Hur ser Sverige ut om 70 år?

Om inte invandringspolitiken drastiskt förändras så kommer vi sannolikt att ha muslimsk majoritet! Det avgörande är dock inte vilket årtal detta kommer att inträffa utan att det kommer att inträffa! Utvecklingen är ofrånkomlig, med vår invandringspolitik!

Här spånar jag lite fritt om vad som känns som en sannolik utveckling när Sverige och övriga Europa har muslimsk majoritet.

Alla icke muslimer, som kan, flyr till USA och andra icke muslimska regioner. I takt med att muslimerna och problemen ökar här så ökar utflyttningen av icke muslimer. Detta accelererar omvandlingen till ett muslimskt samhälle. Men denna utflyttning blir svårare efterhand.

Jag tror att hela Amerikanska kontinenten kommer att förbli icke muslimsk.  Likaså Australien, Nya Zeeland, Kina, Japan, Thailand, Myanmar och Korea (som enats) m fl  länder.

USA klarar sig för att dom föder sitt eget folk och för att deras media och politiker inte är lika politiskt korrekta som vi. Dom kommer tidigt att se  och debattera varningssignalerna och framförallt observera hur illa det går för oss.

Om 70 år ser dom på alla Europeer. Dom som får invandra till icke muslimska länder måste bevisa att dom inte är muslimer. Så alla omskurna på muslimskt vis blir som regel portade. Man kommer att vara rädda för spioner och 5:e kolonnare.

Dessutom kommer många muslimer också att vilja fly! Precis som idag! Men omvärlden har lärt sig läxan och vägrar konsekvent att ta emot muslimer! Inte en muslim släpps in! Någon flyktingpolitik existerar inte längre! Muslim eller inte är det enda som betyder något! Varför skull icke muslimska länder ta hand om de muslimska ländernas problem?

Våld och oroligheter som är vardag i många muslimska länder har nu blivit vår vardag.

Världen och islam kommer att polariseras, dvs det kommer bara att finnas ett islam, fundamentalistisk islam, eftersom det är den enda sanna formen av islam. Demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet är ett minne blott! Resten av världen är mycket demokrati-fixerat! Tolerans mot intoleransen är det inte tal om längre! Det är tydliga och raka rör som gäller!

Några kommunister eller vänsteraktivister finns inte längre i Europa eller i något annat muslimskt land. De har antingen avrättats eller tvingats anpassa sig som goda muslimer.

Homosexualitet är belagt med dödsstraff och avrättningar av dessa förekommer regelbundet. Alla kvinnor tvingas bära heltäckande klädsel och gamla fina muslimska familjetraditioner har kommit till heders. Kvinnan är underordnad mannen, helt i enlighet med koranen sura 4:34.

Pressfrihet existerar såklart inte och all media i övrigt är hårt kontrollerad. Val förekommer, men enda valbara kandidater är rättroende muslimer som måste godkännas av ett religiöst råd före valet. Koranen är grundlag och de valdas uppgift är att styra landet i enlighet med grundlagen. Landets styrelse påminner mycket om nuvarande Irans.

Offentliga bestraffningar och avrättningar förekommer regelbundet.

USA har förstås inga trupper i något muslimskt land. USA har lierat sig med Kina och övriga icke muslimska länder och bådar sidor har ansenliga mängder kärnvapen. Israel och Ryssland våga jag inte spekulera i!

Jag tror Kina kommer att vara den dominerande stormakten. Man har gått om USA på alla områden. Det finns inte en chans i helvete att kineserna är så dumma som vi! Man vill slå ut den muslimska världen, bara man kan neutralisera deras kärnvapen. Så den fria världens tyngdpunkt kommer att ligga i Kina, med de omgivanden länderna jag nämnde.

Kommunister och vänsteraktivister finns ingenstans i världen. De avrättas saklöst i muslimska länder och är hatade i resten av världen för att dom svek Europa och förde hela kontinenten i fördärvet. Alla inser att vänstern är död! Det är islam mot resten av världen!

Oljan är praktiskt taget slut och ingen av de forna oljestaterna har någon industri värd namnet, med svält och misär som följd. Detta leder till oroligheter, med ökade spänningar i hela världen. Väst  och de muslimska länderna är inte längre oljeberoende utan får sin energi från kärnkraft och alternativa energikällor. Men oljestaterna hamnar alltså i djup misär.

Medan icke muslimska länderna fortsätter sin industriella och teknologiska utveckling så stagnerar denna i de muslimska länderna, som ju nöjer sig med en mer spartansk levnadsstil. Religionen ligger som en hämmande våt filt över innovationer, forskning etc. Kunskapsmässigt halkar muslimerna långt efter resten av världen. Man blir ett ekonomiskt , socialt och kunskapsmässigt B-lag!

Att komma åt varandras kärnvapenanläggningar har högsta prioritet. Med monopol på kärnvapen kontrollerar man resten av världen!

Hur skall vi hindra denna utveckling?

En drastisk ändring av invandringspolitiken är helt nödvändig förstås! Ju tidigare desto mindre problem! Det största skälet till den kraftiga ökningen av andelen muslimer är först och främst invandringen! Deras högre födelsetal har mindre inverkan på befolkningsökningen.

Affes Statistik-blogg Blir svenskarna i minoritet?

A fifth of European Union will be Muslim by 2050

SVD
”Iran är ett land i skräck”. Förtrycket har ökat dramatiskt enligt människorättsorganisation.     Det här är… Iran  Gröna rörelsen lever än  Förtrycket i Iran hårdare än någonsin  Tidning stoppade hbt-annons  ”Rödgröna talar inte klarspråk”     ”Rödgröna talar inte klarspråk”     S-kritik om vården: ””Fel att på förhand döma ut idéer och förslag för att möta utmaningar.”
Vi har råd med jämlik vård     Fritt val skapar jämlik vård   Ökad ojämlikhet med rödgrönas politik  ”Arbetslösheten bland unga över trettio procent”    Mona Sahlin i en debattartikel i Aftonbladet.   Vilket parti ligger närmast dina åsikter?    Oenighet bland läsarna –
DN
”En liten antirojalistisk film”  Ahmadinejads nya angrepp  Angrep Israel efter FN-resolution: Fem våldtäkter i Stockholm  Två av våldtäkterna i fordon. Kvinna gruppvåldtogs på kyrkogård. 35-åring våldtagen i Göteborg. Hon vill ut ur M-skuggan  DN TEMA:  DN Snabbguide:  Allt om valet på DN.se. Vägrar flörta med rasister. Har tröttnat på påfund ovanifrån.   Ingen gröngöling i partipolitiken. Girighet som drivkraft får Ohly att se rött.   Vill se frihet under ansvar.  Här kan du granska politikerna.    Få unga riksdagskandidater  Sabuni hycklar när hon besöker Rinkeby  Glädjande att svenska folket vänder SD ryggen
AB
Våldtäktsvåg i Sverige i natt Moderatväljarna är de stora vinnarna  Luften har gått ur oppositionen  För ett år sedan var oppositionen orädd och modig – och struntade i varningar om blodbad   …Men i det tysta lever kampen på sedlarna    De högljudda protesterna på gatorna har försvunnit  Ny undersökning ger partierna väljarnas viktigaste frågor Här träffas alliansens partiledare i hemlighet efter opinionsbomben   ”Sverigedemokraterna har goda chanser”  …men i Stockholm har (M) övertaget    Väljarna flyr Mona – M mer än dubbelt så stora i Stockholm  Titta – så går det för ditt parti  I Aftonbladets nya valgrafik kan du se exakt hur opinionen har förändrats    Bloggarna   Ordkrigen   Lögndetektorn
Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Robin Shadowes
  Jun 12, 2010 @ 21:16:13

  ”Om 50 år ser dom på alla Europeer med samma skepsis som vi nu betraktar folk från arabländerna. Dom som får invandra till icke muslimska länder måste bevisa att dom inte är muslimer. Så alla omskurna på muslimskt vis blir portade. Man kommer att vara rädda för spioner och 5:e kolonnare.”

  Vad händer med judarna då? Dom är ju också omskurna? Kommer dom därför att dras över samma kam som musslorna?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 12, 2010 @ 22:55:45

   Såvitt jag vet är dom annorlunda omskurna än muslimer. I så fall är det inget problem. Alla konverterade muslimer som lyckas övertyga/bevisa att man verkligen bytt religion sen länge, borde väl ocks godkännas. Allt är ju ändå lösa spekulationer. Men jag anser att världen polariseras, islam blir fundamentalistisk medan resten av världen blir uttalat demokrati-fixerade (vilket är positivt).

   Svara

 2. Gösta. C
  Jun 12, 2010 @ 19:55:20

  Vad ska vi göra? Förbjuda religionen?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 12, 2010 @ 22:42:09

   Minska invandringen! Invandringen ökar muslimernas antal mer än barnafödandet! Så det får väldigt stor betydelse, avgörande betydelse t om!

   Ta bara emot flyktingar med verkliga asylskäl! Inga andra flyktingar. I övrigt gästarbetare. Behöver vi importera permanent, så gör det i form av utbildad arbetskraft helt efter arbetsmakrnadens behov, från icke muslimska länder!

   Svara

 3. mrperfect72
  Jun 12, 2010 @ 18:40:13

  Jo. Med arbetsloeshet och denna medvetna icke-integration och ofoermaaga att skilja mellan verkliga politiska demokratikaempar som tvingats fly och vanligt bajs kommer det hela helt klart leda till liknande saker som skedde 1933 i Tyskland.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: