Lennart Koskinen-satans hycklare!

 

Biskopen Lennart Koskinen stegade helt fräckt upp på Sverigedemokraternas scen mitt under deras anförande! Han ville väl demonstrera att han minsann inte behövde visa något hyfs eller demokratisk hänsyn.  Han tyckte väl att SD inte har rätt att kritisera islamofascismen, kvinnoförtrycket, homofobin, steningarna, barnavrättningarna, judeförföljserna!

 Aftonbladet (länk nedan) beskrev det som ett slagsmål där Koskinen attackerades av SD-gorillor! I själva verket var det SÄPO som ledde bort fjanten från scenen! se här:

Kyrkan har en invandringsvänlig slogan ”För allas lika värde” (se bilden). Det låter ju gulligt och bra! Vem står inte upp för ”allas lika värde”?

Skrapar man lite på ytan uppenbarar sig problemen snabbt! Islam står ju inte för ”allas lika värde”!

I Koranen slås fast att kvinnan är underordnad mannen, som får aga henne! Att homosexualitet är förbjudet! Att icke muslimer är andra klassens medborgare, judeförföljelser osv!

De närmaste dagarna kommer en tvåbarnsmamma i Iran att stenas till döds, helt i enlighet med islamsk rätt!

Kan någon förklara för mig hur detta går ihop med ”allas lika värde”? Detta är just de problemen SD och många andra har med islam! Ju fler muslimer som invandrar till Sverige, desto mindre kommer ”allas lika värde” att betyda! Ser inte kyrkan detta problem, eller vill man inte låtsas om det?

Koranen förändras inte för att den kommer till sverige, inte islamsk rätt heller!

Jag tror inte kyrkan vågar analysera detta problem, än mindre göra något åt det! Genom att omhulda islam kränker man kvinnor,homosexuella, judar och förstås sina egna värderingar!

 Lennart Koskinen- din satans hycklare!

Det är onda människor som biskopen Lennart Koskinen som gör att jag bestämt mig för att gå ur Svenska kyrkan!  

Alla ni som också vill lämna svenska kyrkan. Här har ni ett formulär ni kan fylla i och skicka till er församling: http://www.uturkyrkan.se/formular/ (skicka in ansökan i god tid före den 1 november så slipper du kyrkoskatten för nästa år). 

Koskinen i tumult med SD 

AB
angrep Reinfeldt i tal  Amerikanske islamofoben Robert Spencer talar i Almedalen
DN
Vänsterpartiet blir Välfärdspartiet. Motvind för Ohly. Vänster blir välfärd  DN Debatt: DN:s Henrik Brors om Lars Ohlys presskonferens:  ”Vänsterpartiet slussar skattemedel till diktaturer”  Oförändrat i kulturkassan  Löfte från ministern. Dags för årets politikervecka  Nya vallöften att vänta i Almedalen. Måndagen är Vänsterpartiets dag.  Vad gör V-politikerna? Så går det i opinionen. Detta har blocken lovat. Testa dig.   Allt om valet på DN.se. Almedalsbloggen. M: Ingen sänkt skatt nästa år  Reinfeldt utfrågad i Almedalen. ”Man vill desarmera de rödgrönas argument.”
SVD
Åkesson angrep Reinfeldt i tal motvind för V SvD PÅ PLATS Låga väljarsiffror och lite exponering. Ohly en del av problemet, enligt undersökning.  Vänsterpartiet byter namn för en dag SvD PÅ PLATS | Ohly höll presskonferns: ”Vi döper om oss för att visa valets viktigaste fråga”  ”Han måste gjort en retorisk makeover”  Retorikexpert: ”Han måste ha fått ordentlig hjälp.” 70  TALET | SvD direkrapporterade. SE BILDER ”Moderaterna trappar upp striden”  ANALYS |  Lena Hennel: M har lång väg till att bli ett parti för alla. ödgröna lovar övertrumfa Alliansen   ”Problematiskt läge för Vänsterpartiet”  Vänsterpartiet kämpar i motvind    Vänsterpartiet byter namn   FP-kritiker: V stöder diktaturer ”Måste ha gjort en retorisk makeover”  ”Moderaterna lär få sista ordet”  Reinfeldt: ”De lovar allt till alla”   ”Valhemligheten handlar om personlig integritet”    Stor väljarpotential för Moderaterna  Reinfeldt: Inga nya skattesänkningar  Det händer i Almedalen idag   Moderaterna till val på Socialdemokraternas valaffisch   Bäddat för het vecka i Visby Rekordstort intresse för Almedalsveckan   Tystnaden   Byråkratin en bromskloss Bara hälften har ett arbete Reinfeldt leder ”kompetensliga” Rödgrönas utspel får mothugg Rödgröna lovar övertrumfa Alliansen ”Problematiskt läge för Vänsterpartiet”  Vilket parti är dig närmast? VALKOMPASS | Testa – och få en hälsning från partiledarna. En sajt för alla politikintresserade  Statistik, Korseld och mycket mer. Här är SvD:s valsajt.  ”Prioritera lycka framför BNP” 
EXP
http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2053418/akesson-i-trippelbrak
 Politiskt inkorrekt
Aftonbladet kallar världskänd islamexpert ”islamofob”  Almedalen: Debattera ”islamofobi” går bra – diskutera islam sämre
Advertisements

20 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kenneth Mäki
  Jan 04, 2011 @ 13:24:13

  Ja det finns rätt och fel.

  Men det anstår inte en som säger sig följa Jesus att svara med hat och vrede.

  Ilska, hämndbegär, ondska, ja alla svarta känslor de har inget med Jesus och kyrkan att göra. Denna värld går mot sin undergång så varför strida för nåt så förgängligt? Varför sätter ni så mycket energi på denna värld?
  Vet ni inte att denna värld ska förgöras?

  Nej se ni till först att ni har allt rätt med Gud innan ni dör och var sedan beredda att föra sanningen vidare och det kan innebära att ni måste dö martyrdöd. Nu talar jag inte om martyrdöd enligt muslimskt fundamentalism, nej de är inga martyrer, de är bara simpla mördare, utan den som mördas utan orsak, bara för att ha talat kärlekens sanna budskap, det sanna budskap Jesus blev korsfäst för.

  Gud välsigne er!
  Kenneth Mäki

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 04, 2011 @ 18:36:49

   Islam är fientligt mot demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet och allt annat vi står för! Lennart Koskinen uppmanar oss att ta hit otaliga med den omänskliga ideologin!

   Kristendomen har bevisat att den kan fungera med demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet, en omöjlighet för islam! Vill Koskinen också att vi tar hit all världens nazister och fascister?

   Koskinen är en ond människa, kräver av oss att vi tar hit denna onda ideologi! Anser du islam vara en god iideologi? Varför konverterar du inte om islam är bättre än kristendomen?

   Måste kristna människor ta emot ondskan, bete sig som idioter?

   Även Jesus klagade på dom som gjorde orätt! Vad fan gör kyrkan när småbarn tvångsgifts och knullas av muslimer, när flickor kastas ut från balkongerna, när kvinnor stenas och homosexuella hängs, när kristna förföljs i muslimska länder? Ni beter er som ryggradsklösa kräk! Tror du Jesus hade tigit, som kyrkan? Svensk kyrka är ond, feg, och ryggradsllös! Ni skyddar en ond ideologi!

   Har ni några principer? Stå upp för dom! Är principen att skydda en ond ideologi? Eller är principen att värna en god ideologi? Hur tror du Sverige ser ut om 50 år ifall massinvandringen fortsätter? Muslimsk majoritet. Ni kommer att förföljas som i muslimska länder idag. Ni blir andra klassens invånare, helt enligt koranens påbud! Läs på! Jesus ville inte krama ondskan!

   Uttryckte Jesus hat och vrede när han skällde på dom onda? Om man säger en obehaglig sanning, är det hat och vrede? Du är en ansvarslös skit! Såna som dig kommer att brinna i helvetet för ni tar inget ansvar för våra goda värden! Ibland måste man värna det goda mot det onda. Fattar du inget?

   Svara

 2. Sixten
  Sep 25, 2010 @ 15:43:58

  Måste vara något jag inte förstår i denna argumentation. Du skriver att svenska kyrkan slogan är ”För allas lika värde”, sen ett långt utlägg om att Islam inte står för ”allas lika värde”. Vad har Islam med Svenska kyrkans principer att göra?
  Som jag tolkar det menar du att om man har en princip om att behandla alla lika så skall denna princip bra gälla dem som har samma princip. Vi skall behandla alla lika, men Islam som inte behandlar alla lika skall vi inte behandla lika… (öga för öga).
  Men om man bara behandlar dem lika som behandlar andra lika så behandlar man inte alla lika… Eller?
  Upplys mig
  /S

  Svara

  • Lövet
   Sep 25, 2010 @ 15:58:36

   Har du inte läst Bibeln according to Klartexten?

   Jesus said: ” If someone strikes you on the right cheek, turn to him the other also, unless you don’t want to”.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 25, 2010 @ 17:13:48

   Kyrkan har slogan ”För allas lika värde”. Islam ansluter sig inte till detta. Då borde kyrkan kritisera islam för detta, som SD gör. Hur kan kyrkan omfamna islam när dom uppenbarligen inte delar deras grundsyn? Och så kritiserad dom SD som delar grundsynen. SD ger bara islam välförtjänt kritik.

   Och självklart är det inte förenligt med förnuft att belöna dåligt beteende! Dåligt beteende bör istället bestraffas. Dom som förvägrar andra lika värde bör inte behandlas väl!

   Svara

 3. Pappan
  Jul 10, 2010 @ 10:17:51

  Själv har jag aldrig varit medlem av Svenska kyrkan. Men om jag var det så skulle jag stanna kvar. Att bara ge bort tolkningsföreträdet till vad kyrkan är och vill, det är ömklig uppgivenhet och att göra sig till offer.

  Koskinen var på vippen att be om ursäkt till Åkesson i morgontv. Men kyrkan skall givetvis inte ta politisk ställning, då kan den inte vara en kyrka för alla kristna.

  Den som inte betraktar sig som i någon mening kristen bör givetvis lämna kyrkan, det är väl snarast en hederssak.

  Pappan

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 10, 2010 @ 13:01:53

   Jag har länge stannat kvar i kyrkan för att ge mitt stöd. Men när kyrkan gräver sin egen grav så vill jag inte vara med längre. Jag har förklarat varför till församlingen och till kyrkan centralt. Ifall tillräckligt många går ur kyrkan och meddelar varför, så tror jag kyrkan fattar vinken och kanske ändrar sig. Det är bättre att vi går med och stöttar ärliga frikyrkliga organisationer som ser faran med islam.
   Ifall jag stannar i kyrkan så stöttar jag samtidigt kyrkans islamistkramande. Vi behöver inte en islamistkramande kyrka. Kyrkan kan inte överleva utan församlingsskatten! Det kan bli en fråga om dess överlevnad, vilket det bör vara. Vanliga människor vill se en stark kristendom, inte ett starkt islam. Nu går man maktens ärenden, utan mig.

   Jag stöttar inte en människa genom att finansiera hans självmord! Vi gör det bäst genom att låta honom förstå att vi stöttar om han tar hand om sig själva, annars blir han ensam. För genom att omhulda islam begår dom långsamt självmord!

   När och om kyrkan ändrar sig går jag tillbaks igen.

   Svara

 4. sven
  Jul 07, 2010 @ 18:06:16

  Har idag postat min utträdesansökan till svenska kyrkan.Koskinen gjorde det till ett lätt beslut att fatta. Må han åtalas för sitt brott att störa mötesfriheten och få ett lämpligt straff för sitt brott.

  Svara

 5. nn
  Jul 07, 2010 @ 02:03:31

  förklara vad du menar med kvinnoförtryck.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 07, 2010 @ 20:44:55

   Inom islam sker ett systematiskt kvinnoförtryck: kvinnan skall lyda mannen, som även får aga henne, hon ärver hälften jämfört med en man, hennes vittnesmål är värt hälften, hon skall skyla sig, flickor är straffmyndiga mycket tidigare än pojkar. Räcker det? Det finns mycket mer. Här har du mer info:
   https://klartexten.wordpress.com/2010/06/24/islam-storsta-hotet-mot-jamstalldheten/

   Svara

   • nn
    Jul 08, 2010 @ 01:08:02

    angående jämställdhet – kvinnor och män ÄR inte likadana, Allah(Gud) har skapat oss helt olika, därför är våra rättigheter även olika. att man är jämställd betyder inte att man har precis samma rättigheter, för som sagt, det finns en stor skillnad mellan män och kvinnor – både fysiskt och psykiskt. jag är bara 14 år så kan inte så värst mycket om sådana saker, men jag kan gärna ”forska” lite så kan vi diskutera/chatta om det här? 🙂 dvs om du vill det.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 08, 2010 @ 12:46:12

     Vem har sagt att män och kvinnor är likadana? Jag är helt medveten om de enorma skillnaderna mellan män och kvinnor. Men att ena könet skall bestämma över andra! Det ena könet är värt mer än det andra, vad gäller arv, vittnesmål, straffmyndighet (kvinnor kan ha sex från 9 år och är i princip straffmyndiga från den åldern, pojkar vid 15). Det är vad som diskuteras! Jag diskuterar jättegärna detta med dig!
     Ibland fattar jag inte varför jag ens gitter försvara kvinnorna, som ofta är dumma nog att inte försvara sina egna rättigheter! Ibland undrar jag om det kanske ligger något i det, att kvinnan är dummare än mannen, att det är lika bra att männen bestämmer! Why not? Jag lär inte förlora något, tvärtom! Är det männens fel att dom håller käft medan islam och dess kvinnosyn växer sig allt starkare?

     Svara

 6. Robin Shadowes
  Jul 06, 2010 @ 07:39:10

  Lämnade i höstas. Det enda jag ångrar är att jag inte fick tummarna loss för flera decennier sedan.

  Svara

 7. rim
  Jul 06, 2010 @ 00:14:24

  Håller med. JÄVLA HYCKLARE!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: