HBT och tvångssterilisering av transsexuella!

Homo-, bi och transsexuella har mitt fulla stöd! Varför? Därför att dom skadar ingen och för att deras läggning inte är självpåtagen!

Det som varken är fel eller omoraliskt är naturligtvis RÄTT! Inte naturligt kanske, men RÄTT! Och det är det viktiga! Vad som är rätt är OK! Därför är jag en stark förespråkare av HBT-personers rättigheter! Här vill jag passa på att ge Lars Vilks en applåd för sitt orädda agerande i t ex Uppsala!

Det är svårt nog att vara HBT! Det är inget man väljer! Omgivningens reaktioner bör inte lägga sten på bördan!

 

(bilden: Amanda Brihed, transsexuell)

Transsexuella tvångssteriliseras?

Sen hävdas det att den som vill genomgå könsbyte bör få behålla sina könskörtlar. Dvs i mediciniskt avseende skall en man fortsätta vara man, men i alla andra avseenden är han kvinna. Absurt enligt min mening. Antingen man eller kvinna! Inte både och! Den mediciniska definitionen bör självklart gälla! Den som har manliga könskörtlar (testiklar) är man. Den som har kvinnliga (äggstockar) är kvinna. Den som har varken eller kan välja kön! Den som vill byta kön måste alltså avlägsna sina könskörtlar! Men man bör självklart få spara könscellerna (frysa in dom)! Idag är det förbjudet att spara könscellerna hos de som genomgår könsbyte. Jag kan inte se något vettigt skäl för detta förbud!  I det avseendet måste lagen ändras!

Den som vill byta kön måste steriliseras! Men det är ju ett frivilligt val! Tvångssterilisering förekommer inte i Sverige! Könsbyte innebär tvångssterilisering lite som skönhetsoperation innebär tvångssövning! Vill du byta kön blir du av med dina könskörtlar. Så måste det vara. Man kan inte vara ”snäll” och låta en man bli en kvinna utan att könet i möjligaste mån ändras! Vill man inte byta kön, låt bli.

AB
Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trackback: Tvàngssteriliseringar av Transsexuella « Finns mitt Sverige kvar ?
 2. Demokratbloggen
  Jun 20, 2010 @ 18:06:48

  Sedan gäller att HBT-personer inte ska ställa en massa orimliga krav, som att få adoptera barn och liknande.

  Det finns en intressant liknelse mellan att man vill pusha fram HBT-rörelsen idag och dess dekadans precis som trettiotalets dekadans.

  Homosexualitet är inte bara onaturligt, det kan vara perverst också. Det kan vara perverst när andra får lida för deras läggning.

  Det är inte ofta det talas om det, men HBT-personligheten är en personlighet som ser saker annorlunda och bakvänt och tillsammans kan de pervertera politiken.

  Det finns en skrämmande likhet mellan HBT-personer och dem som är allt för strikta. Tillsammans blir de galna. De kan se snälla ut, men de kan fatta oerhört grymma beslut.

  Det är ingen större skillnad mellan HBT-personer och Islams perverterade politik. Det är en egocenntricitet om att få göra vad man vill och alla andra ska rätta sig efter det.

  Ta gärna en funderare över porrmotståndarnas och vänsterpartiets ”frampushande” av HBT-rörelsen. De gillar ju inte sexuell upphetsning om den är vanlig kåthet, men de blir lyriska inför HBT-rörelsen, som är ännu fräckare och mer onaturlig i sina sexuella lustar.

  Samma personer (porrmotståndarna)gillar också Islam och vill se Islam som ofarlig och fredlig och kärleksfull religion.

  Det är helt enkelt det perversa tänkandet som kommunisterna vill ta fram i politiskt syfte, och nu börjar det verkligt farliga. Nazismen på sin tid svämmades över av HBT-personligheter.

  Dekadensen är pervers och perversa människor är farliga. Freud var noga med att påpeka att endast om två homosexuella personer i avskildhet har sex med varandra och ingen har känt sig tvingad och det har varit helt frivilligt från båda parter och det har inte tillkommit på grund av hot eller som betalning för tjänst eller liknande så behöver inte homosexualitet vara perverst. Då är det bara en böjelse.

  Här ser man hur viktigt det är att vara mycket försiktig när det gället HBT-rörelsen. Den kan under vissa omständigheter vara lika farlig och grym som både nazismen och Islam.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 20, 2010 @ 22:29:04

   Det är dock en stor skillnad mellan HBT-läggning och islam. Islam är ju en åsikt så den väljer man själv. HBT är en läggning som man inte kan välja. Ingen kan lastas för sin läggning. Bara utövandet OM det skadar andra. Men att HBT har sex med varandra skadar ingen. Likaledes ser jag inte ner på pedofiler som inte utövar det, som inte ger sig på barn. Det är t om starkt att kunna stå emot, är glad att jag själv har en någorlunda normal läggning, men tycker inte att jag för den skulle är värd en stjärna i boken. Det är starkare av pedofilen att avhålla sig än av mig att ”släppa loss”.

   Däremot om organisationerna ställer orimliga krav, ja då är det illa, men så är det ju när alla ställer orimliga krav.

   Jag citerar Freud som sade att människans undermedvetna är en ”kokande häxkittel”, dvs att människan är INTE rationell av naturen. Hennes inre är irrationellt. Grejen är bara att inte skada någon annan. Så vad du kallar perverst är inte av ondo egentligen. Jag har t ex inga högre tankar om min egen moral. Jag räknar mig själv till djuren. Alla människor är djur. Vissa mer civiliserade än andra. Men djur innerst inne. Så jag hyser inga illusioner om människans ”förträfflighet”.

   Se på Kennedy t ex, en klart omoralisk person sexuellt, men med hög moral i övrigt. Sådan är människans natur tror jag.

   Förhoppningsvis skadar man ingen när man släpper fram ”häxkitteln” inom sig.

   Svara

   • Demokratbloggen
    Jun 21, 2010 @ 00:02:38

    Det är en sanning med modifikation.

    Ofta kan man inte välja bort Islam av klanskäl, å andra sidan kan man hålla sin HBT-personlighet för sig själv.

    Det går alltså att ”sekularisera” sin sexualitet och en riktig religion ska man också kunna sekularisera, men det går inte med Islam.

    Att, som idag, skryta vitt och brett om sin sexuella läggning blir till sist ett tvång över samhället att acceptera perversiteter, och vi ser idag hur tredje person blir lidande av homosexualiteten när de homosexuella kräver att få adoptera barn.

    Det finns en stor likhet med HBT-rörelsen och Islam, båda är perversa och låter tredje person lida för det.

    Islam vägrar sekularisering. HBT värgrar också idag sekularisering.

    Islam betyder underkastelse

    HBT innebär underkastelse.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: