Tvåbarnsmamma stenas: Svensk tystnad!

Varken regeringen eller oppositionspartierna har några problem med att en tvåbarnsmamma skall stenas till döds de närmaste dagarna! Sakineh Mohammadie Ashtiani, 42 har av Iransk domstol blivit dömd till stening de närmaste dagarna pga äktenskapsbrott!

Norge har  lämnat en officiell protest, men från islamistvänliga Sverige är det knäpptyst! Vad tycker Reinfeldt, vad tycker Mona Sahlin? Men det är valår och man vill inte tappa muslimska röster!

Kom inte och påstå att det inte har med islam att göra, för det är högsta grad i enlighet med islamsk lag! Så gjorde Muhammed och han är deras främsta förebild! Något alla politiskt korrekta väljer att blunda för!

Här Amnestys hemsida. (här kan du skriva under en petition också!)

Tvåbarnsmamman ska stenas till döds

Steningen av Soraya M.

Politiskt inkorrekt
Aftonbladet kallar världskänd islamexpert ”islamofob”  Almedalen: Debattera ”islamofobi” går bra – diskutera islam sämre
AB
 Amerikanske islamofoben Robert Spencer talar i Almedalen
DN
”Hon kan stenas vilken minut som helst”  Vänsterpartiet blir Välfärdspartiet. Motvind för Ohly. Vänster blir välfärd  DN Debatt: DN:s Henrik Brors om Lars Ohlys presskonferens:  ”Vänsterpartiet slussar skattemedel till diktaturer”  Oförändrat i kulturkassan  Löfte från ministern. Dags för årets politikervecka  Nya vallöften att vänta i Almedalen. Måndagen är Vänsterpartiets dag.  Vad gör V-politikerna? Så går det i opinionen. Detta har blocken lovat. Testa dig.   Allt om valet på DN.se. Almedalsbloggen. M: Ingen sänkt skatt nästa år  Reinfeldt utfrågad i Almedalen. ”Man vill desarmera de rödgrönas argument.”
SVD
motvind för V SvD PÅ PLATS Låga väljarsiffror och lite exponering. Ohly en del av problemet, enligt undersökning.  Vänsterpartiet byter namn för en dag SvD PÅ PLATS | Ohly höll presskonferns: ”Vi döper om oss för att visa valets viktigaste fråga”  ”Han måste gjort en retorisk makeover”  Retorikexpert: ”Han måste ha fått ordentlig hjälp.” 70  TALET | SvD direkrapporterade. SE BILDER ”Moderaterna trappar upp striden”  ANALYS |  Lena Hennel: M har lång väg till att bli ett parti för alla. ödgröna lovar övertrumfa Alliansen   ”Problematiskt läge för Vänsterpartiet”  Vänsterpartiet kämpar i motvind    Vänsterpartiet byter namn   FP-kritiker: V stöder diktaturer ”Måste ha gjort en retorisk makeover”  ”Moderaterna lär få sista ordet”  Reinfeldt: ”De lovar allt till alla”   ”Valhemligheten handlar om personlig integritet”    Stor väljarpotential för Moderaterna  Reinfeldt: Inga nya skattesänkningar  Det händer i Almedalen idag   Moderaterna till val på Socialdemokraternas valaffisch   Bäddat för het vecka i Visby Rekordstort intresse för Almedalsveckan   Tystnaden   Byråkratin en bromskloss Bara hälften har ett arbete Reinfeldt leder ”kompetensliga” Rödgrönas utspel får mothugg Rödgröna lovar övertrumfa Alliansen ”Problematiskt läge för Vänsterpartiet”  Vilket parti är dig närmast? VALKOMPASS | Testa – och få en hälsning från partiledarna. En sajt för alla politikintresserade  Statistik, Korseld och mycket mer. Här är SvD:s valsajt.  ”Prioritera lycka framför BNP” 
Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ahmed
  Jul 05, 2010 @ 18:10:57

  Haha snacka om att vara besatt av Islam.
  Slösa inte på din tid, för snart är du min hund i koppel hur som helst. Det finns inget du kan göra för att hindra det.

  Svara

  • Robin Shadowes
   Jul 05, 2010 @ 18:28:03

   Jag trodde inte mohammedaner fick ha orena hundar.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 05, 2010 @ 19:47:30

   Vänta du! Svenskarna kommer att resa sig som holländarna och engelsmännen mot islamofascismen! Er tid kommer, lugn bara!Här ser ni vilken empati kvinnan får från en svensk muslim! Ingen, därför att han, som jag vet att detta bara är islams lag!

   Svara

 2. elina
  Jul 05, 2010 @ 17:02:14

  Tack för tipset. Har skrivit på.

  Svara

 3. Demokratbloggen
  Jul 05, 2010 @ 16:08:22

  Det verkar som om Sverige har längst gående handelskontrakt med Muhammedanländerna som de inte vill bryta. Varför skulle svenska politiker plötsligt ge upp all demokrati om de inte har satt Sverige i skiten riktigt ordentligt!

  Det är västvärldens oljeberoende som har skapat den här svåra sitsen för väst, men Sverige har gjort sig ännu mer beroende av handel med Arabländerna. Det är enda förklaringen till varför just Svenska politiker agerar så här kriminellt.

  De ska ha dödsstraff när vi äntligen kommit fram till exakt vad de har gjort för att binda upp Sverige så hårt till de oljeproducerande länderna.

  Vad vi behöver är massor av kärnkraft. Vi behöver det i så stor mängd att vi kan exportera och vi behöver billig el, jättebillig.

  All uppvärmning måste ske med kärnkraftsel och vi måste bygga ut godstrafiken på järnväg som dras med elektriska lokomotiv, och vi behöver elbilar.

  Och ändå är vi oljeberoende.

  Vi behöver material som innehåller olja, såsom alla plastprodukter, och vi behöver asfalt och liknande.

  Den oljan kan vi kanske köpa från Nordsjön och USA, men det behövs politiskt incitament för att ta fram hållfasta produkter som inte innehåller olja, och det är bråttom, för vi måste ta kamp mot Islam utan att gisslantas på oljeberoendet!

  Svara

 4. Erik
  Jul 05, 2010 @ 15:56:20

  Aftonblaskan gav möjlighet att kommentera den angivna artikeln. Den möjligheten togs snabbt bort, detta trots många välformulerade och synnerligen bra skrivna inlägg ca ett 30-tal som då absolut inte var av sedvanlig låg SD-klass.
  Var det kanske så att förhållandet att kommentatorerna inte i sedvanlig AB-ordning prisade Islam i inläggen som orsakade raderingen??

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 05, 2010 @ 19:45:13

   Typiskt Aftonbladet! Man vågar ju inte erkänna problemen med islam. Det skulle ju ge SD röster!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: