Stort mörkertal för SD!

Vid opinionsmätningar bör man ta hänsyn till den sk Bradley-effekten, ”skämmighetsfaktorn”, som gör att ett parti som smutskastas underrapporteras i opinionsundersökningar.

Vi vet alla att SD:s medlemmar förföljs och misshandlas av muslimer och vänsteraktivister. Dom riskerar att få problem på arbetsplatsen om sanningen kommer fram. Dom är allmänt och felaktigt stämplade som rasister. Många vågar därför inte erkänna att de tänker rösta på SD.

Inget annat parti utsätts för den förföljelse som drabbar SD!

Så i undersökningar där fullständig anonymitet inte garanteras får vi räkna med att antalet SD-sympatisörer underskattas. Ju sämre anonymitet, detso större underskattning. Undersökningar där vederbörande rings upp eller på annat sätt kan identifieras är opålitliga när det gäller SD-sympatisörer.

Detta är ett extremt förhållande som opinionsinstituten inte har någon vana att hantera och bedöma!

Utöver den nämnda förföljelsen så bedriver massmedia en massiv smutskastningskampanj mot SD-anhängare och f ö mot var och en som dristar sig till att kritisera invandringspolitiken. Dom beskrivs som mobb, rasister och islamofober, men man vägrar bemöta dom med sakargument!

En enkel test ifall du stödjer SD: erkänner du själv öppet att du stödjer SD? Jag menar inte alls att man behöver erkänna detta öppet!  Absolut inte!

Det väsentliga är hur man faktiskt röstar på valdagen!

Själv är jag övertygad om att SD får över 4 % med god marginal! Läser man tidningarnas kommentarer och bloggar så är det uppenbart att SD-anhängarna har ett klart intellektuellt överläge med mycket bättre argument! Media å andra sidan försöker ständigt censurera bort SD-anhängarnas kommentarer och bloggar då dom står svarslösa!

AB
Raset fortsätter för Socialdemokraterna
 Exp
Alliansen leder stort –   http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2011594/alliansen-storre-mp-samarbetar-med-fel-sida
DN
”Sensationellt” om det blir valresultatet Alliansen leder över oppositionen Stort tapp för Centern Jämnare mellan blocken  ”Utsikten från Slussen ska bevaras”  Fortsatt ras för Socialdemokraterna   Euron stöter på hårt motstånd  Rekordhögt euromotstånd
SVD
Statsvetare: Skattefrågan avgörande  M vill inte rubba LAS   Senaste opinionsmätningen   Så blir höstens valresultat   Valet 2010 faktagrafik   ”Partierna ligger väldigt nära”   Ras för SD i nya Sifon   ”Allt står på spel” M förbi S i ny mätning  Mer läsning om valet SvD.se:s valsajt     BLOGG Faktakollen   Ras för SD i ny Sifo-undersökning  Även KD och V farligt nära spärren. Men nedgånen för SD är så pass stor att den är statistiskt säker.   Gröna fiender för båda blocken ANALYS | Sifo Gröna i sikte. Bara MP klarar konkurrensen. de senaste opinionssiffrorna  AKTUELLA LÄGET | Se utvecklingen sedan valet 2006. Hårdare tag   Väljare ser oenighet hos de rödgröna  Alliansen har bättre förutsättningar för samarbete. Det tror väljarna enligt ny undersökning.
En dag i gröna  
Advertisements

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Trackback: Vågmästarna – vad står de för?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: