Invandrarbrottslighet ursäktas!

(Ahmad Akileh som slog ihjäl Inger Wickman i Landskrona)

I all normal nyhetsrapportering så publicerar tidningarna namnet på en omskriven brottsling senast när dom fallit i Tingsrätten. För misstänkta etniska svenskar publiceras ofta namn och bild på långt innan dom fallit.

Tror ni dom publicerar  namnet (Ahmed Akileh) som slog ihjäl den 78-åriga damen i Landskrona? Trots att han fällts för grov misshandel i Tingsrätten? NEJ! Här har man frångått normal publicistisk sed, enbart för att gärningsmannen är muslim!

Leif Silberskys enfaldiga snack att gärningsmannen borde fått rabatt pga att den 78-åriga pensionären var gammal och skröplig kommer förstås Hovrätten att kasta rakt på soptippen! Alla vet att ger man en 78-årig kvinna en kraftig smäll på käften så hon slår huvudet i marken så kan hon dö! Jävla pucko!

Aftonblandets Linda Hjertén (bilden nedan) har skrivit otaliga snyftreportage om gärningsmannen.

Killen slår först ner mannen, därefter kvinnan, som avlider. Flyr från brottsplatsen och håller sig gömd i flera dagar. När han grips så ljuger han först i flera dagar, ”han har inte ens varit på brottsplatsen” osv! Under tiden duperas uppenbarligen en 9-årig brorsdotter till att avge falskt vittnesmål. Och ett vittne hotas! Hur dumma tror dom att vi är egentligen???

Trots att den döda kvinnan har ett blåklocka runt ögat, att killen flydde, gömde sig och bevisligen ljög som en borstbindare så tycker Aftonbladets snuskreporter att han borde frikänts! Därför att han har barn, för att han är muslim. Någon som kommer på något annat skäl?

Omsorgen om gärningsmannen som slog ihjäl en gammal dam är rent vidrig! Ingen människa vid sina sinnes fulla bruk kan tro annnat än att killen slog ihjäl tanten och flydde!

 Är det brottslingen eller offret som förtjänar våra sympatier?

Aftonbladets reporter Linda Hjertén är verkligen pinsamt dum och tycks helt sakna sjukdomsinsikt! Hon tror uppenbarligen att hon kan dupera läsarna, med sin sliskiga journalistik.

Hon avslutar artikeln melodramiskt : ”För Inger var död och allt 23-åringen hade gjort var att fly och ljuga.” Hon glömde att han slog ihjäl henne också, en petitess kanske…

Och altt pekar förstås på att killen är oskyldig, eller hur? Aphjärna!

Vi får väl se hur Hjertén resonerar när hennes egna barn eller föräldrar dödas. Ömmar du fortfarande för gärningsmannen? Jag lovar att applådera dig om du skriver en motsvarande artikel!

Jag säger att denna kvinna är en typisk billig hycklare! Ömmar för brottslingen så länge andras familjer är offer.

Hur vore det om vi försökte tillämpa lite vanligt folkvett Linda, eller är det en bristvara?

Vart är vi på väg om vi skall sympatisera med våldsmannen istället för offret? Vad har han gjort för att förtjäna dessa sympatier? Inte ett skit!

Självklart finns det tillfällen där brottslingen förtjänar våra sympatier, där våldet är ursäktligt! Men fan inte i detta fall!

Den som inte saklöst dömer ut misshandel av två pensionärer som ett grovt illdåd är inte riktigt funtad! När sådant ursäktas då har man tappat fotfästet!

Fast helt idiot är kvinnan inte! Hon tillåter aldrig kommentarer! Då skulle hon få det hett om öronen, sopan! 

En svag journalist, som är livrädd för att låta allmänheten tycka till!

Vi begär inte att muslimer särbehandlas, bara att alla behandlas lika! Ingen positiv, eller negativ särbehandling. Thats it!

Fängelse för p-platsbråk överklagas
Tänk om han hade stannat och hjälpt till? 
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7179761.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7202606.ab
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7206333.ab
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7178008.ab
Fängelse för p-platsbråk överklagas
 Fängelse för p-bråk i Landskrona
 Fälld för p-platsdöd
 Dom för dödsmisshandeln i Landskrona
 Åklagare granskar nazikommentar
SD backar i Landskrona
 Långt straff yrkas för p-platsdöd
 Många mobbade i Vellinge
 Vittne till p-platsbråk hotat
23-åringen dömd till fängelse
Spretiga vittnesmål om p-platsbråket
Åtalad för p-platsbråk kvar i häkte
Åtal för dödsmisshandel i Landskrona
Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Robin Shadowes
  Maj 30, 2010 @ 01:31:05

  Det värsta svamlet står en skitstövel vid namn Ulf Kristiansson på HD.

  Tingsrättens dom känns rimlig och vettig. Resonemanget känns klart, redigt och logiskt.
  Men hur bra den än är, så finns det människor som blir besvikna, arga och fulla av hat.
  Det här kan vara en dom som ingen är nöjd med.
  Tittar man i låtsasvärlden på internet möts man av ett så oresonligt hat att det i vissa fall är sjukligt. Bara att jag skrev den meningen kommer med rätt stor sannolikhet att leda till hatiska och spritt språngande galna kommentarer om mig som person.
  Så är det i låtsasvärlden.
  Och det är inte som jag gissar, jag har sett vad som skrivits om mig tidigare.
  Domen blev offentlig klockan 11 på fredagen och det tog inte lång tid förrän det knappades hat på tangentbord runt om i Sverige.
  Det går lite långsammare i den riktiga verkligheten.
  På fredagseftermiddagen gick jag och snackade med en verklig person i Landskrona som träffar och pratar med många människor, dagarna i ända. En Landskronabo.
  — De jag träffat tycker att ett år och tio månader var ett kort straff. Men många vet inte riktigt hur det gick till där på p-platsen, bara att det blev bråk och att en kvinna dog.
  — Jag tror att en sån händelse gör att folk blir ännu räddare… jag vet inte hur ofta jag hört att folk är oroliga för att gå i stan.
  Rädslan i Landskrona är tyvärr utbredd.
  Den är inget påhitt.
  Människor i Landskrona är bekymrade för våldet och otryggheten, många upplever att de inte kan röra sig fritt i stan. Och där nånstans tror jag att det finns en skillnad mellan verkligheten och den värsta dårskapen på internet.
  I Landskrona finns otrygghet och bekymmer. På internet finns sjuka fantasier om massmord.
  I Landskrona finns riktiga människor, på internet anonymitet.
  Imanen i Islamiska församlingen i Landskrona, Othman Al Tawalbeh, säger att domen ska respekteras. Samt att han hoppas att alla ska se att det här handlar om en enskild händelse, om en enskild person som begått ett brott.
  Det fungerar kanske i verkligheten.
  Förra veckan, när rättegången avslutades, skrev jag så här:
  ”Vad hade hänt om 23-åringen stannat kvar på platsen, tittat till kvinnan, kallat på hjälp, ringt 112 och förklarat att det var en olycka? Om han hade gjort… nånting för att hjälpa till?”
  Nu vet vi. Hans agerande efter händelsen plus att han fortsatte hålla sig undan och sedan ljög i polisförhören gör att tingsrätten inte tror på honom.
  Men domen är, trots att den är vettig, kanske sådan att ingen blir nöjd.
  23-åringen och hans anhöriga hoppades på ett frikännande, 71-åringen som förlorade sin livskamrat fick ett bantat skadestånd och väldigt många människor tycker nog att straffet är kort.
  Och så har vi dårarna på nätet… De värsta hade inte ens varit nöjda om 23-åringen fått livstids fängelse.

  http://hd.se/landskrona/2010/05/28/en-dom-som-ingen-ar-nojd-med/

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 30, 2010 @ 06:44:54

   Jag läste hans artikel och den gjorde mig spyfärdig! Vad som kännetecknar idioter som han är att dom inte tillåter kommentarer och att dom aldrig vågar sig in i en debatt, eftersom dom skulle förlora den. Dom är några jävla sopor! Han skulle ha lika stor chans i en fri debatt som en smörklick i en stekpanna!

   Svara

   • Robin Shadowes
    Maj 30, 2010 @ 23:55:45

    Fast lite kul är det att man kan läsa mellan raderna att han uppenbarligen sett vad som skrivs om fallet på nätet och även om sig själv. Demokratbloggen har ägnat minst ett par inlägg åt stollen. Fast det behöver han ju inte ta så hårt. Vi näthatare lever ju inte i verkligheten. Fast hade Kristiansson tvingats att leva i den verkliga verkligheten, den utanför redaktionen och sitt gated community om så bara för en enda dag, så hade han sedan legat i fosterställning, skakat av skräck och bölat okontrollerat. Under förutsättning att han hade överlevt förstås…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: