SD enda partiet som värderas efter vilka som sparkats!

Med jämna mellanrum insinuerar politiska motståndare och media att SD skulle ha nazisympatier. Ingen vågar dock öppet anklaga dom för detta. För dom vet ju att det inte är sant!

För ett antal år sedan rensade man ut dem som hade odemokratiska sympatier! Dom fick lämna!

SD är det enda partiet som bedöms efter vilka som sparkats!

Inte efter vilka som stannat! Vi vet att i SD finns varken nazister, fascister eller islamister! Det finns invandrare ja! SD vill värna vårt demokratiska system som ju hotas av ett växande islam!

Sverigedemokraterna är sveriges mest judevänliga parti! Hur går det ihop med rasism, med nazism?

Vi förlät Ingvar Kamprad som i ungdomen var med i Nysvenska Rörelsen, ett fascistinspirerat parti. Det gjorde vi helt rätt i! Men varför fortsätter man att svärta ner SD för något deras företrädare gjort!

Varför dessa olika måttstockar?

Förklaringen är förstås att man till varje pris vill svärta ner SD. Dom räknar med att många väljare är idioter och inte ser igenom deras falska retorik!

Jag vill tillägga att jag hyser en otrolig respekt för Ingvar Kamprad! Inte bara för hans framgångar som entreprenör utan för den klokhet, ärlighet och det sunda förnuft som präglar hans uttalanden! Det är raka rör som gäller! Samma sak med SD förresten!  Hans förnuft och ärlighet står i bjär kontrast till de etablerade politikernas oärliga och förljugna retorik!

Alla dom etablerade partierna har islamofascister och judehatare som medlemmar! Moderaterna, Folkpartiet, Centern, Socialdemokraterna, Miljöpartiet och förstås Vänsterpartiet!

När tänker dessa partier rensa bort kommunister och islamofascister, som ju är klart odemokratiska?

Sverigedemokraterna kallar inte Socialdemokraterna nazistiskt trots att det var dom som grundade Rasbiologiska Institutet, som ju var klart Nazist-inspirerat! Bör vi förlåta dom detta?

Men det finns många andra tecken på odemokratiska tendenser hos etablissemanget. Man accepterar våld mot Sverigedemokrateriska politiker, censurerar dom kraftigt i media, försöker tysta all debatt om invandringen, SD får inte delta i partiledardebatten och smutskastas genom olika lögnkampanjer, kastar deras valsedlar! Samma metoder som nazisterna ägnade sig åt i 30-talets Tyskland!

Jag inbjuder var och en som inte håller med mig att debattera här!

Kamprad:”Jag kallades nazist”

SVD
Förtroendet minskar  10/7 Moderaternas krishantering sågas   9/7 M tiger i fallet Littorin    Alliansen leder trots väljartapp  Mona Sahlin höll tal i Almedalen  Twitter är ingen garanti för valvinst  Vad händer om SD får en vågmästarroll? Frankrike förbjuder burka  Amerikaner emot burka-förbud  Spanien planerar burkaförbud
DN
Frankrike förbjuder heltäckande slöja  Annan mördare pekas ut i hedersmord ”Littorinskandalen en katastrof för vårt politiska system”  Nu rasar stödet  Reinfeldt tappar.   För många opinionsmätningar.   Nya uppgifter om brutalt hedersmord 22-åring fortsätter att neka till mord  Israel hotar libyskt fartyg Dem skrevs det mest om skandalerna fick fart på tangenterna.   Utmärkelse till Karadzic upprör  ”Staten bidrar till lönedumpning”
AB
 Nu rasar Reinfeldt    ”Jag är väldigt chockad”  M tappar en toppspelare Valet påverkas inte av Littorin    Aftonbladets Lena Mellin om Sifo-undersökningen   Sahlin besviken på Littorin 
EXP
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2079760/hoppar-av-sd-jamfor-dem-med-nazister  http://www.expressen.se/Nyheter/1.2062652/flera-gripna-i-uganda-efter-bombdad http://www.expressen.se/Nyheter/1.2063487/frankrike-forbjuder-burka  http://www.expressen.se/Nyheter/1.2063442/m-brak-efter-spridning-av-falskt-sahlin-brev  http://gt.expressen.se/nyheter/1.2063453/atalade-22-aringen-pressades-hart-i-ratten  http://gt.expressen.se/nyheter/1.2063355/22-aringen-ar-iskall-ror-inte-en-min  http://gt.expressen.se/nyheter/1.2062707/22-aringen-som-misstanks-ha-mordat-nancy-forhors-i-ratten  http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2063093/brodern-lamnar-nya-uppgifter-om-hedersmord-i-hogsby  http://www.expressen.se/Nyheter/1.2060206/littorin-expert-pa-krishantering-nu-glomde-han-sina-egna-rad
Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Cheats on Roulette
  Jul 21, 2010 @ 23:33:21

  I cannot believe this is true!

  Svara

 2. cheat for roulette
  Jul 18, 2010 @ 07:45:25

  Damn, that sound’s so easy if you think about it.

  Svara

 3. Joakim
  Jul 14, 2010 @ 04:21:21

  Det är bra att det tydliggörs att SD inte har med etnisk nationalism att göra. SD vill inte stoppa invandringen eller kasta ut alla främlingar, inte ens alla kriminella invandrare. SD vill inte heller kasta ut alla muslimer och är som bekant ett judevänligt parti trots allt som judar ställt till med i Sverige. SD förnekar raser trots att det är vetenskaplig fakta i alla andra länder utom sosse-Sverige.

  Därför blir det inte konstigt för SD att placera mängder av iranier och andra främlingar på sina vallistor.

  Den som vill ha ett svenskt Sverige måste söka sig till något annat parti. Jag röstar på Svenskarnas parti (SvP)

  Svara

 4. mopsen
  Jul 13, 2010 @ 20:18:29

  Ingvar Kamprad var i sin ungdom en tid medlem av Svensk Opposition, som inte på något sätt var nazistiskt, men hade drag av fascistisk statskorporativism. Benito Mussolini hävdade gång på gång att han ansåg rastänkandet vara idiotiskt, men böjde sig 1938 för tryck från Adolf Hitler.

  Svara

 5. mopsen
  Jul 13, 2010 @ 20:12:23

  Jag håller inte alls med! Redan 1996 skrev Anna-Lena Lodenius en handbok för Rikspolisstyrelsen där det framgår att SD redan då var demokratiskt och parlamentariskt!

  SD bildades av folk som insåg att heilande och flaggviftning inte var vägen till framgång. För vissa ur BSS var detta mer en taktikanpassning än en övertygelse, men de försvann under resans gång.

  Mannerheim 1938: ”Ingen bör spörja i vilket led man stod för tjugu år sedan”.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 13, 2010 @ 20:29:49

   Ännu bättre! Antidemokrater åkte i vart fall ut med huvudet före! Det gör dom inte hos övriga partier som ju välkomnar islamofascister och kommunister!

   Svara

 6. Jimmy Windeskog
  Jul 13, 2010 @ 19:13:14

  Kunde inte sagt det bättre sätt, det sätter verkligen ”journalistisken” kring nationalister i ett annat perspektiv.

  Svara

 7. Mika
  Jul 13, 2010 @ 19:05:31

  Håller med dig helt och fullt. Väljarföraktet från dom etablerade partierna känner inga gränser. Skulle vi bedöma exempelvis Socialdemokraterna efter samma historiska mått så skulle vi se nazisympatisörer, rasbiologi och tvångsteriliseringar av människor. Om man jämför Sverigedemokratenas och Socialdemokraternas historia, så framstår Sverigedemokraterna näst intill som snälla små korgossar. Googla gärna på socialdemokraten Arthur Engberg, och läs vad han tyckte om judar.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: