Islamofascistisk barnuppfostran!

Vill man uppfostra sitt barn till antidemokrat och kriminell, då tar man med det till ett demokratiskt valmöte, med uppmaningen att störa mötet, t ex genom att tuta högljutt! Så dom ”jävla demokraterna” inte kan göra sin röster hörda.

Så gick det till vid Sverigedemokraternas valmöte i Landskrona den 31 maj!

Se filmsnuttar därifrån: Film 1, film 2.

Än så länge råder inte fotograferings- eller publiceringsförbud på allmän plats i Sverige! Är situationen komprometterande för barnet? Försätt inte barnet i den situationen då! Står inte föräldern för sina kriminella handlingar? Han borde fråntas vårdnaden!

En ansvarslös förälder helt enkelt! Flickorna är barnbarn till imamen Ferki Hamad, som vägrade begrava ett barn med leksak i kistan! Jag tycker synd om islamofascistens barn!

Att föräldern skämmer ut sig än mer genom en polisanmälan pga bilderna, visar bara hur obegåvade dessa individer är! Den polisanmälan åker förstås rakt ner i papperskorgen! Risken är att idioten själv döms för ”Störande av allmän sammankomst”!

Vem har gjort fel? Den som uppträder kriminellt och uppmanar sitt barn att göra detsamma, eller den som dokumenterar detta?

Snacka om att skjuta budbäraren!

(stora bilder och filmer lånade av Politiskt inkorrekt)

Kriminellt att störa mötet!

Pappan har gett dottern en tidig lektion i kriminellt uppträdande! Att störa ett allmänt politiskt möte är olagligt! Så alla på bilderna uppträdde kriminellt! 

Brottsbalken: 16 kap ”Om brott mot allmän ordning”:

Om någon genom våldshandling eller oljud eller på annat dylikt sätt stör eller söker hindra allmän gudstjänst, annan allmän andaktsövning, vigsel eller begravning eller dylik akt, domstols förhandling eller annan statlig eller kommunal förrättning eller allmän sammankomst för överläggning, undervisning eller åhörande av föredrag, döms för störande av förrättning eller av allmän sammankomst till böter eller fängelse i högst sex månader.
För störande av förrättning eller av allmän sammankomst döms också den som genom våldshandling eller oljud eller på annat dylikt sätt stör eller söker hindra förhandling vid Internationella brottmålsdomstolen. Lag (2009:1281).

Här är länken till SD Landskrona

DN
Sexåring hängs ut av SD   Demonstrationer under SD-möte.  Hon vägrar flörta med rasisterna  Vilks möter motståndarna på Facebook  SD vill tvinga skolor till kyrkan  Christoph Andersson: ”Från gatan in i parlamenten. Om extremhögerns väg mot politisk makt”  Nationalekonom om SD beräkningar: Det är väldigt grovt överskattat   Demonstrationer under SD-möte i Landskrona  SD: Minska biståndet och satsa på försvaret  ”SD:s väljare litar inte längre på den etablerade politiken”
SVD
SD hänger ut sexårig flicka  Två gripna för upplopp i Rinkeby  Betygsgap bland utlandsfödda  
AB
”Hur kan man göra så mot ett litet barn?”
Ungdomsgäng startade upplopp i Rinkeby i natt  Sexåring hängs ut av Sverigedemokraterna
EXP
Upplopp i Rinkeby
Advertisements

46 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Baltazar
  Jun 12, 2010 @ 23:06:20

  Det är inte islamofascistiskt att vilja leva gott på svenska bidrag. Sedan beklaga sig att man inte får arbete. Det hade man haft i sina ursprungliga länder eftersom det finns riktiga nybyggarvågor efter krigen man flytt från.
  Pliktskyldiga och offentliganställda personer öppnar glatt famnen för dessa svaga och behövande människor. Vi har ju en förträfflig lärarkår som kan hantera alla typer av ungdomar, det har de bevisat år efter år i statistiken!
  Svensken vill inte skaffa barn och då behöver man fylla upp med människor som lever under parollen åtta barn om dan gör profeten glad.
  Minister Björling har kommit på den smarta idén att hela sysselsättningsproblematiken kan lösas genom Kosmopolit-projektet och att exporten ska FEM-dubblas på fem ÅR. Då krävs det verkligen människor som hugger i. Ska Borg låna oss över husknocken?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 12, 2010 @ 23:33:01

   Vi måste prioritera egna barnafödandet! Alla klutar måste sättas in för att stimulera svenskarna att föda barn, inte importera sin befolkning. Ta så många miljarder som behövs från invandringen till barnfamiljerna, tills vi börjar skaffa fler barn! Sen behöver vi inte importera fler!

   Svara

 2. unclebobswe
  Jun 08, 2010 @ 23:25:54

  ”Skulle Israel då ha demokrati där icketeokratiska alternativ är förbjudna”?

  Nu vet jag inte var du fått detta påstående från.

  Men jag inväntar naturligtvis ett belägg för detta påstående, av dig. För du har väl torrt på fötterna för att göra ett sånt uppseendeväckande påstående?.

  Nu är jag ingen självutnämnd ”expert” på Mellanöstern och arabvärlden, men jag hittar ingen annan demokrati som har västlig pluralism och yttrandefrihet som förebild i hela den muslimska världen.
  En demokrati kan jag nämna: Israel!
  Nämn en enda muslimsk ”demokrati” om du kan.

  Svara

  • profanum_vulgus
   Jun 09, 2010 @ 00:09:30

   Ja jag tog två kända exempel i inlägget innan. Israelkramande extremister förväntar sig dock att man ska glömma bort alla exempel från Israel bara det går några timmar.

   Du får definiera demokrati först. Med klartextens definition har vi t.ex. Syrien, Iran och Libanon.

   ”Västlig pluralism och yttrandefrihet”, vad är det? Har man det i Tyskland där nazism och kommunism är förbjudet att yttra och organisationer som anser sig vara sådana är förbjudna?
   Pluralism är väl verkligen en brist i väst, den politiska bredden i västliga parlament är ju oftast nån liten bråkdel av den i parlament utanför väst.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jun 09, 2010 @ 00:39:36

    Du kan, på typiskt islamofascistiskt manér, klaga på väst bäst fan du vill. Ingen bryr sig. Faktum kvarstår att väst är 100 gånger bättre än de muslimska länderna. Varför flyttar alla muslimer hit annars? Och varför bor du kvar här? Tomma ord!

    Svara

    • profanum_vulgus
     Jun 09, 2010 @ 09:04:50

     De som flyttar hit kommer ju från länder där väst för krig. De flyr inte från sina länder, de flyr från västs krig.
     Det där har vi ju gått igenom redan.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jun 09, 2010 @ 11:16:12

      I Irak är det främst muslimer som mördar muslimer. Samma sak i Somalia och Afghanistan. Muslimer mördar muslimer, det är regel för muslimska länder! Vad händer ifall väst lämnar Irak och Afghanistan? Risken är fullt inbördeskrig och att dom blir shariastater. Fast jag tycker att man kan lämna alla muslimska länder, låta dom bli shariastater. Och sen skall kristna länder inte ta emot en enda flykting. Då börjar du väl gnälla för det! Lämna dom åt deras öde. Om vi hade gjort så från början, så hade vi sluppit alla våra invandrarproblem!

      Sen blir alla dessa muslimska länder medeltida ghetton! Låt dom ta livet av varandra. Inte vårt problem! Jag tror vi är ganska överens på den punkten!

    • profanum_vulgus
     Jun 09, 2010 @ 11:31:34

     Ja visst är det så, precis som att franska motståndsrörelsen mest dödade fransmän enligt tyskarna 🙂

     Nu var det dock inte kolonialmakternas undanflykter vi pratade om, utan om INVANDRINGEN hit. Denna sammanfaller med västländers krig i länderna som invandrarna kommer ifrån. När länderna har inbördeskrig eller krig med grannländer så flyr det inte ”muslimer” hit, de kommer hit när västländerna för krig där och inte annars.

     Nej jag är kritiker av invandringspolitiken och var det redan när det var politiskt inkorrekt på riktigt, det är bara det att jag inte är rasist.

     Svara

 3. Trackback: MEN GE ER NU!! « OPS 101
 4. profanum_vulgus
  Jun 08, 2010 @ 14:34:36

  Vad är det för snack om ansvarig utgivare?? Alla som bor i Sverige måste ha fått veta detta i grundskolan och även känna till den svenska modellen av insidescensur.
  En ansvarig utgivare är en person som anställs av t.ex. en tidning och som sedan tar det straffrättsliga ansvaret för publiceringen, en ansvarig utgivare har alltid oinskränkt makt över vad som publiceras. Tanken är att man på detta sätt ska få omdelebar censur och staten ska inte behöva granska trycksaker i förväg. En ansvarig utgivare har på inget sätt större rättigheter att publicera saker än någon annan.

  Normalt sett är det rasisterna/”antiislamisterna” som inte kan ett smack om Sverige, men här verkar det ha inträffat det första undantaget, där en av de lågpannorna visste mer om Sverige än en nyanländ somalisk 12-åring.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 08, 2010 @ 15:16:45

   Du yrar i nattmössan! Jag har läst statskunskap så jag vet för fan vad en ansvarig utgivare är! Bara att det saknar betydelse i detta sammanhang. Det är väl skitbra att vi visar vilka som uppträtt kriminellt, eller hur?

   Svara

   • profanum_vulgus
    Jun 08, 2010 @ 15:23:07

    Läs igen, jag kritiserade dina belackare.

    Nej jag tycker inte att man ska hänga ut folk, vare sig de tutar på SD för att ge partiet en massa uppmärksamhet eller om de är nazister som hängdes ut på 90-talet.

    Svara

 5. Cavatus
  Jun 08, 2010 @ 13:38:46

  Missa inte journalisten Julia Caesars vassa krönikor. Länkar till samtliga finns här:

  http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/

  Svara

 6. Barkbåt
  Jun 08, 2010 @ 13:24:58

  Du har fel. Det råder visst publiceringsförbud, om du inte har ansvarig utgivare, vill säga. Om du är privatperson får du inte publicera bilder som inte är dina egna eller på människor man kan identifiera men som du inte frågat om lov. Du bör alltså ta bort bilderna då de redan är föremål för polisutredning.

  Fotografering på allmän plats är helt ok, och det är fullständigt lagligt. Det är publiceringen som är problemet.

  Sen kan man ju fråga sig var det ”odemokratiska” ligger i att med demokratiska medel störa en annan demokratisk uppvisning? Det är ju det demokrati är – en möjlighet för ALLA att kunna hävda sina åsikter.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 08, 2010 @ 13:33:44

   Det publiceras dagligen miljoner bilder på icke tillfrågade! Med eller utan ansvarig utgivare. Så du snackar i nattmössan! Dessa bilder kommer aldrig att tas bort, möjligen lägger jag till ännu fler! Om pappan inte ville att dottern skulle fotograferas där så skulle han aldrig tagit dit henne, jävla pucko!

   Och hur är det med alla svenska paparazzi? Som tar bilder utan tillstånd? Du kan slänga dig i väggen idiot! Det är hur tillåtet som helst att publicera bilder tagna utan tillstånd och utan ansvarig utgivare!
   Att störa ett politiskt möte är olagligt!!! Å andra sidan, när brydde sig fascister i lagen?

   Svara

 7. Pether
  Jun 08, 2010 @ 13:19:47

  För att ta kort på barn så måste du ha föräldrarnas tillstånd. Så SD har brutit mot lagen. Att sedan hänga ut dessa personer är ytterligare ett lagbrott.

  O sedan, för att man är emot odemokratiska islamofobiska partier så är man för sharia? Ni borde verkligen gå tillbaka till skolan, idioti på hög nivå.

  Svara

  • Barkbåt
   Jun 08, 2010 @ 13:25:55

   Nej, du måste inte ha NÅGONS tillstånd för att ta foto på allmän plats. Däremot behövs det för att publicera dem (om det inte är en med utgivaransvar som gör det, vill säga).

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jun 08, 2010 @ 13:39:09

    Du är förjävla dum om du inte begriper att det även är tillåtet att publicera, för vem som helst!

    Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 08, 2010 @ 13:30:59

   Du snackar skit! Läs på lagen! Den som inte respekterar demokratin är fascist!

   Svara

  • unclebobswe
   Jun 08, 2010 @ 23:09:57

   @peter: Jag beklagar att jag tyvärr måste överbevisa dig så du framstår som en ENVIS åsna med dumstrut. Eller totalt avklädd, med rumpan bar. Välj själv!

   Men kom ihåg att du bad om det själv:

   Detta förklaras så enkelt att till och med en hjärntvättad islamistkramare som du borde förstå.

   Svara

 8. Trackback: Barnmissbrukande pappa polisanmäler SD « Mittenradikalen
 9. Revolution/Evolution
  Jun 08, 2010 @ 12:15:23

  Vad betyder egentligen ”islamofascistisk”? Är muslimerna fascister, och har de infiltrerat vänstern så pass mycket att alla som protesterar och demonstrerar sin åsikt offentligt (vilket man FÅR göra i Sverige) och som är emot SD är fascister, dvs. ”islamofascister”? Underförstått är det muslimerna som är syndabocken. Judarna, ”tattarna” och romerna måste vara lättade…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 08, 2010 @ 12:20:16

   Alla som inte respekterar demokratin är fascister som jag ser det! Islam är som vi vet helt odemokratisk och förespråkar ett shariastyrt samhälle. Vet du något om islam , så vet du detta!

   Islamofascisterna har även dödshotat och attackerat Vilks. Dom stör systematiskt demokratiska möten, dom har mycket likheter med Nazisternas agerande på 30-talet. Samma fascistiska metoder!

   Med islamofascism åsyftar jag muslimers och sympatisörernas användning av odemokratiska metoder. Likaså alla som stödjer islamistister då dessa ju eftersträvar ett odemokratiskt shariastyrt samhälle!

   Svara

   • profanum_vulgus
    Jun 08, 2010 @ 15:24:21

    Vad är demokrati?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 08, 2010 @ 20:39:21

     Jag upprepar svaret här:
     demokrati är: folkstyre! Dvs folket styr (direkt eller via representanter) via allmänna och fria val!

     Svara

    • profanum_vulgus
     Jun 08, 2010 @ 20:55:08

     Så; har då Libanon, Syrien, Turkiet och Iran demokrati?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jun 08, 2010 @ 21:54:09

      Jag skrev demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet! Förvräng inte allt som skrivs, på vanligt muslimskt manér! Iran är förstås ingen demokrati. Dom har inga öppna och fria val! Folket kan endast välja mellan av prästerna godkända kandidater. Det kallas ”muslimsk demokrati”!

    • profanum_vulgus
     Jun 08, 2010 @ 21:59:20

     Ja och jag frågade om demokrati.

     Skulle Israel då ha demokrati där icketeokratiska alternativ är förbjudna?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jun 09, 2010 @ 00:27:29

      Demokrati innebär bara att folket bestämmer! Makten ligger hos folkmajoriteten. Om folkmajoriteten förbjuder icketeokratiska alternativ så är det förstås ett demokratiskt beslut och landet en demokrati!

    • profanum_vulgus
     Jun 09, 2010 @ 08:56:53

     Så är då Iran, Libanon och Syrien demokratier?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jun 09, 2010 @ 11:08:55

      Är du dum? Iran är ingen demokrati! Lagarna stiftas inte av folkmajoriteten utan av prästerna! Man har heller inte fria val! Endast av prästerna godkända partier får ställa upp på valen.

    • profanum_vulgus
     Jun 09, 2010 @ 11:27:47

     Det är ju en ordning(lag) som instiftats av folket, precis som Israels motsvarande regel.

     Det är parlamentet som stiftar lag, väktarrådet fungerar som en konstitutionsdomstol och stiftar inte egen lag.

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: