil och kärvänlig arrangören är mot pöbelhopen, i slutet! Har man inga ordningsregler på Universitet? Men att dom behandlas med silkesvantar är vi vana vid, vid det här laget! Våldets triumf! Allahu Akbar!

Det påminner mig om när dom tyska Universiteten kröp under Hitlers stövel! Jag vill se Universitet uppträda värdigt, behandla pöbeln efter förtjänst! Det är ett värdigt uppträdande! Inte att smeka.

Dom behöver visa hänsyn, inte vi!

Homofobi utlöste attacken!

Endast i danska Extrabladet hittade jag en filmsekvens där det tydligt framgår att det var ett inslag om homosexualitet som utlöste attacken. Jag misstänker starkt att svensk media klippte bort detta för att dom ju är så Politiskt korrekta! Här kan du se filmsekvensen!

Fler filmer!

Här finns ytterligare filmer från tillfället! (tack ”vadhander”!)

Fega råttor

vill inte reta upp muslimerna, men ändå framstå som goda demokrater genom att kalla Vilks konst för dålig! Vilka jävla pissmyror! Man försvarar yttrandefriheten helt kompromisslöst! Annars är man en lort!

Överfölls under en föreläsning i Uppsala  Folk skek: ”Stäng av filmen”  Lars Vilks överfallen  Lars Vilks överfölls under föreläsning  ”Inte skadad, men lite mörbultad.”   Ögonvittne till händelsen: ”Folk skrek och rusade fram mot Vilks”.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1984848/han-visade-en-film-med-gaypar-i  http://blogg.expressen.se/thomasmattsson/entry.jsp?messid=597428
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1984753/lars-vilks-overfallen-under-forelasning  http://www.expressen.se/Nyheter/1.1985104/vilks-efter-kaoset-jag-ar-i-psykisk-chock  ttp://www.dn.se/nyheter/sverige/vilks-overfallen-under-forelasning-1.1092322  al-Qaida-man som hotade Vilks ”dödad”
Vilks-gripen kvar i häkte  ”South Park” retar fundamentalister  Nytt terroråtal i Vilkshärvan  Överfallen på föreläsning  Konstnären Lars Vilks överfallen på Uppsala universitet. ”Jag är inte skadad, men lite mörbultad”, säger han.
Tre misstänkta släppta.   ”Vad händer med Vilks?”  ”Har överlevt ett attentat”
Sveriges muslimer de verkliga offren  anklagad    tumultet  yttrandefrihet inom konsten Lars Vilks: Gårdagen var ett nederlag för alla Två gripna i terrorrazzior i USA  Tumult vid iranska ambassaden  Vilks hemsida hackad
Vilks överfallen under föreläsning   Nytt terroråtal i Vilkshärvan   Misstänkt i Vilks-fall kvar i häktet   Vilks: ”Jihad Jane” ingår i mitt konstverk  18/3-10 Stort medieintresse för Jihad Jane   18/3-10 Jihad Jane inför rätta   16/3-10 Många frågetecken i Vilks-utredning   15/3-10 Två män häktade i Vilks-härvan   14/3-10 Ännu en amerikanska i komplotten mot Vilks   Attacken mot Vilks är inget enskilt fenomen  Två gripna i terrorrazzior i USA  S-politiker häktad för planerad kidnappning  http://kvp.expressen.se/nyheter/1.1986501/23-aringen-havdar-att-misshandeln-var-en-olycka  ttp://kvp.expressen.se/nyheter/1.1986500/sa-dodades-inger-78-ar
 http://www.expressen.se/kronikorer/brittasvensson/1.1986550/britta-svensson-det-gar-inte-att-komma-undan-genom-att-tala-om-annat
Bakgrund: Konflikten runt Lars Vilks Muhammedkrisen dag för dag 
Fredrik Strage: En attack mot ”South Park” är en attack mot livet  Ulrika Knutson: Vilks får förnedra, jag får kritisera Dan Jönsson: Den enes konstkritik blir den andres kulturkamp  Ulrika Kärnborg: Lars Vilks röjer en svensk konsensuskultur  Lars Vilks i Andy Warhols fotspår  Axess-chefredaktören om konst som biter  Lars Vilks: Jag siktar på hela religionsfältet  Konstnären Gunilla Sköld Feiler om skilda kultursfärer  DN:s konstkritiker om principen som är helig – ibland  Kajsa Ekis Ekman: ”Talet om ‘det fria ordet’ stänger samtalet”  Topp tre med Maria Schottenius (14/3)  Lars Linder: Nödvändigt att försvara rätten att få vara dum  ”Konstvärldens stöd lamt och tyst”  Grattis, Lasse  Utslag på vad vår yttrandefrihet tål  Pakistan är en smitthärd för islamistisk fundamentalism  Rätt till fel åsikt  Ett hot mot alla  Manifest för en ny upplysning  Niklas Ekdal: Danmarks sak blir vår  Konsten att försvara det man inte gillar  ”Båda sidor har rätt – och fel”  Karikatyr i muslimskt nyhetsbrev
Advertisements

20 kommentarer (+lägga till din?)

 1. litentanta
  Maj 14, 2010 @ 18:52:21

  Ok, ser på din blogg att du sågar rakt av, jag är väl annorlunda gissar jag. Om själva provokationen är budskapet så är det inget jag uppskattar… om det är ok för dig alltså? 😉

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 15, 2010 @ 00:12:21

   Provokationen är budskapet, men inte det enda budskapet! Sträck du ut handen kärvänligt till muslimerna så skrattar dom åt dig (bakom din rygg). Du är och förblir en dum kaffir, för dom! Jag förstår dig! Problemet är att dom skiter i dig! Du är inte muslim så du är en syndare; räkna ut vad du är värd!

   Vad menar jag med att provokationen är budskapet? Jo, att dom måste tåla provokationen! Gör dom inte det så har dom inget i vårt samhälle att göra! Då klarar dom inte av att leva i ett samhälle med yttrandefrihet. Är islam så jävla viktigt så bör dom självklart bo i ett muslimskt land. Men hycklarna föredrar kristna länder, man vill bara spy!

   Om du inbillar dig att dom kommer att sluta kräva så fattar du inget alls! Se hur det har gått i Nederländerna, England osv! En nedåtgående spiral!

   Ifall tomtar och troll är så viktiga för dom, så är det deras problem. Inte vårt.

   Svara

  • Peter
   Maj 16, 2010 @ 11:27:10

   Roligt att någon inte uppskattar provokation mot religion. Undrar bara om den personen hade samma åsikt när Ecce Homo drog runt i Sverige?

   Man måste få ironisera över religioner och religiösa dumheter. Om islam inte accepterar homosexualitet har dom inget i vårt sekulariserade land att göra. Vad dom ska lära sig, det är att ta seden dit dom kommer, så som västerlänningar gör när dom anländer till SaudiArabien.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Maj 16, 2010 @ 12:10:58

    Jag kan svära på att muslimer aldrig kommer att acceptera homosexualitet, då det är klart inskrivet i koranen (som ju är guds egna ord!).

    Svara

 2. Robin Shadowes
  Maj 14, 2010 @ 17:42:41

  Alla borde se Good med Viggo Mortensen i huvudrollen. Han spelar en timid universitets-professor i Tyskland under nazist-regimen, en riktig gutmenschen. Han är inte med i partiet eller ens gillar dem. En dag blir han uppkallad till en hög SS-officer som läst hans verk och bedömt honom som speciellt lämplig att skriva ett förord till en ny bok om euthanasi mot mindervärdiga människor.
  Han är inte alls pigg på det men vågar inte tacka nej. Sedan rullar det bara på och innan han vet ordet av så stövlar han runt i SS-uniform själv. Han gör iofs ett halvhjärtat försök att rädda sin ende judiske vän, ett försök som kunde ha lyckats om det inte varit för hans nya yngre fru som är övertygad nazist.

  I denna film ser jag även alla dagens gutmenschen och pladderhumanister. Ni som känner sådana i verkliga livet, börja distansera er från dem om ni inte redan har gjort. För det är dessa människor som kommer gå samma väg som Mortensens karaktär vart det lider. Inte för att dom kommer gå i SS- eller Gestapo-uniform men det är dessa som i framtiden kommer kränga på sig klänning och rolig hatt respektive sopsäck. Dom kommer gola på er och era vänner. Spelar ingen roll om det är en mycket nära familje-medlem, dom kommer gola på er om dom misstänker att ni är fiender till islam. Så skedde i nazi-Tyskland, Sovjet och DDR och det kommer ske även här.

  Svara

 3. Louise
  Maj 14, 2010 @ 16:27:25

  Själv blir jag väldigt pigg på att se och höra hela föreläsningen med Lars Vilks, verkade intressant ju.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 14, 2010 @ 16:57:30

   Absolut! Jag tror dessutom att Vilks är betydligt smartare än vad de flesta förstår! Mitt upp i dödshoten och kalabaliken tappar han aldrig fotfästet. Han vet alltid exakt varför han gör som han gör! Han begriper dom fundamentala frågorna som många ”intellektuella” missar! Men dom är så jävla dumma!

   Svara

 4. Jolly
  Maj 14, 2010 @ 11:59:37

  De beter sig ‘la inte värre än de sedan generationer inavlade sverigedemokrater som alltid dyker upp och stör när AFA har torgmöten… Detta problem är inte isolerat till en enskild folkgrupp, såvida inte sverigedomkraterna öppet vill erkänna att de har aktiva problem med genetiska föroreningar i sina led….

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 14, 2010 @ 13:24:56

   Du är en idiot! Länka till info om när SD misshandlat på andras möten! Däremot har dom själv misshandlats flera gånger! Bara muslimerna dödshotat sina motståndare och försöker även verkställa hoten! Du är en nyttig idiot, som dom gärna hänger, tro inte annat! Som otrogen är du inte värd mycket!

   Du är en jävla nolla. 99 % av alla SD-anhängare är intelligentare än dig, TRÄSKALLE! Islamistkramare!

   Svara

   • Jolly
    Maj 15, 2010 @ 13:50:49

    ”On 14 maj 2010 at 13:24 KLARTEXTEN! Said:
    Du är en idiot!”

    .. och du har ingen utbildning i retorik och debatteknik. Att idiotförklara motståndaren redan i första meningen är det sämsta man kan göra för att nå sympatier. Radikala muslimer har prövat metoden i årtionden och man tycker att du borde lärt dig av deras misslyckande… I may be an idiot, but as an idiot, i’m obviously smarter than You.

    ”Länka till info om när SD misshandlat på andras möten!”

    Det är ju bara att öppna en tidning dagen efter det har varit en stor manifestation.

    ”Däremot har dom själv misshandlats flera gånger!”

    Jag håller med om att AFA är bra mycket värre, men bara för att grannens bil är skrot så behöver du ju inte försumma underhållet på din egen bil…

    ”Bara muslimerna dödshotat sina motståndare och försöker även verkställa hoten!”

    …och de kommer slås ned med samma kraft de initialt lägger på det. Mord- och hot-metodik är lika korkad som ”du är en idiot”-metodik nämligen. Bad dog usually does more bad things before it gets better.

    ”Du är en nyttig idiot, som dom gärna hänger, tro inte annat!”

    They’re welcome to try…

    Jag blev utsatt för cyberterror och utpressning av helsvenskar i veckan och proklamerade öppet att jag hellre har en eldstrid i köket än betalar ett öre till kriminella.
    Jag tror inte radikala religiösa har så mycket peace att finna hos mig om de är där för att ändra min inställning…

    Many have tried…

    ”Du är en jävla nolla. 99 % av alla SD-anhängare är intelligentare än dig, TRÄSKALLE! Islamistkramare!”

    Det är intressant att du kan dra sådana slutsatser om min innersta mentala konfiguration efter att bara ha läst 500 tecken av allt jag sagt genom åren… Det är nog orsaken till varför dina slutsatser är helt fel. Hafsiga beslut har skapat många konflikter idag, och du gör ingenting för att minska den utvecklingen…

    Islamistkramare? .. well .. Nej. Jag ser på islamister på samma sätt som jag ser på exvis Din light-”extremism” :

    You’re all going to destroy yourselfs and do not need my help. I’ll just have to sit back and watch, and when you’re all done destroying this world, we’ll roll out our pre-prepped one and take presidence.

    Sandlådebråk i all ära, men vill ni släppas ut på den stora lekplatsen får ni lära er att dela på leksakerna först. 🙂 (metaforiskt evolutionssnack .. om du har en tillstymmelse av nazistiskt blod i kroppen så vet du att vi uteslutande talar 1000-årsperspektiv när vi talar framtid.)

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 15, 2010 @ 14:57:42

     Förklara på vilket sätt jag är extremist! Jag är lika mycket extremist som en läkare som vill akutoperera en blindtarmspatient! Ett radikalt men livräddande ingrepp! Men gillar man inte blod och skalpeller så får väl patienten dö! Ni låter patienten (Sverige) dö!

     Svara

   • Jolly
    Maj 15, 2010 @ 14:00:15

    ”99 % av alla SD-anhängare är intelligentare än dig”

    We should hope att det inte är sant, för om det hade varit sant så hade det varit ett klart BEVIS på att SD-metoden är felaktig, döende och omöjligt kan fungera.

    You see, min IQ är 179 punkter.

    Så om 99% av alla SD-anhängare har högre IQ än jag så har vi världens samlade intellektuella elit i partiet, och om världens samlade intellektuella elit med sitt partikoncept inte lyckats ta sig in i riksdagen under alla år de funnits här och faktiskt helhjärtat försökt så kan man nog dra slutsatsen att det är själva partikonceptet det är fel på.

    Just a thought …

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 15, 2010 @ 14:48:24

     Jag tar tillbaks vad jag sade om din IQ, om du tar tillbaks ditt påstående om dumma SD:are! Du har skrivit några intressanta kommentarer tidigare (glömde bort vem du var, en självständig tänkare).

     Jag blev så jävla förbannad på denna missuppfattning att SD-anhängare är dumma och lät det gå ut över dig! Tvärtom är dom smartare än dom flesta. Det är korkade människor som står för dom åsikterna. Att tro på vår invandringspolitik är inte förenligt med intelligens! Man tänker längre och ser klarare! Läs bloggar och kommentarer från etablissemangs-anhängare. Dummare jävlar får du leta efter. Det finns inte en jävel jag snöper på kort tid i en debatt!

     Själv är jag inte medlem i SD, men det är uppenbart att dom har rätt om invandringspolitiken och om islam i synnerhet! Om du är smart inser du det! Har jag fel, så är du välkommen att korrigera mig! Det skulle jag uppskatta!

     SD avviker väsentligt från övriga partier, och dom har kontroversiella åsikter. Många idioter måste övertygas! Dumheten som skall överbryggas är monumental! Man behöver dock inte vara något snille för att se att övriga partier är oärliga vad gäller invandring och islam! Det är dåligt kamouflerade lögner! Läs på om islam så inser du att det inte fungerar med vårt samhällssystem. Det är som att blanda olja och vatten! Helt inkompatibelt!

     Svara

 5. Thomas!
  Maj 14, 2010 @ 10:55:30

  Jag har varnat för invandring från muslimska länder sedan 30 år tillbaka, efter egen erfarenhet från arbete och bosättning i Saudi Arabien!
  Svaren jag erhållit är i form av ord som; ”Rasist, nazist, främlingsfientlig” och andra klassiska yttryck för att undvika kärnfrågan!
  Sätt stopp och repatriera de ”muslimska kretinerna” omedelbart!

  Svara

 6. Vadhander
  Maj 14, 2010 @ 10:51:50

  Det finns en som samlar alla filmer, även från de som var på andra platser i salen och filmade med sina mobiltelefoner, här

  http://larsvilks.tumblr.com/

  Den filmen du just nu visar är med, men även fler intressanta där folk spottar på en man som sitter längst bak och har vit skjorta på sig, när de är på väg ut ur salen.

  Svara

 7. marianne
  Maj 14, 2010 @ 10:00:29

  Det är för jäv-t att detta får ske i Sverige! Tyvärr har varken opposition eller regering någon aaaaaaning om hur man ska göra!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: