Ehh, fick man prata om invandringen?

Politikerna pratar vitt och brett om skatterna, jobben, feminism och gud vet vad! Det enda vi kan vara säkra på att dom undviker att prata om är massinvandringen! Som nått rekordnivåer i år!

Hur ser Sverige egentligen ut om 50 år?  Dina barnbarns Sverige! Är det oviktigt? Vågar någon politiker prata om det?

AB
angrep Reinfeldt i tal  Amerikanske islamofoben Robert Spencer talar i Almedalen
 DN
Vänsterpartiet blir Välfärdspartiet. Motvind för Ohly. Vänster blir välfärd  DN Debatt: DN:s Henrik Brors om Lars Ohlys presskonferens:  ”Vänsterpartiet slussar skattemedel till diktaturer”  Oförändrat i kulturkassan  Löfte från ministern. Dags för årets politikervecka  Nya vallöften att vänta i Almedalen. Måndagen är Vänsterpartiets dag.  Vad gör V-politikerna? Så går det i opinionen. Detta har blocken lovat. Testa dig.   Allt om valet på DN.se. Almedalsbloggen. M: Ingen sänkt skatt nästa år  Reinfeldt utfrågad i Almedalen. ”Man vill desarmera de rödgrönas argument.”
SVD
Åkesson angrep Reinfeldt i tal motvind för V SvD PÅ PLATS Låga väljarsiffror och lite exponering. Ohly en del av problemet, enligt undersökning.  Vänsterpartiet byter namn för en dag SvD PÅ PLATS | Ohly höll presskonferns: ”Vi döper om oss för att visa valets viktigaste fråga”  ”Han måste gjort en retorisk makeover”  Retorikexpert: ”Han måste ha fått ordentlig hjälp.” 70  TALET | SvD direkrapporterade. SE BILDER ”Moderaterna trappar upp striden”  ANALYS |  Lena Hennel: M har lång väg till att bli ett parti för alla. ödgröna lovar övertrumfa Alliansen   ”Problematiskt läge för Vänsterpartiet”  Vänsterpartiet kämpar i motvind    Vänsterpartiet byter namn   FP-kritiker: V stöder diktaturer ”Måste ha gjort en retorisk makeover”  ”Moderaterna lär få sista ordet”  Reinfeldt: ”De lovar allt till alla”   ”Valhemligheten handlar om personlig integritet”    Stor väljarpotential för Moderaterna  Reinfeldt: Inga nya skattesänkningar  Det händer i Almedalen idag   Moderaterna till val på Socialdemokraternas valaffisch   Bäddat för het vecka i Visby Rekordstort intresse för Almedalsveckan   Tystnaden   Byråkratin en bromskloss Bara hälften har ett arbete Reinfeldt leder ”kompetensliga” Rödgrönas utspel får mothugg Rödgröna lovar övertrumfa Alliansen ”Problematiskt läge för Vänsterpartiet”  Vilket parti är dig närmast? VALKOMPASS | Testa – och få en hälsning från partiledarna. En sajt för alla politikintresserade  Statistik, Korseld och mycket mer. Här är SvD:s valsajt.  ”Prioritera lycka framför BNP” 
EXP
http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2053418/akesson-i-trippelbrak
Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Il Padre
  Jul 06, 2010 @ 16:49:20

  Valet i september är utan tvekan en av Sveriges absolut sista chanser att med demokratiska medel skapa förutsättningar för en mödosam restaurering av Sverige. Av den orsaken uppmanar jag ALLA inkl s k ”moderata” muslimer att rösta på Sverigedemokraterna! ALLA vi som bor i Sverige (och Europa) måste begripa vad som håller på att ske och att det är de bokstavstrogna, politiska islamisterna som driver på islams utveckling i vårt land och att detta innebär krav på ALLA att vara rättrogna, acceptera intolerans och kontroll, sharia och Koranen och att ALLA som inte har rätt till livet och som motsätter sig konservativ islam. Det regleras ju i Koranens texter vad som ska ske med de som inte tror på ”den enda rätta religionen”. Hur importen av farliga islamister från när och fjärran omhuldas av svenska politiker och hur man låter dem infiltrera svensk politik och det offentliga rummet är ett mysterium! Ett VET vi säkert, vårt land med en liten befolkning där 95% inte brytt sig om religion överhuvudtaget utom i traditionella sammanhang som bröllop, barndop och begravningar, kommer inte tolerera en fortsättning. Kloka ansvarsfulla föräldrar, mor- och farföräldrar måste inser vad som är i görningen och för barnens och barnbarnens skull rösta in SD i riksdagen på väldigt många mandat. Personligen vill jag se en regeringsbildning med M, FP OCH SD. Med Sverigedemokraterna som stimulans kommer M och FP få den ”råg i ryggen” som behövs för att vända utvecklingen i Sverige tillbaks mot det säkra, trygga folkhemmet och DET borde inte minst alla de människor som flytt från religiöst förtryck inse värdet av för VART skall de fly nästa gång?

  Svara

 2. Lövet
  Jul 06, 2010 @ 11:43:34

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 06, 2010 @ 12:17:11

   Skriv gärna en kommentar/analys också , inte bara en länk. För jag antar att du har ett budskap, eller? Är du medveten om att media försöker tiga ihjäl den muslimska massinvandringen som i år nått rekordnivåer? Att man undviker debatt om massinvandringen för att man inte klarar den? Att alla islamkritiker omedelbart stämplas som rasister och islamofober, OAVSETT HUR BRA ARGUMENT DOM HAR? Du klarar ju inte själv debatten!

   Vem är dom stora förlorarna på massinvandringen? Dina barn och barnbarn! Du ger dom ett otryggare Sverige än vad du själv fick!

   Svara

   • Lövet
    Jul 06, 2010 @ 16:49:58

    Jag ska skriva något också? Ok.

    Uppenbarligen är det så (enl SRs undersökning) att invandringspolitiken har en låg prioritet hos svenska väljare. Kan det vara därför som ”politikerna pratar vitt och brett om skatterna, jobben, feminism och gud vet vad!” istället för invandringen? Svar ja.

    Sveriges väljare tycker med andra ord att SDs paradnummer är rätt ointressant.

    Ditt försök att dra in mig i en diskussion ändrar inte detta faktum.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 07, 2010 @ 20:38:06

     Och vad har du att säga om att media och etablerade partier försöker tysta debatten om islam? Man skrämmer många osäkra till tystnad genom att inte tillåta saklig debatt, dom stämplas som rasister om dom ens ifrågasätter invandringspolitiken!

     Media censurerar kraftigt bland kommentarer och blogglänkar från invandringskritiker!

     Locket på gäller! Är det så konstigt att deras agerande får effekt? Hur viktig hade frågan upplevts om man tillät en fri debatt om islam och massinvandringen?

     Normalt intelligent tänkande säger att man diskuterar igenom problemen systematiskt och finner en bra lösning. Så sker inte betr. den muslimska massinvandringen. All intelligens är bortblåst! Detta är katastrofalt och bäddar för enorma problem, ekonomiskt och socialt!

     Trots att du inte kan se att islam har gjort Sverige eller Europa bättre och tryggare, tvärtom! Så insisterar du på att massinvandringen fortstätter? Hur tänker du??? Hur tror du Sverige ser ut om detta fortsätter i 50 år till?

     Och applåderar du det bristande engagemanget? Eller beklagar du det? Jag beklagar det för dina och mina barnbarn får betala ett högt pris för din och andras passivitet idag! Det blir mycket värre för dom än för dig! Känns det bra?

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 07, 2010 @ 20:38:10

     Och vad har du att säga om att media och etablerade partier försöker tysta debatten om islam? Man skrämmer många osäkra till tystnad genom att inte tillåta saklig debatt, dom stämplas som rasister om dom ens ifrågasätter invandringspolitiken!
     Media censurerar kraftigt bland kommentarer och blogglänkar från invandringskritiker!
     Locket på gäller! Är det så konstigt att deras agerande får effekt? Hur viktig hade frågan upplevts om man tillät en fri debatt om islam och massinvandringen?

     Och applåderar du det bristande engagemanget? Eller beklagar du det? Jag beklagar det för våra barnbarn betalar priset för din och andras dumhet idag!

     Lövet, du som annars är så vass, var i mitt resonemang har jag fel? Kan du förklara det? Det känns konstigt att du inte förstår vad jag pratar om. Jag får det inte att gå ihop. Kan du förklara hur du tänker?

     Svara

    • Lövet
     Jul 08, 2010 @ 12:41:15

     ”Och vad har du att säga om att media och etablerade partier försöker tysta debatten om islam?”
     1) Svenska folket prioriterar inte invandringsfrågan.
     2) Det finns ingen debatt om Islam. En debatt är ett formaliserat och reglerat system för logisk argumentation där två eller fler parter i ett pro- resp. contra- förfarande försöker övertyga en grupp åhörare i en avgränsad fråga. Vad som existerar är en ensidig skrämselpropaganda, i form av oerhört dåligt grundade påståenden, från ett i praktiken enfrågeparti som är irriterat eftersom deras viktigaste valfråga inte ens platsar bland väljarnas tio viktigaste frågor.

     Islam är en religion. Den har, liksom Kristendomen, Buddismen, hedendomar av alla tänkbara slag etc, gjort Sverige eller Europa varken bättre eller sämre. Den Kristendom som förbjuder kondomer i ett AIDshärjat Afrika är mer medhjälpare till genocid än vad den är en flower power, hippie-jesus och älska din nästa-religion.

     Invandringen kommer inte att fortsätta i samma utsträckning. Vi har redan varit igenom detta tidigare. De invandrare som via UNHCR kommit till Sverige från Pakistan och Irak och egentligen ursprungligen kommer från Afghanistan är temporärt utlokaliserade med option att tillhandages en ordentlig jordlott vid återvändandet.

     Allt detta vet du, om du läser din egen blogg någon enda gång.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jul 08, 2010 @ 14:06:31

      Du diskuterar Afrika och jag Sverige! Är det inte typiskt? Jag håller med om att katolska kyrkan gör fel, att dom bör propagera för kondomer istället. Nu gällde det alltså Sverige!

      Såvitt jag vet kommer majoriteten av flyktingar inte via UNHCR. Vad talar för att flyktinginvandringen minskar drastiskt i framtiden?
      Hur var det nu? Har den muslimska massinvandringen gjort sverige till ett tryggare och mer välmående land?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: