Slöja en religiös plikt!

Att den muslimska kvinnan skall skyla sig när hon är utomhus dikteras i Koranen sura 33:59! Så allt prat om att det är kvinnans ”fria val” är skitsnack från början till slut! Det är ett religiöst tvång!

Mannen skall uppmana kvinnan att bära slöja, ifall hon inte gör det. Vägrar hon så blir det problem, tro mig! Enligt muslimsk lag får han aga henne tills hon fogat sig.  Jag säger: detta kvinnoförtryck är skit, låt oss stoppa det!

Här kan vi hjälpa kvinnorna genom att

 förbjuda heltäckande klädsel!

Jag anser f ö att även skolbarn skall förbjudas bära huvudduk! Det är vidrigt att se småflickor ständigt utspökade till påskkärringar Vi vet alla att det är färäldrarnas påbud! Det är inte småflickornas eget påhitt! Och hade vi inte förbjudit det så hade många muslimska flickor fått clitoris bortopererad! Så förbud hjälper!

Vissa bär plaggen frivilligt. Föreskrevs det inte i Koranen skulle inte ens dom bära plaggen! Men dom flesta gör det av tvång (rädsla för repressalier)! Enfaldiga svenska debattörer försöker hävda annorlunda. Idioterna känner väl inte ens till koranversen!

jag citerar Koranen sura 33:59:

Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar – och till alla troende kvinnor – att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig. (Koranen, Sura 33:59; fördjupning)

Tror du inte dessa muslimska kvinnorna vet vad dom pratar om?

SVD
Spanien planerar burkaförbud      Attack mot storjirga i Afghanistan  Protest mot burkalag förbjöds  Frankrike närmar sig burka-lag  Kanton i Schweiz inför slöjförbud  Stark ståndpunkt mot franskt slöjförbud
DN 
Belgien kan bli först ut att förbjuda slöja  Malin Ullgren: Kvinnan är fri att välja – bara inte slöja!  Slöjdebatt i franska parlamentet  Beslöjad kvinna bötfälld i Italien  Socialistbojkott av burkaomröstning Lagförslag mot burka i flera länder  Reinfeldt vill inte lagstifta mot burka  Förbud mot burka i Barcelona  Burka: Förbud fel väg  Belgiskt nej till burka  Norsk S-kvinna vill ha burkaförbud  Sahlin och Reinfeldt i burkadebatt  Franska regeringen: Ja till burkaförbud ”Det går visst att göra undantag”  Vill hejda avvisning av den gravida flickan. Migrationsminister Tobias Billström: Flicka rymde vid läkarbesök. Misstänkt terrorsvensk begärd häktad  Minaretförbud diskriminerar
Advertisements

31 kommentarer (+lägga till din?)

 1. hafsas127
  Mar 16, 2011 @ 10:09:42

  1 Kor 11

  Kvinnorna vid de kristna sammankomsterna

  2Jag måste berömma er för att ni kommer ihåg allt jag har sagt och håller fast vid det som jag har fört vidare till er precis som jag förmedlade det. 3Nu vill jag att ni skall veta att Kristus är varje mans huvud, att mannen är kvinnans huvud och att Gud är Kristi huvud. 4En man som ber eller profeterar med något på huvudet drar skam över sitt huvud. 5Men en kvinna drar skam över sitt huvud om hon ber eller profeterar barhuvad. Det är samma sak som om hon hade rakat av sig håret, 6för om en kvinna uppträder barhuvad kan hon lika gärna ha håret avklippt. Men när det nu är en skam för kvinnan att klippa eller att raka av håret måste hon ha någon huvudbonad. 7En man behöver ju inte ha något på huvudet eftersom han är en avbild och avglans av Gud. Men kvinnan är en avglans av mannen, 8ty mannen kommer inte från kvinnan utan kvinnan från mannen, 9och mannen skapades inte för kvinnan utan kvinnan för mannen. 10Därför måste kvinnan på huvudet bära ett tecken på sin rätt för änglarnas skull. 11Och ändå: i Herren kan inte kvinnan tänkas utan mannen och inte heller mannen utan kvinnan. 12Ty liksom kvinnan har kommit från mannen, så blir också mannen till genom kvinnan, och allt kommer från Gud.

  13Döm själva: passar det sig att en kvinna ber till Gud barhuvad? 14Lär er inte redan naturen att det är en vanära för mannen att ha långt hår 15men en heder för kvinnan, hon har ju fått sitt hår som slöja. 16Någon kanske vill börja strida om detta, men vi har ingen annan ordning, och det har inte någon av Guds församlingar.

  http://www.bibeln.se/las/2k/1_kor

  Svara

 2. Anonym
  Jul 09, 2010 @ 13:37:25

  TILL ROBIN SHOWES

  Vilka ni? Hur vet du att alla ser sverige som ett muslimskt land? för det gör inte jag, och inte någon av de jag känner.vi har avslutning i kyrkan, jag följer med in för det är okej så länge de inte utövar ågot kristet alltså som ber bön eller något liknande, jag är med under musiklektioner eftersom det är bara i skolan och betygen, så jag får alltså göra det då. jag är även med under bildlektioner och ritar av människor trots att man inte får göra det i Islam, för det är som sagt i skolan. och jag behöver inte klä mig SVENSKT in public, för det här är ett fritt land. bara för att vissa är anti-islam betyder det inte att vi muslimer ska ändra på vårt sätt att klä oss eller sluta äta halal-kött. vi alla är ju lika värda, så därför ska vi få leva på vårt eget sätt så länge det inte stör någon annan? och man kan inte tvinga nån att vara med under simning. jag är inte med under simning, och jag vet att mitt idrott-betyg kommer att sänkas! och vadå killar ska vara med tjejer, jag kan väl ta avstånd från killar om jag vill? ingen kan tvinga mig att vara tillsammans med en kille. i skolan är vi självklart i samma klass, men det betyder inte att jag måste umgås med killarna.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 09, 2010 @ 13:50:11

   Det glädjer mig att du är tillbaks! Jag kan i vanlig ordning inte låta bli att kommentera även om du riktar dig till Robin.
   Det är nog sant att många muslimer inte är ute efter att islamisera Sverige. Kanske ni trivs med vårt system, vår demokrati, även om den strider mot islam?

   Men är du medveten om att de fyra största muslimska organisationerna är islamististiska? Dvs vill påverka samhället i islamsk riktning? Vad tror du händer ifall Sverige får muslimsk majoritet? Är du säker på att dina åsikter kommer att dominera? Varför skulle Sverige slippa gå samma väg som Algeriet gick 1992? Som Gaza? Tom världens mest sekulära muslimska land är på väg att islamiseras, dvs införa sharia! Varför skulle vi slippa detta? Trots allt dominerar islamsiterna totalt i de muslimska organistationerna! Knappast någon slump! Sverige kan utan vidare bli ett nytt Iran! Inga problem alls!

   Om du inte vill ha den utvecklingen: varför inte? Koranen förespråkar ju detta!

   Svara

   • Robin Shadowes
    Jul 09, 2010 @ 18:09:27

    Det är lönlöst att diskutera med islamister. Det finns inga moderata muslimer, bara ett enda islam.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 09, 2010 @ 18:16:42

     Du får gärna ha din åsikt, respektera min! Jag tycker det är meningsfullt! Vill du inte förstå hur dom tänker? Du måste kunna debattera med motståndare utan att bruka verbalt våld! Om du inte tycker debatt är meningsfull så kan du ju låta bli att debattera bara!

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 10, 2010 @ 01:44:40

     Det finns inget moderat islam, men det finns moderata muslimer!

     Svara

    • Robin Shadowes
     Jul 10, 2010 @ 22:01:55

     Missförstå mig inte men jag förtår utmärkt om du tycker det är kul att debattera. Men under dessa 3-3½ år som jag varit engagerad i kampen mot islam har jag inte sett en enda mussla som varit intresserad av att debattera, bara sprida sitt gift (propaganda). Dom flyr med svansen mellan benen så fort det hettar till. En del postar bara en gång och syns sedan inte till mer. Genomsnittligt postar dom bara under en till två dagar och försvinner, Enstaka fall har hängt med i flera dagar men dom har då enbart debatterat i just den tråden dom startade i och bryr sig inte om alla andra trådar. Men detta är ovanligt och tillslut dör även detta ut. Jämför detta med dom politiskt korrekta svenskarna som ofta är betydligt mer uthålliga som Profanum vulgus och Lövet bara för att nämna några. Förstår man mussarnas psykologi så är deras beteende fullkomligt normalt. Dom kommer nämligen inte för att debattera utan för att missionera sin dawa. När man väl insett att vi kafirer inte går att omvända så drar man vidare till nya jaktmarker. Så räkna inte med att den anonyma fjortisen stannar kvar mycket längre. Förmodligen är hon redan borta. Inse detta så blir du inte besviken för jag ville inte förstöra dina möjligheter att diskutera bara få dig att inse hur lönlöst det är med musslor.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jul 12, 2010 @ 15:54:19

      Jag kommer fortsättningsvis att stryka alla kränkande kommentarer här! Det gäller även mot muslimer! Sker det upprepade gånger, systematiskt så stängs vederbörande av från kommentarerna. Syftet med bloggen är debatt! Debatt med oliktänkande är mest givande, för den som vinner debatten vill säga! Vi måste våga ta en fri och öppen debatt med motståndarna, något som sällan förekommer. Debatten vinns genom goda argument inte genom kränkningar! Annars är du inte bättre än islamister!

      Att kränka debattörer gör att den kränkande skämmer ut sig själva och den dom representerar! Ni bekräftar alla fördomar mot SD!

      Rena kränkningar kommer inte att tolereras! Förbannad får man bli, men att bara skita på motståndaren syftar endast till att kväva debatten och således kväva bloggens syfte! En fjortonårig tjej som berättar sin historia bör vi lyssna på! Analysera och kommentera! Jag vill inte se någon mer kränkas på det viset.

      Även muslimer kan vara vilseledda! Även dom kan vara mottagliga för argument! Om dom ger upp debatten så har vi vunnit! Ett jack i kolven! Men kränker du motståndaren har dom ett legitimt skäl att lämna debatten och dom vinner!

      Syftet med bloggen är debatt företrädesvis med motståndarna, annars är det ingen debatt, på sin höjd en diskussion! Du har ingen aning om min strategi! Om du visste det skulle du nog bete dig vettigare. Det finns ingen bättre att debattera islam med än dom som kan islam! Muslimer kan islam bäst!

      Finns det något bättre sätt att exponera islam än att muslimerna själva gör det? Om jag påstår saker om islam så misstror många mig, men om en muslim gör det så blir han trodd! Så en muslim är värd mycket för trovärdigheten! Och du jagar bort dom! Dessutom, vad du upplever som negativt med islam uppfattar dom inte som negativt! Så det är inga problem att få dom att berätta hårresande saker, dom skulle stämplas som lögn ifall det kom från mig!

      Dessutom vill jag förstå hur muslimerna tänker, varför dom tänker som dom gör. Det bör vi alla göra! Att måla islam enbart i svart är helt fel! Det är grått. Som Robert Spencer säger: ifall islam inte innehöll fina saker skulle det inte finnas många muslimer! Vi bör erkänna dom fina sakerna, men peka på att dom negativa väger tyngre! Det är vår uppgift! Vi visar muslimerna och övriga läsare att vi har rätt!

      För mig är det enkelt dock. Jag accepterar inga religioner som ej är kompatibelt med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet.

    • Robin Shadowes
     Jul 10, 2010 @ 22:03:31

     Om du inte tror mig kan du ju alltid fråga Roger på Allahu Akbar eller Feminix eller nån annan som har stor erfarenhet med debatt mot mohammedaner.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jul 12, 2010 @ 16:23:10

      Som jag skrev, jag har min debattstrategi. Om andra tycker det är lönlöst att debattera med islam påverkar inte mig! Jag tycker det ger väldigt mycket.

    • Robin Shadowes
     Jul 13, 2010 @ 08:55:13

     Jag förstår. Goodbye!

     Svara

  • Robin Shadowes
   Jul 09, 2010 @ 18:07:59

   Lev som du vill men INTE i mitt land. Åk hem till MENA med dig ditt lilla huckletroll!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jul 09, 2010 @ 18:13:57

    Respektera att jag vill debattera med dom! Vad vinner du på att jaga bort meningsmotståndare? Islam är en åsikt!

    Svara

 3. Micke
  Jul 08, 2010 @ 10:13:48

  De muslimska kvinnorna intalar sig att de gör det frivilligt men det är pga indoktrination sedan barnsben.

  Svara

 4. nn
  Jul 08, 2010 @ 01:02:30

  jag är 14 år, börjar i 8an efter sommarlovet. Jag ska börja bära hijab (slöja) när Ramadan börjar InshAllah. INGEN har tvingat mig till det, inte mina föräldrar, absolut ingen. Det är mitt egna val, och du kommer och påstår att barnen är tvingade att bära det? Har du verkligen gått fram till alla barn och frågat om hon har tvingats till det eller om barnen själva har valt? bara för att en tjej skyddar sin kropp, skyddar sitt hår för att inte ses som ett objekt av männen, betyder det att någon har tvingat denne att göra det? varför? ingen säger något när en tjej går med väldigt djupt urringad tröja eller visar sitt hår, men så fort någon vill skydda sin kropp så är det inte ens egna val enligt folk, det ”måste ha varit någon som har tvingat personen”. visst, finns många människor i världen som tvingar folk att bära slöja, men det har inte något med Islam att göra, utan det är de personerna som gör FEL. tvingas man till något, så gör man inte det med glädje, och troligtvist skiter man i det efter ett tag. så om en tjej blir tvingad att bära slöja, ja då kommer hon förmodligen att lämna denna religion, därför ska man låta personen bestämma själv när hon ska bära slöja, men tjejen ska veta att det är för hennes egna skull, inte för att ta bort hennes frihet. TSS säger jag bara. den sämsta bloggen jag har läst, inte bara för att jag är muslim, utan för att du skriver så löjliga & patetiska inlägg om saker som du kanske egentligen inte vet sanningen om.

  jag ursäktar om du/ni inte fattar vissa saker i min kommentar, hehe.

  Svara

  • Robin Shadowes
   Jul 08, 2010 @ 07:18:44

   Men nu är vi som sagt i SVERIGE som INTE är ett mohammedanland – än. Därför tar du seden dit du kommer. When in Rome and all that. Dessutom är det mohammedanska paradiset bara till för MÄN. Ni kvinnor får nöja er med shaitans domäner. Så i princip kastar du bort din tid. Du kan lika gärna bli kafir som oss och njuta av livet istället. Sen har vi det där med frivilligheten. Nej, du bär den inte frivilligt heller. Det finns ett monumentalt grupptryck och social kontroll inom pisslam. Du kanske intalar dig att det är frivilligt men tar du inte på dig hucklet så blir det ett balkonghopp eller en trafik-olycka. Så var det med den frivilligheten. Vi kuffar däremot har massor av valfrihet då vi vägrar låta en pervers och ond sagobok styra våra liv.

   Svara

   • Anonym
    Jul 09, 2010 @ 15:15:29

    vill börja med att säga sorry, skrev lite fel. tjejen kan välja när hon vill börja med slöja, men mannen kan sedan tvinga henne att bära slöja om hon vägrar. varför? jo, för att Allah kommer att fråga MANNEN hur han tog hand om sin familj. lärde han sina barn & sin fru om Islam? följde de ”reglerna” och Islam? mannen är som ”ledaren” av familjen – han ska se till att alla är skyddade, mår bra & följer islam på ett rätt sätt. men eftersom ni inte tror på Gud så blir det ju lite klurigt med den här diskussionen.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 09, 2010 @ 17:17:12

     Även om vi inte är religiösa är vi intresserade av detta! Jag vill förstå islam och muslimer bättre. Hur tvingar mannen kvinnan att bära slöja, med våld? Vad händer om hon vill konvertera? Alla kan ju tappa tron! Är du uppväxt i en muslimsk familj?

     Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 08, 2010 @ 12:43:16

   Som jag skrev så bär muslimska kvinnor slöja för att det är en PLIKT enligt Koranen! Tvånget kan var en man, familjens eller omgivningens tryck. Det finns förstås kvinnor som bär det för att Koranen tvingar dom till det, som du. Hade inte Koranen haft påbudet hade du aldrig burit slöja! Ni muslimer gör allt av plikt! Vissa vill utföra sin plikter, andra inte, men det är alltid plikter!

   Svara

   • Anonym
    Jul 08, 2010 @ 23:34:15

    nä, jag hade nog inte gjort det. men eftersom det står i Quranen, så gör jag det. men jag gör det för att JAG VÄLJER att göra det. finns hur många muslimer som helst som väljer att skita i det, men det gör inte jag. precis som lagar – om det inte var en lag att betala skatt, men att man borde göra det ändå, ja då tror jag inte att någon skulle betala!

    Svara

   • Anonym
    Jul 08, 2010 @ 23:36:31

    förresten, att förbjuda heltäckande slöja och vanlig slöja/niqab är kvinnoförtryck. muslimska kvinnor får alltså inte klä sig som de vill, vart tog rättigheterna vägen? jag förstår seriöst inte vad för problem folk har med att kvinnor väljer att täcka hela sin kropp.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 09, 2010 @ 00:40:24

     Det står i Koranen att mannen skall se till att kvinnan täcker sig! Det är hans skyldighet! Och dom följer sina skyldigheter! Enligt koranen skall mannen tvinga kvinnan att skyla sig om hon inte gör det frivilligt. Så dom flesta gör det då ”frivilligt” istället för att ta problemen med mannen! Så tror jag det ofta går till.

     Svara

    • Robin Shadowes
     Jul 09, 2010 @ 00:52:45

     För att vi vill slippa se eländet. Nu är det så att vi svenskar är inte mohammedaner och har heller ingen önskan att bli vare sig det eller dhimmmis under er överhöghet. Ni visar en fruktansvärd brist på respekt för oss era värdar. Ni ser Sverige som ett muslimskt land allaredan vilket det varken är eller kommer att bli någonsin. Sverige är VÅRT land och inte erat. Antingen tar ni sederna dit ni kommer eller så flyttar ni hem igen. Så enkelt är det och kom nu inte dragandes med struntpratet om att ni är flyktingar från krig och förtryck för sånt går vi inte på. Ni har ju uppenbarligen inga problem att åka hem på semester eller bröllop o dyl. Religionsfrihet betyder INTE att implementera islam i ett kuffar-land utan frihet FRÅN religion d v s att religion är en privatsak. Utövandet av religion sköter du alltså privat i hemmet och i lokal avsedd för sådant bruk. I det offentliga rummet klär man sig SVENSKT. Halal- och kosherslakt är i lag förbjudet så det har ni bara att acceptera. Däremot kan vi inte tvinga er att äta fläsk. Serverars det därför fläsk i skolor eller arbetsplatser så får ni helt enkelt välja det vegetariska alternativet den dagen eller helt enkelt låta bli att äta lunch då. När det gäller skolavslutningar i kyrka så har det inget religiöst över sig utan är enbart en tradition. Antingen accepterar ni detta eller får sänkningar i betyget för vägran att delta. I Sverige praktiserar vi ej heller köns-apartheid. Pojkar och flickor umgås tillsammans. Det är bara att gilla läget eller sticka härifrån. Vårt land, våra regler. Jag skiter i om du ser det som förtryck eller inte för det är VÅRT land och inte ert. Ni har ej heller någon rätt att kräva särskilda badtider, att få slippa sexualundervisning, simundervisning eller musikundervisning. Vi skiter i vad koranen säger om sådana saker för vi lever inte efter koranen. Insisterar ni på att leva efter koranen så finns det minst 57 andra länder i världen att välja på. Tycker du det är okej att vara hälften värd vad en med kuk är så föreslår jag någon av dessa 57 länder som destination.

     Svara

 5. Robin Shadowes
  Jun 26, 2010 @ 07:42:38

  Mohammed hade med säkerhet fått diagnoserna psykopat och pedofil om han hade levat idag så man skall ju inte bli förvånad över musslornas vilja att följa denne ”perfekte man”.

  Svara

 6. Emelie
  Jun 26, 2010 @ 05:56:09

  Kristendomen kräver också att kristna kvinnor ska bära slöja, men inte en jävel verkar göra det.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 26, 2010 @ 08:55:31

   Var i Nya Testamentet står det? Varsågod att visa! I dom kristna samhällena har civilisationen, jämlikheten, välfärden tagit jättekliv medan man i muslimska länder inte har lämnat medeltiden! Jag tror det beror på att koranen anses vara guds ord vartenda ett! Så det finns inget utrymme för kompromisser! Vidare så är kristendom en privat tro medan islam omfattar både privalivet och hela samhällslivet, så för en muslim är tron ständigt närvarande. Islam får ett fastare grepp om sina troende. För kristna är det självklart att religionen underordnar sig samhällets regler. Så inte för islam. En muslim får inte lyda någon som inte är rättroende muslim!

   Svara

  • Il Padre
   Jun 26, 2010 @ 09:03:01

   Är du helpantad? Ingenstans i kristna religiösa skrifter har jag sett ett sånt påbud! Du verkar ha helt fel bäring på både gps-kordinater och vilket århundrade vi lever i NU!

   VILKEN FÖRKLARING HAR DU TILL DET HÄR DÅ?

   ”INTEGRERAD” FÖRESLOG ATT PENSIONÄRERS RÖSTRÄTT SKA DRAS IN!

   I Ring P1 2010-06-24 (om civilkurage och att ingripa när ett brott sker) med Täppas Fogelberg, ringde (näst sist) en representant för de som de nu riksdagsetablerade partierna så oförskämt kallar ”integrerade”…. På bruten svensk-arabiska föreslår TOKFAN, ursäkta ordvalet, men jag är FULL AV VREDE (hör, häpna och bli förbannad!) att ***ALLA PENSIONÄRER BORDE FRÅNTAS RÖSTRÄTT I ALLMÄNNA VAL för att de blir ”tokiga i huvudet” och ”inte röstar på rätt parti” utan röstar på ”främlingsfientliga partier”! Mycket ska man höra innan öronen ramlar av… ”INTEGRERAD”? Svar: NEJ. VILKA BÄR ANSVARET FÖR EN SÅDANT HOT MOT SVENSKA DEMOKRATIN? Svar: RIKSDAGENS DÖNICKAR, framförallt socialdemokraterna SAMT media! Täppas Fogerberg blev räddad av gånggången, men hade programmet fortsatt skulle jag ringt och gett en rejäl svensk avhyvling! Tror ni att tokskallen är den enda? Vad föraktet mot SVENSKA GAMLA leder till har vi sett i flera sammanhang, bl a på p-platsen i Landskrona.
   MP3 länken finns för nedladdning här (om man inte klippt bort inslaget) – http://static.sr.se/laddahem/podradio/SR_ring_p1_100624110047.mp3

   Svara

 7. anna
  Jun 25, 2010 @ 19:18:27

  Nej vi ska inte ta emot varenda socialfall i Sverige! Vad är det för fel på Italien, många svenskar reser gärna dit
  Skicka tillbaka henne engligt migrationsverkets regler!!

  Svara

 8. Demokratbloggen
  Jun 25, 2010 @ 08:40:07

  Man kan också lägga till att Muhammed menade att kvinnor skulle ha rejält med stryk, inte bara en örfil eller liknande. Nej de skulle misshandlas rejält mycket!

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/02/10/svar-till-nalin-pekgul/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: