Invandringen sågas i Expressen!

(bilden som Expressen valt för att ”motivera” läsaren att ”Hålla SD utanför riksdagen!”)

Expressen har presenterat sitt ”valmanifest” precis som ett politiskt parti! Medias uppgift är att granska makten, men Expressen har istället lierat sig med den! Så därför granskas inte deras invandringspolitik!

Man bedriver skamlöst politisk propaganda med bidrag från allmänheten, (presstödet), vars enda syfte är att mobba SD! Man anser att Sverige gynnas mer av kommunister och islamister i Riksdagen än av sveriges mest demokrati-värnade parti! Ett flertal kända islamister lär hamna i riksdagen ifall Expressen får sin vilja fram! 

En av punkterna i deras 16-punkters valmanifest heter ”Tolerans: Håll SD utanför riksdagen!”

Men artikelkommentarerna är verkligen läsvärda! Jag föreslår att du läser alla i länken nedan, om du hinner! I väl valda ord sågas invandringspolitiken längs fotknölarna. Många kommentarer är helt enkelt briljanta! Jag har läst alla och det är uppenbart att invandringsförespråkarna ligger rejält i lä, utan vettiga argument. Medan invandringsmotståndarna har många och väldigt tunga argument! F ö har jag förstått att det ger väldigt mycket att läsa just artikelkommentarer!

Jag kan inte fatta att en journalist kan skriva så korkade artiklar, att de så lätt låter sig tillintetgöras av allmänheten! Så totalt intelligensbefriat! Svenska folket pinkar på artikeln och vår vansinniga invandringspolitik! Pinsamt Expressen!

Här har ni valmanifestet.

Tolerans: Håll SD utanför riksdagen!

Här har ni kommentarerna!

Här några exempel från kommentarerna, men det finns väldigt många fler strålande kommentarer i länken ovan:

Jag börjar med en egen (som ej hunnit raderas):

Postat av Ej inloggad KLARTEXTEN! 31 den 11 jun 2010 kl 21:22
Wästgöte kallar kommentarerna här för sågning! Det var snällt. Jag kallar det för offentlig AVRÄTTNING!

Upprepar Wästgötes kloka ord:
Så ta nu lärdom av folkets kommentarer.  Granska invandringens baksidor. Vad kostar den? Hur förändrar den samhället? Hur ser Sverige ut om 50 år?  Börja omedelbart!! Vi väntar

vadaadaa: Det är med djup sorg som jag kan konstatera att Expressen numera har en uttalad politisk agenda och därmed diskvalificerat sig som en oberoende granskare.

Tragiskt Expressen, djupt tragiskt…  
 
vadaadaa: Till er som inte anser att invandringen bör begränsas kraftigt.Är ni medvetna om att den årliga kostnaden för invandringen (200-300 miljarder)t motsvarar nära nog en fjärdedel av den Svenska budgeten, dvs en fjärdedel av statens intäkter går till invandringen eller 25% av dina skatteinbetalningar.Forsknings & Utbildnings budgeten är på 50 miljarder kronor.
I Sverige spenderar vi mao 4-6 ggr mer pengar på invandringsindustrin än på Forskning och Utbildning.          
 
xray: Enligt SCB (Källa: Rapport: Integration 2) tar det mellan 7 -10 år innan en nyanländ i arbetsför ålder får sitt FÖRSTA jobb.Vi måste således försörja dessa personer under tiden. Kostnaden för detta kan beräknas genom följande ekvation:
Antal invandrare x Antal arbetslösa år x Hur mycket bidrag per årOm varje invandrare totalt kostar 250,000/år (jmf ett besök på vårdcentralen kostar runt 2500-3000 kr)Summan blir alltså 100,000 x 8,5 x 250,000 = 212 miljarder kronor per år.Tycker du att 212 miljarder per år är mycket?Tjaaa, inte vet jag kanske du säger! …klackspark ….SVERIGE – SLUTA OMEDELBART UPP MED DETTA OFANTLIGA SLÖSERI!!
Jana40: Man måste inse att något är väldigt fel med nuvarande invandringspolitik när övervakningskameror skall installeras i lågstadiet, det är inte friskt.Lita aldrig på en sosse: I en växande diktatur är det Yttrandefriheten som först får strycka på foten.
rabarber: Expressens valmanifest?
När blev Expressen registrerad som ett politiskt parti?
Hittills har man gått ut med budskapet att det är frågan om en liberal, oberoende tidning, men om läget har förändrats, så börja med att tala om det för läsarna. Skriv i klartext: Vi är ett språkrör för Folkpartiet, eller vad det nu är för parti, kanske ett eget, hemligt parti, som lurar i kulisserna i väntan på att komma ut lagom till valet 2014. Ett vämjelikt hopkok av islamism, marxism och kapitalism i en enda röra.Personligen skulle jag uppskatta mer om vi fick en enda tidning som gör sitt huvudsakliga jobb, nämligen oberoende nyhetsrapportering och granskning av makthavarna, i stället för att driva politisk propaganda.
Wästgöte: MrSmart 14:51:…… Man kan ställa sig frågan om varför det inte finns en exakt summa på invandringens kostnader.
Svaret är att ingen får/vågar att ta fram ett exakt belopp.
club33.se: Om det intolerans att anse, att vi först måste ta hand om alla de som är här, innan vi tar in fler ! Om det är intolerans att inse att se alla de problem som faktiskt finns i sverige,….Då får ni kalla mig intolerant. personligen tycker jag det handlar om att ta ansvar!
DerdummeSchwede den 11 jun 2010 kl 15:15
MrSmart 18 den 11 jun 2010 kl 14:51
Enbart kostnaden för vad invandrare betalar i skatt
jämfört med vad de får i bidrag, är 40-60 miljarder enligt
regerings utredare professor Jan Ekberg.
Vi har gått back sedan 1980 på invandringen, och på så
sätt skaffat oss en statsskuld på 1000 miljarder. Enbart
räntan på denna är 30 miljarder / år, och ska adderas
till de årliga kostnaderna för invandringen.
Därtill tillkommer en mängd övriga kostnader, enbart på
tolkar spenderas exempelvis ett par miljarder/år.
Sen har vi extrakostnader för kriminalvården pga av över-
representation av brottslighet, vandalism och bränder,
massiva extrabidrag till skolor, importerade sjukdomar, mm
mm, listan kan göras hur lång som helst på ”övriga
kostnader”.
En uppskattning på totalkostnad för invandringen på
150-200 miljarder/år är fullt rimlig.
Slutligen, obehaget som mångkulturen har medfört, kan
f ö inte mätas i pengar.
vadaadaa Många undrar över om SD kommer in i riskdagen efter valet.
Under valet 2006 fick SD 1,1 % i den sista opinionsundersökningen innan valet. SD fick 2,93% i valet 2006.
Denna skillnad kallas Bradley-effekten (http://sv.wikipedia.org/wiki/Bradley-effekten) och är den sk skämmighetsfaktorn. I SDs fall ligger den på 2,7.
För att kunna förutse valresultatet måste man således multiplicera Bradley indexet med opinionsundersökningsresultatet.
Den sensate SCB gav SD 3.9% väljarstöd. Om det vore val idag skulle SD således fått 2,66 x 3.9% = 10,4% av rösterna.
Jag tror många kommer bli överraskade under valnatten
blofeld: Om exp hade skrivit – Vi vill verka för en gemensam och rättvis fördelning av bördorna inom eu beträffande flyktingpol. så hade ni visat realism och insikt-det är helt enkelt ofattbart att inte se dels problem på hemmaplan och fortsätta med karav på mer invandring- medan vi redan mer än väl tagit vårt ansvar- ofattbart – En konfliktskapande och aningslös dumhet-Fördela bördorna inom EU- Att detta skall vara så förbannat svårt att förespråka- Andra länder smiter undan sitt ansvar-

Benke i Fbro 89 den 11 jun 2010 kl 20:31
Straxt före it-bubblan sprack 2000 blev Expressen och AB plötsligt experter på aktier och kom med råd ..
nu är man plötsligt politiska agitorer ????Tycker nog ”journalisterna” borde tagga ner sin svansföring och sköta det ”jobb” man utbildats för och det är inte att driva opinion som blivit allt vanligare

Grapenskog: Nu har till och med socialdemokratin gjort kommunismen rumsren.

Aleta: ”Muslimska ledare samarbetade med Hitler, och det fanns muslimska SS-förband. Jag vet vilka som har samma människosyn och vad det är som ekar. Jag är tveklöst för allas lika värde och demokrati, men det är tydligen ingen populär åsikt idag.

Det är inte demokrati att tillåta demokratin att förvandlas till en religiös diktatur.”

kkork: Vi svenskar får inte ens tycka att invandringen är för stor. Jag skulle bli förvånad om detta kommer in i tidningen. Jag tycker i alla fall att det har gått för långt. Har Sverige hur mycket pengar som helst. Vi ska ju spara på snart sagt allt. Men ta in fler invandrare som inte ens har flyktingstatus det går hur bra som helst. Tänker PK-politikerna ta oss till fattigdomen
rfk: Vad Expressen glömmer att nämna när man talar om ”historiskt” sammanhang, är att om den röd/gröna socialistiska Trojkasörjan vinner valet, så blir det också för första gången i historien en svensk regering blir beroende av och släpper in kommunister på ministerposter i regeringen för att kunna regera. Är det detta vi vill skall bli Sveriges framtid?
SVD
Tidning stoppade hbt-annons  ”Rödgröna talar inte klarspråk”     ”Rödgröna talar inte klarspråk”     S-kritik om vården: ””Fel att på förhand döma ut idéer och förslag för att möta utmaningar.”
Vi har råd med jämlik vård     Fritt val skapar jämlik vård   Ökad ojämlikhet med rödgrönas politik  ”Arbetslösheten bland unga över trettio procent”    Mona Sahlin i en debattartikel i Aftonbladet.   Vilket parti ligger närmast dina åsikter?    Oenighet bland läsarna –
DN
Hon vill ut ur M-skuggan  DN TEMA:  DN Snabbguide:  Allt om valet på DN.se. Vägrar flörta med rasister. Har tröttnat på påfund ovanifrån.   Ingen gröngöling i partipolitiken. Girighet som drivkraft får Ohly att se rött.   Vill se frihet under ansvar.  Här kan du granska politikerna.    Få unga riksdagskandidater  Sabuni hycklar när hon besöker Rinkeby  Glädjande att svenska folket vänder SD ryggen
AB

Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. ole
  Jun 12, 2010 @ 08:11:38

  Högskoleutbildad vad spelar det för roll ? Journalisterna på Expressen samt Aftonbladet är bara en bunke FITTOR ändå.

  Det var länge sedan Expressen tog politisk ställning,valet det året som Ny demokrati deltog i gick dåvarande chefredaktör Bo Strömsted ut i en artikel
  på valdagen och skrev ungefär så här ”vad än ni gör idag rösta inte på
  Nydemokrati……etc,etc,etc.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 12, 2010 @ 12:36:33

   Det är sant! Det behövs ingen högskoleutbildning för att vara smart! Men man förväntar sig bättre av någon som genomgått journalistutbildning. Det är ju inte ens en debatt, utan ren förnedring som islamistkramarna utsätts för!

   Svara

 2. Trackback: Invandringen SGas I Expressen! Klartexten!
 3. Robin Shadowes
  Jun 12, 2010 @ 00:44:01

  Jag hoppas att du tog skärmdump innan Interaktiv Säkerhet raderade hela rasket?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: