Islamister och kommunister styr Sverige!

Ifall de Röd-gröna vinner valet så kommer kommunisterna i regeringsställning! Ifall Alliansen vinner så kommer välkända islamister in i Riksdagen! En av dom, Somaliern Abdirisak Waberi (M) (se videon ovan) ordförande i Islamiska förbundet, har öppet deklarerat att hans mål är att Sverige skall styras enligt koranen, dvs sharia bör införas, så småningom!

Vad är då en islamist? Koranen föreskriver såväl religiös islam som politisk islam. Så islam är både en religion och en politisk ideologi. Något som oftast missas i debatten! Religiös islam är en privatsak! Politisk islam går utöver den privata sfären och vill även påverka samhället! Simundervisning, gymnastik, muslimsk dagis, friskolor, skolmat, skolundervisning (naturvetenskap, religion, samhällskunskap), politisk opinionsbildning (USA, Israel, palestina, Irak, Somalia, Afghanistan), yttrandefrihet, lagstiftning, familjepolitik, kommunala bestämmelser etc.

Den privata religionen påverkar inte samhället i övrigt! Islamister vill påverka samhället och deras yttersta mål är att skapa en muslimsk stat, med koranen som grundlag och sharia som lag. Vägen dit går via infiltration av våra befintliga politiska organisationer. Man vill infiltrera etablissemanget och anpassar sig förstås efter gällande regler. Efterhand som muslimerna ökar i samhället skall de alltmer komma att dominera politiken för att till slut ta över helt!

Samhället islamisterna eftersträvar är förstås totalitärt! I den mån man talar om demokrati syftar man endast på att valbara kandidater väljs demokratiskt. Man glömmer dock nämna att valbara är endast religiöst rättrogna i förväg godkända kandidater. Iran är det land som kommer närmast. Så dom svarar alltid ja på frågan om dom vill ha demokrati! (Precis som i Iran!)

Jag misstänker dock att såväl de Röd-gröna som Alliansen har ett antal islamister på valsedlarna som vi bara inte känner till ännu.

Dom etablerade partierna gör sitt bästa för att svartmåla Sverigedemokraterna, som bara har uttalade demokratiförespråkare och varken islamister, kommunister eller andra -ister på sina valsedlar. Allt medan man själva skyltar med antidemokratiska kandidater! 

Islamisterna skall in för att locka muslimska väljare! Dom säljer ut demokratin för att fiska röster! Varken kommunism eller islam är förenlig med demokratin! Det är ett hycklande, smutsligt och antidemokratiskt agerande!

DN
Separatister triumferar  ”Rinkebyakademien ska byggas upp igen”  
Rödgröna förlorar majoritet i nya Sifo  SD klarar fyra procent. DN:s Henrik Brors:  Hon blir Finlands nya statsminister  Protester mot tyskt sparpaket  Misstänkt gasattack mot flickskola  ”S tar tillbaka LO-medlemmar”  Här är de hetaste frågorna inför valet  Så har opinionen svängt i 30 år.
SVD
M+MP om SD når riksdagen  Regeringen slår oppositionen  Ny SIFO/SvD | Skräckläsning för alla partiledare.  Testa vilket parti du ligger närmast SvD.se/val | En sajt för alla politikintresserade  Testa vilket parti
du ligger närmast
  http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/m-vill-soka-samarbete-med-mp-om-sd-kommer-in-i-riksdagen_4859167.svd  SD kan få M att se grönt  Senaste opinionsmätningen  Omsvängning leder M till toppen   Valet 2010 faktagrafik  Valkalendern 2010   ”Allt står på spel”   ”Partierna ligger väldigt nära”   Ras för SD i nya Sifon   Rödgröna tror på Reinfeldt   SD dominerar sociala
AB
Nu leder M igen    Efter chocksiffrorna – nu kan Reinfeldt le igen  ”Sluta bekämpa de rika, Mona – bekämpa fattigdomen
Advertisements

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Robin Shadowes
    Jun 14, 2010 @ 21:05:51

    ”Samhället islamisterna eftersträvar är förstås totalitärt! I den mån man talar om demokrati syftar man endast på att valbara kandidater väljs demokratiskt. Man glömmer dock nämna att valbara är endast religiöst rättrogna i förväg godkända kandidater. Iran är det land som kommer närmast. Så dom svarar alltid ja på frågan om dom vill ha demokrati! (Precis som i Iran!)”

    Ett typ-exempel på kitman. Det man säger är i princip sant men man berättar inte hela sanningen.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: