Mona Sahlin föredrar hederskulturer!

Jag har skrivit både positiva och negativa inlägg om Mona Sahlin. Jag är ju sosse egentligen, eller snarare har varit det. Inte nu längre.

Jag har absolut inget emot socialdemokratiska partiledare per se. Olof Palme är den svenska politiker jag sätter allra främst (i en klass för sig själv) och jag har en väldig respekt för Göran Persson, i vart fall hans talekonst!

Jag anser att hennes slarv med Toblerone, P-avgifter, ärenden hos kronofogden etc bara gör henne mänsklig! Så det är inget negativt i mina ögon. Det är OK att slarva i småsaker, men inte i viktiga saker! Däremot är det fullständigt patetiskt att kräva att politiska motståndare skall hålla tyst om slarvet! Vilket jävla självmål!

Betydligt mer illavarslande är hennes hennes föraktfulla uttalanden om vår svenska kultur som har frambringat demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet!  

Istället prisar hon hederskulturerna där kvinnor systematiskt förtrycks, homosexuella straffas, flickorna får sina  könsorgan stympade, där kvinnor stenas och oliktänkande hängs. Kulturer som inte har kravlat sig upp ur medeltiden ännu, där diktatur, våld och fattigdom är självklarheter.  

Vi kan inte ha en statsminister som föredrar sådana kulturer framför vår egen! Det tyder på ett mycket dåligt omdöme!

DN

”Stoppa hatkampanjen mot Mona Sahlin”   Sahlin-förtal spårat till moderat. 

partikultur som backar upp sina män.
Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Micke
  Jul 05, 2010 @ 10:27:51

  Tråkigt att du bekänner dig till socialism, jag trodde att du var klarsynt och upplyst. vänsterpolitik=ingen logik =)

  Annars fortsätt med denna läsvärda blogg i samma anda.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 05, 2010 @ 11:43:45

   Hur definierar du socialism? Jag är en stark anhängare av kapitalismen, men tror på en rättvis fördelningspolitik. Jag tror jag ligger SD närmast av alla partier även när det gäller den ekonomiska politiken. Du noterade väl att jag inte är sosse idag!?
   När det gäller människosynen och invandringspolitiken är SD också det självklara valet. SD är inte mindre socialister än jag!
   Jag pratar alltså om min grundläggande samhällssyn. Jag tror inte ett ögonblick på kommunismen som är helt misslyckad, mänskligt, ekonomiskt och praktiskt.

   Vänster, höger, socialism är lite väl trubbiga begrepp för att användas i en konstruktiv diskussion. De måste konkretiseras!

   Problemet med alla etablerade partier är att dom vill släppa in islamofascismen i riksdagen. Redogör gärna för din egen syn på ekonomi och fördelningspolitik!

   Svara

   • Micke
    Jul 06, 2010 @ 10:01:11

    När socialism tillämpas på ekonomi så kan det närmast liknas med ett supermassivt svart hål, och du vet lika väl som jag vad som händer när kronorna när händelshorisonten.

    För mig så är ordet fördelningspolitik ett smutsigt och vidrigt ord, då jag själv vill använda mina surt förvärvade slantar. Jag är moderat in i själen men är djupt besviken på dagens invandringspolitik, därför är ett optimalt scenario att Alliansen får egen majoritet och således inte behöver stöd av SD, men jag ber till gudarna att SD kommer in i riksdagen så att den skenheliga politiska korrektheten försvinner och att vi då får ett sundare debattklimat om islam
    (hotet mot världsfreden)i gammelmedia.

    Kan notera att jag tror på lafferkurvan och att vi har passerat punkten där det inte är lönt att arbeta för en stor del av befolkningen.

    kommunism=socialism
    vänsterpolitik=ingen logik

    Tack för en läsvärd och bra blogg

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 06, 2010 @ 12:48:21

     Om du inte vill ha fördelningspolitik så är du ju inte ens Moderat vad gäller ekonomin! Menar du att alla skatter skall avskaffas? Du bör vara lite mer specifik för jag vill förstå vad du menar!

     Jag står dock för en fördelningspolitik som de stora partierna och SD står för. Jag står för den svenska modellen som har fungerat bra! Du tycks vilja ha en ekonomi där de svaga får klara sig bäst fan de vill. Du vill skruva tillbaks klockan några hundra år verkar det som. Är det utveckling?

     Oavsett detta, så är islam det stora hotet. Växer islam sig starkt så är det slut med hela vårt samhällssystem.

     Svara

    • Micke
     Jul 08, 2010 @ 10:42:08

     Självklart skall skatt betalas och en viss välfärd måste också få finnas men bidrag bör avskaffas.

     Jag skulle inte vilja kalla det fördelningspolitik när skattepengar går till skola, vård, omsorg.

     De som blir av med jobb eller inte vill jobba ska få existensminimum men de måste givetvis motprestera efter arbetsförmåga det går att hitta uppgifter åt alla även om du har ryggont.
     Kratta löv, plocka skräp, klippa häckar, måla parkbänkar, studier, gräva en grop som fylls igen etc.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jul 08, 2010 @ 12:50:15

      Jag tycker du går för långt. Vi har olika syn på fördelningspolitiken du och jag. Men det viktigaste är att vi behåller demokratin och låter folket bestämma, och för att göra det får inte islam bli starkt här.

 2. Cavatus
  Jul 04, 2010 @ 19:35:35

  Läs om Migrationsverkets generaldirektör, Dan Eliassons fadäser i Julia Caesars krönika idag. Den handlar om asylbluffen. Emma Johansson visar även i kommentarsfältet prov på Eliassons tidigare talanger ….

  Här finns alla länkar:

  http://www.korta.nu/jc

  Sen till alla flygbladsutdelare, dvs. alla med förnuftet i behåll! Äntligen har jag lagt upp en ny, utlovad fil, som innehåller fakta att läsa in och memorera, så att man kan debattera på ett trovärdigt och faktabaserat sätt. Läs mer här:

  aktualia.wordpress.com/flygblad

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: