Den muslimska klädpolisen slår till!

Ifall alla kvinnor bär slöja frivilligt, varför behövs då klädpolisen? Se på videoklippen. Dom är korta och talar för sig själv. Att bära slöja är en religiös plikt förstås och åläggs bl a i Koranen sura 33:59 (länk till islamvänlig hemsida).

Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar – och till alla troende kvinnor – att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.”

En kvinna arresteras för att hon har sandaler!

Slöja en religiös plikt!

AB
”Hatet mot politiker måste besinnas – innan fler skadas” Frankrikes förbud mot burka   Dömdes för otrohet – skulle stenas till döds   Debattörerna: Sverige måste agera mot Irans råa förtryck  Greken kallades turk – får två miljoner kronor  – Vi kommer att införa ett burkaförbud
SVD 
Det sämsta försvaret – eller, terroristen i burkan   Amnesty är emot burkaförbud  Amerikaner emot burka-förbud   Vilksbröder dömda till fängelse   Frankrike förbjuder burkan  Franskt förbud mot heltäckande slöja  ”Norge sviker afghanerna”   ”al-Qaida slår till i Jemen”   Stukad Sarkozy siktar redan mot 2012   Åtta döda i kravaller i Nigeria
DN
Lagförslag mot burka i flera länder  Fängelse för brand- attentat mot Vilks  Iranier förnekar kärnkraftsforskning  Hävdar att han förhörts av israeler. ”al-Qaida bakom attack i Jemen”  Miljoner till yoghurt-grek  Påstått kidnappad forskare åter till Iran  Frankrike förbjuder heltäckande slöja.   Libyskt fartyg på väg till Gaza.  Knesset straffade arabisk politiker.   Nya uppgifter om brutalt hedersmord  Bakgrund.  22-åring fortsätter att neka till mord  Flera gripanden i Uganda  Palestinskt hus revs  al-Qaida-magasin ingen hit.
EXP
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2063871/fel-att-22-aringen-ska-komma-undan-bara-pa-grund-av-folks-lathet  http://gt.expressen.se/nyheter/1.2063453/atalade-22-aringen-pressades-hart-i-ratten   http://gt.expressen.se/nyheter/1.2062707/22-aringen-som-misstanks-ha-mordat-nancy-forhors-i-ratten  http://www.expressen.se/1.1228986  http://www.expressen.se/1.1733438  http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2064872/fangelse-for-brandattentatet-mot-lars-vilks  http://gt.expressen.se/nyheter/1.2064831/vaninnan-som-hittade-nancy-hors-i-ratten  http://www.expressen.se/debatt/1.2064912/salka-hallstrom-bornold-slojforbud-avslojar-europas-sjalvgodhet
Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. TC
  Jul 15, 2010 @ 01:43:56

  Detsamma gäller för Svenska Dagbladet! Annonsera din skit på nazistsidor där sån här propaganda hör hemma..

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 15, 2010 @ 11:06:47

   Är detta propagandafilmer? Rakt ur den muslimska verkligheten! Kamma dig! Anti-islamofascistisk ”propaganda” accepteras inte av nazister, som ju liksom många muslimer är judehatare.

   Svara

 2. klartext?
  Jul 14, 2010 @ 23:38:23

  Om det nu ska vara i klartext ge fan i att ragga besökare med falska taggar på aftonbladet….pinsamt…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 15, 2010 @ 10:50:00

   Vad inlägget handlar om framgår tydligt av rubriken, så ifall du är läskunnig så bör du överleva. Jag länkade till artiklar med anknytning till islam (mannen ville inte förknippas med muslimska Turkiet). Inte klockrent, det medges, men det är ju tämligen vanligt vad gäller blogglänkar, om du börja kolla.

   Svara

 3. Anders
  Jul 14, 2010 @ 18:46:13

  SURA 33:59
  O profet, säg till dina fruar, dina döttrar, och fruarna till de troende, att de ska förlänga sin klädsel. På så sätt kommer de att betraktas (som rättfärdiga kvinnor) och undvika förolämpningar

  Står absolut inget om någon Slöja, Burkha eller Niqab!
  Däremot finns det en direkt uppmaning i biblen till detsamma
  Korinterbrevet 11:e kap
  …men var kvinna som beder eller profeterar med ohöljt huvud, hon vanärar sitt huvud, ty det är då alldeles som om hon hade sitt hår avrakat.

  mvh// Anders
  HUMOR -> blogg.aftonbladet.se/sextoon/

  HUMÖR -> blogg.aftonbladet.se/aceeo/

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 15, 2010 @ 10:48:08

   Den texten stämmer inte! Länka till din källa! Jag har nu lagt in koranversen samt länk. Dessutom innehåller Koranen många påbud om slöja! Skillnaden är att Koranen anses vara guds egna ord, vartenda ett! Så har bibeln aldrig uppfattats! Så koranens ord väger tyngre och kan inte ignoreras lika lätt! Om du har tittat på videona jag i inlägget så framgår det tydligt att de muslimska klädkoderna är ett problem för kvinnorna. Visa mig belägg för att ”kristna slöjor” är ett stort problem!

   Svara

 4. Trackback: Yttrandefriheten hotad tom. i Aktiv Demokrati « Aktiv Demokrati's blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: