Wilders:Segerherre och Israelvän!

Israel försvarar våra frihetsvärden

Israel är mellanösterns enda demokrati! En ljuspunkt i mörkret! Dom enda som försvarar våra västerländska värden i mellanöstern!

Detta säger Geert Wilders, Nederländska PVV:s ledare (partij Voor de Vrijheid= Frihetspartiet). PVV är starkt islamkritiskt och invandrarmotståndare!

Val i Nederländerna!

Onsdagen den 9 juni var det val i Nederländerna och PVV ökade mycket starkt!  Man ökade från 9 till 24 mandat!!! Nästan en 3-dubbling! Det var ett oväntat bra resultat, eftersom partiet inte kom fram riktigt under valrörelsen. Dom två största partierna Socialdemokraterna och de Liberalkonservativa fick 31 mandat vardera.

Holländarna utropade: vi vill inte att islams inflytande ökar!

 Lyssna på Wilders fängslande tal  i de två första videona här till den amerikanska publiken och säg gärna vad du tycker!

 wilders om islam

Vad som förvånade mig var att han sade precis vad jag många gånger skrivit på bloggen (utan att ha hört det någonstans ifrån, så det är tydligen objektiva sanningar) t ex att:

 • Koranen kan aldrig kan reformeras och tolkningsutrymmet är litet, för att vartenda ord anses vara guds eget! (Betydelsen av detta kan inte överskattas!)
 • Islam är inte bara en religion utan även en politisk ideologi
 • Den politiska ideologin gömmer sig i den Trojanska hästen (religionen, som ger immunitet mot kritik)
 • Det finns moderata muslimer, men inget moderat islam! Islam är alltid fundamentalistisk! (detta skrev jag dock inte tidigare)
NT är ju lärjungarnas ord och ger utrymme för både tolkningar och avsteg.

Jag måste erkänna att innan jag lyssnade på honom så trodde jag han var en primitiv demagog! Men efter att ha lyssnat på följande två djupintervjuer, så insåg jag att han bara är sällsynt klar och ärlig i sina åsikter! Han överdriver inte, men underdriver inte heller. Lyssna och njut!

Allmänheten är trött på falska och fega politiker!

AB
Jämn kamp i Nederländerna  Stoppa sommarens tvångsäktenskap Rasister hotar de nya jobben  Staten har stulit 15 år av hans liv Abbas ställer Obama inför balansakt  Tunneln räddar folket i Gaza Ahmad Anjour, 28, chattade från Gaza  Helle Kleins blogg – Fackligt stöd till Ship to Gaza  Israel utreder dödsräden  Ett angrepp på folkrätten Knivar och blod togs bort från foton
DN
Rätt svar fel i danskt medborgarprov  Svenskar beskjutna i Afghanistan FN-kritik för massutvisning  Data om oskyldiga överförs till USA EU-krav om skydd för medborgarnas bankuppgifter får inte gehör. Swiftmöte bakom stängda dörrar.Bakgrund: Två män sköts på öppen gata på onsdagen. Vill se frihet under ansvar  Framgång för islamfientliga Jämnt i valet i Nederländerna  43-åring favorit i holländskt val  Israels regering varnade militären Mer bistånd till Gaza. Vad tycker du? sanktioner mot Iran  ”Ship to Gaza tog emot pengar av känd judehatare”Finansierade hjälpsändning.  Stormande soldater slipper civil domstol.  Blockaden mot Gaza kan lätta.  Abbas ställer Obama inför balansakt.  ”Turkiets allians med Israel är över”.   Vad tycker du?  FN röstade för nya sanktioner mot Iran
SVD
Liberaler i ledning i valrysare   Misstro ett mönster i krisens spår   Sjalkrav stänger ute Wilders parti  Bröllopsbomb led i maktkamp?  Sverige bäst på bistånd ”Lag och ordning kommer först” Wilders Frihetsparti går framåt Högerextrema valvinnare. Inget parti får egen majoritet – tuffa förhandlingar väntas om regeringsmakten. Östlig medvind för extremhögern     Holland väntar på Geert Wilders   Jämn kamp i Nederländerna  FN-organ kritiserar Sverige  Obama lovar nytt bistånd  Israel tillåter tilltugg – Hamas vill ha cement  Israel öppnar för bland annat potatischips, kex och juice. Men Hamas vill ha byggmaterial som cement.  FN-ja till nya Iransanktioner  ”Israel hamnar i en ond cirkel”    Historikern Fredrik Meiton: ”Känslan av utsatthet gynnar de destruktiva elementen.”  ”I skuggorna väntar Wilders populism”    SvD:s Per Gudmundson: Holländska valet kan bli en varningsklocka för Europa.
EXP
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2018816/nederlandska-valet-balkenende-avgar  http://www.expressen.se/1.1595014  http://www.expressen.se/1.1101526
http://www.expressen.se/1.471505
Advertisements

23 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gösta. C
  Jun 12, 2010 @ 20:06:11

  Varför pratar ingen om Europas samt USA:s flera hundra år av TYRRANI? Kolonialism, utrotning, folk mord, resursplundring osv. Ironiska är att allt detta pågår fortfarande utan att majoriteten av befolkning vet det. Det kallas modern kolonialism där västvärldens företag har makten genom mutor, korruption, vapenhandel, legosoldater, lönnmord etc etc etc…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 12, 2010 @ 22:43:55

   Säga vad man vill om USA, men det är inte dom som förstör Sverige! Jag pratar om Sveriges dilemma. Dags att vi börjar tänka på oss själva!

   USA har gjort dåligt, ja! Men mycket gott också! Men det tycks du ignorera! Man försöker skapa demokrati i Irak och Afghanistan. Jag tycker för min del att man skall lämna alla muslimska länder, låta dom ta ihjäl varandra, och inte släppa hit en jävel! Hermetiskt tillslutet! Sen när dom tagit kål på varandra så har vi hur mycket plats som helst!

   Problemet är dock att ifall USA lämnar oljestaterna så drabbas hela västvärlden av en kollossal ekonomisk kris. Du skulle bli arbetslös och hela vår välfärd skulle rasa som ett korthus! Vill du det? Bortsett från oljan så kan dom gott lämna muslimska länderna åt sitt öde kan vi säga. Dom kan inte leva i fred och dom kommer aldrig att utvecklas till demokratier eller välfärdsstater. Folk kommer alltid att vilja fly från muslimska länder! Men vi måste lära oss att stänga dörren! Uppmana muslimerna att skippa islam eller skylla sig själva, ta hand om problemen själv! Hade dom inte varit muslimer så hade dom inte haft det så eländigt! Islam hämmar framåtskridandet

   Svara

 2. Robin Shadowes
  Jun 10, 2010 @ 22:57:29

  Läs vad Gaddaffi säger om Europa.

  http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/4349.htm

  Kom sedan inte och säg att islam inte är ett hot mot vår civilisation!

  Svara

 3. Patrik T
  Jun 10, 2010 @ 12:18:45

  ”Ta av skygglapparna! Israel har just brutit mot internationell rätt på ett sätt som är fullkomligt ovärdig en demokrati!”

  Jag har kollat detta – och jag är inte beredd att hålla med. Israel har inte skrivit under någon fredsavtal med Hamas – alltså befinner de sig i krig. Vad gäller i en krigssituation? Den här professorn i Uppsala skrev en väldigt bra artikel:

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/israel-kan-havda-krigstillstand_4808411.svd

  Om en båt tar sig in på territorialvatten i en krigssituation, kan det ses som en krigshandling – precis som om ett oidentifierat flygplan flyger in i något lands luftrum. Varningen kommer ALLTID då man fortfarande befinner sig på internationellt luftrum eller vatten. Israel har således gjort helt rätt då man bordade båtarna på internationellt vatten. Att man sedan stötte på motstånd… Ja, man måste vara riktigt dum i huvudet om man muckar gräl med en soldat som befinner sig i ett krig.

  Svara

 4. Eva-Lena
  Jun 10, 2010 @ 09:28:27

  Islamhatet MOT civilisationerna
  ===============================

  Det är inte vi Europeer som plötsligt börjat vara kritiska till Islam/Muslimer.
  Dom är inte offer, eller ens utsatta av oss fria människor.
  Frihet är det enda sättet att uppnå välstånd. Inget annat är möjligt.

  Det är Islams totala kompromisslöshet och vilja att alla
  skall fullständigt anpassa sig intill döden efter
  minsta lilla löjliga påstående av Islam/Muslimer.

  Islam är en övervintrad medeltida ideologi totalt oförmögen
  och förbjuden att förändra någonting överhuvudtaget. Jorden är fortfarande platt i
  stora delar av mellanösterns logik. Att påstå att jorden är rund, är att påstå att Koranen har fel.
  Dvs. dödsstraff/hängning, halshuggning eller stening blir straffet.
  Koranen kan inte ha fel, det är den enda, absoluta och eviga sanningen,
  oavsett vad vetenskapen och verkligheten visar.

  Demokratier anpassar lagstiftning, samhälle och utbildning efter verkligheten.

  Muslimerna försöker anpassa verkligheten efter Koranen, det går inte så bra.

  Islams klocka stannade på år 601 ungefär, mekanismen har rostat fast och kan ej renoveras,
  bara överges, hånas, utplånas och kastas på historiens soptipp.

  Det går inte att återanvända någonting inom Islam,
  utan Islam kan bara användas som varnande exempel på hur mänsklighetens mest korkade,
  idiotiska och grymma dummheter en gång kunde genomföreas med religionens hjälp.

  Sossarna och Batikhäxorna snackar om Integrering av den som varken kan,
  vill eller har förståelse för vad integrering är.

  Förbjud Gud och religionerna. Dom blir vår död annars.

  Gud skapade inte människan, Manniskan skapade Gud.

  Svara

 5. profanum_vulgus
  Jun 10, 2010 @ 01:05:39

  Men som klartexten definierar demokrati så är ju t.ex. Libanon, Syrien och Iran också demokratier.

  Dessutom går det väl inte att vara invandringsmotståndare och Israelkramare?
  Israel bildades ju genom att invandrare av annan religion utropade en egen stat på invandrarlandets mark.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 10, 2010 @ 11:31:26

   Demokrati räcker inte. Utan yttrandefrihet finns ingen verklig demokrati, för då kan ju inte partierna tala om vad de vill! Dessutom är ett land utan jämlikhet=skit!

   Hela världen består av invandrare (utom Afrika). Så det är ett meningslöst argument! Menar du att Israel bör utrotas som stat?

   Svara

   • profanum_vulgus
    Jun 10, 2010 @ 12:11:02

    Har Israel tillräcklig yttrandefrihet? Är den större eller mindre än i Libanon, Syrien och Iran?

    Så det är inget problem om religiösa invandrare fördrivet landets folk och upprättar en egen religiös stat?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 10, 2010 @ 12:27:54

     Självklart har Israel större yttrandefrihet än Syrien och Iran. Sluta upp med att komma med fullständigt absurda antydningar, eller du blir portad. Libanon har jag sämre koll på. Jag tror Israel har minst lika stor yttrandefrihet.

     Svara

    • profanum_vulgus
     Jun 10, 2010 @ 13:56:00

     Vad är det man inte får yttra i Syrien eller Iran som man får yttra i israel?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jun 10, 2010 @ 16:37:04

      Jag diskuterar gärna, men har verkligen inte tid att diskutera rena absurditeter med en galning. Hävdar du att Iran har större yttrandefrihet än Israel? Är det vad du hävdar? ja eller nej!

 6. Allah
  Jun 10, 2010 @ 00:54:35

  Wilders är en man som har vunnit min respekt. Hans lugna framtoning, och att han kör med öppna kort. Det är inte människor utan dess ideer han angriper. Det är eg inte muslimerna, utan deras ide.

  Vilket är helt rätt. Jag kan många ggr uttrycka mig dåligt på min egna blogg om detta. Jag har nada emot människor. Det är det som finns mellan öronen jag går i strid emot. Har människor ideer som går emot demokrati, frihet och mänskliga rättigheter så måste jag reagera. Än mer då man försöker köra över oss med religiös dogma.

  Jag hoppas att Wilders kan väcka resten av Europa nu. Att rätt vindar börjar blåsa.

  Svara

 7. Kent
  Jun 09, 2010 @ 22:22:01

  Jag är inte förvånad över att se sionister och Israeler samt högerextremister i Europa samarbeta för att sprida hat och försöka starta en Förintelse mot araber.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 09, 2010 @ 22:55:05

   Är man högerextremist för att man är islamkritisk? I så fall, förklara detta! Islam är en oerhört konservativ religion (=höger). Så då är man väl snarare till vänster om man är kritisk mot något åt höger? Kan du förklara hur du tänker (om du tänker alls)?

   Ni islamvänner verkar lite bakom flötet, verkar det som.

   Svara

  • Demokratbloggen
   Jun 09, 2010 @ 22:59:49

   Vem vill starta en förintelse mot araber? Jag har aldrig hört talas om någon sådan rörelse. Det hade ju varit rasism, eller hur?

   Men en rörelse för att förinta Islam är absolut nödvändigt om vi ska få fred i världen!

   Svara

 8. Denta
  Jun 09, 2010 @ 20:09:50

  ljug inte Israel kapar båtar på internationellt vatten, Israel är en terrorstat, Israel tänker bara på sig själv snacka inte om att Israel räddade Europa. Judar har inte glömt vad Europa gjort med judar såna som dig tror att Israel bryr sig om Europa som har försökt utrota judar.
  en stat som Israel har ingen plats i M.Ö om du älskar Israel ta den och ge ditt hem till Israel, Israel har inte så långt liv kvar i M.Ö.

  Svara

 9. Tharand
  Jun 09, 2010 @ 19:52:48

  Ta av skygglapparna! Israel har just brutit mot internationell rätt på ett sätt som är fullkomligt ovärdig en demokrati! För det ska Israel kritiseras. Och varför så rädd för islam? I en sekulär stat som till exempel Sverige bör vem som helst få tro vad de vill men samtidigt följer muslimer samma lagar som alla andra. Det är inget konstigt med det.

  Svara

  • Demokratbloggen
   Jun 09, 2010 @ 20:03:23

   De har inte brutit mot någonting. Det är fortfarande en internationell rätt att försvara sitt land, så vem har skygglappar?

   Om inte Israel hade funnits så hade Europa för länge sedan varit ett Muhammedanland och du själv ett huvud kortare, om du inte ställer upp på vilka vansinnigheter som helst. Det vill säga att ha riktigt rejält stora skygglappar!

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 09, 2010 @ 20:08:25

   Såvitt jag förstår så är det inte helt klart att Israel bröt mot internationell rätt. Gjorde dom det så beklagara jag det! Men var och en begriper att Israelerna aldrig skulle skjuta mot civila (medan hela världen tittar på) ifall soldaternas liv inte hotades! Solklart! Så dumma är dom inte!

   Jaså muslimer följer lagar som alla andra? Varsågod att övertyga Vilks om det! Vi vet att dom bryter mot många lagar, barnmisshandel, terrorism, hets mot folkgrupp (judar), kvinnomisshandel, hedersmord, hedersvåld, mordhot, mord, upplopp, störande av politiska möten osv …….

   Varför vi bör oroa oss för islam? Titta på videona i detta inlägg till att börja med! Helst alla!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: