Behövs invandringen?

Det hävdas att Sveriges befolkning minskar utan invandringen. Det är korrekt! Den minskar långsamt dock.

Betyder det att invandringen är nödvändig för bibehållen folkmängd? NEJ! Vi kan faktiskt föda vår egen befolkning, som t ex muslimerna! Detta är det naturliga förstås, inte att den importeras!

Hur skall detta åstadkommas då? Vi måste öka stödet till barnfamiljer till den grad att familjerna ökar barnafödandet. Minska invandringen och överför pengarna till barnfamiljerna! Med ljusare framtidsutsikter, både ekonomiskt och socialt känner barnfamiljerna större optimism och föder då fler barn.

Att föda barn när muslimerna ökad dramatiskt här skapar inte optimism hos svenskarna! Kan vi ändra på utvecklingen skulle dom se ljusare på sina barns framtid! Och skulle föda fler!

Hur smart är det att importera en religion som skapat problem i alla sina hemländer? Inte ett enda muslimskt land har demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet! Det finns inte en enda muslimsk välfärdsstat?

Ifall vi behöver en arbetskraftsinvandring temporärt, så kan detta ske i form av gästarbetare (som SD föreslår) och framförallt från icke muslimska länder! T ex Kina, Japan, Korea, Indien, latinamerika  förutom våra europeiska länder förstås!

Men det skall vara selektiv arbetskraftsinvandring. Vi skall enbart tillåta invandring av välutbildad arbetskraft inom bristyrken! Inga socialfall! Som är normalt inom många andra länder!

Flyktinginvandring bara när asylskäl verkligen finns! Alla som kastat sina ID-handlingar skickas omedelbart tillbaka varifrån dom kom! Utan prövning! Dom försöker ju uppenbarligen blåsa oss!

Då skulle vi slippa alla problem muslimerna för med sig i form av våld, kriminalitet, våldtäkter, upplopp, intolerans, terrorism etc. Islam har inte tillfört Sverige något positivt alls, däremot oerhörda kostnader och sociala problem!

Sverige blir en muslimsk stat!

S-ledarens attack mot Reinfeldts jobbplan för unga   Reinfeldt, sluta att nonchalera unga utan jobb  ”Maud Olofsson skrämmer bort en del väljare.” Integration under luppen  Brutal misshandel upp i hovrätten ”Så får unga jobb”  Politikerna lovar – DN.se granskar. Björn Hedensjö:  Alla valfläskkollar: Nationalekonom: SD:s beräkningar är överskattade Professor i nationalekonomi om SD:s skuggbudget.  Demonstranter avbröt SD-möte.  Första skuggbudgeten:  Integration under luppen  SD vill skära i bistånd  Sahlins politik får väljarna att fly  SD vill skära i bistånd  Allt till alla – med hjälp av stängda gränser 

 Demonstranter stoppade SD:s Jimmie Åkesson Av Maria Rydhagen
Sänkta skatter, höjda bidrag och nej till invandring ska ta Sverige dit
SD vill skära i bistånd  Demonstranter avbröt SD
Valupptakt Sverigedemokraterna. Första skuggbudgeten:
Integration under luppen  Riksrevisionen synar. Vad gör staten för att ta tillvara invandrade akademikers kompetens?  SD: Mer till … alla Sänkta skatter, höjda bidrag och nej till invandring ska ta Sverige dit   TV: Här förklarar Israel agerandet    Utrikesministern: Anklagar organisatören för terror-stöd.  ”Olagligt att borda fartygen”
  Folkrättsexpert: Israel bryter mot folkrätten. 693  Skärpt polisbevakning vid synagogor i Sverige.  Israel kritiseras. EU kräver utredning. WEBB-TV.
MUF-ordföranden: ”Ship to Gaza är Israelutrotare”.
  LEDARE: ”Israel skadar sin egen sak”.
SvD LIVERAPPORTERADE | Minut för minut under måndagen – här är hela direktrapporteringen.  Rådet i extrainsatt krismöte om Israels stormning av konvojen. Nio svenskar greps i Israel.  Samtliga svenskar från konvojen funna Sex sitter i fängelse. Israel planerar nya ingripanden. 7.000 demonstrerade i Stock- holm. Militärens bilder från attacken. Webb-TV: DN:s Nathan Shachar: ”Våldet oanständigt.” Ship to Gaza: DN Ledare, 1 juni.  Vad tycker du? Fyra svenskar i fängelse  Turkiet kräver att FN:s säkerhetsråd kallas in ”Viktigt att det blir kraftiga motreaktioner”  Israelisk militär: 10 aktivister dödade   Israel kallar konvojen ”en armada av hat”   Gazaflotta når fram på måndagen   FN-organ: Israel stör avsiktligt FN:s hjälpinsatser   Oväntat Israelstöd till Gazaskepp  Elva svenskar på fartygen  ”Israel kan redan tidigt ha beslutat om anfall”  Lasta skeppet till Gaza City   LIVERAPPORT: ”Andra fartyget i hamn i Israel”   Gazakonvojen stormad – flera döda    Tysklands president avgår  Fråga & svar om bordningen    Kontakten med svenskarna helt bruten  Ship to Gaza stormades – flera döda   SvD på plats i Ashdod: ”Första fartyget i hamn”     Demonstranter försökte storma konsulat   ”De har inte rätt att borda andra fartyg”     Hård kritik mot Israel  UD får inte tag på svenskarna    Här ligger Ashdod
Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ottilia
  Jun 11, 2010 @ 12:40:24

  Jag tycker att det är exceptionellt korkat att ge bidrag för ökat barnafödande när det istället borde satsas på mottagande av politiska flyktingar eller folk som blir förföljda i sina hemländer. Och varför ökat barnafödande med dagens klimathot?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 11, 2010 @ 16:06:49

   Vi behöver inte fler muslimer och problem här! Skall vi släppa in flyktingarna bara? Då bör vi skära ner på 90 % av flyktingmottagningen.

   Bara en korkad nation föder inte sitt eget folk. Det är onaturligt att importera den, särskilt när dom inte delar våra värderingar, med stora problem som följd!

   Istället skall deras hemländer lösa sina egna problem, inte exportera dom! Stäng gränserna och låt dom sopa upp sin egen skit! Vi vill inte ha hit problemen!

   Svara

 2. carl
  Jun 05, 2010 @ 22:16:55

  Tror att vi inte behöver så mycket mer invandrare
  inte just nu iaf. utan det räcker ett bra tag framåt,
  man får väl först ta av de som idag arbetslösa det finns ca 9-10 % arbetslösa. Egentligen skulle det vara en stor byggbom just nu, tänker på alla ”mambos”
  som vill flytta hemifrån , det är ca 190.000 ”mambos”
  just nu, men har inte råd att skaffa något eget samt att det finns inget ledigt heller, om det fanns bostäder som de kunde flytta in i direkt, samt att ges möjlighet att bilda familj, med barn osv. Men då
  behövs det ett brett stöd till barnfamiljer, de ska inte ses som ngt. problem utan en tillgång.
  En fundering var ska alla invandre bo om det forsätter i denna skala det kan ju inte komma 100.000 varje år till landet där det färdigställs ca 15.000 nya bostäder, vad jag vet så har vi bostadsbrist den eskalerar hela tiden. Sedan har vi alla uteliggare i
  Sthlm. Göteborg osv. de har säkert varit goda skattebetalare en gång men halkat på glid pga. alkohol droger, skillsmässa osv. Även de behöver en bostad.

  Svara

 3. Robin Shadowes
  Jun 03, 2010 @ 00:20:47

  Vi behöver invandring lika mycket som vi behöver herpes, AIDS, ebola och svin-influensa. You do the math.

  Svara

 4. ddayperspective
  Jun 02, 2010 @ 17:20:32

  Nej mer invandring behövs inte för ett bra tag framöver! Framförallt inte av dem som går rakt in och lyfter ersättningar från våra trygghetssystem. Det är den begripliga ekonomiska invändningen som håller.

  Sedan måste Sverige måste få en chans att införliva dem som finns här i landet till först svenska lagar och sedan vilja värdesätta och vårda.

  Antalet muslimer i Sverige är också en mycket allvarlig risk för Sverige OM flyktingpolitiken och anhöriginvandringen tillåts fortsätta, för då är det bara frågan om NÄR muslimerna kommer i majoritet, har besatt både riksdagspartier och andra viktiga samhällsposter och avvecklar den parlamentariska demokratin och ersätter riksdag och regering med islam, imamer, sharialagstiftning och koranen som vägvisare genom livet och för all utveckling. SKA VI ACCEPTERA ATT SVERIGE BLIR ETT NYTT IRAN? Naturligtvis inte.

  Lyssna på Janne Josefsson när han talar klarspråk om mångkulturen –

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: