Kasta ut passlösa och bluffmakare!

Tobias Billström talar om rättssäkerhet i asylpolitiken. Det är nog så att Alliansens ”asylpolitik” är något mer restriktiv än de Röd-Grönas, men fortfarande helt urusel!

90 % av alla som får asyl saknar asylskäl!

Rättsäkerhet i sammanhanget är förstås att verkligt asylbehövande (som ej kastat pass) får en rättvis prövning. Alla andra åker ut direkt!

De verkligt asylbehövande får stanna tills förhållandena i hemlandet normaliserats! Och ingen anhöriginvandring!

Då först talar vi rättssäkerhet! Dvs vi tillämpar regelverket!

50.000 invandrare per år och inga nya bostäder byggs och jobben blir inte fler! Detta förvärrar både bostadsbristen och arbetslösheten! Samtidigt ökar analet potentiella terrorister! Vi håller på att trä ett rep om vår egen hals!

Har Sverige blivit tryggare och mer välmående av massinvandringen? Blir det bättre av att massinvandringen fortsätter?

SVD
Billström: När kommer vänsterbeskeden om migrationspolitiken?  M tappar och S ökar  Välfärdsduellen mellan blocken  SAHLINS TAL | Regeringens politik hårt kritiserad – ”nedskärningstrenden i välfärden ska bort”.    Sahlin knyter an till rötterna  Trygg och självsäker Sahlin  Margot Wallström angrep Schyman  M-dokument: Förbjudet höra Sahlin  Iran backar om stening till döds  ”Kan knytas till al-Qaida”
DN
Maria Larsson svarar på frågor  Tona ner religionen, Hägglund  Miljardutspel i Almedalen  Valrörelsen i full gång.Sahlin: Ett ödesval.  Iran backar om stening  Domen har upphävts.   Polisen lurade terrormisstänkta  Norska säkerhetspolisen bytte till ofarlig vätska. Statsministern oroad.   ”Inte konstigt att välja Norge”.   Terrormisstänkta kopplas till al-Qaida.    Ja till antiterroravtal mellan EU och USA  Cecilia Malmström är nöjd: Klart med strategi för Afghanistan  Beslut om mål och medel.   ”Problemet med arbetslösa ungdomar är överdrivet”  Mona Sahlin mest publicerad på DN Debatt av politikerna 
Advertisements

17 kommentarer (+lägga till din?)

 1. da
  Jul 09, 2010 @ 13:58:11

  Nu senast visade ju SCB att sedan finanskrisen startade har 120 000 förlorat jobbet och det var endast svenskfödda eller svenskar som förlorade jobbet och inte utlandsfödda invandrare. Alltså har dessa utlandsfödda invandrare lyckas skaffa sig så pass stabila jobb här i sverige att dom inte ens påverkar deras arbetssituation under den värsta krisen sen andra världskriget. Kan detta ha att göra med att dessa människor binder affärsförbindelser med sina hemländer som i de allra flesta fall är tillväxt ekonomier och nu fortsätter växa och konsumera trots krisen? = bra för sverige med invandring?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 09, 2010 @ 16:54:52

   Högst sannolikt beror det på att dom redan är arbetslösa såklart!

   Svara

   • Lövet
    Jul 12, 2010 @ 18:29:26

    Med tanke på att de flesta invandrare är inomeuropeiska och har kommit till sverige för att de har erbjudits en arbetsplats, verkar resonamanget att samtliga redan skulle vara arbetslösa som ett, uh, vilt hugg i mörkret.

    Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 09, 2010 @ 16:58:00

   Högst sannolikt beror det på att dom redan är arbetslösa såklart! Think straght! Du lever i en fantasivärld!

   Svara

   • Naivtive
    Jul 29, 2010 @ 16:53:34

    eller har jobb som finansieras via skattsedeln och då är de inte lika lättflyktiga av en konjunktur.

    Svara

  • Micke
   Jul 09, 2010 @ 17:03:41

   Det tar i snitt en invandrare 10 år att få jobb och då drar invandrare från västerländer upp den statistiken kraftigt, blande de invandrarna från de s.k MENA länderna så är det i princip inga som har jobb och över 50% är analfabeter.

   Svara

 2. Hedda
  Jul 09, 2010 @ 11:30:58

  Mja, är han det? Egentligen. Poet, alltså. Svenskan är väl lite för dålig?! Meningar ska inledas med versal, det fattas ett och/att mellan ”gå” och ”döda” och bestämd form av individ behövs inte med prefixet ”den” framför.

  Det är nog snarare så att Gösta uppmanats av sin läkare att försöka skriva lite elakheter då och då. Som ett alternativ till all tung psykofarmaka han annars måste ta regelbundet.

  Svara

 3. anna
  Jul 09, 2010 @ 10:02:05

  VAD VIDRIG ISLAM ÄR!

  Svara

 4. Gösta. C
  Jul 09, 2010 @ 09:38:19

  du kan gå döda din morsa för den inavlade individen hon födde!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 09, 2010 @ 10:51:13

   Du är ju en riktig poet! Jag är imponerad Gösta!

   Svara

  • Micke
   Jul 09, 2010 @ 11:28:40

   Stackars gösta som vill tysta oliktänkande och önska livet ur människor, typiskt vänsterdravel.

   Du heter dock Gösta så jag tror att du är för gammal för att vara med i terrornätverket AFA men jag antar att du sympatiserar med dom?

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jul 09, 2010 @ 13:15:26

    Vänsterfolket har ju aldrig utmärkt sig med intelligenta resonemang. Vi får försöka ha överseende med deras bristande förståndsgåvor.

    Svara

    • Micke
     Jul 09, 2010 @ 16:58:20

     Jag anser även socialister tillhöra vänsterfolket, floskler om orättvisor och jämlikhet utan verklighetsförankrade sansade förslag är det värsta som finns.

     Jag vet att du kallar dig för kapitalistisk sosse och då är du inte sosse i mina ögon.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jul 09, 2010 @ 17:10:41

      Jag är inte sosse! Men har varit. Har dock aldrig varit politiskt intresserad utan mest hållt på dom av grumliga jämlikhetsskäl. Nu ser jag nyanserna bättre och (s) är inget alternativ för mig längre. Dock ger jag heller inte mycket för alliansens privatiseringsvansinne, som är mer ideologisk än förnuftig. Socialdemokraterna har gjort otroligt mycket bra för detta land! Det är bara att erkänna! Men idag är dom ute och cyklar!

      För mig finns bara ett parti idag, Sverigedemokraterna. Så var det inte när jag började med denna blogg. Jag har en oerhörd tro på kapitalismen, men bara när den fungerar som det är tänkt! (s) har byggt upp fina skolor, som borgarna nu stjäl och överlämnar till sina kompisar. Kapitalisimen fungerar inte inom många områden här, t ex inom energisektorn (monopol och absurda påslag), bostäder, biografer (SF-monopol), bensin (priskarteller) etc. Demokratin fungerar heller inte med borgarna! Se hur SD mobbas och diskrimineras!

      Jag fattar inte varför man måste gilla islam och massinvandring för att man är Socialdemokrat, eller borgerlig för den delen! Det är vansinne!

     • KLARTEXTEN!
      Jul 29, 2010 @ 17:58:41

      Nej socialist är jag definitivt inte! Kapitalist ja! En fungerande kapitalism, med fungerande konkurrens, dvs utan karteller och monopol. Kapitalism är inte att stjäla från socialisterna!

    • Robin Shadowes
     Jul 09, 2010 @ 18:05:10

     Vi får väl trösta oss med att importerna skall torka dom i röven när dom blir gamla. Hade varit en syn för gudar att bevittna detta. Tyvärr kommer jag vara för länge sedan bortgången vid det laget.

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: