Politiskt inkorrekt och media!

Den stora SD-vänliga bloggen ”Politiskt inkorrekt” som på ett mycket sakligt sett presenterar fakta (som mörkats av etablerad media) har under lång tid fått sina blogglänkar refuserade!

Detta trots att man varit tämligen lågmälda med tyckande, men desto mer högljudda med fakta! Etablerad media har gjort det motsatta!

Med ett otroligt besöksantal är det tydligt att PI fyller ett behov! Folk törstar efter sanningen! Det räcker med att man går över sundet till Danmark för att hitta en betydligt ärligare journalistik!

Där tidningarna inte tagit sitt faktaansvar har PI fyllt i kunskapsluckorna. Endast den ljusskygge är rädd för sanningen. 

Metoden har varit mycket effektiv, därför att fakta har talat ett tydligt språk! Invandringspolitiken är en katastrof för Sverige! Tidningarna har insett att om fakta inte döljs så leder detta till kraftig kritik av invandringspolitiken!

Att utomeuropeiska invandrare står för en stor andel av våldtäkterna mörkas, liksom invandrarbrottsligheten överlag,  invandrares namn döljs eller försvenskas, deras foton pixlas osv. Å andra sidan är man frikostig med att exponera etniska svenskar. Individer särbehandlas systematiskt pga sitt etniska ursrung!

Inget annat folk i världen är så självutplånande att dom stiftar en lag som tillåter diskriminering av den egna befolkningen men förbjuder kritik av andra (Hets mot folkgrupp)!

Tidningarnas främsta uppgift är att presentera fakta och låta allmänheten tycka till.  Inte att dölja fakta och tala om för allmänheten vad dom skall tycka, som nu sker!

Vill tidningarna tycka till, låt inte det hindra att sanningen presenteras!

The truth, the whole truth and nothing but the truth!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

DN
Vägrar flörta med rasister Vad gör Mona Sahlin som folkvald?
DN:s snabbguide: En kvinnlig statsminister. Webbgrafik:
Fortsätter mot Gaza  Uppgifter om att fartyget bordats förnekas. Nytt fartyg på väg mot Gaza. ”Krisen kan få positiva följder.”  ”Legosoldater bär skulden.”   Aktivister sköts i huvudet De nio aktivisterna sköts med 30 skott.
 Två skadade i gisslandrama  Gärningsmannen gripen.
SVD
”De har slagit ut alla kanaler”  Rachel Corrie fortsätter mot Gaza. Fartygets talesperson till SvD.se: ”Vi har inte haft kontakt sedan imorse”.   Många aktivister skjutna i huvud  Nio aktivister avled. Fem av dem sköts i huvudet.
”Antisemitism i full blom”    Willy Silberstein: ”Finns bland riksdagsledamöter.”   Svenskar försvarar IHH Victoria Strand: ”Israel behöver några att terrorstämpla”.  ”Barnen i Gaza inte terrorister”  Hjälporganisation. Turkiska IHH förnekar koppling till Hamas.   Konvojens väg – och platsen för attacken.  Analys:”Våldet har enat svenska partier.”
 Ökad ojämlikhet med rödgrönas politik ”Det har aldrig tidigare hänt”
Historiskt om det hade varit val idag. Statsvetaren Henrik Oscarsson: ”Inte hänt i demokratisk tid”.  Fortsatt ras för Socialdemokraterna M större än S i ny mätning. Socialdemokraterna under 30 procent – Alliansen i ledning.
Statsvetare tror på jämnt val. ”Sällan gynnsamt att vara det parti som vill ta bort skattesänkningar.”  Mer läsning om valet SvD.se:s valsajt
  BLOGG Faktakollen
AB
Pojken: ”Jag var så arg”  Här visar mordåtalade pojken hur han dödade 16-åriga Beatrice   Beatrice var inte med barn  Allt – för ett barn som inte fanns   Aftonbladets Linda Hjertén om åtalet:   Polisens rekonstruktion av mordet på 16-åriga Beatrice Skakade av raset  Valvinsten var säkrad – trodde de   Experterna om krisen i socialdemokraterna Moderaterna: Ska inte öka otryggheten    Moderaterna går emot resten av Alliansen Borg tog ett steg åt vänster Reinfeldt ger inte hela sanningen…  De flesta utförsäkrade har fått jobb eller är i andra insatser, sa Reinfeldt
EXP
http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2012314/reinfeldt-om-nya-siffrorna-det-ar-hoppfullt  http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2011594/alliansen-storre-wetterstrand-problem-for-sahlin
http://www.expressen.se/debatt/1.2011657/katerina-janouch-reinfeldts-leder-den-erotiska-maktkampen http://www.expressen.se/Nyheter/1.2012087/motivet-han-trodde-beatrice-var-gravid
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2011736/beatrice-hade-kunnat-raddas

 

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Phuong
  Okt 31, 2010 @ 14:47:58

  Kolla sanningen på politisktinkorrekt

  Svara

 2. Allah
  Jun 05, 2010 @ 10:41:03

  Systemet klarar inte av sanningen.
  You cant handle the truth som de sägs i en film. Chefredaktörer och andra makthavare verkar se oss medborgare som totaldumma. Att vi helt saknar förmåga att ta och värdera, analysera information.

  Det är lika sjukt detta, som på den tiden då kyrkan stod för utbildningen.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: